Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
3 χιλιαρικα καθαρισα ιουλιο και ακομη θελει 6 μερες για να τελειωσει
κλαψε ζηλιαρη και κατσε χαζεψε ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ σημερα
ζηλευω μλκ  που εισαι ο δουλος των βαλκανιων σε λεω ρε , και τη βγαζεις στην ασπροβαλτα ειδες 3 χιλιαρικα στη ζωη σου κ σου τρεξανε τα σαλια γυφτο

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
3 χιλιαρικα καθαρισα ιουλιο και ακομη θελει 6 μερες για να τελειωσει
κλαψε ζηλιαρη και κατσε χαζεψε ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ σημερα
Α γι αυτό έσκασες μύτη. Έβγαλες τον κώλο σου στην αγορά, το έμαθε ο λόχας σου, έγινε σκηνή άγρια, μαλώσατε, έφυγε από το σπίτι, εσύ έχεις σαλτάρει και μας πρίζεις τα αρχίδια τώρα.

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.462
Πόντοι
266
ζηλευω μλκ  που εισαι ο δουλος των βαλκανιων σε λεω ρε , και τη βγαζεις στην ασπροβαλτα ειδες 3 χιλιαρικα στη ζωη σου κ σου τρεξανε τα σαλια γυφτο
ΕΛΛΑΔΑΡΑ μαλακα ζηλιαρη καταπιεσμενε
κανε πιπες στον μητσοτακη μπας και σας φερει πισω απο την ξενιτια να ζησετε σαν ανθρωποι
το 90% που ζουνε εξω θελουν σαν τρελοι να γυρισουν πισω
ελα να σε κοψω μεροκαματο ρε

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.462
Πόντοι
266
Δε το ξέρεις; Επειδή εσείς οι ωραίοι θέλετε να τρώτε πούτσα, εμείς οι κακάσχημοι γινόμαστε θυσία και γαμάμε μουνιά. Αν βάλεις και το γεγονός ότι αυτή η αλμύρα τις εξιτάρει και λίγο. Αν επιπλέον βάλεις και το γεγονός ότι σκέφτονται "αυτός ταξιδεύει 5-7 μήνες το χρόνο, δεν έχει χρόνο να γαμήσει, εμένα θα μου δώσει τη μήτρα στο χέρι. ΤΕΛΕΙΑ" καταλαβαίνεις τι γίνεται

Πάντως σου το έχω πει χιλιάδες φορέςα αλλά δε το καταλάβαίνεις (μάλλον το έχει αποθυμένο να σε γαμήσει ναυτικός). Ναυτικός δεν είμαι. Με ναυτιλιακά ασχολούμαι
καλα ρε μαλακα εσυ δεν ειπες οτι λειπεις στις θαλασσες 6+ μηνες;;;

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
κανε πιπες στον μητσοτακη μπας και σας φερει πισω απο την ξενιτια να ζησετε σαν ανθρωποι
πιπες κατι καρμοιρηδες σαν εσενα τον κανανε τον κουλη και τωρα τα 3 χιλιαρικα θα στα ψειρισει εν ριπη οφθαλμου ενω εσυ νομιζες οτι ειδες την ελπιδα στα γουρλωμενα ματια του κακομοιρη μικροαστουλη . εχεις 5 γυφτοδωματια στην ασπροβαλτα μαλακα κ την ειδες κ ξενοδοχος ρε μπαγλαμα!και το χειμωνα θα σε ταιζει η μανα σου μαλακα . δε σε γαμαμε λεμε ουτε εγω ουτε ο ναυτικος

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ΩΧ!!! Τόσο σοβαρά είναι τα πράγματα με τον δικό σου. Και εσύ ρε μαλάκα  δεν έκανες και λίγο κράτει. 10-10 τις έτρωγες την ημέρα (για να βγουν τα 3χιλιάρικα σε 25 μέρες σημαίνει 10 πούτσες την ημέρα)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
πιπες κατι καρμοιρηδες σαν εσενα τον κανανε τον κουλη και τωρα τα 3 χιλιαρικα θα στα ψειρισει εν ριπη οφθαλμου ενω εσυ νομιζες οτι ειδες την ελπιδα στα γουρλωμενα ματια του κακομοιρη μικροαστουλη . εχεις 5 γυφτοδωματια στην ασπροβαλτα μαλακα κ την ειδες κ ξενοδοχος ρε μπαγλαμα!και το χειμωνα θα σε ταιζει η μανα σου μαλακα . δε σε γαμαμε λεμε ουτε εγω ουτε ο ναυτικος
Δεν είμαι ναυτικός τον Καρντόσο μου μέσα!!!  >:( >:( >:( >:(

:grin: :grin: :grin:

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.462
Πόντοι
266
ξενοδοχειαρα εχω μαλακα
και πελαταρες φορτωμενους βουλγαρους σκοπιανους αλβανους
οχι σαν και σενα υπαλληλακους

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
475
Πόντοι
36
οποιοσδηποτε εχει εστω κ απειροελαχιστη γκλαβα,δεν το κουναει απο την ξενιτια..
Η Ελλαδα σαν χωρα μετραει οσο καμια αλλη,μονο που οι κατοικοι της,δυστηχως κανουν τα παντα για να την καταστρεψουν..
ΜΑΚΡΥΑ Κ ΑΛΛΑΡΓΑ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ..
Βαλε αλλο ενα φωτοβολταικο στην στεγη της ταβερνας για να τσιμπησεις σημερα το 3χιλιαρο κ αυριο που δεν θα παταει κανεις σοφρων τουριστας,ελα να μου τον δεις..
Κ σιγα τα φταλε δηλαδη..
Ουτε για τα ντρογκια δεν μας φτανουν..
Ασε ρε γαμαικανε κ εισαι κ Αρειανος..
Παρτο αλλοιως ρε..

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.462
Πόντοι
266
Η Ελλαδα σαν χωρα μετραει οσο καμια αλλη,μονο που οι κατοικοι της,δυστηχως κανουν τα παντα για να την καταστρεψουν..
Βαλε αλλο ενα φωτοβολταικο στην στεγη της ταβερνας για να τσιμπησεις σημερα το 3χιλιαρο κ αυριο που δεν θα παταει κανεις σοφρων τουριστας,ελα να μου τον δεις..
Κ σιγα τα φταλε δηλαδη..
Παρτο αλλοιως ρε..
ρε μαλακα αμα εχεις πανω απο 2 χαρτια ελλαδα
δεν το κουνας για κανενα λογο...
αν εσενα τα 3 σου φαινονται λιγα που δεν φτανουν ουτε για τις κοκες σου.. τοτε παιζεις σε αλλη κατηγορια μπαλιτσα
και εισαι ωραιος
τα 3 μαλακα στην ελλαδα ειναι απιαστο ονειρο για τους περισσοτερους

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Κ σιγα τα φταλε δηλαδη..
Παρτο αλλοιως ρε..
πες τα ρε φιλε γιατι δν νιωθει το παλικαρι. ασε που απτα 3 χιλιαρικα (που σιγα τα φραγκα στην τελικη) ποσα θα τον μεινουνε στην τσεπη στο τελος ? εσυ του τα εξηγεις ωραια αλλα δν θελει να καταλαβει

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
475
Πόντοι
36
ρε μαλακα αμα εχεις πανω απο 2 χαρτια ελλαδα
δεν το κουνας για κανενα λογο...
αν εσενα τα 3 σου φαινονται λιγα που δεν φτανουν ουτε για τις κοκες σου.. τοτε παιζεις σε αλλη κατηγορια μπαλιτσα
και εισαι ωραιος
τα 3 μαλακα στην ελλαδα ειναι απιαστο ονειρο για τους περισσοτερους
κ βεβαια ειναι για οσους δεν εστρωσαν κωλο οταν επρεπε..καποιοι κανουν ντολτσε βιτα στα νιατα τους,καποιοι αργοτερα..θεμα επιλογων..αμα εχεις ξεφτιληστει να εργαζεσαι για κανα 25αρι χρονια 340 ημερες τον χρονο επι 15ωρο κ βαλε καθημερινα,οσο μαλακας κ να εισαι,θα τσιμπησεις οσο κασερι απαιτειται για να σου τα φερνουν αλλοι στο μελλον..ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ Κ ΕΥΚΑΙΡΕΙΕΣ..ΟΣΟΙ ΤΙΣ ΑΡΠΑΖΟΥΝ Κ ΤΙΣ ΣΤΙΒΟΥΝ ΑΜΟΙΒΟΝΤΑΙ..ΟΣΟΙ ΤΟ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΟΥΤΑΝΑ ΚΕΝΩΝΙΑ,ΤΣΙΜΠΑΝΕ ΤΟ ΚΑΥΛΙ ΜΟΥ..ΝΟΜΟΣ..

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.462
Πόντοι
266
πες τα ρε φιλε γιατι δν νιωθει το παλικαρι. ασε που απτα 3 χιλιαρικα (που σιγα τα φραγκα στην τελικη) ποσα θα τον μεινουνε στην τσεπη στο τελος ? εσυ του τα εξηγεις ωραια αλλα δν θελει να καταλαβει
ελα μωρε το παιζεις και large
και εισαι στο πατρικο σου και γραφεις στο bou...
αγαμητε παρθενε
ελα να σε βρω κανα βιζιτακι ρε ολοπλευρα καταπιεσμενε

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
ελα μωρε το παιζεις και large
και εισαι στο πατρικο σου και γραφεις στο bou...
αγαμητε παρθενε
ελα να σε βρω κανα βιζιτακι ρε ολοπλευρα καταπιεσμενε
μεσα σε ολα εχεις πεσει γατονι! τα γυφτοβιζιτακια που πας και γραφεις στο νημα αν ειναι καλη η οχι (που σιγα μη τα γαμας κιολας) τα κατουραμε εδω περα παντως να ξερεις

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.462
Πόντοι
266
κ βεβαια ειναι για οσους δεν εστρωσαν κωλο οταν επρεπε..καποιοι κανουν ντολτσε βιτα στα νιατα τους,καποιοι αργοτερα..θεμα επιλογων..αμα εχεις ξεφτιληστει να εργαζεσαι για κανα 25αρι χρονια 340 ημερες τον χρονο επι 15ωρο κ βαλε καθημερινα,οσο μαλακας κ να εισαι,θα τσιμπησεις οσο κασερι απαιτειται για να σου τα φερνουν αλλοι στο μελλον..ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ Κ ΕΥΚΑΙΡΕΙΕΣ..ΟΣΟΙ ΤΙΣ ΑΡΠΑΖΟΥΝ Κ ΤΙΣ ΣΤΙΒΟΥΝ ΑΜΟΙΒΟΝΤΑΙ..ΟΣΟΙ ΤΟ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΟΥΤΑΝΑ ΚΕΝΩΝΙΑ,ΤΣΙΜΠΑΝΕ ΤΟ ΚΑΥΛΙ ΜΟΥ..ΝΟΜΟΣ..
και καποιοι τα βρισκουν ολα ετοιμα στρωμενα και κανουν ντολτσε βιτα απο την κοιλια της μανας τους
αχαχαχαχαχαχ ενω ο λεγκορο κανει πιπες

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.462
Πόντοι
266
μεσα σε ολα εχεις πεσει γατονι! τα γυφτοβιζιτακια που πας και γραφεις στο νημα αν ειναι καλη η οχι (που σιγα μη τα γαμας κιολας) τα κατουραμε εδω περα παντως να ξερεις
εσυ παρακολουθεις τι γραφω ρε
με γουσταρεις κατα βαθος
θα θελες να σουν αφεντικο σαν και μενα

xa999

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2012
Like
52
Πόντοι
1
paok τελος. συριζα καπουτ.

τωρα παο. μαρινακησ νδ , ολυμπιακος δευτερος.

αεκ 2η ή 3η...

ΟΛΟΙ ΑΡΗΣ. το εχω πει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom