Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Μηνύματα
2.777
Like
64
Πόντοι
16
πως γινεται να φτιαξαμε το καραισκακης την πουστια και να μας κυνηγάνε και οι τράπεζες, μονο στο λειψο μυαλο σου γινεται….αρα για να μας κυνηγάνε οι τράπεζες, μαλλον είχαμε παρει φραγκα από αυτές και όχι από το κρατος...αλλιως αμα ηταν χαρισμενο το καραισκακη από το κρατος, γιατι μας κυνηγάνε οι τράπεζες???

ενώ σε εσας που σας φτιαξανε ετοιμο γηπεδο στην πυλαια, ουτε τράπεζες σας κυνηγάνε ουτε τιποτα...ηρθε το κρατος, το εχτισε και εφυγε...νοικοκυρεμένα πραγματα..που να μπλέκουμε με τράπεζες και δοσεις δανειου τωρα... :S
σωστα αφου τα λες εσυ ρε τακη ετσι θα ειναι. πως μπηκε στη λιστα με τα ολυπιακα εργα το καραικσακης και σε ποιανου αλλου γηπεδου τη θεση πηρε? γιατι οι τραπεζες κανουνε καταγγελια τα δανεια για το καραισκακης?


αστο τυπε με την λογικη σου που ειναι ουτε καν δημοτικου δεν βγαινει ακρη η αληθεια παντως ειναι οτι οντως εμας πλεον δεν μας κυνηγαει κανεις. εσας τραπεζες, εισαγγελεις, ανακριτες, δικαστες... γαμησετα λογικο να ζεις στην παρανοια
 

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Μηνύματα
2.777
Like
64
Πόντοι
16
Ρε τύπε, τα έχεις μπερδέψει με "εμάς και εσάς". Εσύ με ποιούς είσαι τελικά; Γιατί εσείς κλαίτε από το 1966 και την υποτιθέμενη κλοπή του Κούδα, μέχρι ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ που σας έχουν "κλέψει πέναλτυ, καθαρά γκολ, κόκκινες κάρτες, κίτρινες κάρτες, ανάποδα πλάγια άουτ, στρίψιμο κέρματος στη σέντρα" κλπ κλπ κλπ.

Όπως λοιπόν μας πρήξατε τα ούμπαλα για τους ξένους διαιτητές και τώρα σας φαίνονται "τελειωμένοι που τους βρήκαν στα γαριδάκια" έτσι θα μας πρήζετε μετά και για αυτούς που θα επιτηρούν το var. Ότι είναι πράκτωρες της CIA και του FBI που "τα έχουν βάλει με το μεγκάλο λαό του μπαογκ".
τυπε κανεις τον τοσο χαζο η οντως εισαι τετοιος? ναι θελουμε ξενους σε ολα τα ματς για παντα . αλλα ξενους τυπου μπορμπαλαν και οχι κακους ξενους . δεν νομιζω οτι ειναι δυσκολο να το καταλαβει καποιοςαυτο. τωρα για γραφικα περι cia kai fbi κοιτα προς κυρ σαββα μερια που εχει πει οτι μεχρι και η φιφα με τον γιοκα του τον κυνηγαει.. ποσο αδιαβαστος θα ερχεσαι ?
 

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Μηνύματα
64.105
Like
22.832
Πόντοι
5.506
πες μου πρωτα ποια αλλη ομαδα εχει 2 κυβερνησεις δικες της πιασμενες απο παντου  ? μιλαω για κοκκαλη - πασοκ (σχεση ακρως ερωτικη και αμοιβαια) και βαγγελακης - νδ (σχεση νταβατζη-πουτανας, μαντεψε ποιος ειναι ποιος). τωρα για το οτι η ομαδα μας εχει 2 ιδιοκτητα γηπεδα και εσυ π.χ. μπορει ναμην εχεις προβλημα σου τι να κανουμε τωρα. ενα εχεις κ αυτο θα στο παρουν οι τραπεζες γιατι ακομα κ εκει το τερματισες στην πουστια τι να κανουμε τωρα


Ρε τύπε, μη ζητάς πληροφορίες έτοιμες στο πιάτο, διάβασε 2-3 σελίδες πίσω πρώτα, ποιός κόκκαλης-πασοκ, αυτά τα λέτε εσείς, ενώ σας παραθέτουμε γεγονότα και αυτά που τα λέτε ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ.


Αφού τα παιδιά είναι νο πολίτικα και "περήφανοι, ανεξάρτητοι"....... κοίτα τι βρήκα μιας και μιλάς για ανακοινώσεις.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της Θύρας 4:



Μετά από όσα έγιναν στην Τούμπα το βράδυ της Τετάρτης, επιβάλλεται να τοποθετηθούμε για να γνωστοποιήσουμε τις θέσεις μας στον κόσμο του ΠΑΟΚ.



Ξεκινάμε την αναφορά μας με το αγωνιστικό τμήμα. Είναι γεγονός ότι η ομάδα, δηλαδή οι παίκτες και ο προπονητής, στο πιο κρίσιμο ματς της χρονιάς ήταν κυριολεκτικά ανύπαρκτοι και δίκαια αποκλείστηκε. Μηδέν πάθος, μηδέν όρεξη, μηδέν κίνητρο για κούπα. Οι λίγοι, αλλά περήφανοι, τίτλοι που έχει κατακτήσει ο ΠΑΟΚ στην μέχρι τώρα ιστορία του προήλθαν με υπερπροσπάθεια και ύστερα από συνεχή αγώνα. Με λόγια και με ευσεβείς πόθους κανείς δεν κατάφερε τίποτα. Επομένως πήραμε αυτό που μας άξιζε και επιπλέον ξεφτιλίστηκαν όλοι όσοι μιλούσαν για το πόσο γουστάρανε να κατακτήσουνε ένα τίτλο με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.



Ας περάσουμε τώρα στο θέμα του κόσμου, γιατί και εμείς κομμάτι του κόσμου αποτελούμε και μάλιστα το πλέον ενεργό. Εμείς, λοιπόν, δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι θέλουμε την Τούμπα γεμάτη από 30 χιλιάδες κόσμου. Θέλουμε την Τούμπα γεμάτη με 25 χιλιάδες εισιτήρια διαρκείας και θέλουμε χιλιάδες ΠΑΟΚτσήδες κάθε ηλικίας να εκδράμουνε μαζικά στα εκτός έδρας ματς της ομάδας. Έχουμε βιώσει στο πετσί μας ένα γήπεδο μισοάδειο, όπου βρίσκαμε μόνο γνωστούς και φίλους και ξέρουμε από πρώτο χέρι ότι κάτι τέτοιο δεν είναι καθόλου ευχάριστο. Για αυτό άλλωστε κάναμε τόσους αγώνες, από το 1976 που ιδρύθηκε ο σύνδεσμος μέχρι σήμερα. Για να μεγαλώσει ο ΠΑΟΚ και να πετύχει επιτέλους αυτά που του αρμόζουν. Άν μας καλύπτανε 30 άτομα στα εκτός έδρας και 10 χιλιάδες στην Τούμπα θα αράζαμε στα κυβικά μας και θα το παίζαμε ΠΑΟΚάρχες.



Όσο για το θέμα της βίας, λέμε για ακόμα μία φορά ότι δεν ανήκουμε σε αυτούς που καταδικάζουν κάθε μορφή βίας, ούτε σε αυτούς που επιδοκιμάζουν κάθε μορφή βίας. Σίγουρα είμαστε ενάντια σε όσους νομίζουν ότι το γήπεδο είναι ξέφραγο αμπέλι, σίγουρα είμαστε ενάντια σε αυτούς που θεωρούν ότι η Τούμπα είναι ταβέρνα και σίγουρα είμαστε ενάντια σε αυτούς που πετάνε ότι έχουν στην τσέπη τους χωρίς να τους νοιάζει ποιον θα πετύχουν (οπαδούς του ΠΑΟΚ στα κάτω διαζώματα, παίκτες της ομάδας και γενικά όποιον πάρει ο χάρος). Το δεδομένο είναι ότι 20.000 κόσμος σιχάθηκε από αυτά που έγιναν στις κερκίδες και έφυγε από το γήπεδο. Κατανοούμε την αγανάκτηση κάποιων ατόμων νεαρής ηλικίας, αλλά καταδικάζουμε όλους όσους πετούσαν αντικείμενα στον κόσμο που κάθεται στα επίσημα. Πολλοί από όσους κάθονται εκεί, έχουν στο ενεργητικό τους τόσες εκδρομές και τόσα χιλιόμετρα όσα δεν θα κάνουνε αυτοί ούτε στον ύπνο τους. Αυτοί πράγματι είναι «νεοΠΑΟΚτσήδες».



Σε ότι αφορά τη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ πιστεύουμε ότι ήρθε η ώρα να πάρει κάποιες οριστικές αποφάσεις. Αναγνωρίζουμε την πολύτιμη προσφορά της, γνωρίζουμε ότι μετά από κάτι δεκαετίες ο ΠΑΟΚ έφτασε να διεκδικεί το πρωτάθλημα στην πράξη και όχι στα λόγια, είμαστε περήφανοι για τη φετινή πορεία στην Ευρώπη, που είναι η καλύτερη από το 1974 μέχρι σήμερα, και ακόμα και οι τυφλοί βλέπουν ότι από το καλοκαίρι του 2007 μέχρι σήμερα ο ΠΑΟΚ έκανε μεγάλα άλματα προς τα μπροστά. Αυτά είναι γεγονότα, είτε αρέσουν σε κάποιους, είτε όχι.



Εννοείται πως έχουν γίνει και σημαντικά λάθη (ειδικά φέτος στο θέμα προπονητή και της ελλειπούς στελέχωσης της ΠΑΕ) με κυριότερο όμως την, υπέρ του δέοντος, σημασία που δίνει η υπάρχουσα διοίκηση στο τί λέει ο κάθε σχετικός και άσχετος στα ραδιόφωνα, στα φόρουμ, στα καφενεία και στους συνδέσμους. Μία διοίκηση που απολαμβάνει αυτή την πρωτοφανή στήριξη από τον κόσμο του ΠΑΟΚ πρέπει να είναι αποφασιστική και να μην επηρεάζεται από τους αναμενόμενους κραδασμούς που προκύπτουν από αγωνιστικές αποτυχίες. Καλώς ή κακώς η νοοτροπία που επικρατεί στα γήπεδα είναι δοκάρι και μέσα – είσαι θεός, δοκάρι και έξω – σήκω φύγε ρε πιανόλα.



Για αυτό λοιπόν πιστεύουμε ότι αν ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν μπορεί να ανταπεξέλθει, ή δεν αντέχει άλλο να λειτουργεί κάτω από αυτό το φορτισμένο κλίμα πρέπει να φύγει. Είναι φανερό ότι κάποια άτομα που στο παρελθόν συνεργάστηκαν μαζί του, εδώ και λίγο καιρό του πριονίζουν την καρέκλα συστηματικά. Επίσης όλοι έχουν αντιληφθεί ότι το τελευταίο διάστημα η ομάδα πορεύεται κάτω από ένα καθεστώς ρώσικης ρουλέτας, αφού με την πρώτη αποτυχία υπάρχουν άφθονοι καλοθελητές που περιμένουνε να γίνει η στραβή για να την πυροβολήσουν. Αυτό το γεγονός, σε συνάρτηση με την προσοχή που δίνει η ΠΑΕ σε ό,τι λέει ο καθένας, δημιουργεί έναν επικίνδυνο συνδυασμό που μόνο κακό κάνει στον ΠΑΟΚ. [size=30pt]Όπως έγκλημα θα είναι και το να ξαναγίνει ο ΠΑΟΚ πλυντήριο του ΠΑΣΟΚ ή το πολυπόθητο μέσο που θα εξαγνίσει τις χριστιανικές αμαρτίες από τη Μονή Βατοπεδίου. [/size]Αυτά τελειώσανε μία και καλή με το που ξεκουμπίστηκε ο Γούμενος και δεν σκοπεύουμε να το επιτρέψουμε ΠΟΤΕ ξανά. Όσοι το κατάλαβαν καλώς. Οι υπόλοιποι που έχουν τέτοιες βλέψεις θα το καταλάβουν σύντομα.



Είναι γεγονός ότι για φέτος χάθηκε ο πιο μεγάλος στόχος που ήταν η κατάκτηση του κυπέλλου και είναι λογικό να πικράθηκε ο κόσμος ειδικά με όσα έγιναν. Ο ΠΑΟΚ όμως δεν τελειώνει εδώ, ούτε στην επόμενη αποτυχία. Όπως αντίστοιχα ο ΠΑΟΚ δεν μένει σε μία πρόσκαιρη επιτυχία. Η ιστορία του συλλόγου και οι αμέτρητοι αγώνες που έχει κάνει ο κόσμος του μας προστάζουν να βρισκόμαστε μαζί του στις χαρές και ακόμα περισσότερο στις λύπες.



Υ.Γ. Η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μέσω του προέδρου της, πρέπει πριν από την έναρξη των play off να καταθέσει το νέο πλάνο για το μέλλον της ομάδας εφόσον έχει τη δύναμη και το σθένος να τραβήξει το καράβι που λέγεται ΠΑΟΚ.




Μετά τιμής, Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4




Μετά τιμής, το μεγαλύτερο κρατικοδίαιτο "περήφανο" σωματείο.
 

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Μηνύματα
40.548
Like
21.945
Πόντοι
5.006
σωστα αφου τα λες εσυ ρε τακη ετσι θα ειναι. πως μπηκε στη λιστα με τα ολυπιακα εργα το καραικσακης και σε ποιανου αλλου γηπεδου τη θεση πηρε? γιατι οι τραπεζες κανουνε καταγγελια τα δανεια για το καραισκακης?


αστο τυπε με την λογικη σου που ειναι ουτε καν δημοτικου δεν βγαινει ακρη η αληθεια παντως ειναι οτι οντως εμας πλεον δεν μας κυνηγαει κανεις. εσας τραπεζες, εισαγγελεις, ανακριτες, δικαστες... γαμησετα λογικο να ζεις στην παρανοια

η αληθεια είναι ότι οι τράπεζες κανανε καταγγελια γιατι τους χρωσταμε τα φραγκα που μας δανεισανε για το γηπεδο!!!!!!!
τι ακριβως δεν καταλαβαίνεις από αυτό ρε τυπε?????!!!!!
χρωσταμε στις τράπεζες για το γηπεδο!!!!!!!!δεν χρωσταμε στο κρατος για το γηπεδο!!!!!

ντιπ βλαμμενος εισαι????δεν μπορεις να βγαλεις ακρη σε μια τοσο απλη και ξεκαθαρη υποθεση???μας κυνηγάνε οι τράπεζες για το γηπεδο, όχι το κρατος, γιατι από τις τράπεζες είχαμε παρει φραγκα...
 

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Μηνύματα
64.105
Like
22.832
Πόντοι
5.506
τυπε κανεις τον τοσο χαζο η οντως εισαι τετοιος? ναι θελουμε ξενους σε ολα τα ματς για παντα . αλλα ξενους τυπου μπορμπαλαν και οχι κακους ξενους . δεν νομιζω οτι ειναι δυσκολο να το καταλαβει καποιοςαυτο. τωρα για γραφικα περι cia kai fbi κοιτα προς κυρ σαββα μερια που εχει πει οτι μεχρι και η φιφα με τον γιοκα του τον κυνηγαει.. ποσο αδιαβαστος θα ερχεσαι ?


Λοιπόν, σου έχω πρόταση, όταν με το καλό έρθει και το var και φτάσετε να βρίζετε τον χειριστή που παρακολουθεί το var οτι δεν είναι καλός, προτείνουμε παμψηφεί να σφυρίζει τα παιχνίδια σας ο Γιωργάκης ο Σαββίδης για να το χωρέσει το μυαλό σας οτι ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ.
 

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Μηνύματα
2.777
Like
64
Πόντοι
16
Ρε τύπε, μη ζητάς πληροφορίες έτοιμες στο πιάτο, διάβασε 2-3 σελίδες πίσω πρώτα, ποιός κόκκαλης-πασοκ, αυτά τα λέτε εσείς, ενώ σας παραθέτουμε γεγονότα και αυτά που τα λέτε ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ.
γεγονος δεν ειναι η σχεση πασοκ και κοκκαλη? γεγονος δεν ειναι οτι εχει παρελασει ολο το πασοκ απο τα βιπ του καραισκακη να φιλησει το δαχτυλιδι του θειου? (ενα γκουγκλ και θα βρεις 100αδες φωτογραφιες). το τι λεει η 4 δεν αποτελει γεγονος αποτελει αποψη αλλα τι σου λεω τωρα εσενα.. μηπως λεμε μονο εμεις και για την νδ- μαρινακης?? κ αυτο στο μυαλο μας ειναι μονο τυπε μου?
 

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Μηνύματα
2.777
Like
64
Πόντοι
16
η αληθεια είναι ότι οι τράπεζες κανανε καταγγελια γιατι τους χρωσταμε τα φραγκα που μας δανεισανε για το γηπεδο!!!!!!!
τι ακριβως δεν καταλαβαίνεις από αυτό ρε τυπε?????!!!!!
χρωσταμε στις τράπεζες για το γηπεδο!!!!!!!!δεν χρωσταμε στο κρατος για το γηπεδο!!!!!

ντιπ βλαμμενος εισαι????δεν μπορεις να βγαλεις ακρη σε μια τοσο απλη και ξεκαθαρη υποθεση???μας κυνηγάνε οι τράπεζες για το γηπεδο, όχι το κρατος, γιατι από τις τράπεζες είχαμε παρει φραγκα...
χαχαχ ρε τακη επειδη εισαι φελλος δεν θα παιζεις με τις λεξεις. σου ειπα για πουστιες που κανατε για το γηπεδο για να το βαλετε στην λιστα με το ολυπμιακα εργα και με τα φραγκα για να το κατασκευασετε και τωρα σκαει η φαση γιατι ουτε ο θειος θελει να πληρωσει ουτε ο βαγγελας. τι διαφορα εχει το που χρωστας ρε τυπε? πηρες δανειο για να κανεις γηπεδο που δεν μπορουσες να αποπληρωσεις αυτο λεμε τι δεν καταλαβαινεις κ ε συ
 

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Μηνύματα
64.105
Like
22.832
Πόντοι
5.506
γεγονος δεν ειναι η σχεση πασοκ και κοκκαλη? γεγονος δεν ειναι οτι εχει παρελασει ολο το πασοκ απο τα βιπ του καραισκακη να φιλησει το δαχτυλιδι του θειου? (ενα γκουγκλ και θα βρεις 100αδες φωτογραφιες). το τι λεει η 4 δεν αποτελει γεγονος αποτελει αποψη αλλα τι σου λεω τωρα εσενα.. μηπως λεμε μονο εμεις και για την νδ- μαρινακης?? κ αυτο στο μυαλο μας ειναι μονο τυπε μου?


Τύπε, άλλο τι λέει ο λεγκορο, ο μπαροκ και ο ραοπαο με το γαμαικανο στο μπουρδελα και άλλο τι λέει η επίσημη ανακοίνωση της ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ θύρας 4. Καταλαβαίνεις τι διαφορά ή είσαι μέλος σε ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ;  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
 

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Μηνύματα
2.777
Like
64
Πόντοι
16
Λοιπόν, σου έχω πρόταση, όταν με το καλό έρθει και το var και φτάσετε να βρίζετε τον χειριστή που παρακολουθεί το var οτι δεν είναι καλός, προτείνουμε παμψηφεί να σφυρίζει τα παιχνίδια σας ο Γιωργάκης ο Σαββίδης για να το χωρέσει το μυαλό σας οτι ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ.
ας ερθει με το καλο το βαρ και βλεπουμε τι θα λεμε. προς το παρον ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ θελετε βαρ παντως αλλιως θα ειχε μπει χτες, ΕΣΕΙΣ κραζετε και ελληνες και ξενους διαιτητες. αληθεια ο μαρτινς τι εννοουσε πριν το ντερμπι με την αεκ να κοιταξει ο διαιτητης να παιξει καλα? εμεινε λες ευχαριστημενος με την αποδοση του ? τις δηλωσεις του κυρ σαββα και του καραπαππαρα τις ακους καθολου? γιατι τους καλεσε ο ποδοσφαιρικος εισαγγελεας? μηπως για τις παπαριες που λετε μυξοκλαιγοντας μετα απο καθε ματς φετος? καλο ειναι να εχεις επαφη γενικα μετην πραγματικοτητα οταν ανοιγεις κουβεντες φιλε
 

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Μηνύματα
64.105
Like
22.832
Πόντοι
5.506
χαχαχ ρε τακη επειδη εισαι φελλος δεν θα παιζεις με τις λεξεις. σου ειπα για πουστιες που κανατε για το γηπεδο για να το βαλετε στην λιστα με το ολυπμιακα εργα και με τα φραγκα για να το κατασκευασετε και τωρα σκαει η φαση γιατι ουτε ο θειος θελει να πληρωσει ουτε ο βαγγελας. τι διαφορα εχει το που χρωστας ρε τυπε? πηρες δανειο για να κανεις γηπεδο που δεν μπορουσες να αποπληρωσεις αυτο λεμε τι δεν καταλαβαινεις κ ε συ


Ρε κεφάλα, καταλαβαίνεις οτι από τη στιγμή που πήρε το δάνειο από ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ δε μπορείς να τον κατηγορείς ως κρατικοδίαιτο;;; Πω ρε πούστη, θα μας σκάσεις πάλι, μήπως θέλεις να τα πούμε σε άλλη γλώσσα να καταλάβεις;


Ποιά είναι η πουστιά στις λίστες με τα Ολυμπιακά έργα, τα μισά γήπεδα της Ελλάδας μπήκαν στις λίστες, ακόμα και η τούμπα στα ολυμπιακά έργα ήταν.....
 

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Μηνύματα
40.548
Like
21.945
Πόντοι
5.006
χαχαχ ρε τακη επειδη εισαι φελλος δεν θα παιζεις με τις λεξεις. σου ειπα για πουστιες που κανατε για το γηπεδο για να το βαλετε στην λιστα με το ολυπμιακα εργα και με τα φραγκα για να το κατασκευασετε και τωρα σκαει η φαση γιατι ουτε ο θειος θελει να πληρωσει ουτε ο βαγγελας. τι διαφορα εχει το που χρωστας ρε τυπε? πηρες δανειο για να κανεις γηπεδο που δεν μπορουσες να αποπληρωσεις αυτο λεμε τι δεν καταλαβαινεις κ ε συ

πως δεν εχει σημασια που χρωστας???
και εγω πηρα δανειο από την τραπεζα για να χτισω το σπιτι μου και με κυνηγαει η τραπεζα...δεν μπορεις να  ερθεις εσυ και να μου πεις ότι χρωσταω φραγκα στο κρατος ουτε ότι εχω παρει δημοσιο χρημα από τους φορολογουμενους!!!!
ενώ εσενα σου εχτισε το γηπεδο το κρατος με δημοσιο χρημα…
αμα θες παρε 500 μυρια δανειο από την τραπεζα και χτισε την νεα τουμπα….κανενα πρόβλημα με αυτό...αλλα όχι φραγκα από το κρατος για να χτιζεις πυλαιες και πιπες...
 

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Μηνύματα
2.777
Like
64
Πόντοι
16
Τύπε, άλλο τι λέει ο λεγκορο, ο μπαροκ και ο ραοπαο με το γαμαικανο στο μπουρδελα και άλλο τι λέει η επίσημη ανακοίνωση της ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ θύρας 4. Καταλαβαίνεις τι διαφορά ή είσαι μέλος σε ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ;  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
γιατι η θυρα 4 δηλαδη αποτελειται απο νομπελιστες επιστημονες με προυπηρεσια στο σερν και τη νασα ρε τυπε θα μας τρελανεις? εκει κ αν εχει λεγκορο μπαροκ και ραοπαο (ευτυχως οχι μονο τετοιους ομως) .. εκτος αν δεν εχεις παει ποτε σε συνδεσμο στη ζωη σου να δεις τι παιζει. γεγονος ειναι κατι που εχει γινει, εχουμε δει φωτογραφιες και τα αποτελεσματα του γεγονοτος. το τι λεει ενας συνδεσμος (οσο "εγκυρος" κ αν θεωρειται") δεν ειναι γεγονος αλλα αποψη (του συνδεσμου η του πυρηνα του). ελα αληθεια τωρα, ειναι τοσο δυσκολο ?
 

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Μηνύματα
64.105
Like
22.832
Πόντοι
5.506
ας ερθει με το καλο το βαρ και βλεπουμε τι θα λεμε. προς το παρον ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ θελετε βαρ παντως αλλιως θα ειχε μπει χτες, ΕΣΕΙΣ κραζετε και ελληνες και ξενους διαιτητες. αληθεια ο μαρτινς τι εννοουσε πριν το ντερμπι με την αεκ να κοιταξει ο διαιτητης να παιξει καλα? εμεινε λες ευχαριστημενος με την αποδοση του ? τις δηλωσεις του κυρ σαββα και του καραπαππαρα τις ακους καθολου? γιατι τους καλεσε ο ποδοσφαιρικος εισαγγελεας? μηπως για τις παπαριες που λετε μυξοκλαιγοντας μετα απο καθε ματς φετος? καλο ειναι να εχεις επαφη γενικα μετην πραγματικοτητα οταν ανοιγεις κουβεντες φιλε


Ρε άνθρωπε, απλά σου λέω οτι όπως λέγατε οτι "με τους ξένους διαιτητές θα καθαρίσει το ποδόσφαιρο" και πήραμε όλοι ένα αρχίδι, το ίδιο θα είναι και με το var.

Αλήθεια, ο διαιτητής γιατί σας φταίει στο προχθεσινό ματς;
 

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Μηνύματα
64.105
Like
22.832
Πόντοι
5.506
γιατι η θυρα 4 δηλαδη αποτελειται απο νομπελιστες επιστημονες με προυπηρεσια στο σερν και τη νασα ρε τυπε θα μας τρελανεις? εκει κ αν εχει λεγκορο μπαροκ και ραοπαο (ευτυχως οχι μονο τετοιους ομως) .. εκτος αν δεν εχεις παει ποτε σε συνδεσμο στη ζωη σου να δεις τι παιζει. γεγονος ειναι κατι που εχει γινει, εχουμε δει φωτογραφιες και τα αποτελεσματα του γεγονοτος. το τι λεει ενας συνδεσμος (οσο "εγκυρος" κ αν θεωρειται") δεν ειναι γεγονος αλλα αποψη (του συνδεσμου η του πυρηνα του). ελα αληθεια τωρα, ειναι τοσο δυσκολο ?


Δηλαδή δεν ήσουν πλυντήριο του πασοκ. Οκ. Ποτέ.
 

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Μηνύματα
2.777
Like
64
Πόντοι
16
Ρε κεφάλα, καταλαβαίνεις οτι από τη στιγμή που πήρε το δάνειο από ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ δε μπορείς να τον κατηγορείς ως κρατικοδίαιτο;;; Πω ρε πούστη, θα μας σκάσεις πάλι, μήπως θέλεις να τα πούμε σε άλλη γλώσσα να καταλάβεις;


Ποιά είναι η πουστιά στις λίστες με τα Ολυμπιακά έργα, τα μισά γήπεδα της Ελλάδας μπήκαν στις λίστες, ακόμα και η τούμπα στα ολυμπιακά έργα ήταν.....
χαχα ελα πες αληθεια την τουμπα ουτε απο φωτογραφια δεν την εχεις δει γι ανα το λες αυτο. ρε τυπε δεν εινα ιπουστια να κανεις εσυ γηπεδο με δανειο που δεν επρεπε να παρεις ενω αλλοι ας πουμε που μπορουσαν να μην εχουνε? και επειδη δηλαδη πηρε και χρωσταει στην τραπεζα και οχι στο κρατος (χρεη στην τραπεζα κρητης μας λεει κατι? ) αρα στον πουτσο μας.? αυτο μας λετε?
 

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Μηνύματα
2.777
Like
64
Πόντοι
16
Ρε άνθρωπε, απλά σου λέω οτι όπως λέγατε οτι "με τους ξένους διαιτητές θα καθαρίσει το ποδόσφαιρο" και πήραμε όλοι ένα αρχίδι, το ίδιο θα είναι και με το var.

Αλήθεια, ο διαιτητής γιατί σας φταίει στο προχθεσινό ματς;
γινανε κοντα 10 (μπορει κ παραπανω) ματς με ξενους. στα 2 θυμαμαι μονο να εχουνε φερει κακους, το προχτεσινο και σε αυτον με τον αρη που εκανε πολλα λαθη ο ιταλος. στατιστικα πολυ καλα τα πανε οι ξενοι και μακαρι να συνεχισει ετσι. το οτι επαιξε ασχημα σαν διαιτητης δηλαδη δεν μπορουμε να το πουμε γιατι ειναι ξενος? τι θελεις να μας πεις δεν σε πιανω. ας συνεχισουνε οι ξενοι ας ερθει και το βαρ και βλεπουμε τι θα γινει ( η ακραια καχυποψια που παιζει με τους ελληνες παντως θα μειωθει, κατι θαναι κ αυτο). ο διαιτητης ητανε κακος γιατι δεν μπορουσε να διαχειριστει ενα δυνατο ντερμπι ητανε ξεκαθαρο. αυστηρη κοκκινη, πολλες καρτες μονο στη μια πλευρα, πεναλτυ δεν ειδε ε τι αλλο να κανει κ εμεις να μην πουμε τιποτα δηλαδη ? δεν ξερω τι ακριβως με ρωτας παντως με 11 βς το ματς ητανε 2πλο σβηστο.
 

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Μηνύματα
64.105
Like
22.832
Πόντοι
5.506
για σενα αν θελεις μπορει να ητανε οτι θελεις ρε τυπε δεν θα σου χαλασουμε χατιρι. ο,τι γουσταρεις εσυ νασαι καλα

Δεν ξέρω ρε τύπε, έπεσα από τα σύννεφα και γω όταν διάβαζα τα παιδιά του παοκ να τα γράφουν, απλά άρχισα να συνδιάζω γεγονότα και προβληματίστηκα.

Κάπου 96-97 που βολόδερνε ο παοκ, βγήκε μια "επιχορήγηση για αντικατάσταση-βελτίωση φωτισμού στο γήπεδο" και εκεί που δεν είχε μαντήλι να κλάψει ο παοκ, πήρε Φραντζέσκο-Μαραγκό κλπ και έκανε πορεία πρωταθλητισμού στο 2ο γύρο. Σημείωση, οι προβολείς δεν αλλάχτηκαν ποτέ.

Μετά ήρθε ο Μπατμαν με τις τηλεοπτικές άδειες, τη Βάσω γκόμενα, το Ακροπολ που πουλήθηκε ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ στο Υπουργείο πολιτισμού κλπ κλπ κλπ

Μετά ήρθε ο Γούμενος που παρέα με τον Τσόχα και τον Σάχη της Κατερίνης έκαναν την "υπερομάδα" κλπ κλπ κλπ


Μετά ήρθε ο revolution που έκανε 9 χρόνια διοίκηση πρωτοδικείου και έφερε 5 καράβια παίκτες, έτσι για την επανάσταση κλπ κλπ κλπ


Και ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ.


Αλλά τα παιδιά της θύρας 4 δεν είναι δα και επιστήμονες, ούτε έχουν σχέση με τα γραφεία, από το μυαλό τους τα έβγαζαν.
 

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Μηνύματα
64.105
Like
22.832
Πόντοι
5.506
γινανε κοντα 10 (μπορει κ παραπανω) ματς με ξενους. στα 2 θυμαμαι μονο να εχουνε φερει κακους, το προχτεσινο και σε αυτον με τον αρη που εκανε πολλα λαθη ο ιταλος. στατιστικα πολυ καλα τα πανε οι ξενοι και μακαρι να συνεχισει ετσι. το οτι επαιξε ασχημα σαν διαιτητης δηλαδη δεν μπορουμε να το πουμε γιατι ειναι ξενος? τι θελεις να μας πεις δεν σε πιανω. ας συνεχισουνε οι ξενοι ας ερθει και το βαρ και βλεπουμε τι θα γινει ( η ακραια καχυποψια που παιζει με τους ελληνες παντως θα μειωθει, κατι θαναι κ αυτο). ο διαιτητης ητανε κακος γιατι δεν μπορουσε να διαχειριστει ενα δυνατο ντερμπι ητανε ξεκαθαρο. αυστηρη κοκκινη, πολλες καρτες μονο στη μια πλευρα, πεναλτυ δεν ειδε ε τι αλλο να κανει κ εμεις να μην πουμε τιποτα δηλαδη ? δεν ξερω τι ακριβως με ρωτας παντως με 11 βς το ματς ητανε 2πλο σβηστο.


Σωστά τα λες, δεν είδε πέναλτυ και αποβολή πριν την αυστηρή 2η κίτρινη του ζάμπα, όντως επηρέασε το αποτέλεσμα.
 

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Μηνύματα
2.777
Like
64
Πόντοι
16
Σωστά τα λες, δεν είδε πέναλτυ και αποβολή πριν την αυστηρή 2η κίτρινη του ζάμπα, όντως επηρέασε το αποτέλεσμα.
ητανε πεναλτυ αλλα οχι αποβολη συμφωνα με βαρουχα και κακο παντως.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom