Στο τελος του αγωνα αντι ο πουστης να παει στο κεντρο και να φυγει μαζι με το διαιτητικο "τιμ"...Μολις σφυριξε την ληξη εφυγε μονος στην φυσουνα τρεχοντας... Στειλε 2-3 Τσετσενους....μαθε μπαλιτσα Ιβαν...αυτο το γαμηδι ο εποπτης,ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΜΑΝΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΞΑΙ Ο ΠΡΩΚΤΟΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ κανει τον εποπτη? ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΜΙΚΑΖΙ ΕΙΧΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΔΩ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ...
ΓΡΑΦΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΝΑΛΝΤΥ ΤΟΥ ΠΡΙΓΙΟ( σε ματς που δεν μας εδωσαν πεναλντι και δυο κοκκινες στον αστερα) και οποιος εχει την καλοσυνη(τα παντελονια δηλαδη) ας μας πει για την πεναλνταρα εχτες του μανταλου....ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ....ΣΑΣ το εγραψα μετα το ματς με τον αστερα....ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ...ΘΑ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΑΓΙΚΑ!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 87K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
εγω θελω μια και ο ΠΑΟΚ είναι ο ολυμπιακος του βορρα να μου σχολιασετε εδώ το ανυπαρκτο οφσαηντ στο γκολ του απκομ σημερα.
ετσι για να τα λεμε όλα.
και αν 50 χρονια εχει ακυρωθεί τετοιο καθαρο γκολ στον θρυλο.
ετσι για να τα λεμε όλα.
Ρε αδερφε γιατι μπαινεις στις δικες τους σελιδες και ζητας?? Αυτο το κανουν οι αλλοι σε εμας...Γιατι πεφτεις στο επιπεδο τους???εγω θελω μια και ο ΠΑΟΚ είναι ο ολυμπιακος του βορρα να μου σχολιασετε εδώ το ανυπαρκτο οφσαηντ στο γκολ του απκομ σημερα.
ετσι για να τα λεμε όλα.
skieros
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 27
- Like
- 1.465
- Πόντοι
- 1.720
26/10/1986, ΛΑΡΙΣΑ-ΠΑΟΚ: Ο Χαράλαμπος Μπλιώνας ξεψυχάει στα σκαλιά του Αλκαζάρ, ύστερα από ρίψη φωτοβολίδας ευθείας βολής που εκτοξεύεται από την εξέδρα των φιλοξενούμενων και του κόβει την καρωτίδα μετά από τρελή πορεία 100 μέτρων...
16/3/2011, ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Ο Σεμπαστιάν Σάχα λαμπαδιάζει κυριολεκτικά μετά από στοχευμένη φωτοβολίδα, ο παίκτης τραυματίζεται ωστόσο η ΑΕΚ παραμένει στο γήπεδο για να αποφευχθούν τα χειρότερα.
2/9/2018, ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΑΟΚ: Φωτοβολίδα ευθείας βολής εκτοξεύεται ξαφνικά και αναίτια και σκορπάει, ευτυχώς, μόνο τον τρόμο στην εξέδρα όπου βρίσκονται πατεράδες με τα παιδιά τους...
Έχω ξεπεράσει, πλέον, το... χρώμα εκείνων που δεν αντιλαμβάνονται τι ακριβώς κάνουν σε ένα γήπεδο. Οι ίδιοι άνθρωποι, εξάλλου, βρίσκονται στην κοινωνία μας. Αυτός που ρίχνει τη φωτοβολίδα μπορεί αύριο να είναι ο συνάδελφός σας (λέμε τώρα) ή να μιλάει για το ελληνικό ποδόσφαιρο που δεν μπορεί να πάει μπροστά. Άντε περαστικά σας (μας)... Αυτοί είστε παοκια
16/3/2011, ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Ο Σεμπαστιάν Σάχα λαμπαδιάζει κυριολεκτικά μετά από στοχευμένη φωτοβολίδα, ο παίκτης τραυματίζεται ωστόσο η ΑΕΚ παραμένει στο γήπεδο για να αποφευχθούν τα χειρότερα.
2/9/2018, ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΑΟΚ: Φωτοβολίδα ευθείας βολής εκτοξεύεται ξαφνικά και αναίτια και σκορπάει, ευτυχώς, μόνο τον τρόμο στην εξέδρα όπου βρίσκονται πατεράδες με τα παιδιά τους...
Έχω ξεπεράσει, πλέον, το... χρώμα εκείνων που δεν αντιλαμβάνονται τι ακριβώς κάνουν σε ένα γήπεδο. Οι ίδιοι άνθρωποι, εξάλλου, βρίσκονται στην κοινωνία μας. Αυτός που ρίχνει τη φωτοβολίδα μπορεί αύριο να είναι ο συνάδελφός σας (λέμε τώρα) ή να μιλάει για το ελληνικό ποδόσφαιρο που δεν μπορεί να πάει μπροστά. Άντε περαστικά σας (μας)... Αυτοί είστε παοκια
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Δηλαδη?του ΓΑΜΗΘΗΚΕ Η ΜΑΝΑ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ...
mpourdeli@ris
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 22
- Πόντοι
- 1
εγω θελω μια και ο ΠΑΟΚ είναι ο ολυμπιακος του βορρα να μου σχολιασετε εδώ το ανυπαρκτο οφσαηντ στο γκολ του απκομ σημερα.
ετσι για να τα λεμε όλα.
Φάε καμία μπουγάτσα με τυρί αιώνιε πελάτη.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Τι να σχολιασουμε ρε φίλε? Λαθος. Τι αλλο?εγω θελω μια και ο ΠΑΟΚ είναι ο ολυμπιακος του βορρα να μου σχολιασετε εδώ το ανυπαρκτο οφσαηντ στο γκολ του απκομ σημερα.
ετσι για να τα λεμε όλα.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
ημουν καποτε σε αγωνα αν θυμαμαι με ολυμπιακο πριν 2-3 χρονια, οπου 200 σεκιουριταδες κοιταζαν γυρω γυρω στημενοι τις κερκίδες.
και τους 10 κουκουλοφόρους που πηγαινοερχονταν δεν τους αρπαζαν από το σβερκο.
ΚΑΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ.
να σημειωσω επισης αυτοι οι κουκουλοφορι που χαμηλωναν που και που την κουκουλα ηταν πιτσιρακαδες 50 κιλα ο καθενας, δεν ξερω αν ηταν και χρηστες ουσιων ή απλα αριστεριστες-αναρχικοι αλλα μπορουσαν να τους πιασουν ΑΝΕΤΑ
και τους 10 κουκουλοφόρους που πηγαινοερχονταν δεν τους αρπαζαν από το σβερκο.
ΚΑΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ.
να σημειωσω επισης αυτοι οι κουκουλοφορι που χαμηλωναν που και που την κουκουλα ηταν πιτσιρακαδες 50 κιλα ο καθενας, δεν ξερω αν ηταν και χρηστες ουσιων ή απλα αριστεριστες-αναρχικοι αλλα μπορουσαν να τους πιασουν ΑΝΕΤΑ
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Εχεις κανει στατιστική ρε τύπε? Ειπαμε λαθος ειναι, τι να κανουμε τωρα. Αν θελει ενας διαιτητης να σε στησει, δεν θα ακυρωσει ενα γκολ πεντε μετρα κανονικο. Θα βρει τις οριακες φασεις να σε σταυρώσει. Ούτε τα βασικα?α οταν είναι εις βαρος του ΠΑΟΚ είναι λαθος, όταν είναι υπερ του είναι η καινουρια παραγκα του ολυμπιακου του βορρα.
αηδια σκετη καταντησε.
100 λαθη υπερ του ολυμπιακου.
50 λαθη υπερ του παο.
10 υπερ και 50 κατά του παοκ.
ΑΛΛΑ ΤΑ 10 ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΟΚ ΣΑΝ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
α οταν είναι εις βαρος του ΠΑΟΚ είναι λαθος, όταν είναι υπερ του είναι η καινουρια παραγκα του ολυμπιακου του βορρα.Τι να σχολιασουμε ρε φίλε? Λαθος. Τι αλλο?
αηδια σκετη καταντησε.
100 λαθη υπερ του ολυμπιακου.
50 λαθη υπερ του παο.
10 υπερ και 50 κατά του παοκ.
ΑΛΛΑ ΤΑ 10 ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΟΚ ΣΑΝ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
εγω συμφωνω ότι τωρα ηταν λαθος του εποπτη αλλωστε δεν εκρινε τον αγωνα.Εχεις κανει στατιστική ρε τύπε? Ειπαμε λαθος ειναι, τι να κανουμε τωρα. Αν θελει ενας διαιτητης να σε στησει, δεν θα ακυρωσει ενα γκολ πεντε μετρα κανονικο. Θα βρει τις οριακες φασεις να σε σταυρώσει. Ούτε τα βασικα?
αλλα το περσινο κανονικοτατο γκολ με την αεκ που εκρινε αγωνα και πρωταθλημα ΟΧΙ δεν ηταν λαθος , το σφυριξε σωστα ως γκολ και μετα κατι εγινε και αλλαξε γνωμη και ξανααλλαξε και αγμησε το πρωταθλημα ολο
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Το περσινο γκολ στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ ειναι ισως η πιο οριακή φαση της δεκαετιας, και μαλιστα την χειροτερη στιγμη στο χειροτερο ματς, πραγματικα αντικειμενο διαβολικου σεναριου.εγω συμφωνω ότι τωρα ηταν λαθος του εποπτη αλλωστε δεν εκρινε τον αγωνα.
αλλα το περσινο κανονικοτατο γκολ με την αεκ που εκρινε αγωνα και πρωταθλημα ΟΧΙ δεν ηταν λαθος , το σφυριξε σωστα ως γκολ και μετα κατι εγινε και αλλαξε γνωμη και ξανααλλαξε και αγμησε το πρωταθλημα ολο
Αλλά "κανονικοτατο" γκολ ε οχι ρε φιλε, οταν για την εγκυροτητα του συζητανε ακομη και στα σεμιναρια της διαιτησιας και οι γνωμες ειναι παλι 50-50. Μια ακρως αμφισβητουμενη φαση ειναι, την οποια τελικα δεν πηρατε και για την οποια πειραχτηκατε εσεις οι παοκτζήδες επειδη ειχατε φαει το σανο οτι πλεον τα "μεσα" ειναι δικα σας και σας χαλαστηκε το παραμυθι.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Δηλαδη το περσινο γκολ στον τελικο κυπελλου με την ΑΕΚ, που ηταν οφσαιντ ο δικος σας τρια μετρα και πηρατε το κυπελλο, ηταν λαθος ή οχι? Αποφασιστε.τι λαθος γαμωτη μου??? πλακα με κανετε τωρα??? που μπορεις να κανεις λαθος εδω???4 μετρα και καλυπτομενος απο 2 παικτες???
Σφυριξε την ληξη ο διαιτητης και αντι να συναντηθει με το διαιτητικο τιμ στο κεντρο...εφυγε τρεχοντας στην φυσουνα ο εποπτης...
Ασε ρε τωρα...
Ναι, λαθος ειναι. Οπως ηταν λαθος και στον τελικο του κυπελλου. Τα στησιματα δεν κρινονται απο τετοιες φασεις. Ξυπνατε.
τι λαθος γαμωτη μου??? πλακα με κανετε τωρα??? που μπορεις να κανεις λαθος εδω???4 μετρα και καλυπτομενος απο 2 παικτες???Εχεις κανει στατιστική ρε τύπε? Ειπαμε λαθος ειναι, τι να κανουμε τωρα. Αν θελει ενας διαιτητης να σε στησει, δεν θα ακυρωσει ενα γκολ πεντε μετρα κανονικο. Θα βρει τις οριακες φασεις να σε σταυρώσει. Ούτε τα βασικα?
Σφυριξε την ληξη ο διαιτητης και αντι να συναντηθει με το διαιτητικο τιμ στο κεντρο...εφυγε τρεχοντας στην φυσουνα ο εποπτης...
Ασε ρε τωρα...
Συνημμένα
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Η φαση του Πριγιοβιτς ειναι η κλασικη φαση που κρινεται η διαθεση ενος διαιτητη να σε σπρωξει. Αν δεν καταλαβαινεις την διαφορα απο ενα οφσαιντ πεντε μετρων λυπαμαι. Αλλά ας το κοψουμε γιατι θα λενε παλι οι γαβροι οτι καταλαμβανουμε τον ιερο χωρο του θρεντ τους.ναι αλλα το πεναλτι στον Πριγιο την περασμενη βδομαδα δεν ηταν "λαθος"...ηταν "η παραγκα του Ιβαν"... "οι γαυροι του Βορα"... ετσι??? με λενε Ριζο και οπως θελω τα γυριζω...
ναι αλλα το πεναλτι στον Πριγιο την περασμενη βδομαδα δεν ηταν "λαθος"...ηταν "η παραγκα του Ιβαν"... "οι γαυροι του Βορα"... ετσι??? με λενε Ριζο και οπως θελω τα γυριζω...Δηλαδη το περσινο γκολ στον τελικο κυπελλου με την ΑΕΚ, που ηταν οφσαιντ ο δικος σας τρια μετρα και πηρατε το κυπελλο, ηταν λαθος ή οχι? Αποφασιστε.
Ναι, λαθος ειναι. Οπως ηταν λαθος και στον τελικο του κυπελλου. Τα στησιματα δεν κρινονται απο τετοιες φασεις. Ξυπνατε.
α εκει με εσπρωξε... εδω με εσφαξε...τελικα εχω παραγκα ή δεν εχω??? Κλασικος Αλεξ...οταν δεν βολευει η συζητηση την κοβει... ακομα περιμενω απαντηση που συζητουσαμε τι ειναι πεναλτι κ τι δεν ειναι στο θρεντ της ΑΕΚ χτες...καλα αντε γεια... ασχολησου με κανα διαζυγιο και παρατα το ποδοσφαιρο...Η φαση του Πριγιοβιτς ειναι η κλασικη φαση που κρινεται η διαθεση ενος διαιτητη να σε σπρωξει. Αν δεν καταλαβαινεις την διαφορα απο ενα οφσαιντ πεντε μετρων λυπαμαι. Αλλά ας το κοψουμε γιατι θα λενε παλι οι γαβροι οτι καταλαμβανουμε τον ιερο χωρο του θρεντ τους.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 182
- Εμφανίσεις
- 81K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 4K