Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
Με το βαρ θα λενε παλι οτι αυτο του μπισεσβαρ δεν ειναι πέναλντι;;; Γι αυτο καταφερε να κλεψει τοσα πρωταθληματα η αθηνα οταν ημασταν λιγο ή μετρια καλυτεροι. Φετος;
σταματα την κλαψα τυπε..εχεις αρχισει να γινεσαι αεκ..Με το βαρ θα λενε παλι οτι αυτο του μπισεσβαρ δεν ειναι πέναλντι;;; Γι αυτο καταφερε να κλεψει τοσα πρωταθληματα η αθηνα οταν ημασταν λιγο ή μετρια καλυτεροι. Φετος;
Με το βαρ θα λενε παλι οτι αυτο του μπισεσβαρ δεν ειναι πέναλντι;;; Γι αυτο καταφερε να κλεψει τοσα πρωταθληματα η αθηνα οταν ημασταν λιγο ή μετρια καλυτεροι. Φετος;
Βγηκαμε απο τα λαγουμια ε;;;;;;;
Εγω βγαινω και γραφω σε αντιθεση με σενα που γραφεις μονο οταν χανει ο ΠΑΟΚ βαθμους.Ποτε θα γραψεις στο θεμα της ομαδας σου;Εγώ απορώ πως έχεις μούτρα εσύ να γράφεις μ' αυτή την εμφάνιση..
Εγω βγαινω και γραφω σε αντιθεση με σενα που γραφεις μονο οταν χανει ο ΠΑΟΚ βαθμους.Ποτε θα γραψεις στο θεμα της ομαδας σου;
Δυστυχώς σήμερα έχασε ο Άρης βαθμούς,ανύπαρκτε..
Παοκ 54 ρουλης 34 ουτε με κιαλι δεν με βλεπεις ΑΝΥΠΑΡΚΤΕ.
Αρεε πουτανα δυναμο εδωσες την κριμαια στον πουτιν για να στερησεις απο τον γαυρο να παρει το γιουροπαΤΡΟΜΠΕΣ3 παιχνίδια φέτος και στα 3 ο ΑΡΗΣ καλύτερος ....όταν δεν παίζεις φιλικά ....λογικά η απονομή θα γίνει στις Πρέσπες!!!!
Η αλήθεια είναι οτι με τη σημερινή εικόνα των ομάδων έτσι είναι τα πράγματα. Και φυσικά οτι αυτό το πράγμα που είδαμε σήμερα πάει να πάρει το πρωτάθλημα, σε συνδυασμό με τα χάλια κυρίως αεκ και βάζελου δείχνει την κατάντια του Ελληνικού ποδοσφαίρου.