Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

billkar007

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2018
Like
359
Πόντοι
21
:headbaning1:
Και τους έπαιζε μπάλα και ένα καλοκαίρι μέχρι να βρούνε μΑζονέτα για την κυρά Κατσαρίδη.  :happy: :happy:
μη μιλας ασχημα τυπε... ο μουρλος λεει οτι ειναι παιχταρας το παιδι :headbaning1: :headbaning1: και κλαινε ολα τα ντα που εφυγε .... :erection:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
του χαρισε και την καρτα δε λες...πρωτη φορα που ο ματος μαζευτηκε...πλακα κανεις?
Είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ίδια περίπτωση με το πέναλτι του Πρίγιο στο ματς με τον Αστέρα. Και ο τερματοφύλακας μαζεύει τα χέρια του. ΑΝ θεωρείς εσύ του Πρίγιο πέναλτι τότε και του Άρη πεναλτι είναι και άρα η διαιτησία έπαιξε μια χαρά έδρα

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
εσυ εισαι αεκτζης νομιζω....
ξερεις ποσο μεγαλος παιχτης ειναι ο γιαγια...ξερεις ποσο ηταν ο ριμπο...
βγαλε συμπερασμα...οταν ο ριμπο ηρθε στον θρυλο γελασατε...
μετα απο δυο χρονια ηρθε σε εσας
Όταν ήρθε σε εσάς ο Ρίμπο είχε να ακουμπήσει μπάλα 6 μήνες  :huh: :huh: :huh:
Δε μιλάω για θέμα ηλικίας. Και ο Πίρλο μέχρι τα 40 έπαιζε αλλά αν ερχόταν στα 40 του στην Ελλάδα παπάδες θα έκανε.
Εγώ τον Γιαγια όπως τον είδα όταν σουλατσάριζε στο Καραϊσκάκη μου φάνηκε αρκετά βαρύς. Για μένα θέλει πολύ γερή προετοιμασία μέχρι να είναι έτοιμος. Να ξεκινήσει το παιχνίδι του κυπέλλου να μπει για κανένα 14-20 σε άλλα παιχνίδια που θα τα έχετε καθαρίσει. ΑΝ τον βάλει κατευθείαν βασικό με τον ΠΑΟΚ θα τον κάψει

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.000
Πόντοι
5.506
Όταν ήρθε σε εσάς ο Ρίμπο είχε να ακουμπήσει μπάλα 6 μήνες  :huh: :huh: :huh:
Δε μιλάω για θέμα ηλικίας. Και ο Πίρλο μέχρι τα 40 έπαιζε αλλά αν ερχόταν στα 40 του στην Ελλάδα παπάδες θα έκανε.
Εγώ τον Γιαγια όπως τον είδα όταν σουλατσάριζε στο Καραϊσκάκη μου φάνηκε αρκετά βαρύς. Για μένα θέλει πολύ γερή προετοιμασία μέχρι να είναι έτοιμος. Να ξεκινήσει το παιχνίδι του κυπέλλου να μπει για κανένα 14-20 σε άλλα παιχνίδια που θα τα έχετε καθαρίσει. ΑΝ τον βάλει κατευθείαν βασικό με τον ΠΑΟΚ θα τον κάψει
θα το δουμε...αλλωστε περασε σχεδον ενας μηνας απο τοτε που ηρθε 50 50 ειμαστε....αλλα ειμαστε 100 για εμενα οτι αμα ηρθε για μπαλα θα σας παρει παρτυ ολες

billkar007

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2018
Like
359
Πόντοι
21
:2funny:
Τυπε σιγα σιγα θα τους ενσωματωσει στην ομαδα ο πορτογαλος μπαμπης τεννες..τελη φλεβαρη μπαινει ενδεκαδα ο γκιγιερμε, απριλη ο ναουελ και ο τουρε θα μπει στα μεσα της επομενης καλοκαιρινης προετοιμασιας στο ζεεφελντ...
Τα αριανα . ειναι κ αρειανα κ ειναι κ σκουλικια ? η δεν τα λετε σκουλικια πλεον ? εχω φυγει χρονια απο το χωριο σου κ δεν ξερω τι γινεται, αλλα θυμαμαι εχουν ΕΝΑ παραπανω  :2funny: :2funny: :2funny:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.214
Πόντοι
5.006
Όταν ήρθε σε εσάς ο Ρίμπο είχε να ακουμπήσει μπάλα 6 μήνες  :huh: :huh: :huh:
Τι βασικος με παοκ ο τουρε???πλακα μας κανεις???
Εδω δωσαμε για γκιγιερμε κοντα 5 χαρτια, ηρθε απο λα κορουνια εχοντας κανει προετοιμασια, τον εχουμε στην ομαδα απο 1 αυγουστου και δεν τον εχει βαλει δευτερολεπτο, γιατι εχουμε τον παιχταρα τον μπουχα..στο ειπα, ο τουρε δεν προλαβαινει την φετινη σεζον...απο το επομενο πρωταθλημα και βλεπουμε...
εκτος αν...ΤΑ-ΚΗ Ε-ΛΑ...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
παρακαλαω χαφ τρυλου την κυριακη νατχο καμαρα.........θα γινει ο κανιας φεραρι!ο μαου δεν θα τους δει καν.
Καλά βασικά πιο πολύ παρακαλάς χαφ Μπουχα και Καμάρα. Γιατί ο Νατχο μπορεί να μοιράσει και 3-4 μπαλιές στους μπροστά. Ο Μπούχα ούτε από το αριστερό στο δεξί δε μπορεί να δώσει

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
θα το δουμε...αλλωστε περασε σχεδον ενας μηνας απο τοτε που ηρθε50 50 ειμαστε....αλλα ειμαστε 100 για εμενα οτι αμα ηρθε για μπαλα θα σας παρει πρτυ ολες
Ξέρεις δεν είναι και 25 για να χρειαστεί 1 μήνα ο οργανισμός του να έρθει στα ίσα του. Ο Κονέ πέρσι σε εμάς που δεν είχε κάνει προετοιμασία και ήταν 30 του πήρε κανένα δίμηνο (και ο Χιμένεθ έκανε προετοιμασία όχι αστεία) για να είναι αγωνιστικά έτοιμος. Κάπου εκεί τον βλέπω και τον Γιαγια

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.000
Πόντοι
5.506
Ξέρεις δεν είναι και 25 για να χρειαστεί 1 μήνα ο οργανισμός του να έρθει στα ίσα του. Ο Κονέ πέρσι σε εμάς που δεν είχε κάνει προετοιμασία και ήταν 30 του πήρε κανένα δίμηνο (και ο Χιμένεθ έκανε προετοιμασία όχι αστεία) για να είναι αγωνιστικά έτοιμος. Κάπου εκεί τον βλέπω και τον Γιαγια
κατσε τυπε....
αλφα)και σταματαει εδω...Ο ΓΙΑΓΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΝΕ!!!!!!!
β) και τα μισα να παιξει φτανει και για αεκ και για παοκ....

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Τι βασικος με παοκ ο τουρε???πλακα μας κανεις???
Εδω δωσαμε για γκιγιερμε κοντα 5 χαρτια, ηρθε απο λα κορουνια εχοντας κανει προετοιμασια, τον εχουμε στην ομαδα απο 1 αυγουστου και δεν τον εχει βαλει δευτερολεπτο, γιατι εχουμε τον παιχταρα τον μπουχα..στο ειπα, ο τουρε δεν προλαβαινει την φετινη σεζον...απο το επομενο πρωταθλημα και βλεπουμε...
εκτος αν...ΤΑ-ΚΗ Ε-ΛΑ...
Εγώ λέω ρε τύπε βασικός ο Τουρέ; Ο τρυπάκης το λέει. Ακολούθησε το νήμα

Υ.Γ Τα δώσατε τα 5 χαρτιά ή κατά τα χριστούγεννα θα μάθουμε ότι ήταν και αυτός δανεικός με όψιον αγοράς;

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.214
Πόντοι
5.006
Εγώ λέω ρε τύπε βασικός ο Τουρέ; Ο τρυπάκης το λέει. Ακολούθησε το νήμα

Υ.Γ Τα δώσατε τα 5 χαρτιά ή κατά τα χριστούγεννα θα μάθουμε ότι ήταν και αυτός δανεικός με όψιον αγοράς;
Εννοω 5 χαρτια μαζι με συμβολαιο..αλλα το θεμα δεν ειναι ποσα δωσαμε...το θεμα ειναι οτι οποιοσδηποτε δεν εχει σκληρυνση κατα πλακας ειναι καλυτερος απο τον μπουχα και πρεπει να παιζει..
Αλλα το πορτογαλικο σκεπαρνι δεν λεει να το καταλαβει..

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
τον τρουμπακη δεν μπορω να τον μαλωσω, γιατι το εχω σαν παιδι μου τον κακομοιρο... :babycry:
Kαι επειδή δε μπορείς να τον μαλώσεις πρέπει να πεις ότι εγώ γράφω ότι να είναι;

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
κατσε τυπε....
αλφα)και σταματαει εδω...Ο ΓΙΑΓΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΝΕ!!!!!!!
β) και τα μισα να παιξει φτανει και για αεκ και για παοκ....
α) Δε σου μιλάω για ποιότητα παίκτη. Σου μιλάω ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ. Αλλιώς είναι ο οργανισμός ενός αθλητή στα 25του, αλλιώς στα 30 του και αλλιώς στα 35 του
β) Υπάρχει ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ κίνδυνος ΑΝ τον ξεκινήσεις με τον ΠΑΟΚ βασικο:
1)Να τραυματιστεί
2)Να εκθέσει την ομάδα σου και να εκτεθεί και ίδιος. Γιατί ασχέτος το πόση μπάλα ξέρει και τι εμπειρία έχει στο να καλύπτει τις όποιες αδυναμίες του ένα ντέρμπι είναι ντέρμπι. Δεν παίζεις με τον Λεβαδειακό

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Και τους έπαιζε μπάλα και ένα καλοκαίρι μέχρι να βρούνε μΑζονέτα για την κυρά Κατσαρίδη.  :happy: :happy:

Μεγαλος γκελαδορος ο Χατσεριδης,δεν ειναι τυχαιο που ο Λουτσεσκου δεν τον ηθελε το καλοκαιρι !!
Αλλα αφου του τον φορτωσε ο Σαββιδης τι να κανει πρεπει να τον βαλει  :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom