Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
Επειδή είσαι παπάρας. Αδερφή ή κόρη δεν έχω. Αλλά μια ξαδέρφη μου, που είναι σαν αδερφή μου, παντρεύτηκε τύπο που έχει ράστα και τατού μέχρι το λαιμό. ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ. Την κάνει ευτυχισμένη; Περνάει καλά μαζί του; Δε πα να έχει και τρύπα χαλκα στα αφτι; Είδα και τους παπάρες του κουστουμαρισμένους (ένας μάλιστα του συναφιού σου) σοβαροφανείς κλιν κατ, που της γαμούσαν τη ψυχολογία (και την τρελεναν στο κερατο).
ΜΑΛΑΚΑ.
Κρίνε το δικό σου παρουσιαστικό μύστη πρώτα και μετά των άλλων.
Ναι, ναι, ποσο προβλεψιμο

Επειδη καποιοι με σοβαρο παρουσιαστικο αποδεικνυονται μαλακες, ειναι επιχειρημα οτι δεν πειραζει να κυκλοφοραμε και ξεβρακωτοι με ενα μαλλι σαν μπαντανοβουρτσα , ποσο τα εχω βαρεθει αυτα τα επιχειρηματα, αλλά τι να γινει, θα τα υποστω. Κριμα ομως γιατι τα επιχειρηματα 15χρονων θα επρεπε να τα εχεις ξεπερασει. Και μπηκε τσοντα παλι και το "συναφι μου" ετσι για να νιωσω και ενοχες κιολας. Και παρε και ενα "ΜΑΛΑΚΑ" (με κεφαλαια κιολας, μπρρρρ) για να ψαρωσεις.
Ελα, πες την αληθεια
Μολις πατησες την "αποστολη" ενιωσες εναν αυτοθαυμασμο οτι "τον εσκισα τον παπαρα"

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
Εγώ λέω να κουρευτεί λίγο κι ο Μπίσεσβαρ. Τί μαλλούρα είναι αυτή; Ήμαρτον κάπου.
Ενταξει ρε τύποι, μια χαρα ειναι ο Πασχαλακης, ενα σχολιο καναμε, αφου σας αρεσει τοσο πολυ συγχωρηστε με που το ανεφερα κιολας, βαρεθηκα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
Και ο Ρομπέρτο Μπάτζιο είχε κοτσιδάκια και τον είχα αφίσα.Συγκρίνεται μ'αυτή την καγκουριά του Πασχαλάκη ας πούμε;
Οχι ρε τύπε μια χαρα ειναι ο Πασχαλακης. Καταληξαμε. Παμε παρακατω γιατι βαρεθηκα τη ζωη μου με αυτο το πραγμα. Τι οτι πρεπει να μπω στην χρονομηχανη ακουσα, τι οτι ενας του συναφιου μου ταλαιπωρουσε την ξαδερφη του αλλου, τι να κοιταω τα μουτρα μου πρωτα, τι μαλακα κοιτα τα δικα σου και ασε τους αλλους, ημαρτον, κλπ κλπ.
Λοιπον μια χαρα ειναι ο Πασχαλακης. Αιντε μπραβο.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ναι, ναι, ποσο προβλεψιμο

Επειδη καποιοι με σοβαρο παρουσιαστικο αποδεικνυονται μαλακες, ειναι επιχειρημα οτι δεν πειραζει να κυκλοφοραμε και ξεβρακωτοι με ενα μαλλι σαν μπαντανοβουρτσα , ποσο τα εχω βαρεθει αυτα τα επιχειρηματα, αλλά τι να γινει, θα τα υποστω. Κριμα ομως γιατι τα επιχειρηματα 15χρονων θα επρεπε να τα εχεις ξεπερασει. Και μπηκε τσοντα παλι και το "συναφι μου" ετσι για να νιωσω και ενοχες κιολας. Και παρε και ενα "ΜΑΛΑΚΑ" (με κεφαλαια κιολας, μπρρρρ) για να ψαρωσεις.
Ελα, πες την αληθεια
Μολις πατησες την "αποστολη" ενιωσες εναν αυτοθαυμασμο οτι "τον εσκισα τον παπαρα"
Αφού είσαι τόσο καλος στο να μαντεύεις τι νοιώθει ο άλλος που είναι πίσω από ένα πληκτρολόγιο χιλιόμετρα μακριά, γιατί δεν έγραψες και τους αριθμούς του τζόκερ μπας και μαζέψω τα μπογαλάκια μου να πάω στο νησί και να περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου ψαρεύοντας και να τους έχω όλους γραμμένους στα αρχίδια μου;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
Αφού είσαι τόσο καλος στο να μαντεύεις τι νοιώθει ο άλλος που είναι πίσω από ένα πληκτρολόγιο χιλιόμετρα μακριά, γιατί δεν έγραψες και τους αριθμούς του τζόκερ μπας και μαζέψω τα μπογαλάκια μου να πάω στο νησί και να περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου ψαρεύοντας και να τους έχω όλους γραμμένους στα αρχίδια μου;
Ρε αει παρατα μας

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Επειδή είσαι παπάρας. Αδερφή ή κόρη δεν έχω. Αλλά μια ξαδέρφη μου, που είναι σαν αδερφή μου, παντρεύτηκε τύπο που έχει ράστα και τατού μέχρι το λαιμό. ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ. Την κάνει ευτυχισμένη; Περνάει καλά μαζί του; Δε πα να έχει και τρύπα χαλκα στα αφτι; Είδα και τους παπάρες του κουστουμαρισμένους (ένας μάλιστα του συναφιού σου) σοβαροφανείς κλιν κατ, που της γαμούσαν τη ψυχολογία (και την τρελεναν στο κερατο).
ΜΑΛΑΚΑ.
Κρίνε το δικό σου παρουσιαστικό μύστη πρώτα και μετά των άλλων.

Τύπε άλλο κόρη και άλλο αδερφή και ξαδέρφη.Η ξαδέρφη ας γαμιέται με όποιον θέλει,στα παπάρια μας.Η αδερφή λιγότερο στα παπάρια μας αλλά εαν δεν έχει πρόβλημα ο πατέρας,νο προμπλεμ κι εγώ.Αλλά για κόρη,μη λέμε ότι δεν μας ενδιαφέρει

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.199
Πόντοι
17.085
Ενταξει ρε τύποι, μια χαρα ειναι ο Πασχαλακης, ενα σχολιο καναμε, αφου σας αρεσει τοσο πολυ συγχωρηστε με που το ανεφερα κιολας, βαρεθηκα
Μωρέ καραγκιόζης είναι ο άνθρωπας, αλλά κι εσύ σαν δασκάλα Παρθεναγωγείου κάνεις. Και είναι κρίμα η μεγαλειώδης εμφάνιση της ομάδας του πάοκ (κατάφερε να δεχτεί μόνο ένα γκολ) να επισκιάζεται από τρίχες (στην κυριολεξία).

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Και ο Ρομπέρτο Μπάτζιο είχε κοτσιδάκια και τον είχα αφίσα.Συγκρίνεται μ'αυτή την καγκουριά του Πασχαλάκη ας πούμε;
Νομίζω ότι στα Ελληνικά είναι Μπάτζο και όχι Μπάτζιο.
Επίσης αν είναι 1 φορά καγκουριά του Πασχαλάκη του Μπάτζο είναι 1000 φορές γιατί τα κοτσιδάκια ο Μπάτζο τα είχε πριν από 20 χρόνια, τότε που ακόμα και το τατού (το απλό όχι τα μανίκια και το φουλ μπόντι) ήταν του ματς

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ρε αει παρατα μας
Τύπε ιδέα. Πάρε τηλέφωνο τον Κούλη ή ακόμα καλύτερα τον Άδωνι ή ακόμα καλύτερα, τον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ πρωθυπουργό της χώρας (που τον ψήφισες κιόλας) και πες του να κάνει μονάδα αστυνομίας και να κόβει πρόστιμα αν έχει μακρύ μαλλί, ή ράστα ή κοτσίδα, ή έχει τατού. Το ποσό του προστίμου στο μαλλί να πηγαίνει ανάλογα του μήκους και το τατού ανάλογα με τον αριθμό και αν είναι φουλ μπόντι κτλπ.
Δύο πράγματα θα συμβούν. Θα ξεχρεώσει η χώρα σε χρόνο 0, 2ον η επιστροφή στο 1950 δε θα είναι για σένα πλέον ένα όνειρο, αλλά μια πραγματικότητα

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.199
Πόντοι
17.085
Τύπε ιδέα. Πάρε τηλέφωνο τον Κούλη ή ακόμα καλύτερα τον Άδωνι ή ακόμα καλύτερα, τον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ πρωθυπουργό της χώρας
Ποιός είναι ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ πρωθυπουργός της χώρας;

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ποιός είναι ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ πρωθυπουργός της χώρας;
Αλήθεια τώρα;
Άντε ας πειστώ ότι δε το ξέρεις. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Βασικός χρηματοδότης του κυβερνώντος κόμματος. Αγόρασε και έφτιαξε τα νέα γραφεία του κόμματος. Το βράδυ της εκλογικής νίκης, έστειλε τον γιο του μαζί με τον εκδότη των Παραπολιτικών οι οποίοι και κλειδώθηκαν μαζί με τον Κούλη για μισή ώρα στο γραφείο του. Μετά από λίγες ώρες ακολουθώντας ΜΙΑ από τις εντολές του Βαγγέλη ο Κούλης όρισε σαν υφυπουργό αθλητισμού έναν άνθρωπο που είναι κολλητός του Βαγγέλη και ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΣ ΟΣΦΠ, αλλάζοντας τα μέχρι τότε δεδομένα

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.170
Πόντοι
5.506
Αλήθεια τώρα;
Άντε ας πειστώ ότι δε το ξέρεις. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Βασικός χρηματοδότης του κυβερνώντος κόμματος. Αγόρασε και έφτιαξε τα νέα γραφεία του κόμματος. Το βράδυ της εκλογικής νίκης, έστειλε τον γιο του μαζί με τον εκδότη των Παραπολιτικών οι οποίοι και κλειδώθηκαν μαζί με τον Κούλη για μισή ώρα στο γραφείο του. Μετά από λίγες ώρες ακολουθώντας ΜΙΑ από τις εντολές του Βαγγέλη ο Κούλης όρισε σαν υφυπουργό αθλητισμού έναν άνθρωπο που είναι κολλητός του Βαγγέλη και ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΣ ΟΣΦΠ, αλλάζοντας τα μέχρι τότε δεδομένα

Τυπε, θυμησε μας λιγο, ποσων ετων εισαι;

kostas21d

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2018
Κριτικές
2
Like
240
Πόντοι
6
Αλήθεια τώρα;
:hi: Respect. Είπες πολλές αλήθειες που πολλοί δεν τις ξέρουν..

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.544
Πόντοι
5.006
To τιτανοτεραστιο αμυντικο δίδυμο βαρελας κρεσπο μαζί με τον πασχαλακη έχουν φάει καμία 30 γκολ από τα περσινά ματς με την μπενφικα και μετά...είναι το 9 σερί ματς στην Ευρώπη που το μπουρδελο το παοκ τρώει γκολ.. Βέβαια το 1 γκολ από το χωριό της σλοβαν είναι πρόοδος όταν περισυ έτρωγες 2 και 3 γκολ μες στην Τούμπα από την μπατε καιτην βιντεοκασέτα...

Μην απελπίζεστε όμως αγαπητές μπουγάτσας.. Τα δυσκολα πέρασαν.... Σε 3 μέρες απέναντι στον Παναιτωλικό θα επανελθει το μηδέν στην άμυνα από το απροσπέλαστο αμυντικό δίδυμο ενώ και επιθετικά ο μπαοκ θα είναι δυναμίτης...γλουγλουγλουγλου  :2funny:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.544
Πόντοι
5.006
Επίσης στα αξιοσημείωτα είναι και το γεγονός ότι το δρεπάνι MMAer που ακούει στο όνομα ματος πήρε 3 σερί κίτρινη κάρτα στα 3 φετινά ευρωπαϊκά ματς της μπουγάτσας..μπόνους κι 1-2 πέναλτι που έκανε...
Πραγματικά πολύ περίεργο για έναν τόσο ποιοτικό παίκτη που ομορφαίνει το ελληνικό πρωτάθλημα.. Ευτυχώς την Κυριακή με τον Παναιτωλικό θα κάνει ένα ακόμα αψεγάδιαστο και ποιοτικό παιχνίδι...
:2funny:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Επίσης στα αξιοσημείωτα είναι και το γεγονός ότι το δρεπάνι MMAer που ακούει στο όνομα ματος πήρε 3 σερί κίτρινη κάρτα στα 3 φετινά ευρωπαϊκά ματς της μπουγάτσας..
Πραγματικά πολύ περίεργο για έναν τόσο ποιοτικό παίκτη που ομορφαίνει το ελληνικό πρωτάθλημα.. Ευτυχώς την Κυριακή με τον Παναιτωλικό θα κάνει ένα ακόμα αψεγάδιαστο και ποιοτικό παιχνίδι...
:2funny:
Μιας και σε βρήκα εδώ, για πες ρε Τάκη εσύ που ξέρεις τα πράγματα στον ΟΣΦΠ εκ των έσω. Ποιόν έχει βάλει ο Χοντρός να παίζει ΦΜ19 24/7; Γιατί τόσο ο αμυντικός όσο και ο εξτρεμ που πήρατε από τη Σερβία είναι πουλέν στον ΦΜ. Και στην Ελλάδα ΚΑΜΙΑ ομάδα δεν έχει τόσο καλο σκάουτιγκ για να τους ξεθάψει.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.544
Πόντοι
5.006
Μιας και σε βρήκα εδώ, για πες ρε Τάκη εσύ που ξέρεις τα πράγματα στον ΟΣΦΠ εκ των έσω. Ποιόν έχει βάλει ο Χοντρός να παίζει ΦΜ19 24/7; Γιατί τόσο ο αμυντικός όσο και ο εξτρεμ που πήρατε από τη Σερβία είναι πουλέν στον ΦΜ. Και στην Ελλάδα ΚΑΜΙΑ ομάδα δεν έχει τόσο καλο σκάουτιγκ για να τους ξεθάψει.

Ο Μοντεστο κάνει πολύ καλή δουλειά στο σκαουτινγκ...και ο ραντζσλοβιτς έχει μάνατζερ τον πρώην παίκτη γιοβανοβιτς που έχουμε καλές σχέσεις αφού για καμιά δεκαετία τον ψηναμε μπας και ερχόταν σε εμάς ως ποδοσφαιριστης...
Τώρα δεν ξέρω τι άκρες έχουν με τη Σερβία.... Πάντως παλιότερα ο κοβασεβιτς μας είχε φορτώσει πολλά παλτά από εκεί...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ακόμη έξω είσαι; Πολύ έχουν χαλαρώσει τώρα τελευταία εκεί στο Δρομοκαίτειο.
Δεν έχει βρεθεί κανένας να σου σκίσει τη κολοτρυπίδα και τρίβεσαι στη γκλίτσα του τσοπάνη;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom