Βάζω τον εαυτό μου στην κατηγορία οπαδών που μιλάνε όμορφα και συνειδητά για ποδόσφαιρο χωρίς φανατισμό. Αυτό που έγραψες είναι ανούσιο. Ο Πασχαλάκης αντικειμενικά είναι από τους χειρότερους τερματοφύλακες τεχνικά, γιατί ανατομικά είναι ακριβώς το αντίθετο. Ο Πέλκας είναι κοντός, ασταθής και κάνει το ένα λάθος μετά το άλλο. Δεν είναι παίκτης που θα προσφέρει και πρέπει να το καταλάβουν όλοι. Ο Καντουρί είναι και αυτός κάτω των προσδοκιών, ανέκαθεν ήταν. Υπάρχουν άλλοι παίκτες όπως ο Βιερίνια, Ο Μπίσεσβαρ, ο Άκπομ, ο Σβιντέρσκι που κατά τη γνώμη μου θα κάνει πολύ καλή χρονιά, ο σταθερός Κρέσπο και ο Μάτος που ναι μεν κάνει λάθη (και μαζεύει κάρτες) αλλά προσφέρει. Ο Σβιντέρσκι μπορεί να είναι πρώτος σκόρερ του φετινού πρωταθλήματος αν οι υπόλοιποι παίξουν όπως πρέπει. Έχει σωστή θέση στις φάσεις, πιέζει, στροφάρει και είναι καλός και στις κεφαλιές και στο σουτ. Ο Ζαμπά δε νομίζω να κάνει πολλά φέτος, είναι επιρρεπής.
Όσον αφορά την ομάδα σου τον Ολυμπιακό(?), κερδίσατε με ανύπαρκτο πέναλτι και δεν δόθηκε πέναλτι στον Αστέρα. Δε νομίζω ότι έχετε δικαίωμα να μιλάτε. Να σου θυμίσω τις δεκαετίες που σφάζατε όλο το πρωτάθλημα, εποχές Γεωργάτου. Ας είμαστε σοβαροί.
Κάτι τελευταίο. Το να πάει καλά μία ομάδα σε ευρωπαϊκό επίπεδο να το επικροτούμε, όχι να στάζουμε χολή.
Τι να καταλαβω τωρα εγω απο το σεντονι που μου αραδιασες???
Αλλο ρωτησα,αλλο απαντας..
ΠΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΛΟΙΠΟΝ..
Δεν ρωτησα τους λογους που απαξιωνεις τους 3 πρωτους..
ρωτησα αν ειχες την ιδια αποψη για αυτους κ περσι..
Ουτε βεβαια σου ζητησα να μου πεις την γνωμη σου για τους υπολοιπους..
Ρωτησα αν πιστευεις οτι χωρις τα κλειδια της παραγκας στα χερια σας κ την ταυτοχρονη απωλεια της αβαντας ολου του κρατικου μηχανισμου που επισης μεσω αλεκση ειχε ο κλοουν απατεωνισκος σαμπιντι στα χερια του εισαι παιχτικα οκ για να το σηκωσεις σπαθατα κ οχι πουστικα οπως το σηκωνουμε κατα καιρους ολοι μας???
Τα σχετικα με την ομαδα μου γιατι τα γραφεις απο την στιγμη που εγω πρωτος εχω παραδεχτει-διατυμπανιζω συνεχως οτι το βαρ κ βεβαια ηταν στημενο,εχω τα κλειδια κ παλι στα χερια μου,ετοιμαστειτε για αγριο λεπιδι???
ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΣΟΒΑΡΟΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΣΦΑΓΩΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΩ ΡΙΞΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΟΤΑΝ Κ ΠΑΛΙ ΕΓΩ ΠΡΩΤΟΣ ΕΧΩ ΗΔΗ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΩΣ ΑΛΗΘΗ ΤΑ ΟΣΑ ΜΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΕΤΕ???ΔΕΝ ΣΕ ΠΙΑΝΩ ΡΕ ΤΥΠΕ..ΤΙ ΣΟΥ ΞΕΦΥΓΕ ΔΗΛΑΔΗ Κ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ Ο ΑΣΟΒΑΡΟΣ???
ΠΑΜΕ ΟΜΩΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ..
ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΟ ΣΗΚΩΝΩ ΜΟΝΙΜΩΣ???
ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΟ ΣΗΚΩΝΕΙΣ ΕΣΤΩ Κ ΑΝΑ 3ΕΤΙΑ-5ΕΤΙΑ???
Η ΚΟΥΛΑ???
ΟΙ ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ???
ΑΛΛΟΣ???
ΤΣΟΥ ΛΕΩ ΕΓΩ ΣΠΑΘΑΤΑ..
ΑΝ ΥΠΟΘΕΣΩ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΤΙ ΜΑΣ ΠΡΗΖΕΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΚΑΘΕ 3 Κ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΑΨΟΜΟΥΝΙΑΣΗ ΣΑΣ???
ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΩΝ ΣΦΑΓΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΡΙΞΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ Σ ΕΣΑΣ ΝΑ ΚΛΑΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΠΟΥ ΤΡΩΤΕ Κ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΑΣΠΙΛΕΣ-ΑΜΟΛΥΝΤΕΣ-ΗΘΙΚΕΣ-ΣΠΑΘΑΤΕΣ ΠΑΡΘΕΝΟΠΙΠΙΤΣΕΣ ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ???
ΑΣΕ ΡΕ ΤΥΠΕ..
ΕΛΕΟΣ..
ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΗΠΩΣ Κ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΑ ΤΟΠΙ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ???
ΟΛΙΓΟΝ Κ ΠΟΛΥ ΕΓΚΥΟΣ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ..
ΜΟΝΟ Κ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΣΕΙΣ Κ ΟΙ ΞΑΔΕΛΦΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ Κ ΤΑ ΠΕΡΙΞ:
1..ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ Κ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΝΟΧΗ-ΚΑΛΥΨΗ-ΑΣΥΛΙΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ..
2..ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΕΠΙ 3ΩΡΟΝ ΠΡΟ ΕΝΑΡΞΕΩΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΑΡΩΔΙΑ Κ ΜΑΛΙΣΤΑ ΦΑΤΣΑ-ΚΑΡΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΙΧΤΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ..
3..ΜΕ 6 ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΙΓΚΑ ΣΦΑΓΜΕΝΟΥΣ..
4..ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑΔΙΚΑ Κ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΛΕΗΛΑΤΗΜΕΝΗ-ΣΠΑΣΜΕΝΗ-ΚΑΤΑΚΛΕΜΜΕΝΗ ΣΤΟ ΤΖΑΜΠΕ..
5..ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ Κ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΞ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΥ ΛΙΜΠΑ ΣΤΟ ΤΖΑΜΠΕ..
6..ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ..
7..ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ..
8..ΜΕ ΓΕΛΟΙΕΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ..
9..ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ..
10.ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ ΕΠΙΒΟΛΕΣ ΠΟΙΝΩΝ..
11.ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ ΕΚΤΙΣΕΙΣ ΠΟΙΝΩΝ..
ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΚΑΥΛΩΝΕΙ ΑΛΛΑ Κ ΝΑ ΣΑΣ ΓΑΜΑΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΠΟΥ ΣΑΣ ΒΡΙΣΚΩ..
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΣΦΑΓΕΣ ΕΚΕΙ Κ ΑΝ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΚΙΖΩ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤ ΕΛΑΧΙΣΤΟΝ..
ΡΕ ΨΕΥΤΑΡΑΔΕΣ ΟΛΚΗΣ ΕΠΙ 22 ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥ ΠΡΗΖΕΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΣΙΜΠΗΣΕΙ ΕΠΙ ΠΑΠΟΥΤΣΕΛΗ ΕΝΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΤΕ ΕΧΕΤΕ ΤΣΙΜΠΗΣΕΙ ΕΣΕΙΣ,ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΗΚΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ 100 ΦΟΡΕΣ ΠΟΙΟ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΑ..
ΤΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΟΛΚΗΣ ΚΥΡΓΙΑΚΟΣ(ΠΟΥ ΠΙΠΩΝΕ ΜΕΧΡΙ Κ Ο ΑΝΤΖΑΣ),ΜΠΟΥΚΕΤΩΝΕΙ ΤΟΝ ΤΖΙΟΒΑΝΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΖΕΛΕΔΩΝ Κ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ 1-3 Κ ΝΑ ΣΗΚΩΣΩ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ,Ο ΔΟΥΡΟΣ ΔΙΝΕΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΤΟΝ ΜΑΓΟ Κ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΛΕΒΕΙ..ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΣΑΣ???
ΤΟ ΠΕΡΣΙΝΟ ΠΙΑΣΤΟ ΤΟΥ ΒΙΕΡΙΝΙΑ ΠΩΣ ΤΟ ΕΞΗΓΕΙΤΕ???
ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟΥ ΝΟΝ ΚΟΛ Ε???
ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ Κ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ΔΙΑ ΝΑ ΟΜΙΛΩ..
ΚΟΥΤΣΟΓΙΩΡΓΑΣ ΝΑΜΠΕΡ ΤΟΥ ΛΕΜΕ..
Ο ΜΕΝΙΟΣ(κατα δηλωσην του δημοκρατης σοσιαλιστης,κατ ουσιαν ΑΡΧΙΦΑΣΙΣΤΑΡΑΣ-σοσιαΛΗΣΤΗΣ)τα ιδια ουρλιαζε μες την βουλη..
ΡΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΡΣΕΝΙΚΟΣ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΣ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΠΑΘΑΤΑ???
ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΚΩΛΙΑΣΟΥΜΕ ΣΤΥΓΝΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ..
ΤΕΛΟΣ..
κανε μας τωρα μια αναλυση για τα ρεταλια σας που γλενταει το καθε χωριο της ευρωπης κ ζησε το ματριξ σου οπως σου αξιζει..
RED MAFIA-UEFA MAFIA..
ΝΕΟ ΓΛΥΦΙΤΖΟΥΡΙ..
Α ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ..
ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΤΕ ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΙ..
της κοντης ψωλης τις φταινε οι τριχες..
ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΑΝ ΟΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΣΑΣ ΕΞΑΦΑΠΟΙ..
RED MAFIA-FIBA MAFIA ΑΥΤΟΙ..
RED MAFIA-UEFA MAFIA ΕΣΕΙΣ..
FAROS MAFIA ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ Ή Κ ΕΚΕΙ ΜΑΣ ΑΡΜΟΖΕΙ Η ΤΟΥΜΠΕΚΑ???
ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΞΕΨΩΛΙΑΣΜΕΝΑ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΟΥΡΛΙΑΖΕΤΕ FAROS MAFIA ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΑΣ???
ΠΟΤΕ ΚΑΤΕΒΗΚΑΤΕ ΣΤΟΝ ΝΤΕΜΕΚ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ ΣΑΣ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΤΕ ΠΟΥΤΑΝΑ ΑΘΗΝΑ-ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΦΑΡΕ???
ΑΕΙ ΓΑΜΗΣΟΥ Κ ΕΣΥ ΣΟΒΑΡΕ ΠΟΥΣΤΡΑΚΟ..