ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.318
- Πόντοι
- 5.006
μεγάλες γάτες ήταν...Ο γκουρου του στοιχηματος γιατι δεν βγαινει να πει πως το εστησε το ματς ο ρωσος;ολοι 1 και οβερ το παιξανε.
μεγάλες γάτες ήταν...Ο γκουρου του στοιχηματος γιατι δεν βγαινει να πει πως το εστησε το ματς ο ρωσος;ολοι 1 και οβερ το παιξανε.
ο παππους σου εφτιαξε το ιντερνετ τυπε? :SΕσύ μπορεί να είσαι βλάκα μογγολε,εγώ ξέρω την καταγωγή μου και ο παππούς μου πολέμησε για να γράφεις εσύ εδώ μέσα τις μαλακιες σου
ο παππους σου εφτιαξε το ιντερνετ τυπε? :S
ο παππους σου το εγραψε κι αυτο τυπε?Αυτή η απάντηση σε καλύπτει?
Kαλυτερα που εγινε ετσι ασχετα αν ισοφαριστηκα με γκολ οφσαιτ.Τωρα την τεταρτη θα δουμε αλλον ΠΑΟΚ
τον ραζβαν να ρωτησειςΟφσαιντ ήταν το γκολ;
Ναι και ο σπικερ ΑΘΗΝΑΙΟΣ σπικερ ειπε δεν καλυπτεται.Οφσαιντ ήταν το γκολ;
ο παππους σου το εγραψε κι αυτο τυπε?
Και υστερα ηρθανε οι μαλαματινες...καις καρβουνο αλλα τα πιανεις εστω και καθυστερημενα.Είσαι βλαξ η τον παριστάνεις?
τυπε εχω μπερδευτει εδω μεσα με τους παππουδες σας :S :S :SΕίσαι βλαξ η τον παριστάνεις?
Ναι και ο σπικερ ΑΘΗΝΑΙΟΣ σπικερ ειπε δεν καλυπτεται.
τυπε εχω μπερδευτει εδω μεσα με τους παππουδες σας :S :S :S
αληθεια τωρα???αυτο ειναι το πιο εξυπνο που σκεφτηκες??Είναι λογικό γιατί είχες μείνει στο μάθημα της ιστορίας..
αληθεια τωρα???αυτο ειναι το πιο εξυπνο που σκεφτηκες??
Τελειως οριακο ηταν... λαθος στημενη ολη η ομαδα....Επιτελους με αυτο το κολημα με Σακχοφ...γαμω το φελεκι μου μεσα γαμω!!!Ολιβειρα παιχτης 7 μυριων και τον εχεις για αλλαγη του Σακχοφ...Κοιταξε αν το ακυρωνε δεν θα μπορουσαν να του πουνε κατι επειδη ομως γινοτανε ενα μπαχαλο απο κορμια μπορουμε να πουμε πως δεν το ειδε.
[move][size=90pt]ΝΑΙ ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΠΟΥΤΑΝΑ[/size][/move]αυτη ειναι η καλυτερη ομαδα της ελλαδος;;;
αντε ρε γαμηθειτε μουνοπανα
πουσταρα λεγκορο γαμω την φαρα σου πεταμενο αρσενικο