leggoro
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2008
- Like
- 64
- Πόντοι
- 16
το ποδοσφαιροΠοιος θα κερδισει σημερα;
το ποδοσφαιροΠοιος θα κερδισει σημερα;
το ποδοσφαιρο
μπορει να φυγει κανα ρολο χαρτι και να εχουμε 5-10 θανατους γιατι ειναι και διασπορας αυτα τα ρολα ειναι πολυ επικινδυνα και φονικα, οποτε ελπιζω μηνε χουμε φασαριες. αυτοι οι παοκτσηδες ειναι πολυ μαο μαο ναουμ
Ειδικα αμα γινει κανενα 0-1, Παναγιτσες....
μπορει να φυγει κανα ρολο χαρτι και να εχουμε 5-10 θανατους γιατι ειναι και διασπορας αυτα τα ρολα ειναι πολυ επικινδυνα και φονικα, οποτε ελπιζω μηνε χουμε φασαριες. αυτοι οι παοκτσηδες ειναι πολυ μαο μαο ναουμ
αν δεν ξερεις ,καλυτερα να μη μιλας!Τις φωτοβολιδες ευθειας βολης να εχετε κατα νου
εγινε ρε . εσεις οταν πατε γηπεδο μην ξεχνατε τα μαχαιρια πανω σας αφηστε τα στην κουζινα γιατι σκονταφτουν αντιπαλοι οπαδοι επανω τους και γινονται ατυχηματα καμια φορα..Τις φωτοβολιδες ευθειας βολης να εχετε κατα νου
Πες μου πρωτα για το μουνοπανο τον μιραλας.......Για το γελοίο της τιμωρίας του Πασχαλάκη έχεις να πεις τίποτα;
αν δεν ξερεις ,καλυτερα να μη μιλας!
Πες μου πρωτα για το μουνοπανο τον μιραλας.......
πες μας για το 1821.. μαλακα μπαροκ να γινεις τοσο ηλιθιος μεσα σε 2 ποστ με ενα λεπτο διαφορα μονο εσυ μπορεις τυπε μου αυτο ειναι μεγαλο κατορθωμα.. του μιραλας περσυ ητανε , του μπλιωνα πιο κοντα στο 21 ειναι (οπως λες) παρα περσυ.. αλλα μπαροκ εισαι θα τερματισεις την ηλιθιοτητα.. τα μαχαιρια παντως κανα μηνα πριν ητανε, κατι αγγλοι γλιστρισανε και πεσανε πανω τους αποτι θυμαμαιΣαν τι να μη ξερω, τον Μπλιωνα τον ηξερες;
πες μας για το 1821.. μαλακα μπαροκ να γινεις τοσο ηλιθιος μεσα σε 2 ποστ με ενα λεπτο διαφορα μονο εσυ μπορεις τυπε μου αυτο ειναι μεγαλο κατορθωμα.. του μιραλας περσυ ητανε , του μπλιωνα πιο κοντα στο 21 ειναι (οπως λες) παρα περσυ.. αλλα μπαροκ εισαι θα τερματισεις την ηλιθιοτητα.. τα μαχαιρια παντως κανα μηνα πριν ητανε, κατι αγγλοι γλιστρισανε και πεσανε πανω τους αποτι θυμαμαι
πες μας για το 1821.. καλα το οτι εισαι πανιβλακας ρε μπαροκ το ξερουμε αλλα σταματα να ξεφτιλιζεσαι. μετραει αν ητανε εντος γηπεδου η οχι ρε καθυστερημενε η το πως και απο ποιους. γιατι καποιοι αφησανε νεκρο στο δρομο σε αγωνα γυναικειου βολευ και δεν βαζουνε μυαλο και μαχαιρωνουν κ αγγλους οπαδους που προφανως νομιζουν οτι εχουν να κανουνε με πολιτισμενους ανθρωπους. αλλα ξεχασα αυτα γινανε εκτος γηπεδου αρα δεν μετρανε για εσενα πανιβλακα μου! οποτε λοιπον νουμερο ενα βλακα, εγω λεω να μας πεις για το 1821Ρε βλαχο, η τελευταια ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΝΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ εγινε απο παοκτσηδες και εχεις το θρασος και μιλας;
σκουληκι ειναι ρεπες μας για το 1821.. καλα το οτι εισαι πανιβλακας ρε μπαροκ το ξερουμε αλλα σταματα να ξεφτιλιζεσαι. μετραει αν ητανε εντος γηπεδου η οχι ρε καθυστερημενε η το πως και απο ποιους. γιατι καποιοι αφησανε νεκρο στο δρομο σε αγωνα γυναικειου βολευ και δεν βαζουνε μυαλο και μαχαιρωνουν κ αγγλους οπαδους που προφανως νομιζουν οτι εχουν να κανουνε με πολιτισμενους ανθρωπους. αλλα ξεχασα αυτα γινανε εκτος γηπεδου αρα δεν μετρανε για εσενα πανιβλακα μου! οποτε λοιπον νουμερο ενα βλακα, εγω λεω να μας πεις για το 1821
χαχαχαχχααχαχαχαχαχαχαχαχαχχααχααχχχαχαα ε τον πουστη ρε μας εκαψε αχαχαχαχαχαχαχσκουληκι ειναι ρε
φαντασου ντρεπεται να το πει και κανει τον "ουδετερο"
το κομπλεξ βεβαια δεν το κρυβει
ποιο χαζος και κομπλεξικος δεν γεννηθηκε ακομαχαχαχαχχααχαχαχαχαχαχαχαχαχχααχααχχχαχαα ε τον πουστη ρε μας εκαψε αχαχαχαχαχαχαχ
σκουληκι ειναι ρε
φαντασου ντρεπεται να το πει και κανει τον "ουδετερο"
το κομπλεξ βεβαια δεν το κρυβει
ναι τυπεΝατος ο εξυπνος, βουλωμενο γραμμα διαβαζεις τυπε.
Πες μας για το 1821Ποσο βλαξ μπορει να εισαι, κλασσικος παοκτσης. Θελεις να κατσουμε να μετρησουμε πεσιματα, μαχαιρωματα, ξεκαθαρισμα λογαριασμων μεταξυ ΚΑΦΡΩΝ, που γινοταν, γινονται και θα γινονται; Θες να μας πεις τοτε και για το πεσιμο που κανανε κατι ΑΔΕΡΦΑΡΕΣ σε γυναικοπαιδα σε παιχνιδι Κ17 στη Θεσσαλονικη;
Εδω σου μιλησα για ΑΘΩΟ ΝΕΚΡΟ ΑΠΟ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΑ σαν αυτη που πεταξατε προχθες στο νιονιο.