Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.391
- Πόντοι
- 266
αντε τραβα να παιξεις με τον αγιαξΑύριο Τα πουστοκουμπαρα φεύγουν με Χ και πήγαινε μέσα στο καμίνι τους για νέα τσαπου κάτω από 40°C +!!!
με τον μισιτς στα χαφ...
αντε τραβα να παιξεις με τον αγιαξΑύριο Τα πουστοκουμπαρα φεύγουν με Χ και πήγαινε μέσα στο καμίνι τους για νέα τσαπου κάτω από 40°C +!!!
Τα τελευταία χρόνια πιο πολλές φορές παίζω με τον Αγιαξ πάρα με εσάς τα ΤΡΙΜΠΟΥΡΔΕΛΑ!!!αντε τραβα να παιξεις με τον αγιαξ
με τον μισιτς στα χαφ...
το πουτανακι του αγιαξ εχεις γινειΤα τελευταία χρόνια πιο πολλές φορές παίζω με τον Αγιαξ πάρα με εσάς τα ΤΡΙΜΠΟΥΡΔΕΛΑ!!!
Τα χαφ για τα παιχνίδια με τον Αγιαξ ως βασικοί θα είναι Καντουρι και Εσιτι( )! Έτσι για να μαθενετε κ μπαλίτσα!
αυτό το μνμ κρατιέται...θα σε ΞΕΡΟΧΥΣΩ στην ώρα σου!το πουτανακι του αγιαξ εχεις γινει
και εγω κραταω οτι θα βγει σημερα Χ με τους κουμπαρουςαυτό το μνμ κρατιέται...θα σε ΞΕΡΟΧΥΣΩ στην ώρα σου!
οντως περαν του χαβαλε που κανουμε, ο σεμεδο κ ο σα ητανε οι μονοι καλοι του γαυρου προχτες αλλα κ παλι τον λενε θωρηκτο τανκ κ δν περανει τπτ και φαγανε καμια 10αρια φασεις.. που ναμην ητανε κ καλος δηλαδη η να ητανε σε ασχημη μερα.. τσπ θα τον δουμε κ αυτον στην πορεια. το λενε καλο σκορ το 0-0 γιατι ανετα θα μπορουσε να ειναι 2 κ 3-0 το σκορ αν δν ειχανε πατο. εδω εγω διαβασα οτι αξιζε και το γκολ λεει ο γαυρος εκει μεσα που δν εκανε ουτε σουτ στην εστια.. βεβαια στο κρατικο αλλαζουν τα δεδομενα κ αν περασει θα φτυσει αιμα για να το καταφερει. δε μου λες παμε ασπροβαλτα να τον ριξουμε εμεις κανα πουτσο στον σκωληκαΒασικά ο Σεμέδο ΔΕΝ ήταν κακός. Μη ξεχνάμε ότι ήταν και το πρώτο επίσημο παιχνίδι του ΟΣΦΠ. Πάντως η εικόνα του ΟΣΦΠ ήταν ΚΑΚΙΣΤΗ. Χωρίς Φορτούνη η ομάδα δε ρολάρει με τίποτα (προς το παρόν). Το 0-0 δε ξέρω γιατί το λένε καλό σκορ μερικοί. Οι Τσέχοι έχουν περισσότερα παιχνίδια στα πόδια τους και μπορούν να παίξουν αξιοπρεπώς μέχρι το 90 και αν χρειαστεί να πάνε και σε παράταση. Και ο καιρός στην Ελλάδα πλέον δεν είναι σύμμαχος για τις Ελληνικές ομάδες που Αύγουστο με 35+ βαθμούς ερχόντουσαν ομάδες από τη Κεντρική και Βόρεια Ευρώπη και ζαλιζόντουσαν από τη ζέστη. ΑΝ βρέχει τη μέρα του αγώνα οι Τσέχοι θα παίζουν σε φιλικές προς αυτούς καιρικές συνθήκες.
Τεσπά. Καλό είναι σα χώρα να μαζέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερους πόντους φέτος γιατί μετά οι όμιλοι του Τσου Λου θα είναι όνειρο θερινής νυχτός για τις ομάδες μας. Και επιτέλους να σταματήσουμε να σνομπάρουμε το Γιουρόπα (αυτό πάει τόσο στον ΠΑΟΚ όσο και στην ΑΕΚ - αν και πρόπερσι καλά τα πήγαμε). Και λεφτά δίνει, και πόντους και κάποιο κύρος.
Να τα γράφεις σωστάελα και συ νασμου ανοιξειςωτον κωλο
Αυτός που έγραψε ότι άξιζε γκολ ο ΟΣΦΠ ειναι ο Γαβαθιώτης. Αυτό από μόνο του τα λέει όλαοντως περαν του χαβαλε που κανουμε, ο σεμεδο κ ο σα ητανε οι μονοι καλοι του γαυρου προχτες αλλα κ παλι τον λενε θωρηκτο τανκ κ δν περανει τπτ και φαγανε καμια 10αρια φασεις.. που ναμην ητανε κ καλος δηλαδη η να ητανε σε ασχημη μερα.. τσπ θα τον δουμε κ αυτον στην πορεια. το λενε καλο σκορ το 0-0 γιατι ανετα θα μπορουσε να ειναι 2 κ 3-0 το σκορ αν δν ειχανε πατο. εδω εγω διαβασα οτι αξιζε και το γκολ λεει ο γαυρος εκει μεσα που δν εκανε ουτε σουτ στην εστια.. βεβαια στο κρατικο αλλαζουν τα δεδομενα κ αν περασει θα φτυσει αιμα για να το καταφερει. δε μου λες παμε ασπροβαλτα να τον ριξουμε εμεις κανα πουτσο στον σκωληκα
αυτον τον κοβω να πρηζει αρχιδια βρεξει χιονισει οποτε γαμησετα δν τον γλιτωνουμε.Αυτός που έγραψε ότι άξιζε γκολ ο ΟΣΦΠ ειναι ο Γαβαθιώτης. Αυτό από μόνο του τα λέει όλα
Από εκεί και πέρα, κάθε μεταγραφή κρίνεται μετά από λίγο καιρό (μέχρι να μάθει συμπαίκτες, τρόπο παιχνιδιού κτλπ).
Είσαι μαλάκας ρε; Εκτός ότι δεν μου αρέσει η κτηνοβασία, το να γαμάω αντρικούς κώλους κτλπ ο τύπος έχει γκόμενο εδώ και χρόνια στρατιωτικό. Θα σε κυνηγάει με ξιφολόγχη για να σε σουβλίσει έτσι και το μάθει. Άσε που μετά δε θα τον γαμεί και θα μας πρίζει τ αρχίδια.
Δεν έχεις παρατηρήσει ότι "λείπει" για μεγάλα διαστήματα και μετά επιστρέφει; Όταν λείπει όλα είναι ΟΚ με τον λόχα του (πλέον πρέπει να είναι αντι-συντ). Όταν επιστρέφει είναι γιατί έχει φάει ξένη πούτσα, το έχει μάθει ο δικός του, δεν τον γαμεί και ξεσπάει εδώ (και από ότι βλέπω ψαρεύει κιόλας κανέναν για να τον πηδήξει)αυτον τον κοβω να πρηζει αρχιδια βρεξει χιονισει οποτε γαμησετα δν τον γλιτωνουμε.
α...ρε πουταναΔεν έχεις παρατηρήσει ότι "λείπει" για μεγάλα διαστήματα και μετά επιστρέφει; Όταν λείπει όλα είναι ΟΚ με τον λόχα του (πλέον πρέπει να είναι αντι-συντ). Όταν επιστρέφει είναι γιατί έχει φάει ξένη πούτσα, το έχει μάθει ο δικός του, δεν τον γαμεί και ξεσπάει εδώ (και από ότι βλέπω ψαρεύει κιόλας κανέναν για να τον πηδήξει)
ρε τρελε με αυτα που λες στα λογια του γρηγορη ερχεσαι.. εισαι κ μπουνταλας παναθεμα σεα...ρε πουτανα
δεν θα ρθεις ασπροβαλτα να σε ξεσκισω
θα ρθεις δεν θα ρθεις
Είπαμε να τα γράφεις σωστά.α...ρε πουτανα
δεν θα ρθεις ασπροβαλτα νασμε ξεσκισωεις
θα ρθεις δεν θα ρθεις
ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΑΒΑΘΙΩΤΗΣ-ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣοντως περαν του χαβαλε που κανουμε, ο σεμεδο κ ο σα ητανε οι μονοι καλοι του γαυρου προχτες αλλα κ παλι τον λενε θωρηκτο τανκ κ δν περανει τπτ και φαγανε καμια 10αρια φασεις.. που ναμην ητανε κ καλος δηλαδη η να ητανε σε ασχημη μερα.. τσπ θα τον δουμε κ αυτον στην πορεια. το λενε καλο σκορ το 0-0 γιατι ανετα θα μπορουσε να ειναι 2 κ 3-0 το σκορ αν δν ειχανε πατο. εδω εγω διαβασα οτι αξιζε και το γκολ λεει ο γαυρος εκει μεσα που δν εκανε ουτε σουτ στην εστια.. βεβαια στο κρατικο αλλαζουν τα δεδομενα κ αν περασει θα φτυσει αιμα για να το καταφερει. δε μου λες παμε ασπροβαλτα να τον ριξουμε εμεις κανα πουτσο στον σκωληκα
Είπαμε να τα γράφεις σωστά.
Και όχι δεν έρχομαι Ασπροβάλτα (δε ξέρω καν που πέφτει). Από Θεσσαλονίκη ξέρω μόνο πέριξ της Τούμπας (και αυτό γιατί μένει εκεί ένα φιλαράκι μου, που όμως έχουμε χαθεί) και Πανόραμα (που έμενε ένας μαλάκας συνφοιτητής μου). Αλλά και να ήξερα σιγά μην ερχόμουνα να σε γαμήσω. Η πόλη έχει απίστευτα μουνιά με τον κώλο σου θα ασχολιόμουνα;
ρε τρελε εχεις 5 μερουλες αδεια απο την φαμπρικαρε τρελε με αυτα που λες στα λογια του γρηγορη ερχεσαι.. εισαι κ μπουνταλας παναθεμα σε
ρε δε σε γαμαμε οσο κ αν τριβεσαι στη γκλιτσα του τσομπανη. αντε να κανεις κανα φρεντο σε κανα γυφτοσκοπιανο στην εξωτικη ασπροβαλτα μπαγλαμα τωραρε τρελε εχεις 5 μερουλες αδεια απο την φαμπρικα
αντε τραβα σε κανα νησι να κανεις το κομματι σου ρε καταπιεσμενε και σταματα να γραφεις εδω
αντε βλακαμα,παλι στο κωλογραφειο θα κλειστεις
αντε τραβα
αφου εισαι κακασχημος ρε σαν κωλος ειναι η μαπα σου ρεΕίπαμε να τα γράφεις σωστά.
Και όχι δεν έρχομαι Ασπροβάλτα (δε ξέρω καν που πέφτει). Από Θεσσαλονίκη ξέρω μόνο πέριξ της Τούμπας (και αυτό γιατί μένει εκεί ένα φιλαράκι μου, που όμως έχουμε χαθεί) και Πανόραμα (που έμενε ένας μαλάκας συνφοιτητής μου). Αλλά και να ήξερα σιγά μην ερχόμουνα να σε γαμήσω. Η πόλη έχει απίστευτα μουνιά με τον κώλο σου θα ασχολιόμουνα;
α μπραβο αυτο διαβασα κ λεω τι πινει ο "δημοσιογραφος" το θεμα ειναι οτι τον πιστευουν κιολας. να μου πεις εδω πιστεψανε τους παππαδες περι καλυτερου ποδοσφαιρου περσυ στις μαλακιες του γαβαθιωτη θα κολλησουνεΜΑΝΩΛΗΣ ΓΑΒΑΘΙΩΤΗΣ-ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ
ΜΠΕΡΔΕΜΑ. Το ένα γκολ εκτός έδρας * ΚΑΙ η πλάκα είναι ότι ο Ολυμπιακός το ένα τουλάχιστον και το άξιζε και το μπορούσε * ΓΙΑΤΙ δεν μπήκε; * Γι' αυτό πού ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ παρατήρησε ο Γιώργος Μασούρας * ΟΤΙ δεν υπήρχε ψυχραιμία στην εκδήλωση της τελικής επιθετικής προσπάθειας * ΚΑΙ για να το πούμε πιο καθαρά. ΔΕΝ έγιναν πάσες για τελείωμα * ΝΑ μην κρύβουμε το κεφάλι μας στην άμμο, σαν την στρουθοκάμηλο * Ο ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ της Πλζεν δεν υποχρεώθηκε σε καμία απόκρουση. ΚΑΙ εδώ, παρατηρήθηκε το εξής παράδοξο * ΣΤΗΝ ανάπτυξη του παιχνιδιού και στις αντεπιθέσεις, η ομάδα είχε από καλή έως άριστη ανάπτυξη * ΣΤΗΝ τελική φάση τα χάλαγε * ΝΑ πω την κουταμάρα μου; * ΙΣΩΣ ο Γκερέρο να μην είναι ο ενδεδειγμένος γιά παιχνίδι κόντρας και αντεπιθέσεων, διότι δεν διαθέτει την απαιτούμενη ταχύτητα * ΠΑΡΑ ταύτα, πού λέει και ο Αλαμάνος, ο Ολυμπιακός δικαιούνταν ένα τουλάχιστον γκολ, αυτό πού θα μας έκανε να κοιμόμαστε ήσυχοι, μέχρι την Τρίτη * ΚΑΙ έφτασε πολύ κοντά, κυρίως από τις πλαγιοκοπήσεις και τις αναξιοποίητες σέντρες του Τσιμίκα και του Ποντένσε.
Διάβασε και βγάλε συμπέρασμα. Ο ΟΣΦΠ δικαιούταν γκολ ΑΛΛΑ δεν έγινε πάσες για τελείωμα. Ο ΟΣΦΠ δικαιούταν γκολ ΑΛΛΑ ο τερματοφύλακας της Πλζεν ΔΕΝ υποχρεώθηκε σε ΚΑΜΙΑ απόκρουση. Ο ΟΣΦΠ δικουταν γκολ απλά και μόνο επειδή έκανε καλές αναπτύξεις (νταξ τώρα αυτό που το είδε δε ξέρω). Μιλάμε για γκουρού του ποδοσφαίορυ όχι αστεία.
3 χιλιαρικα καθαρισα ιουλιο και ακομη θελει 6 μερες για να τελειωσειρε δε σε γαμαμε οσο κ αν τριβεσαι στη γκλιτσα του τσομπανη. αντε να κανεις κανα φρεντο σε κανα γυφτοσκοπιανο στην εξωτικη ασπροβαλτα μπαγλαμα τωρα
Δε το ξέρεις; Επειδή εσείς οι ωραίοι θέλετε να τρώτε πούτσα, εμείς οι κακάσχημοι γινόμαστε θυσία και γαμάμε μουνιά. Αν βάλεις και το γεγονός ότι αυτή η αλμύρα τις εξιτάρει και λίγο. Αν επιπλέον βάλεις και το γεγονός ότι σκέφτονται "αυτός ταξιδεύει 5-7 μήνες το χρόνο, δεν έχει χρόνο να γαμήσει, εμένα θα μου δώσει τη μήτρα στο χέρι. ΤΕΛΕΙΑ" καταλαβαίνεις τι γίνεταιαφου εισαι κακασχημος ρε σαν κωλος ειναι η μαπα σου ρε
θες να γαμησεις και μουναρες ρε κωλοναυτικε