travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.722
- Πόντοι
- 3.870
O oλυμπιακος μ :coolcondom: :coolcondom:ε ποιον κληρωθηκε;;
ειναι απασχολημενος με την ευρωπαικη του πορεια προς τον τελικο του γιουροπαO oλυμπιακος μ :coolcondom: :coolcondom:ε ποιον κληρωθηκε;;
μια χαρά μωρέ μλκ μου...τους βιαζουμε τα όνειρα!!!παλι αυτοι ρε μπουχο?? τους βαρεθηκαμε!
ειναι απασχολημενος με την ευρωπαικη του πορεια προς τον τελικο του γιουροπα
σκεφτομαι να κατεβω αλλα το βλεπω να μου καθεται τελικος ΠΑΟΚ - Λαμια μπουχο μου ;) ;)μια χαρά μωρέ μλκ μου...τους βιαζουμε τα όνειρα!!!
αμα σου δωσουν αδεια ρε πατσαβουρα...σκεφτομαι να κατεβω αλλα το βλεπω να μου καθεται τελικος ΠΑΟΚ - Λαμια μπουχο μου ;) ;)
ΡΕ λες....χαχαχαχα δεν θα μείνει σπέρμα για σπέρμα στα πουστοχανουμα!σκεφτομαι να κατεβω αλλα το βλεπω να μου καθεται τελικος ΠΑΟΚ - Λαμια μπουχο μου ;) ;)
Το κυπελο εχει μερες.Κυριακη κοντη γιορτη.Στην θυρα 5 θα κανω καθεση φωνης
αφεντικο ειμαι εγω αυτιστικε. και εδω και εκει ενα ειναι το αφεντικο της πολης ερπετο!αμα σου δωσουν αδεια ρε πατσαβουρα...
γαμημενε δουλε...σκεφτεσαι και να κατεβεις αποτυχημενε ανθωπακο;;
το αφεντικο το ρωτησες;;;
τετοιο αστρο που εχει η Λαμια τρελε δεν το βλεπω κ απιθανο!ΡΕ λες....χαχαχαχα δεν θα μείνει σπέρμα για σπέρμα στα πουστοχανουμα!
εσυ ακομη σχολιαζεις αθλητικα που "φευγει ο πριγιο αντιο πρωταθλημα" εγινε σε 1 μηνα "μας χαριζουν το πρωταθλημα"(αληθεια με ποια σφυριγματα μας το χαριζουν, με αυτα που χασαμε 4 βαθμους φετος και 2 απο περσι???!!!)αμα σου δωσουν αδεια ρε πατσαβουρα...
γαμημενε δουλε...σκεφτεσαι και να κατεβεις αποτυχημενε ανθωπακο;;
το αφεντικο το ρωτησες;;;
τι αφεντικο να εισαι ρε πατσαβουρα...αφεντικο ειμαι εγω αυτιστικε. και εδω και εκει ενα ειναι το αφεντικο της πολης ερπετο!
ισχυει αλλα και η Λαμια ειναι σκληροτραχηλη τυπε δεν θα πουλησει ευκολα το τομαρι της. και ειναι 1ης ταξης ευκαιρια για να κανουνε το θαυμα (θαυμα θα ειναι απλα και το να πανε τελικο και το ξερουν).Περα της πλακας και της καζουρας.Η σοβαρη αεκ αν δεν υποτιμησει την λαμια περναει.
ναι αλλα πηρε Χ στην Τουμπα τυπε !εσυ ακομη σχολιαζεις αθλητικα που "φευγει ο πριγιο αντιο πρωταθλημα" εγινε σε 1 μηνα "μας χαριζουν το πρωταθλημα"(αληθεια με ποια σφυριγματα μας το χαριζουν, με αυτα που χασαμε 4 βαθμους φετος και 2 απο περσι???!!!)
γαμω τον πατο σουεσυ ακομη σχολιαζεις αθλητικα που "φευγει ο πριγιο αντιο πρωταθλημα" εγινε σε 1 μηνα "μας χαριζουν το πρωταθλημα"(αληθεια με ποια σφυριγματα μας το χαριζουν, με αυτα που χασαμε 4 βαθμους φετος και 2 απο περσι???!!!)
[size=10pt]στηρίζουμε ολοι την ενδοξη ομαδα της τριπολιτσας και του κολοκοτρωνη απέναντι στο πιο βρωμερο σωματειο που γνωρισε αυτος ο τοπος!!!![/size]