mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.711
- Πόντοι
- 10.326
είσαι σίγουρος ότι θα κατέβαιναν για να παίξουν??μαλακια παιχτηκε....ηθελα να περασει ο γαυρος να ξαναπαιξουμε... γαμωτη!!!
είσαι σίγουρος ότι θα κατέβαιναν για να παίξουν??μαλακια παιχτηκε....ηθελα να περασει ο γαυρος να ξαναπαιξουμε... γαμωτη!!!
τους πηγε ο φλεβαρης γαμιωντα παντως....δεν εχουν παραπονο οι λιλαδες της μπαλας......για βαλεντινο πουτσα απο ΠΑΟΚ και δυναμο και για τσικνοπεμπτη πουτσα με κατικι δομοκου.....
η παε λενε θα βγαλει εισιτηρια μονο για ενα ημιχρονο,στην μιση τιμη του κανονικου...είσαι σίγουρος ότι θα κατέβαιναν για να παίξουν??
και δεν είδαν τπτ ακόμα!μπουξε μη γελας....αχχαχαχαχαχαχαχαχαχα ..για σενα τα γραφω ειδικα...μεσα στο φλεβαρη μαλεα μου εχεις αφυδατωθει...τους ΕΧΕΙΣ ΞΕΡΟΧΥΣΕΙ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΑ.....
...να κατσω καναπε τυπε,αρχινας συνεδρια?
ΘΑ ΝΑΙ απασχολημενοι....θα γραφουν σμς συμπαραστασης και αλληλεγγυης στον σκληρα δοκιμαζομενο ερυθρολευκοΚανας αρειανος θα γραψει;;
παπαρια ,ολο στης χατζη ξημεροβραδιαζεσαι...σε λεω κατσε εδω να βγαλεις γουστα...θα σκασει και ο 140 οπου να ναι ,θα αρχισει το μετρημα με τον ραοπαου ...θα γινει γκραουνιαουμπιου σκηνικο....Μπα, θα συνεχισω να σας απολαμβανω σιωπηλα.
εδώ είμαι δε κρύβομαι του χρόνου τώρα φέτος τελειωσαμε....Τι κριμα ρε αντζελο.....του χρονου παλι...θα περιμενεις ακομα 6μηνες για να δεις το σουφρι σου φ30!
Αν δεν ξυπνησετε να διωξετε τον αλκοολικο καθε χρονο αυτο θα λετε..."του χρονου"..εδώ είμαι δε κρύβομαι του χρόνου τώρα φέτος τελειωσαμε....
εγώ μαν και όταν κερδίσατε βγήκα πρώτος και σας είπα συγχαρητήρια και παραδέχομαι ότι είναι, ασχέτως για τη καζουρα που κάνουμε για να καυλαντιζουμε...Αν δεν ξυπνησετε να διωξετε τον αλκοολικο καθε χρονο αυτο θα λετε..."του χρονου"..
και φερτε πισω τους παικταραδες σας...Μπανανά....Σιωπη.... και διωξτε Χασανηδες και μπουχαλακηδες...
Βραβειο περισοτερων τελικων προσπαθειων......παντως πιστευω ακομα πως μπορειτε να παρετε βραβειο καλυτερης μπαλας για φετο...μια τιμητικη πλακετα ισως...."ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΜΠΑΛΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΘΥΓΑΤΡΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ" το χετε κατακτησει αυτο παναξια!