χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.651
- Πόντοι
- 606
προηγουνται τα γειτονακια τοτε εμας θα μας τα χωσουν οι αρειανοι γιατι ειναι πωρωμενοι μαζι μαςΤυπε αυτη την περιοδο δεν εχω φραγκο γιατι εδωσα για το paoalive...
προηγουνται τα γειτονακια τοτε εμας θα μας τα χωσουν οι αρειανοι γιατι ειναι πωρωμενοι μαζι μαςΤυπε αυτη την περιοδο δεν εχω φραγκο γιατι εδωσα για το paoalive...
προηγουνται τα γειτονακια τοτε εμας θα μας τα χωσουν οι αρειανοι γιατι ειναι πωρωμενοι μαζι μας
Τοσο καλή η Σλοβαν ;Και δεν της φαινόταν!!!!!!!!!Προσκαλουμε ολους τους οπαδους του ΠΟΚ και οχι μονο να γινουν συνδρομητες στο PAOK TV για να δουνε την μεγαλυτερη Ομαδα του Πλανητη να μαγευει
Τυπε να υποθεσω πως κατι τετοια λες και στα βουλγαροτραβελα, οταν σου κανουν τη δελφινιερα αναποδη καλτσα, για τα εξαγριωνεις...και μετα κυκλοφορας με τον λοκω βουλγαρικο θυμιατο στα ιντερνετς και ψαχνεις τα μπινελικια σου στα ΠΑΟΚΤΣΟΣΑΙΤ....νοτ μπαντ για δροσερος,εχεις μεθοδο!Ερχόμαστε εδω γιατι εχεις πλακα να δουλεύεις αρχοντοχωριάτες.μα δεν καταλαβαίνεις.δεν ειναι το προβλημα οτι καταγεστε απο χωρια ή οτι ζειτε εκει.το προβλημα σας ειναι οτι το dna σας παραμένει το ιδιο καθυστερημένο και βλαχοστουρνικο με τους προγόνους σας.καμια εξελιξη.η νοοτροπια σας συγκρινεται με αυτην των Ναπολιτανων.μαγκια,κλανια,αμορφωσια,γυφτια και κόμπλεξ κατωτεροτητας
Τυπε να υποθεσω πως κατι τετοια λες και στα βουλγαροτραβελα, οταν σου κανουν τη δελφινιερα αναποδη καλτσα, για τα εξαγριωνεις...και μετα κυκλοφορας με τον λοκω βουλγαρικο θυμιατο στα ιντερνετς και ψαχνεις τα μπινελικια σου στα ΠΑΟΚΤΣΟΣΑΙΤ....νοτ μπαντ για δροσερος,εχεις μεθοδο!
κανονικοτητα ρε τυπε...αυτο ειναιΘλιψη ειστε ρε μαλακες
Εγώ θέλω να περάσουν πάντως.κανονικοτητα ρε τυπε...αυτο ειναι
Και γω αλλά λέγανε ποια Σλόβαν και τέτοια χωρίς κανένα σεβασμοΕγώ θέλω να περάσουν πάντως.
Και γω αλλά λέγανε ποια Σλόβαν και τέτοια χωρίς κανένα σεβασμο