Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.214
Πόντοι
5.006
Βλέπω ότι τον έχει σε πολύ εκτίμηση τον προπονητή σας Τάκη
Κοιτα, εχει κανει καλη προετοιμασια, η ομαδα βγαζει τρεξιματα, βγαζει φασεις, οι γραμμες ειναι κοντα, ειναι πολυ καλη σε επιπεδο τακτικης...
Και μετα παει και μου βαζει μπουχα και φετφα, και ακυρωνει ολα τα απο πανω...

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.000
Πόντοι
5.506
α) Δε σου μιλάω για ποιότητα παίκτη. Σου μιλάω ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ. Αλλιώς είναι ο οργανισμός ενός αθλητή στα 25του, αλλιώς στα 30 του και αλλιώς στα 35 του
β) Υπάρχει ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ κίνδυνος ΑΝ τον ξεκινήσεις με τον ΠΑΟΚ βασικο:
1)Να τραυματιστεί
2)Να εκθέσει την ομάδα σου και να εκτεθεί και ίδιος. Γιατί ασχέτος το πόση μπάλα ξέρει και τι εμπειρία έχει στο να καλύπτει τις όποιες αδυναμίες του ένα ντέρμπι είναι ντέρμπι. Δεν παίζεις με τον Λεβαδειακό
ξεχασες το ...
Γ)Η ΑΝΩΤΕΡΩΤΗΤΑ ΤΟΥ...να σας σκουπιδιασει ανετα και χαλαρα

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Εννοω 5 χαρτια μαζι με συμβολαιο..αλλα το θεμα δεν ειναι ποσα δωσαμε...το θεμα ειναι οτι οποιοσδηποτε δεν εχει σκληρυνση κατα πλακας ειναι καλυτερος απο τον μπουχα και πρεπει να παιζει..
Αλλα το πορτογαλικο σκεπαρνι δεν λεει να το καταλαβει..
Βλέπω ότι τον έχει σε πολύ εκτίμηση τον προπονητή σας Τάκη

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.000
Πόντοι
5.506
Καλά άνετα και χαλαρά δε θα το έλεγα. Ένα τρεχαντήρι  αν του βάλεις απέναντί του (που να ξέρει και 2 κιλά μπάλα) πιστεύω ότι θα τον κάνει άλογο τον μαύρο. Εξάλλου γι αυτό και δεν είχε καμία προσφορά από καμία ομάδα των λεγόμενων μεγάλων πρωταθλημάτων.
ναι ναι το ειχαν κανει πολλες ομαδες στην ευρωπη τοσα χρονια τυπε...
ενταξει φτανει....εσεις και ο παοκ εισαστε οι καλυτερες ομαδες στην ελλαδα τοσα χρονια...εμεις απλα προσπαθουμε....
πουτσα απο παοκ για πρωτη φαση

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ξεχασες το ...
Γ)Η ΑΝΩΤΕΡΩΤΗΤΑ ΤΟΥ...να σας σκουπιδιασει ανετα και χαλαρα
Καλά άνετα και χαλαρά δε θα το έλεγα. Ένα τρεχαντήρι  αν του βάλεις απέναντί του (που να ξέρει και 2 κιλά μπάλα) πιστεύω ότι θα τον κάνει άλογο τον μαύρο. Εξάλλου γι αυτό και δεν είχε καμία προσφορά από καμία ομάδα των λεγόμενων μεγάλων πρωταθλημάτων.

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.915
Πόντοι
2.846
Εγώ λέω ρε τύπε βασικός ο Τουρέ; Ο τρυπάκης το λέει. Ακολούθησε το νήμα

Υ.Γ Τα δώσατε τα 5 χαρτιά ή κατά τα χριστούγεννα θα μάθουμε ότι ήταν και αυτός δανεικός με όψιον αγοράς;
 Φιλε   gregory με  Φετφα ,  Μπουχαλακη και  Γιαγια θα τα γαμησει ολα  φετος  ο Γαυρος  :takethis: :takethis:, Πρωταθλητης απ το  Δεκεμβρη  τυπε μου θυμησου το αυτο !!!

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.276
Πόντοι
5.506
Είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ίδια περίπτωση με το πέναλτι του Πρίγιο στο ματς με τον Αστέρα. Και ο τερματοφύλακας μαζεύει τα χέρια του. ΑΝ θεωρείς εσύ του Πρίγιο πέναλτι τότε και του Άρη πεναλτι είναι και άρα η διαιτησία έπαιξε μια χαρά έδρα

Δεν κατάλαβες τύπε, στη φάση του Πρίγιοβιτς ΔΕΝ υπάρχει επαφή, εδώ υπάρχει επαφή. Αν γινόταν ανάποδα αυτή η φάση δώστου αίματα τα πρωτοσέλιδα.....  :happy: :happy:

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.915
Πόντοι
2.846
Καλά άνετα και χαλαρά δε θα το έλεγα. Ένα τρεχαντήρι  αν του βάλεις απέναντί του (που να ξέρει και 2 κιλά μπάλα) πιστεύω ότι θα τον κάνει άλογο τον μαύρο. Εξάλλου γι αυτό και δεν είχε καμία προσφορά από καμία ομάδα των λεγόμενων μεγάλων πρωταθλημάτων.
    Ε  gregory  o  νεγρος  ειναι  σαιτα   μην  τον  υποτιμας , διανυει το καλυτερο  πικ  της  καριερας  του ο  μαυρος ,  ξερεις  ποσες  ομαδες και  δυνατους   συλλογους  απερριψε ο  μαυρος   για να  ερθει  στο  Θρυλο ??

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ο μπακατεστσας? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
συνελθετε ρε και εσεις και ο λουτσεσκου
Ρε πας καλά; Ο πιο γρήγορος παίκτης της ΑΕΚ στα χαφ είναι ο Σιμόες. ΑΝ ο Σιμόες σκάει ντρίπλες στον Τουρέ τότε γάμησέ τα. Η ΑΕΚ στα χαφ δεν έχει γρήγορους παίκτες (δε γνωρίζω για Άλεφ). Αλλά ο ΠΑΟΚ έχει (άσχετα αν είναι ολίγον τι άμπαλοι)

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.000
Πόντοι
5.506
Ρε πας καλά; Ο πιο γρήγορος παίκτης της ΑΕΚ στα χαφ είναι ο Σιμόες. ΑΝ ο Σιμόες σκάει ντρίπλες στον Τουρέ τότε γάμησέ τα. Η ΑΕΚ στα χαφ δεν έχει γρήγορους παίκτες (δε γνωρίζω για Άλεφ). Αλλά ο ΠΑΟΚ έχει (άσχετα αν είναι ολίγον τι άμπαλοι)
ναι νομιζω οταν θα σκαει τριπλες ο σιμοες στον γιαγια πολλοι θα δωσουν τα πτυχια πισω και θα πουν το ειχε πει ο γκρεγκ αλλα...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ναι ναι το ειχαν κανει πολλες ομαδες στην ευρωπη τοσα χρονια τυπε...
ενταξει φτανει....εσεις και ο παοκ εισαστε οι καλυτερες ομαδες στην ελλαδα τοσα χρονια...εμεις απλα προσπαθουμε....
πουτσα απο παοκ για πρωτη φαση
Πες μου τι πίνεις ρε μάστορα; Πότε ήταν η τελευταία φορά που έπαιξε παιγνίδι ο Γιαγια στην Ευρώπη (σοβαρό μη μου πεις το ότι ήταν στο τελευταίο παιχνίδι των ομίλων πέρσι που η Σίτυ είχε προκριθεί αέρα); Πριν από 2 χρόνια. Όταν ήταν στα 33 του.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.000
Πόντοι
5.506
Πες μου τι πίνεις ρε μάστορα; Πότε ήταν η τελευταία φορά που έπαιξε παιγνίδι ο Γιαγια στην Ευρώπη (σοβαρό μη μου πεις το ότι ήταν στο τελευταίο παιχνίδι των ομίλων πέρσι που η Σίτυ είχε προκριθεί αέρα); Πριν από 2 χρόνια. Όταν ήταν στα 33 του.
αρχιδια αλβανικα πινω ρε μαλακα.....
αλλα εσυ που βαζεις κορυφαιους πανω απο την ψωλοομαδα σου θα το βρεις στην κωλοτρυπιδα σου ...
αντε γεια μαλακα

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
    Ε  gregory  o  νεγρος  ειναι  σαιτα  , μην  τον  υποτιμας , διανυει το καλυτερο  πικ  της  καριερας  του ο  μαυρος ,  ξερεις  ποσες  ομαδες και  δυνατους   συλλογους  απερριψε ο  μαυρος   για να  ερθει  στο  Θρυλο ??
Όχι. Για πες...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Δεν κατάλαβες τύπε, στη φάση του Πρίγιοβιτς ΔΕΝ υπάρχει επαφή, εδώ υπάρχει επαφή. Αν γινόταν ανάποδα αυτή η φάση δώστου αίματα τα πρωτοσέλιδα.....  :happy: :happy:
Υπάρχει επαφή. Ο τερματοφύλακας έχει τραβήξει τα χέρια του ο Πρίγιο αρχίζει να πέφτει και κάποια στιγμή υπάρχει επαφή

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.000
Πόντοι
5.506
Μαλάκα μου δε παίζει. Είσαι μέσα στα ντουμάνια και δε βλέπεις τι γράφω.
Λέω πως ΑΝ αρχίσει να σκάει ντριπλες ο Σιμόες στον Γιαγια τότε γάμησέτα.
Με το παραπάνω εσύ πιστεύεις ότι πιστεύω εγώ ότι ο Σιμόες (που είναι 6άρι) θα αρχίσει να ντριμπλάρει τον Γιαγιά. Ο Σιμόες ούτε τον 2 ετών γιο μου δε μπορεί να ντριμπλάρει. Τι μαλακίες γράφεις ρε μαν. Άνοιξε κανένα παράθυρο να ξεντουμανιάσει. Συριανό τεκέ τ έχεις κάνει το δωμάτιό σου
μεσα ειμαι σε πειραζει κατι?
αει γαμησου τσατσο του τιγρη τελικα

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.000
Πόντοι
5.506
Με το παραπάνω εσύ πιστεύεις ότι πιστεύω εγώ ότι ο Σιμόες (που είναι 6άρι) θα αρχίσει να ντριμπλάρει τον Γιαγιά. Ο Σιμόες ούτε τον 2 ετών γιο μου δε μπορεί να ντριμπλάρει. Τι μαλακίες γράφεις ρε μαν. Άνοιξε κανένα παράθυρο να ξεντουμανιάσει. Συριανό τεκέ τ έχεις κάνει το δωμάτιό σου
εισαι και αμπαλος και νοικοκυρης

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ναι νομιζω οταν θα σκαει τριπλες ο σιμοες στον γιαγια πολλοι θα δωσουν τα πτυχια πισω και θα πουν το ειχε πει ο γκρεγκ αλλα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom