Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
7 αγώνες σερί χωρίς νίκη στην Ευρώπη, 4 συνεχόμενα διπλά στην τούμπα  και μια ισοπαλία .....Αχ βρε Αλέκση που είσαι να υπογράψεις καμιά συμφωνία στις Πρέσπες , ααα δεν μετράν αυτά στην Ευρώπη;;; Για αυτό πάει το ασκέρι από φάπα σε φάπα ;;; Φααααπ

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
Ο "κοτσιδάκιας" δεν έχει πνίξει και πολλά, οπότε το "πάλι" που κολλάει

Ο άλλος κρίνει την εμφάνιση ενος ποδοσφαιρίστη όχι την αξία του!!!! Πάλι καλά που δεν υπήρχε νετ τη δεκαετία του 80 και του 90 (αρχές) γιατί θα έγραφε και για τον Βαλντεράμα "ντροπή ρε", θα έβγαζε αφρούς από το στόμα του βλέπωντας τον Μαραντονα με σκουλαρικι στ αφτί κτλπ.... Και αργεί να ανακαλυφθεί και η χρονομηχανή για να πάνε στη δεκαετία του 60 για να νοιώθουν στην εποχή τους ρε πούστη μου
Ε αυτο δεν ειπα? Οτι ζουμε την εποχη της γελοιοτητας και της καγκουριας?  Εσυ τωρα τι κανεις, αγχωνεσαι μηπως δεν δωσεις προοδευτικα διαπιστευτηρια? Εσυ γιατι δεν κανεις κοτσιδακια δηλαδη? Δεν σου πανε?

Caymans

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2009
Κριτικές
4
Like
117
Πόντοι
6
Το στήσε ο γιος του κυρ Σάββα για να μην βγαλετε φραγκο  :grin:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.190
Πόντοι
606
Ενταξει, ο προπονητης στ' αρχιδια του, περασε η εποχη που οι προπονητες κανονιζαν και τι κουρεμα θα εχουν οι παικτες.
Ενταξει, ο ιδιος δεν εχει συνειδηση της γελοιοτητας. Εξαλλου ζουμε στην εποχη της καγκουριας, του καγκουροτατουαζ και της γενειαδας μητροπολιτη.
Αλλά αυτος ο Πασχαλακης δεν εχει κανεναν σοβαρο συγγενη να του βαλει τις φωνες?
Καμια μανα, κανεναν πατερα, να του πει ρε παιδακι μου, ολη η Ελλαδα σε βλεπει, τι εμφανιζεσαι σαν την τρελοκοτσιδού?
Πώς γινανε οι αντρες ετσι ρε πουστη μου.
Φαντασου τον Κελεσιδη, τον Σαργκανη, έστω και τον Ατματσιδη με κοτσιδακια.
Ντροπη ρε.
ντροπη.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.362
Πόντοι
2.356
εδω εκανε το σουπερμαν στη φιεστα! 30+ χρονια εκαναν να δουν τιτλο και ο αλλος το πιστεψε οτι ηταν ο γαμαωταο χαχαχα!

με τα κοτσιδακια ειναι σαν λολιτα!

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ε αυτο δεν ειπα? Οτι ζουμε την εποχη της γελοιοτητας και της καγκουριας?  Εσυ τωρα τι κανεις, αγχωνεσαι μηπως δεν δωσεις προοδευτικα διαπιστευτηρια? Εσυ γιατι δεν κανεις κοτσιδακια δηλαδη? Δεν σου πανε?
Το αβαταρ μου το βλέπεις να υποθέσω. Ε όπως είναι εκεί ο Χετφιλντ έτσι είμαι και εγώ (σε μήκος μαλλιών και μουσομουστάκι).
Α! Και που είσαι. Για ποδοσφαιριστές μιλάμε, όχι για πρωθυπουργούς χώρας. (Βέβαια ο πρωθυπουργός της Βρεττανίας που είναι αξιος πρεσβευτής της ιδεολογιας που υποστηρίζεις φανατικά στο σημερινό ραντεβού με τον Μακρόν ήταν τελείως χαλαρός.). Οπότε επιτρεψέ μου (όσο έχουμε ακόμα το δικαίωμα της γνώμης) να θεωρώ ΓΕΛΕΙΟ να κρίνει κάποιος κάποιον ποδοσφαιριστή με βάση την εικόνα του και όχι την ποιότητά του.  

tyrion lan

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2014
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
που ειναι ο γραφικος γυφτοπαοκτσης με το ντατσουν και τα καρπουζια που λερωνει το στομα του για τον ολυμπιακο...  για τη δε προσφυγοπουλα νιωθουμε εναν οικτο αλλα μην λησμονειτε τη χαιρεκακια και το απυθμενο κομπλεξ τους για τον ισοβιο βιαστη τους τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ..

ρε μπουρδελα.. με κοντονηδες γραμμενους και τσιπρες δεν πας μακρυα στην ευρωπη... ουτε κουμπουρια μπορεις να βγαλεις ουτε να πνιξεις με κασκολ παρατηρητες...

Caymans

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2009
Κριτικές
4
Like
117
Πόντοι
6
Το αβαταρ μου το βλέπεις να υποθέσω. Ε όπως είναι εκεί ο Χετφιλντ έτσι είμαι και εγώ (σε μήκος μαλλιών και μουσομουστάκι).
Α! Και που είσαι. Για ποδοσφαιριστές μιλάμε, όχι για πρωθυπουργούς χώρας. (Βέβαια ο πρωθυπουργός της Βρεττανίας που είναι αξιος πρεσβευτής της ιδεολογιας που υποστηρίζεις φανατικά στο σημερινό ραντεβού με τον Μακρόν ήταν τελείως χαλαρός.). Οπότε επιτρεψέ μου (όσο έχουμε ακόμα το δικαίωμα της γνώμης) να θεωρώ ΓΕΛΕΙΟ να κρίνει κάποιος κάποιον ποδοσφαιριστή με βάση την εικόνα του και όχι την ποιότητά του. 
Μου λείπουν τα 80's που ανέμιζαν οι λασπωτηρες.Ειχαν αξία τα σπρίντ

kostas21d

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2018
Κριτικές
2
Like
240
Πόντοι
6
Και οι δύο δικέφαλοι τα γαμήσαμε όλα σήμερα  κυριολεκτικά :embarrased:.  Ελπίζω την άλλη εβδομάδα τουλάχιστον να περάσει ο ένας απο τους δύο αν όχι και οι δύο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
Αν μου βρεις κιολας το ποσταρισμα που τον κρινω ως ποδοσφαιριστη λογω του χτενισματος, θα σου ημουν υποχρεωμενος.

Οσο για τον Τζονσον, μιλαμε επισης για το αποκορυφωμα της γελοιοτητας. Υποψιαζομαι βεβαια οτι αυτο το "πρεσβευτης της ιδεολογιας που υποστηριζεις φανατικα" το ειπες για να με αποστομωσεις, βασικα χεστηκα τι πρεσβευει ο τυπος, ενας καραγκιοζης ειναι, ενταξει ειμαστε? Εγω επιμενω να θεωρω σημαντικη την ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ στα παντα, το χυμαδιο το σιχαινομαι.

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.767
Πόντοι
10.326
που ειναι ο γραφικος γυφτοπαοκτσης με το ντατσουν και τα καρπουζια που λερωνει το στομα του για τον ολυμπιακο...  για τη δε προσφυγοπουλα νιωθουμε εναν οικτο αλλα μην λησμονειτε τη χαιρεκακια και το απυθμενο κομπλεξ τους για τον ισοβιο βιαστη τους τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ..

ρε μπουρδελα.. με κοντονηδες γραμμενους και τσιπρες δεν πας μακρυα στην ευρωπη... ουτε κουμπουρια μπορεις να βγαλεις ουτε να πνιξεις με κασκολ παρατηρητες...
ΘΑ γαμηθεις ΠΑΤΌΚΟΡΦΑ και φέτος! Υπομονή.... :birdman:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Μου λείπουν τα 80's που ανέμιζαν οι λασπωτηρες.Ειχαν αξία τα σπρίντ
Μπερδεύεις τα βασικά. Άλλο το μακρύ μαλλί τύπου Σάββας Κωφίδης και άλλο το μακρύ μαλλί λασπωτήρας τύπου Τσιαντάκης.

Μεταξεταστέος. Έλα τέλη Σεπτέμβρη για επαναληπτική εξεταστική

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Ενταξει, ο προπονητης στ' αρχιδια του, περασε η εποχη που οι προπονητες κανονιζαν και τι κουρεμα θα εχουν οι παικτες.
Ενταξει, ο ιδιος δεν εχει συνειδηση της γελοιοτητας. Εξαλλου ζουμε στην εποχη της καγκουριας, του καγκουροτατουαζ και της γενειαδας μητροπολιτη.
Αλλά αυτος ο Πασχαλακης δεν εχει κανεναν σοβαρο συγγενη να του βαλει τις φωνες?
Καμια μανα, κανεναν πατερα, να του πει ρε παιδακι μου, ολη η Ελλαδα σε βλεπει, τι εμφανιζεσαι σαν την τρελοκοτσιδού?
Πώς γινανε οι αντρες ετσι ρε πουστη μου.
Φαντασου τον Κελεσιδη, τον Σαργκανη, έστω και τον Ατματσιδη με κοτσιδακια.
Ντροπη ρε.

Αυτή είναι η διαφορά του επώνυμου με τον ανώνυμο.

Αν κάνουμε εσύ κι εγώ κοτσιδάκια,θα γελάει ο κόσμος μαζί μας.Αν τα κάνει όμως ο χψ επώνυμος,ποδοσφαιριστής,τραγουδιστής κλπ,ούτε τις γκόμενες θα χάσει,ούτε τα παιδάκια που θα τρέχουν για αυτόγραφα και σελφι.Ο επώνυμος μπορεί να ντυθεί όπως θέλει,να έχει ούτε κούρεμα θέλει,να λέει ότι θέλει και πάλι να είναι πολύ πιο πάνω κοινωνικά από τον πιο σοβαρό και έντιμο ανώνυμο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
Αυτή είναι η διαφορά του επώνυμου με τον ανώνυμο.

Αν κάνουμε εσύ κι εγώ κοτσιδάκια,θα γελάει ο κόσμος μαζί μας.Αν τα κάνει όμως ο χψ επώνυμος,ποδοσφαιριστής,τραγουδιστής κλπ,ούτε τις γκόμενες θα χάσει,ούτε τα παιδάκια που θα τρέχουν για αυτόγραφα και σελφι.Ο επώνυμος μπορεί να ντυθεί όπως θέλει,να έχει ούτε κούρεμα θέλει,να λέει ότι θέλει και πάλι να είναι πολύ πιο πάνω κοινωνικά από τον πιο σοβαρό και έντιμο ανώνυμο.
Ετσι ειναι τύπε. Δεν ειδες τωρα? Μολις εκανα ενα σχολιο, πεταχτηκε ενας "προοδευτικος" να στηριξει την καγκουριά του Πασχαλακη. Αν ομως του φερει η αδελφη του ή η κορη του κανεναν γαμπρο με κοτσιδακια, δεν ξερω ποσο προοδευτικά θα το δει.

Επιπλεον ναι, ο επωνυμος οταν κανει μαλακιες, ειναι εκκεντρικος. Ο ανωνυμος οταν κανει μαλακιες, ειναι απλως μαλακας.

Ειναι σαν το ανεκδοτο, που λεει ο γιος στον πατερα "μπαμπα θα γινω γκέι". "Τι γκέι παιδι μου? πας διακοπες στη Μυκονο? Εισαι σε πανελ στην τηλεοραση? Ασχολεισαι με τη μοδα?" "Οχι μπαμπα" "Ε τοτε τι γκέι, ενας βρωμοπουστας θα εισαι"

tyrion lan

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2014
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
ΘΑ γαμηθεις ΠΑΤΌΚΟΡΦΑ και φέτος! Υπομονή.... :birdman:

εσυ θα γαμησεις εμενα?... ρε κατακαημενε γραφικε... ρε σκουπιδι του ελληνικου αθλητισμου... κανε μου κουνηματα μωρη πουτανα... θα παει το πουτσοσκαμπυλι συνεφο οπως ολη σου τη ζωη... λιγο υπομονη κανε...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ετσι ειναι τύπε. Δεν ειδες τωρα? Μολις εκανα ενα σχολιο, πεταχτηκε ενας "προοδευτικος" να στηριξει την καγκουριά του Πασχαλακη. Αν ομως του φερει η αδελφη του ή η κορη του κανεναν γαμπρο με κοτσιδακια, δεν ξερω ποσο προοδευτικά θα το δει.

Επιπλεον ναι, ο επωνυμος οταν κανει μαλακιες, ειναι εκκεντρικος. Ο ανωνυμος οταν κανει μαλακιες, ειναι απλως μαλακας.

Ειναι σαν το ανεκδοτο, που λεει ο γιος στον πατερα "μπαμπα θα γινω γκέι". "Τι γκέι παιδι μου? πας διακοπες στη Μυκονο? Εισαι σε πανελ στην τηλεοραση? Ασχολεισαι με τη μοδα?" "Οχι μπαμπα" "Ε τοτε τι γκέι, ενας βρωμοπουστας θα εισαι"
Επειδή είσαι παπάρας. Αδερφή ή κόρη δεν έχω. Αλλά μια ξαδέρφη μου, που είναι σαν αδερφή μου, παντρεύτηκε τύπο που έχει ράστα και τατού μέχρι το λαιμό. ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ. Την κάνει ευτυχισμένη; Περνάει καλά μαζί του; Δε πα να έχει και τρύπα χαλκα στα αφτι; Είδα και τους παπάρες του κουστουμαρισμένους (ένας μάλιστα του συναφιού σου) σοβαροφανείς κλιν κατ, που της γαμούσαν τη ψυχολογία (και την τρελεναν στο κερατο).
ΜΑΛΑΚΑ.
Κρίνε το δικό σου παρουσιαστικό μύστη πρώτα και μετά των άλλων.

Caymans

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2009
Κριτικές
4
Like
117
Πόντοι
6
Μπερδεύεις τα βασικά. Άλλο το μακρύ μαλλί τύπου Σάββας Κωφίδης και άλλο το μακρύ μαλλί λασπωτήρας τύπου Τσιαντάκης.

Μεταξεταστέος. Έλα τέλη Σεπτέμβρη για επαναληπτική εξεταστική
Δεν μπέρδεψα κάτι και δεν τρολαρα.μεγαλωσα με κοφιδη και μειντεν  :headbaning2: :headbaning1:

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Ο "κοτσιδάκιας" δεν έχει πνίξει και πολλά, οπότε το "πάλι" που κολλάει

Ο άλλος κρίνει την εμφάνιση ενος ποδοσφαιρίστη όχι την αξία του!!!! Πάλι καλά που δεν υπήρχε νετ τη δεκαετία του 80 και του 90 (αρχές) γιατί θα έγραφε και για τον Βαλντεράμα "ντροπή ρε", θα έβγαζε αφρούς από το στόμα του βλέπωντας τον Μαραντονα με σκουλαρικι στ αφτί κτλπ.... Και αργεί να ανακαλυφθεί και η χρονομηχανή για να πάνε στη δεκαετία του 60 για να νοιώθουν στην εποχή τους ρε πούστη μου

Και ο Ρομπέρτο Μπάτζιο είχε κοτσιδάκια και τον είχα αφίσα.Συγκρίνεται μ'αυτή την καγκουριά του Πασχαλάκη ας πούμε;

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.199
Πόντοι
17.085
Εγώ λέω να κουρευτεί λίγο κι ο Μπίσεσβαρ. Τί μαλλούρα είναι αυτή; Ήμαρτον κάπου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom