barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.277
- Πόντοι
- 5.506
γαμαει η μπαοκαρα των 20+ τιτλων....
μην κοροιδευετε
Μαζί με τους "κλεμμένους" μετράς;
γαμαει η μπαοκαρα των 20+ τιτλων....
μην κοροιδευετε
τυπε σε αυτους τους Ορκ-τυπους ειμαι εναντιον,δεν τους θελω... οπως πολλοι γαυροι δεν χωνευουν τον Τακη...καλα τυπε..κρατα μικρο καλαθι γιατι ποτε δεν ξερεις στο μελλον..
μου θυμιζεις τους βαζελους που μας γλεντουσαν ποσα χρονια με τα παραγκα και οραμα του αλαφουζου και τωρα τους γλεντάμε εμεις με τον γιανναρο τον αλαφουζο...
παντως αυτά τα επαναστατικα με τους οπαδους που δερνουν ου α ου και τα σχετικα, πρεπει να φταιει το νερο που πινετε στην μπουγατσουπολη...
οχι, με αυτους ειναι αμετρητοιΜαζί με τους "κλεμμένους" μετράς;
εχω την εντυπωση οτι ο χθεσινος κορακας ειναι απλα βλακας και οχι στημενος..αυτη που κανει μπαμ ειναι η τυπισσα που παιζει εποπτης..
το οτι ο χοντρος τα εχει βρει με τον ρωσσοποντιο ειναι φανερο και στα 5χρονα..
οχι, με αυτους ειναι αμετρητοι
θες να πεις οτι επι παντοκρατοριας γαυρου δεν ηταν τυχαοι οι ορισμοιτι λες ρε τυπε...τυχαίοι ορισμοι δεν γινονται στο ποδοσφαιρο εδώ και 60 χρονια…
ο διαιτητης είναι της επσ θεσσαλιας του μπεου..προεδρος εκει είναι ο λασκαρακης, πρωτοπαλικαρο του γραμμενου και ταμιας της επο….και ο γραμμενος ξερουμε ολοι ποιανου είναι...
που τους θυμηθηκες αυτους τους ερμους...παναθα μας λειπεις :'( :'( :'(
θες να πεις οτι επι παντοκρατοριας γαυρου δεν ηταν τυχαοι οι ορισμοι
επεσα απο τα συννεφα!!!!!
αυτοι ηταν αντιπαλοι ρε μπιρλα τουλαχιστον....οχι τα λιμα εδωπου τους θυμηθηκες αυτους τους ερμους...
Να κάνει κόμμα με τη καμία. Κανένας από αυτούς (Κόκκαλης, χοντρός, Μελισσανίδης, εξαιρώ τον Αλαφού) δε θέλει να είναι μπροστά. Στο παρασκήνιο ναι. Του δίνει μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων.ποιος θελει να κανει κομμα και θα χασει κατι χιλιαδες ψηφοφορους...??? 500.000 εδωσε τις προαλλες στην Ογκολογικη Παιδων,τι τα εδωσε αν εχει τον κοσμο χεσμενο?... δεν πηγε να κανει ανακαινιση γραφειων...παει για δικο του κομμα... καταλαβετε το!!!
θελει ψηφους απο ολη την Βορεια Ελλαδα... ο παοκ ειναι μια καλη δεξαμενη...και απο εκει και περα οτι μπορει να κερδισει παραπανω... οι ιδιοι οι αμερικανοι τον θεωρουν δακτυλο της ρωσσιας... τυχαια λες να εμφανιστηκε στα συλλαλητηρια???για μπιζνες πηγε??? εχει πολιτικες βλεψεις....Να κάνει κόμμα με τη καμία. Κανένας από αυτούς (Κόκκαλης, χοντρός, Μελισσανίδης, εξαιρώ τον Αλαφού) δε θέλει να είναι μπροστά. Στο παρασκήνιο ναι. Του δίνει μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων.
Και που κολλάει ρε μεγάλε το Ογκολογικό Παίδων με τον κόσμο του ΠΑΟΚ; Πας καλά; Εδώ ο Μαρινάκης έχει πάει δε ξέρω και εγώ πόσες φορές στο νοσοκομείο της Βαρδινογιάννη στους Αμπελόκηπους. Είδες κανέναν γαύρο να λέει "τι πάει και κάνει με τη βαζελοοικογένεια;" Έχεις μπερδέψει πράγματα, και γενικά έχετε μπερδέψει πράγματα εκεί πάνω. Βγαίνει ο άλλος ο δικός σας και λέει να ασχοληθεί η Αθήνα με τους παιδεραστές (που κακώς κανένα ΜΜΕ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟΥ ΙΒΑΝ δεν έχει ασχοληθεί με το θέμα) αλλά τι σχέση έχει ο παιδεραστής με το χθεσινό ματς;
ΑΝ κάνει δικό του κόμμα και είναι αυτός αρχηγός και πρώτη μούρη τότε θα είναι ο πιο βλάκας Πόντιος που ξέρω. Βασικό ο ΜΟΝΟΣ βλάκας πόντιος.θελει ψηφους απο ολη την Βορεια Ελλαδα... ο παοκ ειναι μια καλη δεξαμενη...και απο εκει και περα οτι μπορει να κερδισει παραπανω... οι ιδιοι οι αμερικανοι τον θεωρουν δακτυλο της ρωσσιας... τυχαια λες να εμφανιστηκε στα συλλαλητηρια???για μπιζνες πηγε??? εχει πολιτικες βλεψεις....
σταματα να γραφεις εδωΑΝ κάνει δικό του κόμμα και είναι αυτός αρχηγός και πρώτη μούρη τότε θα είναι ο πιο βλάκας Πόντιος που ξέρω. Βασικό ο ΜΟΝΟΣ βλάκας πόντιος.
Πουστάρα, όσο και να μου τρίβεσαι να σου τον δώσω στο στόμα δε παίζει με τη καμία. Έχω και σεβασμό στα Ελληνικά στρατά και δε θέλω να τσαντιστεί ο λόχας σου με τη πούστρα του γιατί δε ξέρω πως θα του βγει στην υπηρεσίασταματα να γραφεις εδω
ετοιμασου για τα τσιμπουκια σου εσυ
μπροσταρηδες αλλοι θα ειναι...κανας Φραγκος,δεν ξερω...ο Ιβαν θα εχει την χρηματοδοτηση..ΑΝ κάνει δικό του κόμμα και είναι αυτός αρχηγός και πρώτη μούρη τότε θα είναι ο πιο βλάκας Πόντιος που ξέρω. Βασικό ο ΜΟΝΟΣ βλάκας πόντιος.
αντε βρε βλακα
Και τι σε κάνει να πιστεύεις ότι ο Ιβάν δεν είναι ΗΔΗ χρηματοδότης όχι σε κόμα, αλλά σε κόματα;μπροσταρηδες αλλοι θα ειναι...κανας Φραγκος,δεν ξερω...ο Ιβαν θα εχει την χρηματοδοτηση..
θελει ψηφους απο ολη την Βορεια Ελλαδα... ο παοκ ειναι μια καλη δεξαμενη...και απο εκει και περα οτι μπορει να κερδισει παραπανω... οι ιδιοι οι αμερικανοι τον θεωρουν δακτυλο της ρωσσιας... τυχαια λες να εμφανιστηκε στα συλλαλητηρια???για μπιζνες πηγε??? εχει πολιτικες βλεψεις....