Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.638
- Πόντοι
- 6.056
Σαν τι να μη ξερω, τον Μπλιωνα τον ηξερες;
η επιτομη της μαλακιας και του κομπλεξΠες μας για το 1821
Σαν τι να μη ξερω, τον Μπλιωνα τον ηξερες;
η επιτομη της μαλακιας και του κομπλεξΠες μας για το 1821
να περναει η ωρα μεχρι να παμε τουμπα...Κάθεστε και ανοίγετε κουβέντα με άτομο που διαγωνίζεται για μρ μαλακας του σάιτ... χαρα στο κουράγιο σας...
σωστο κ αυτο εχεις τα δικια σου. αντε μπαροκ πανε ρε μαλακα στο θρεντ της χατζη να αρχισεις τις γαλυφιες μωρη πατσαβουρα και μη μας τα σκοτιζεις ,ρομπα ε ρομπαΚάθεστε και ανοίγετε κουβέντα με άτομο που διαγωνίζεται για μρ μαλακας του σάιτ... χαρα στο κουράγιο σας...
Για το γελοίο της τιμωρίας του Πασχαλάκη έχεις να πεις τίποτα;
να φανταστω οτι και στην περιπτωση μιραλας ειπες τα ιδια τυπε μου ετι εννοεις τυπε?οτι ανοιξανε το δικαστηριο εκτάκτως την τριτη ενώ κανονικα συνεδρίαζε την πέμπτη, ώστε ο πασχαλακης να παιξει και στα 2 ντέρμπι με αεκ και ολυμπιακο? :S
να φανταστω οτι και στην περιπτωση μιραλας ειπες τα ιδια τυπε μου ε
ναι τυπε
πες μας ποσο αθωοι ειναι ολοι...
μονο παοκτσηδες καφροι γεννιουνται
Κάθεστε και ανοίγετε κουβέντα με άτομο που διαγωνίζεται για μρ μαλακας του σάιτ... χαρα στο κουράγιο σας...
σωστο κ αυτο εχεις τα δικια σου. αντε μπαροκ πανε ρε μαλακα στο θρεντ της χατζη να αρχισεις τις γαλυφιες μωρη πατσαβουρα και μη μας τα σκοτιζεις ,ρομπα ε ρομπα
εσεις λαμογια ρε παπαραου? εισαι σοβαρος? αφου παλι δεν σας εδωσε καπου στα 25 πεναλτυ στο ματς με τον νιονιο.. τοσα χρονια μεσα στο σφαξιμο και την αδικια απο τα κορακια ειστε, οχι και λαμογια. ηθικοτατοι και επιστημονες πανω απολα παπαραου. 20 χρονια το ελληνικο ποδοσφαιρο ευωδιαζε αλλα ηρθανε κατι ρωσσοποντιοι και το κανανε σα τα μουτρα τους ρε παπαραου. τωρα ζητανε να βαλουνε και βαρ λεει απο την τσεπη τους αληθεια ποια η αποψη σου για το θεμα αυτο? η κρυσταλλινη ομαδα σου με τον φαρο ηθικης (και φυσικα απογονο του υψηλαντη) μεγαλομετοχο σου τι εχει να πει γιαυτο? τοσα χρονια εμεις τα λαμογια οι ντεμεκ εξυγιαντες ζητουσαμε ξενους διαιτητες και εσεις οι ηθικοτατοι, πεντακαθαροι και φυσικα αξιοι πρωταθλητες γελουσατε, φετος μαθαινω οτι ζητατε κ εσεις ξενους παπαραου μου, τι εγινε βρε παπαραου μου βρε? και πραγματικα πως μπορειτε και ζειτε και ανεχεστε τοση αδικια ρε παπαραου τοσα χρονια πραγματικα σας παραδεχομαι ρε μπαγασεςεμεις ειμαστε γνωστα λαμογια τυπε...εσεις ειστε οι εξυγιαντες...
το θεμα ειναι αν εσυ εχεις μπει σε Χατζη με τοσο πινελο που της εχεις ριξει εδω μεσα. ασε με εμενα αν εμπαινα η οχιΕμπαινες Χατζη τυπε;
εσεις λαμογια ρε παπαραου? εισαι σοβαρος? αφου παλι δεν σας εδωσε καπου στα 25 πεναλτυ στο ματς με τον νιονιο.. τοσα χρονια μεσα στο σφαξιμο και την αδικια απο τα κορακια ειστε, οχι και λαμογια. ηθικοτατοι και επιστημονες πανω απολα παπαραου. 20 χρονια το ελληνικο ποδοσφαιρο ευωδιαζε αλλα ηρθανε κατι ρωσσοποντιοι και το κανανε σα τα μουτρα τους ρε παπαραου. τωρα ζητανε να βαλουνε και βαρ λεει απο την τσεπη τους αληθεια ποια η αποψη σου για το θεμα αυτο? η κρυσταλλινη ομαδα σου με τον φαρο ηθικης (και φυσικα απογονο του υψηλαντη) μεγαλομετοχο σου τι εχει να πει γιαυτο? τοσα χρονια εμεις τα λαμογια οι ντεμεκ εξυγιαντες ζητουσαμε ξενους διαιτητες και εσεις οι ηθικοτατοι, πεντακαθαροι και φυσικα αξιοι πρωταθλητες γελουσατε, φετος μαθαινω οτι ζητατε κ εσεις ξενους παπαραου μου, τι εγινε βρε παπαραου μου βρε? και πραγματικα πως μπορειτε και ζειτε και ανεχεστε τοση αδικια ρε παπαραου τοσα χρονια πραγματικα σας παραδεχομαι ρε μπαγασες
το θεμα ειναι αν εσυ εχεις μπει σε Χατζη με τοσο πινελο που της εχεις ριξει εδω μεσα. ασε με εμενα αν εμπαινα η οχι
τωρα που πηρατε τα κοζια, πουλατε και τρελιτσα..σωραιοι τυπε..ετσι είναι τα πραματα…
παντως για τους ξενους διαιτητας μονο ο μελισσαν δεν συμφωνει...σας εχει παρει ολη την κεδ σχεδόν και εσεις μεινατε με την αχρηστη την επο...
Μαλλον η κεδ ειναι ακριβη τυπε και δε φτανουν τα μπικικινια. :S
η κεδ ηθελε τον θωμα της τυπε...παλια πουτανα ο μελισσαν...
προσεχε πουτανα μην σε πετυχω στα στενα στην κατω τουμπανα περναει η ωρα μεχρι να παμε τουμπα...
Ότι οι ποινές είναι για τον πούτσο είναι. Και οι ποινές είναι για όλους. Δεν είναι άλλες για τον ΠΑΟΚ και άλλες για τις υπόλοιπές ομάδες. Έτσι πρέπει να είναι. Ο εισαγγελέας κακώς που δε κινήθηκε για τον Μιραλάς. Και πολύ καλά κινήθηκε άμεσα για τον Χιμένεθ. Αλλά μη ξεχνάς ότι για τον Χιμένεθ έγινε διπλό πέσιμο. Μία 15 μέρες τιμωρία και μετά επειδή κάποιος έκρινε ότι ήταν για τον πούτσο η τιμωία του επιβλήθηκε και άλλες 30. Τότε οι συνοπαδοί σου στη πρώτη απόφαση έλεγαν ότι είναι αστεία γι τη χειρονομία. Τώρα λέτε "και τι θέλετε να του κάνουν". Επίσης μη ξεχνάς ότι ο εισαγγελέας που κινήθηκε αστραπιαία δέχτηκε τη γελοία δικαιολογία ότι ο δικηγόρος του ΠΑΟΚ δε μπορούσε να παραβρεθεί στη πρώτη εκδίκαση της υπόθεσης (που ήταν πριν το ματς με την ΑΕΚ) όταν ο ΠΑΟΚ πρόσφατα είχε πάει στο δικαστήριο με 4-5 δικηγόρους..ισχυει θα εχει φαση οντως. για τον πασχαλακη τωρα πραγματικα τι επρεπε να του κανουνε ρε δικε μου δηλαδη ? δεν γνωριζω τον καπ αλλα αν παμε να τον ψαξουμε καλως η κακως ειαμι σιγουρος οτι τιμωρηθηκε 100% βαση αυτου οπως ακριβως και το φτηνο προστιμο για την φωτοβολιδα στν νεα σμυρνη οπου συμφωνα με τον καπ επρεπε να τιμωρηθουμε απο 3χιλιαρικα μεχρι 20 και φαγαμε τα 20. δεν φταιμε εμεις αν οι νομοι κ οι ποινες ειναι χαλαρες κατα τη γνωμη σας και δεν μας καμπανιασανε οσο γουσταρατε εσεις. οπως περσυ π.χ. που μας ζαλισατε τον πουτσο με τον και καλα υποβιβασμο που γλιτωσαμε συμφωνα με λεγομενα συνοπαδων σου , τωρα απο που προκυπτει ο υποβιβασμος ως ποινη για το συγκεκριμενο παραπτωμα δεν μας το ειπατε ποτε. τελος παντων. καλες οι ειρωνιες σου για την αποψη μας περι ποκ , θα ηθελα ομως να μου πεις ποτε ξαναευαισθητοποιηθηκε και με τοσο αστραπιαια αντανακλαστικα εισαγγελεας για παρομοια παραπτωματα, γιατι εγω δεν θυμαμαι να εγινε κατι αντιστοιχο περσυ οταν μας εδειχνε ο μιραλας τα κακαλα του (ακομα περιμενουμε να τον καλεσουν σε απολογια..), οταν ο χοντρος πηγαινε καραισκακη ενω ειχε απαγορευση ενασχολησης με την μπαλα και παρα πολλα αλλα.