Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Μηνύματα
17.194
Κριτικές
166
Like
27.072
Πόντοι
34.538
Ναι το καταλαβα..

Ξεχειλιζεις απο μυαλο..
Τους γυφτους σκεφτεσαι..
 

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Μηνύματα
17.194
Κριτικές
166
Like
27.072
Πόντοι
34.538
Ελα δω μωρη ξεκωλιαρα...?? Που πας?
Στο ΖΕΦΥΡΙ να σε ξεχειλωσουν το κωλο??

ΟΥΣΤ!!!!
Να μας ερχεσαι συχνα...

ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ..

:s&m_1: :s&m_1:
 

mike tri

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2015
Μηνύματα
348
Κριτικές
2
Like
90
Πόντοι
1
Παοκια υπομονή μεχρι την Κυριακή!
Η κόκκινη ψωλιά έρχεται!
 

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Μηνύματα
40.548
Like
21.945
Πόντοι
5.006
Οι Σύνδεσμοι Φίλων ΠΑΟΚ καλούν τον κόσμο του Δικεφάλου σε συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου, στις 12:00.
Αναλυτικά ...
Μετά την επαίσχυντη και προδοτική συμφωνία των Πρεσπών ο αγώνας για την Μακεδονία συνεχίζεται. Ο ΛΑΟΣ του ΠΑΟΚ έχει πρωτοστατήσει όλα τα χρόνια στην υπεράσπιση του ιερού ονόματος της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ειδικότερα το τελευταίο χρόνο, στα μαζικά συλλαλητήρια σε όλη την ΕΛΛΑΔΑ. Έτσι και τώρα όντας οπαδοί του μεγαλύτερου συλλόγου της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ δεν υπάρχει περίπτωση να κάτσουμε άπραγοι και να δεχτούμε σαν τετελεσμένο αυτό το αίσχος που συντελείται. Για μας ότι γράφτηκε με αίμα δεν ξεγράφεται με δύο υπογραφές και 153 προδοτικές ψήφους.
Καλούμε όλο το κόσμο του ΠΑΟΚ οργανωμένους και μη, άντρες, γυναίκες, παππούδες και παιδιά στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ που διοργανώνουν οι σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019 στις 12.00 π.μ. στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Θα ακολουθήσει πορεία στο ναό για να κλειδώσουμε το πρωτάθλημα απέναντι στην πιο βρωμερή ομάδα όλης της ΕΛΛΑΔΟΣ.
ΥΓ1: Εμείς μάθαμε την ιστορία από τους παππούδες μας να μην τα παρατάμε ποτέ και σ αυτήν την ιστορία τον τελευταίο λόγο τον έχουμε εμείς.
ΥΓ2: Ένας είναι ο ΠΑΟΚ και μια η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μία η ΕΛΛΑΔΑ και μία ιστορία.
ΥΓ4: Αλήτες προδότες πολιτικοί η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ.
ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ:
ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, ΝΕΑΠΟΛΗ, ΠΟΛΙΧΝΗ, ΣΥΚΙΕΣ, ΝΕΑ ΚΡΗΝΗ, ΕΠΤΑΛΟΦΟΣ, ΜΗΧΑΝΙΩΝΑ, ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΚΙΛΚΙΣ, ΓΑΛΑΤΑΔΕΣ ΔΕΣΚΑΤΗ, ZULU ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ, ΕΔΕΣΣΑ, FRANKFURT, STUTTGART, DUSSELDORF, REUTLINGEN, HANNOVER, DORTMUND, LUDENSCHEID, TROISDORF, BERLIN, LONDON

Το αναβαλλατε με την αιτιολογια οτι το πρωταθλημα ειναι πιο σημαντικο απο την μακεδονια..θα το κανετε σε αλλη αγωνισρικη οταν το πρωταθλημα θα εχει κριθει... :2funny:
 

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Μηνύματα
64.105
Like
22.832
Πόντοι
5.506
Το αναβαλλατε με την αιτιολογια οτι το πρωταθλημα ειναι πιο σημαντικο απο την μακεδονια..θα το κανετε σε αλλη αγωνισρικη οταν το πρωταθλημα θα εχει κριθει... :2funny:


Κάτσε ρε Τάκη, λες δηλαδή οτι έπεσε σύρμα από Κουμουνδούρου μεριά; Γίνονται αυτά τα πράγματα;
 

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Μηνύματα
40.548
Like
21.945
Πόντοι
5.006
Κάτσε ρε Τάκη, λες δηλαδή οτι έπεσε σύρμα από Κουμουνδούρου μεριά; Γίνονται αυτά τα πράγματα;

ποια μπουγατσα μας ελεγε πριν από λιγο καιρο ότι δηθεν οι δικοι μας σύνδεσμοι σκοτώνονται για τα πολιτικα???? :S
εδώ δες ανακοινωση που εβγαλε σύνδεσμος τους..μιλαμε για ξεμάλλιασμα κανονικο...γι αυτό και ενώ θα παρουν πρωταθλημα παιζουν σε μισοαδειο γηπεδο... :2funny: :2funny: :2funny:




Με ανάρτηση στη σελίδα του στο Facebook, το Club ΠΑΟΚ Πολίχνης έκανε γνωστό πως το συλλαλητήριο που ήταν προγραμματισμένο να γίνει την Κυριακή 10/2, θα γίνει σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί...


Αναλυτικά ...

Ποτέ στην οπαδική μας ιστορία δεν πήραμε πολιτική θέση, διότι η πολιτική είναι έξω από την αγάπη μας για τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ αγαπήθηκε από κόσμο που προέρχεται από όλες τις τάξεις και τις πολιτικές αποχρώσεις. Γι' αυτό τον λόγο δεν μπλέξαμε και δεν θα μπλέξουμε ποτέ την πολιτική στο οπαδικό μας κίνημα. Δυστυχώς όμως η πολιτική για τα δικά της συμφέροντα, είτε οικονομικά είτε εξουσίας, προσπάθησε πολλές φορές να αναμειχθεί στον ΠΑΟΚ. Όσες φορές και να έγινε αυτό, το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό για μας συλλογικά.

Η κίνησή μας για την Μακεδονία δεν έχει πολιτικό χαρακτήρα και θα θέλαμε το παρόν όλου τον κόσμου ανεξαρτήτως πολιτικών φρονημάτων. Η θέση μας αυτή πλήρως ενωτική, έρχεται σε αντίθεση με αυτούς που υποστηρίζουν ότι δημιουργεί διχαστικό κλίμα. Παρακολουθούμε ένα εθνικό θέμα να το βαφτίζουν εντέχνως «πολιτική». Αν γίνει κάτι στην πατρίδα μας σε εθνικό επίπεδο, δεν πρόκειται να έχει κάποιος διαφορετική αντιμετώπιση από τον άλλον λόγο των πολιτικών του φρονημάτων. Ακόμη και αυτοί που διαφωνούν ριζικά, την ίδια αντιμετώπιση και τις ίδιες συνέπειες θα έχουν, γιατί πολύ απλά κι αυτοί, ζουν στο ίδιο κωλοκράτος που ζούμε και εμείς, το οποίο δεν έχει καμία σχέση με την Ελλάδα που διέδωσε τον πολιτισμό απ' άκρη σ' άκρη της οικουμένης.

Λόγο του κλίματος που δημιουργήθηκε από συγκεκριμένα site πολιτικού περιεχομένου (αντιφασίστες οπαδοί, αντίφα και δεν ξέρουμε τι άλλο...) το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να επηρεάσει τον απλό αγνό ΠΑΟΚτσή και να δημιουργήσει επιφυλάξεις διχασμού, αναβάλουμε την ημερομηνία συγκέντρωσης για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

Μέσα από την προπαγάνδα και την λάσπη τους, ακούσαμε τα χίλια μύρια όσα, μας αποκάλεσαν γαύρους, υπάλληλους του χοντρού και της χρυσής αυγής, ακόμη ότι εμείς θέλουμε να δημιουργήσουμε επεισόδια για να τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ. Είναι πλέον προφανές ότι εξυπηρετούν τους πολιτικούς τους σκοπούς, βάζοντας στην κερκίδα τις πεποιθήσεις τους πάνω από τον ΠΑΟΚ. Σπέρνουν συστηματικά δηλητήριο στον κόσμο του ΠΑΟΚ ανώνυμα και χωρίς πρόσωπο με σκοπό να δημιουργήσουν διχασμό. Εμείς λοιπόν αυτήν την φορά δεν θα κάνουμε χάρη να παίξουμε το παιχνιδάκι τους και με την στάση μας αποδεικνύουμε στον κάθε γελασμένο ότι δεν έχουμε καμία σχέση μ' αυτά και διατηρούμε το ενωτικό κλίμα στις τάξεις των οπαδών μας.

Θα παρακαλούσαμε όμως όλες αυτές τις λινάτσες να μην κρύβονται πίσω από τα πληκτρολόγια σαν κοριτσάκια και να έρθουν να ανταλλάξουμε απόψεις ειρηνικά και πολιτισμένα στα γραφεία των συνδέσμων μας. Αυτές οι πουτάνες που εκφράζουν την επιθυμία να μας τσακίσουν και σπέρνουν διχαστικό δηλητήριο στον κόσμο του ΠΑΟΚ, κατηγορώντας μας περί φασισμόυ-ναζιζμού κτλ. θα ήμασταν στην ευχάριστη θέση να τους δούμε επιτέλους μια φορά από κοντά.

Το μόνο που μας ενδιαφέρει αυτήν την στιγμή είναι το ματς με τον κωλόγαυρο, τα υπόλοιπα θα τα πούμε από κοντά είτε έρθετε εσείς ή εμείς...

Κάθε πρόκληση δεκτή. Πολλοί εχθροί, πολύ Τιμή.

Ζήτω ο ΠΑΟΚ

ΥΓ Η ημερομηνία της συγκέντρωσης θα οριστεί σε αγώνα που το πρωτάθλημα θα έχει κριθεί, έτσι ώστε να μην υπάρχει η παραμικρή υπόνοια σε κάθε ΠΑΟΚτση αλλά και το παραμικρό άλλοθι στον κάθε υποκινούμενο.


το υγ όλα τα λεφτα   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:


Από PAOK CLUB POLICHNI / FACEBOOK
 

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Μηνύματα
64.105
Like
22.832
Πόντοι
5.506
Αφού τα παιδιά είναι νο πολίτικα και "περήφανοι, ανεξάρτητοι"....... κοίτα τι βρήκα μιας και μιλάς για ανακοινώσεις.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της Θύρας 4:



Μετά από όσα έγιναν στην Τούμπα το βράδυ της Τετάρτης, επιβάλλεται να τοποθετηθούμε για να γνωστοποιήσουμε τις θέσεις μας στον κόσμο του ΠΑΟΚ.



Ξεκινάμε την αναφορά μας με το αγωνιστικό τμήμα. Είναι γεγονός ότι η ομάδα, δηλαδή οι παίκτες και ο προπονητής, στο πιο κρίσιμο ματς της χρονιάς ήταν κυριολεκτικά ανύπαρκτοι και δίκαια αποκλείστηκε. Μηδέν πάθος, μηδέν όρεξη, μηδέν κίνητρο για κούπα. Οι λίγοι, αλλά περήφανοι, τίτλοι που έχει κατακτήσει ο ΠΑΟΚ στην μέχρι τώρα ιστορία του προήλθαν με υπερπροσπάθεια και ύστερα από συνεχή αγώνα. Με λόγια και με ευσεβείς πόθους κανείς δεν κατάφερε τίποτα. Επομένως πήραμε αυτό που μας άξιζε και επιπλέον ξεφτιλίστηκαν όλοι όσοι μιλούσαν για το πόσο γουστάρανε να κατακτήσουνε ένα τίτλο με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.



Ας περάσουμε τώρα στο θέμα του κόσμου, γιατί και εμείς κομμάτι του κόσμου αποτελούμε και μάλιστα το πλέον ενεργό. Εμείς, λοιπόν, δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι θέλουμε την Τούμπα γεμάτη από 30 χιλιάδες κόσμου. Θέλουμε την Τούμπα γεμάτη με 25 χιλιάδες εισιτήρια διαρκείας και θέλουμε χιλιάδες ΠΑΟΚτσήδες κάθε ηλικίας να εκδράμουνε μαζικά στα εκτός έδρας ματς της ομάδας. Έχουμε βιώσει στο πετσί μας ένα γήπεδο μισοάδειο, όπου βρίσκαμε μόνο γνωστούς και φίλους και ξέρουμε από πρώτο χέρι ότι κάτι τέτοιο δεν είναι καθόλου ευχάριστο. Για αυτό άλλωστε κάναμε τόσους αγώνες, από το 1976 που ιδρύθηκε ο σύνδεσμος μέχρι σήμερα. Για να μεγαλώσει ο ΠΑΟΚ και να πετύχει επιτέλους αυτά που του αρμόζουν. Άν μας καλύπτανε 30 άτομα στα εκτός έδρας και 10 χιλιάδες στην Τούμπα θα αράζαμε στα κυβικά μας και θα το παίζαμε ΠΑΟΚάρχες.



Όσο για το θέμα της βίας, λέμε για ακόμα μία φορά ότι δεν ανήκουμε σε αυτούς που καταδικάζουν κάθε μορφή βίας, ούτε σε αυτούς που επιδοκιμάζουν κάθε μορφή βίας. Σίγουρα είμαστε ενάντια σε όσους νομίζουν ότι το γήπεδο είναι ξέφραγο αμπέλι, σίγουρα είμαστε ενάντια σε αυτούς που θεωρούν ότι η Τούμπα είναι ταβέρνα και σίγουρα είμαστε ενάντια σε αυτούς που πετάνε ότι έχουν στην τσέπη τους χωρίς να τους νοιάζει ποιον θα πετύχουν (οπαδούς του ΠΑΟΚ στα κάτω διαζώματα, παίκτες της ομάδας και γενικά όποιον πάρει ο χάρος). Το δεδομένο είναι ότι 20.000 κόσμος σιχάθηκε από αυτά που έγιναν στις κερκίδες και έφυγε από το γήπεδο. Κατανοούμε την αγανάκτηση κάποιων ατόμων νεαρής ηλικίας, αλλά καταδικάζουμε όλους όσους πετούσαν αντικείμενα στον κόσμο που κάθεται στα επίσημα. Πολλοί από όσους κάθονται εκεί, έχουν στο ενεργητικό τους τόσες εκδρομές και τόσα χιλιόμετρα όσα δεν θα κάνουνε αυτοί ούτε στον ύπνο τους. Αυτοί πράγματι είναι «νεοΠΑΟΚτσήδες».



Σε ότι αφορά τη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ πιστεύουμε ότι ήρθε η ώρα να πάρει κάποιες οριστικές αποφάσεις. Αναγνωρίζουμε την πολύτιμη προσφορά της, γνωρίζουμε ότι μετά από κάτι δεκαετίες ο ΠΑΟΚ έφτασε να διεκδικεί το πρωτάθλημα στην πράξη και όχι στα λόγια, είμαστε περήφανοι για τη φετινή πορεία στην Ευρώπη, που είναι η καλύτερη από το 1974 μέχρι σήμερα, και ακόμα και οι τυφλοί βλέπουν ότι από το καλοκαίρι του 2007 μέχρι σήμερα ο ΠΑΟΚ έκανε μεγάλα άλματα προς τα μπροστά. Αυτά είναι γεγονότα, είτε αρέσουν σε κάποιους, είτε όχι.



Εννοείται πως έχουν γίνει και σημαντικά λάθη (ειδικά φέτος στο θέμα προπονητή και της ελλειπούς στελέχωσης της ΠΑΕ) με κυριότερο όμως την, υπέρ του δέοντος, σημασία που δίνει η υπάρχουσα διοίκηση στο τί λέει ο κάθε σχετικός και άσχετος στα ραδιόφωνα, στα φόρουμ, στα καφενεία και στους συνδέσμους. Μία διοίκηση που απολαμβάνει αυτή την πρωτοφανή στήριξη από τον κόσμο του ΠΑΟΚ πρέπει να είναι αποφασιστική και να μην επηρεάζεται από τους αναμενόμενους κραδασμούς που προκύπτουν από αγωνιστικές αποτυχίες. Καλώς ή κακώς η νοοτροπία που επικρατεί στα γήπεδα είναι δοκάρι και μέσα – είσαι θεός, δοκάρι και έξω – σήκω φύγε ρε πιανόλα.



Για αυτό λοιπόν πιστεύουμε ότι αν ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν μπορεί να ανταπεξέλθει, ή δεν αντέχει άλλο να λειτουργεί κάτω από αυτό το φορτισμένο κλίμα πρέπει να φύγει. Είναι φανερό ότι κάποια άτομα που στο παρελθόν συνεργάστηκαν μαζί του, εδώ και λίγο καιρό του πριονίζουν την καρέκλα συστηματικά. Επίσης όλοι έχουν αντιληφθεί ότι το τελευταίο διάστημα η ομάδα πορεύεται κάτω από ένα καθεστώς ρώσικης ρουλέτας, αφού με την πρώτη αποτυχία υπάρχουν άφθονοι καλοθελητές που περιμένουνε να γίνει η στραβή για να την πυροβολήσουν. Αυτό το γεγονός, σε συνάρτηση με την προσοχή που δίνει η ΠΑΕ σε ό,τι λέει ο καθένας, δημιουργεί έναν επικίνδυνο συνδυασμό που μόνο κακό κάνει στον ΠΑΟΚ. [size=30pt]Όπως έγκλημα θα είναι και το να ξαναγίνει ο ΠΑΟΚ πλυντήριο του ΠΑΣΟΚ ή το πολυπόθητο μέσο που θα εξαγνίσει τις χριστιανικές αμαρτίες από τη Μονή Βατοπεδίου. [/size]Αυτά τελειώσανε μία και καλή με το που ξεκουμπίστηκε ο Γούμενος και δεν σκοπεύουμε να το επιτρέψουμε ΠΟΤΕ ξανά. Όσοι το κατάλαβαν καλώς. Οι υπόλοιποι που έχουν τέτοιες βλέψεις θα το καταλάβουν σύντομα.



Είναι γεγονός ότι για φέτος χάθηκε ο πιο μεγάλος στόχος που ήταν η κατάκτηση του κυπέλλου και είναι λογικό να πικράθηκε ο κόσμος ειδικά με όσα έγιναν. Ο ΠΑΟΚ όμως δεν τελειώνει εδώ, ούτε στην επόμενη αποτυχία. Όπως αντίστοιχα ο ΠΑΟΚ δεν μένει σε μία πρόσκαιρη επιτυχία. Η ιστορία του συλλόγου και οι αμέτρητοι αγώνες που έχει κάνει ο κόσμος του μας προστάζουν να βρισκόμαστε μαζί του στις χαρές και ακόμα περισσότερο στις λύπες.



Υ.Γ. Η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μέσω του προέδρου της, πρέπει πριν από την έναρξη των play off να καταθέσει το νέο πλάνο για το μέλλον της ομάδας εφόσον έχει τη δύναμη και το σθένος να τραβήξει το καράβι που λέγεται ΠΑΟΚ.




Μετά τιμής, Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4




Μετά τιμής, το μεγαλύτερο κρατικοδίαιτο "περήφανο" σωματείο.
 

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Μηνύματα
17.194
Κριτικές
166
Like
27.072
Πόντοι
34.538
Σας πονεσε που πρυτανευσε η λογικη και δεν θα γινει η συγκεντρωση?

Περιμενατε να γινουν μανουρες,να τιμωρηθει ο ΠΑΟΚ,μπας και σωθητε..?

Συλλαλητηριο για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ο λαος του ΠΑΟΚ κανει σε καθε παιχνιδι,
με το μονιμα αναρτημενο πανο απεναντι απο τα ματακια σας και τα συνθηματα της κερκιδας..

Αν στενοχωρηθηκατε λοιπον..

ΞΥΔΙ!!!!!

:rockon: :rockon:
 

travestolagnos

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Μηνύματα
9.379
Κριτικές
25
Like
2.719
Πόντοι
3.246
Εχουμε να κανουμε με ατομα που στερουνται λογικης/Εχουμε την καλυτερη επιθεση στην ελλαδα και ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΜΥΝΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.
Μας μιλανε για στημενα πρωταθληματα.Μαγκες οπως ελεγε και ο προεδρος σας ριξτε λεφτα και φτιαξτε ομαδα.
ΜΕ ΚΛΑΝΙΕΣ ΔΕΝ ΒΑΦΕΙΣ ΑΥΓΑ.
 

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Μηνύματα
17.194
Κριτικές
166
Like
27.072
Πόντοι
34.538
ΦΡΕΣΚΙΑ ΕΙΔΗΣΗ..

Το πουλο ο ΟΥΖΟΥΝ απο την ΑΕΚ!!!!!
 

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Μηνύματα
64.105
Like
22.832
Πόντοι
5.506
Σας πονεσε που πρυτανευσε η λογικη και δεν θα γινει η συγκεντρωση?

Περιμενατε να γινουν μανουρες,να τιμωρηθει ο ΠΑΟΚ,μπας και σωθητε..?

Συλλαλητηριο για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ο λαος του ΠΑΟΚ κανει σε καθε παιχνιδι,
με το μονιμα αναρτημενο πανο απεναντι απο τα ματακια σας και τα συνθηματα της κερκιδας..

Αν στενοχωρηθηκατε λοιπον..

ΞΥΔΙ!!!!!

:rockon: :rockon:


Εμάς τι να μας πονέσει ρε τύπε, εσάς πόνεσε το αυτάκι σας από το τράβηγμα.
 

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Μηνύματα
17.194
Κριτικές
166
Like
27.072
Πόντοι
34.538
Και γιατι δεν τραβανε αυτακι καθε Κυριακη με τα πανο
και τα μπινελικια?Τωρα θυμηθηκαν?

Τωρα για το τι περιμενατε να γινει στο συλλαλητηριο..
Εσεις τα λεγατε..και η αντιδραση σας δειχνει αν πονεσε η οχι..
 

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Μηνύματα
24.967
Like
11.211
Πόντοι
2.606
ΑΝ εννοεις την κυβερνηση,μας εκλασε τα αρχιδια.....η μαλλον-ΜΙΑ ΜΑΝΤΡΑ ΑΡΧΙΔΙΑ....Αυτοι οι κοπριτες 4ΧΡΟΝΙΑ χαιδευουν τα βρωμοσκυλα και κανουν οτι γαβγιζουν....αποτελεσμα -καμια μορφη εξυγιανσης στο χωρο του ποδοσφαιρου...
-λουκετα στο πρωταθλημα ανα τακτα χρονικα διαστηματα..
-η εγκληματικη οργανωση ζει και βασιλευει και ΒΑΡΑΕΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ -ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ ,αφου κανεις δεν αντιδρα...
-κλοπη πρωταθληματος ,εν ψυχρω στα δικαστηρια, για μια χαρτοταινια...
-ο λαλιστατος χοντρος υπουργος μας εβρισε ,ενω οπαδοι αλλων ομαδων τα εχουν κανει πουτανα,καινε ανθρωπους,μπατσους,μαχαιρωματα καθημερινα και δεν εχει βγαλει αχνα...
-οι βαθμολογικες τιμωριες και οι ποινες της εδρας μας για ψυλλου πηδημα, πλεον εχουν περασει σε αλλο επιπεδο ...
-η κεδ κοντευει να γινει ανεξαρτητο κρατος....
-η συμμορια ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΡΑΤΟΣ
-Η υπουργαρα κανει οτι μπορει για να καθυστερησει το VAR...
.....βεβαια η προπαγανδα εχει παει σε αλλο επιπεδο και ο ΠΑΟΚ ειναι τσιρακι της κυβερνησης και του χαριζουν το πρωταθλημα αντι σιωπης στο μακεδονικο ζητημα.....παλι καλα....θα μπορουσατε να γραφετε οτι μας χαριζουν το πρωταθλημα εξαιτιας της κλιματικης αλλαγης η επειδη θελει η σια (οχι η κοσιωνη)η επειδη τα ελλ κουμανταρουν τα ελοχιμ και παει μακρια η βαλιτσα....
 

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Μηνύματα
40.548
Like
21.945
Πόντοι
5.006
Σας πονεσε που πρυτανευσε η λογικη και δεν θα γινει η συγκεντρωση?

Περιμενατε να γινουν μανουρες,να τιμωρηθει ο ΠΑΟΚ,μπας και σωθητε..?

Συλλαλητηριο για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ο λαος του ΠΑΟΚ κανει σε καθε παιχνιδι,
με το μονιμα αναρτημενο πανο απεναντι απο τα ματακια σας και τα συνθηματα της κερκιδας..

Αν στενοχωρηθηκατε λοιπον..

ΞΥΔΙ!!!!!

:rockon: :rockon:

απλα το ανεφερα για να δειξω ποσο μπουρδελο είναι το οπαδικο σας κινημα...όχι τωρα βεβαια, εδώ και 30 χρονια…
βγαινουν σύνδεσμοι και βαζουν πανω από την ομαδα, τις πολιτικες τους ιδεολογιες..οι μεν αντιφα, οι δε χρυση αυγη..και μετα είναι παοκτζηδες…
ο σύνδεσμος της πολιχνης το λεει ξεκάθαρα...αλλα εσεις μας πουλατε παραμυθι για το δικο μας no politica.…

υγ : κουιζ….
σύνδεσμος νεαπολης στα 100 μετρα από συνδεσμο μισφιτς και σύνδεσμος νεαπολης στα 100 μετρα από συνδεσμο θυρα 4 : που θα πεσει περισσοτερο ξυλο? :grin:
 

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Μηνύματα
24.967
Like
11.211
Πόντοι
2.606
περι συλλαλητηριου .....ειναι γεγονος πλεον αυταποδεικτο, οτι εξαιτιας της καταπτυστης συμφωνιας που επιβληθηκε ως τετελεσμενη στους 2 λαους απο τις ιμπεριαληστρικες δυναμεις,που δυναστευουν τα βαλκανια και μανιπιουλευουν τις παθογενειες τους δεκαετιες τωρα.....σιχαμερα ακροδεξια παλιοφιδα βρηκαν ευκαιρια να τρυπωσουν  και να προσπαθησουν να τρυπησουν απο μεσα το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΟΠΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.....Σας το εγραψα και το ξαναγραφω......ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΠΡΟΛΟΓΟ.....ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ,που παιρνουν εντολες απευθειας απο την ναζιστικη οργανωση στις παρυφες της 7,ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΛΗΨΗ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ....Αντιθετα εχουν χρωστουμενα στον ΠΑΟΚ επειδη ως οπαδοι πρωτοστατησαμε στο να ξηλωθουν οι φωλιες τους απο την πολη...
ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΤΟΜΑ ,ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ,ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΟ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΣΙΧΑΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ,ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ -ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ-ΜΠΑΤΣΟΙ -ΔΙΚΑΣΤΕΣ-ΜΠΡΑΒΟΙ-ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ -ΜΜΕΞΗΜΕΡΩΣΗΣ ,ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ....


[size=30pt]ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ 4![/size] Πανε να μας τρυπησουν απο μεσα!
 

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Μηνύματα
17.194
Κριτικές
166
Like
27.072
Πόντοι
34.538
απλα το ανεφερα για να δειξω ποσο μπουρδελο είναι το οπαδικο σας κινημα...όχι τωρα βεβαια, εδώ και 30 χρονια…
βγαινουν σύνδεσμοι και βαζουν πανω από την ομαδα, τις πολιτικες τους ιδεολογιες..οι μεν αντιφα, οι δε χρυση αυγη..και μετα είναι παοκτζηδες…
ο σύνδεσμος της πολιχνης το λεει ξεκάθαρα...αλλα εσεις μας πουλατε παραμυθι για το δικο μας no politica.…

υγ : κουιζ….
σύνδεσμος νεαπολης στα 100 μετρα από συνδεσμο μισφιτς και σύνδεσμος νεαπολης στα 100 μετρα από συνδεσμο θυρα 4 : που θα πεσει περισσοτερο ξυλο? :grin:
Αυτα γινονται σε ολες τις ομαδες,οχι μονο στο ΠΑΟΚ..οπαδικα εννοω..

Και προχθες στο ΟΑΚΑ,καποιοι μαλακες βριζανε τη Μακεδονια,
αλλα στο αλλο πεταλο ειχε πανο..ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ..

Ακυρη η παρατηρηση σου..
 

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Μηνύματα
64.105
Like
22.832
Πόντοι
5.506
ΑΝ εννοεις την κυβερνηση,μας εκλασε τα αρχιδια.....η μαλλον-ΜΙΑ ΜΑΝΤΡΑ ΑΡΧΙΔΙΑ....Αυτοι οι κοπριτες 4ΧΡΟΝΙΑ χαιδευουν τα βρωμοσκυλα και κανουν οτι γαβγιζουν....αποτελεσμα -καμια μορφη εξυγιανσης στο χωρο του ποδοσφαιρου...
-λουκετα στο πρωταθλημα ανα τακτα χρονικα διαστηματα..
-η εγκληματικη οργανωση ζει και βασιλευει και ΒΑΡΑΕΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ -ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ ,αφου κανεις δεν αντιδρα...
-κλοπη πρωταθληματος ,εν ψυχρω στα δικαστηρια, για μια χαρτοταινια...
-ο λαλιστατος χοντρος υπουργος μας εβρισε ,ενω οπαδοι αλλων ομαδων τα εχουν κανει πουτανα,καινε ανθρωπους,μπατσους,μαχαιρωματα καθημερινα και δεν εχει βγαλει αχνα...
-οι βαθμολογικες τιμωριες και οι ποινες της εδρας μας για ψυλλου πηδημα, πλεον εχουν περασει σε αλλο επιπεδο ...
-η κεδ κοντευει να γινει ανεξαρτητο κρατος....
-η συμμορια ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΡΑΤΟΣ
-Η υπουργαρα κανει οτι μπορει για να καθυστερησει το VAR...
.....βεβαια η προπαγανδα εχει παει σε αλλο επιπεδο και ο ΠΑΟΚ ειναι τσιρακι της κυβερνησης και του χαριζουν το πρωταθλημα αντι σιωπης στο μακεδονικο ζητημα.....παλι καλα....θα μπορουσατε να γραφετε οτι μας χαριζουν το πρωταθλημα εξαιτιας της κλιματικης αλλαγης η επειδη θελει η σια (οχι η κοσιωνη)η επειδη τα ελλ κουμανταρουν τα ελοχιμ και παει μακρια η βαλιτσα....


[size=30pt]Ιβάν Σαββίδης: Ο Τσίπρας στη Βουλή μου θύμισε τον Πούτιν[/size]

 

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Μηνύματα
24.967
Like
11.211
Πόντοι
2.606
περι ονοματολογιας χοντρικα και τερμα απο μενα(εδω ειναι νημα του ΠΑΟΚ)....ΟΣΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ,ΟΣΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ,ΟΙ ΛΑΟΙ ΑΝ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ,ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΝΟ...Το κρατιδιο των σκοπιων ,ειναι ενα κρατος τραβεστι....ενας στους τρεις πολιτες του θελει ενωση με τη αλβανια(αφου ειναι αλβανοι) ενω απο τους υπολοιπους ,ενα μεγαλο μερος ειναι βουλγαροι....οι αμερικανοι ως μπροσταρηδες ,ντε και καλα πανε να το στησουν κρατος ετσιθελικα και να το ενταξουν σε νατο και εε.....οτι ακριβως κανουν και στο κοσσοβο.....
 

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Μηνύματα
24.967
Like
11.211
Πόντοι
2.606
Αυτα γινονται σε ολες τις ομαδες,οχι μονο στο ΠΑΟΚ..οπαδικα εννοω..

Και προχθες στο ΟΑΚΑ,καποιοι μαλακες βριζανε τη Μακεδονια,
αλλα στο αλλο πεταλο ειχε πανο..ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ..

Ακυρη η παρατηρηση σου..
ΑΣΕ αυτοι στη αεκ ειναι εντελως μαλακες....η πρεζα εχει καψει τα μυαλα σε πολυ κοσμο...αντιφα ,παλαιστινιακες σημαιες και ετσι και ανεβασανε στην εξεδρα τον ημιτρελο ποζερια βρανιες που χει τατουαζ τσετνικ ηγετη συνεργο των ναζι στο μπρατσο.....αλλα μπελα τσιαο και αδερφοι με τους λιβορνο και καλα....σαν τα πλουσιοπαιδα στα παρτυ το καλοκαιρι στη μυκωλο....μπελα τσιαο ρεμιξ και η μοετ να ρεει ραιτ θρου!
ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΑΝΤΙΦΕΣ!
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom