Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 12.674
- Πόντοι
- 2.606
70 για μικυμαου δεν δινω τυπε....θα παρω νοβα
θείο εγώ λέω να πάρω φιλμνετ...
70 για μικυμαου δεν δινω τυπε....θα παρω νοβα
με φωνη τυπε η χωρις?θείο εγώ λέω να πάρω φιλμνετ...
θα σου παρουμε...ολα θα τα φτιαξει ο βαγγελαςθείο εγώ λέω να πάρω φιλμνετ...
καλη επιλογη παιχτη μου....εξυπνη κινηση να σκας καμια 350ρου το χρονο να βλεπεις τιποτα...70 για μικυμαου δεν δινω τυπε....θα παρω νοβα
εμεις αυριο παιζουμε και ειναι λογικο να μην ξερεις κατι που ΠΟΤΕ δεν ειχες συμμετοχη
στο πασαλιμανι εχει δωρεαν συνδεση...καλη επιλογη παιχτη μου....εξυπνη κινηση να σκας καμια 350ρου το χρονο να βλεπεις τιποτα...
τι δεν καταλαβες....
συμβαινουν και ατυχιεςστο πασαλιμανι εχει δωρεαν συνδεση...
ενω εσυ με το παοκτιβι θα χορτασεις ευρωπη
δεν καταλαβα πως το κολλησες στην ροη αλλα νεβερμαιντ,εγραψα οτι παιζεις σημερα και δε θυμαμαι?τι δεν καταλαβες....
σημερα αρχισε αυριο παιζουμε εμεις εσεις δεν εχετε παιξει ΠΟΤΕ!!!!!!!!
σωστα ...ατυχιες....συνεχομενες ομως καμμια 30αρια χρονια που ειναι το τσουλουσυμβαινουν και ατυχιες
δεν καταλαβα πως το κολλησες στην ροη αλλα νεβερμαιντ,εγραψα οτι παιζεις σημερα και δε θυμαμαι?
εγραψες και το συνδιασες με το καστινγκ ...ξεχνας ρε κλοδεν καταλαβα πως το κολλησες στην ροη αλλα νεβερμαιντ,εγραψα οτι παιζεις σημερα και δε θυμαμαι?
9-12 βαθμοι ο θρυλος να περασοι οι αλλοι βαθμοι μου ειναι αδιαφοροιαφου σημερα αρχισε το τσουλου....σημερα το καστινγκ και σε ειπα μη καταντησεις πρωταγωνιστρια ,τουλαχιστον να μαζευτει κανας βαθμος....
τα πηρες παρτουζα ολα οι....ισωμα9-12 βαθμοι ο θρυλος να περασ[size=30pt]οι[/size] οι αλλοι βαθμοι μου ειναι αδιαφοροι
τα πηρες παρτουζα ολα οι....ισωμα
Βαθμούς θα μαζέψουμε, μην ανησυχείς.αφου σημερα αρχισε το τσουλου....σημερα το καστινγκ και σε ειπα μη καταντησεις πρωταγωνιστρια ,τουλαχιστον να μαζευτει κανας βαθμος....
Αλανια,ελπιζω μετα τις χτεσινες δηλωσεις του κυριακου μαρινακη ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ και ο τελευταιος απο σας πως α.ΠΟΛΙΤΙΚΗ=ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ και το αντιστροφο
β.Ποιος κυβερναει αυτη τη χωρα πραγματκα
γ.πως θα γινει τελειως της πουτανας...
Αυτα και βλεπουμε......ΟΛΟΙ ΠΑΟΚ ΤΙΒΙ...με η χωρις διαρκειας...70ε ειναι τζαμπα...
προς παε....βαλτε και στο ΠΑΟΚ ΤΙΒΙ το μπασκετ με ενα 20-30ρι+ για οποιον γουσταρει να βλεπει και να βοηθησει εμπρακτα την ομαδα....ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΟΛΟΙ ....40Ε απο τη μπουτικ!
ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΒΛΑΚΑΣ....
Τώρα το κατάλαβες ότι ΠΟΔΌΣΦΑΙΡΟ = ΠΟΛΊΤΙΚΗ ?
Ο Σαββίδης γιατί πήρε τον ΠΑΟΚ ?
Ο Μαρινάκης και ο Κοκκαλης τον Ολυμπιακό?
Ο Σαββίδης γιατί υποστηριζόταν από τον Τσίπρα και το αντίστροφο ?
Ο Μαρινάκης γιατί αγάπησε τον Κυριάκο και τον βοήθησε να γίνει πρωθυπουργός ?
Όλοι αυτοί την πάρτη τους κοιτάνε και όχι τις ομάδες.
70 ΕΥΡΩ Δεν είναι τσάμπα, είναι πολλά πάρα πολλά όταν βλέπεις οποιαδήποτε ελληνική ομάδα .....
τι ειπε? δωσε φωςΑλανια,ελπιζω μετα τις χτεσινες δηλωσεις του κυριακου μαρινακη ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ και ο τελευταιος απο σας πως
α.ΠΟΛΙΤΙΚΗ=ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ και το αντιστροφο
β.Ποιος κυβερναει αυτη τη χωρα πραγματκα
γ.πως θα γινει τελειως της πουτανας...