skoupidiaris20
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2018
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
Δεν πήρε το περσινό;
Τι;Όχι;
εγινε καλα ο δασκαλακος.επανηλθε στην πραγματικοτητα επιτελους
Δεν πήρε το περσινό;
Τι;Όχι;
τι πουθενα ρε σκουληκι.
3 γυρους τσαμπιονς λιγκ παιξαμε και Η ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ πορεια του ΠΑΟΚ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ στο γιουροπα λιγκ
Ειδαμε κ ενα ματς ησυχα!
Κριθηκε καπου στο 30! Δεν ηθελα με τπτ να δω αποκλεισμο με σκορ (2-2, 3-3, 4-4). Τα λαθη πληρωνονται σε τετοιο επιπεδο!
Θεμα χρονου ειναι κ οι Ομιλοι...δεν εγινε τωρα, θα γινει του χρονου!
[size=50pt]Υ.Γ: ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ 2018-2019 Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΟΚ!!! [/size]
Ας το χωνεψουν ολα τα μπουρδελα!
ρε ποσο μαλακες ειναι εκει μεσα στην παε τον παιζουνε με 2 χερια? χαφ θελουμε ρε γαμω τα κεφαλια τους δεν το βλεπουνε ενα μηνα τωρα (που απο περσυ το βλεπουμε εμεις δηλαδη..)Πως τα φερνει η πουτανα η ζωη!!!
Οι τρομοκρατημενοι αν παρουν ενα πονταλακι στον ομιλο τους ας πουν κι ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!
Αυτος ο Μαρκοβιτς που ειναι θεμα ωρων να ανακοινωθει, ειναι ΒΟΜΒΑ??? Ενα ολοκληρο καλοκαιρι ηταν στα κοκκινα πρωτοσελιδα το πρωτο ονομα γι αυτους!!!
[size=20pt]ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΔΙΚΕΦΑΛΕ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΟΙΡΑΖΕΙΣ ΠΟΝΟ!!![/size]
αρα?χθες η βασιλεια αποκλειστηκε μεχρι και από τον απολλωνα λεμεσου... :S
τυπε η αληθεια παντα ειναι ενοχλητικη[size=40pt]Λουτσέσκου: «Θα ήμασταν ήδη στους ομίλους, αλλά οι επιτροπές της Αθήνας αποφάσισαν αλλιώς»[/size]
Τοσα χρονια που παρακολουθω τετοιον ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ δεν εχω ξαναδει
ο μαλεζανι ηταν τερας σοβαροτητας μπροστα του
μιλαμε δεν υπαρχουν πλεον αλλα λογια...
αυτος αιωνιος παιρνει φαρμακα σαν τον πατερα του στη σαχταρ..[size=40pt]Λουτσέσκου: «Θα ήμασταν ήδη στους ομίλους, αλλά οι επιτροπές της Αθήνας αποφάσισαν αλλιώς»[/size]
ελα μαλεα μου τι γινεται πως τα βλεπεις τα κοζιαΠως τα φερνει η πουτανα η ζωη!!!
Οι τρομοκρατημενοι αν παρουν ενα πονταλακι στον ομιλο τους ας πουν κι ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!
Αυτος ο Μαρκοβιτς που ειναι θεμα ωρων να ανακοινωθει, ειναι ΒΟΜΒΑ??? Ενα ολοκληρο καλοκαιρι ηταν στα κοκκινα πρωτοσελιδα το πρωτο ονομα γι αυτους!!!
[size=20pt]ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΔΙΚΕΦΑΛΕ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΟΙΡΑΖΕΙΣ ΠΟΝΟ!!![/size]
εσυ δευτερος με διαφορα!ελα μαλεα μου τι γινεται πως τα βλεπεις τα κοζια
το βλεπωτυπε η αληθεια παντα ειναι ενοχλητικη
Κατι ακουγεται για Βελοσο...αντε να δουμε!ρε ποσο μαλακες ειναι εκει μεσα στην παε τον παιζουνε με 2 χερια? χαφ θελουμε ρε γαμω τα κεφαλια τους δεν το βλεπουνε ενα μηνα τωρα (που απο περσυ το βλεπουμε εμεις δηλαδη..)
μαλεα μου και ο αρης εχει ομαδα καλη φετος κατσε μη σας φερμαρει.Κατι ακουγεται για Βελοσο...αντε να δουμε!
εγω εσενα βλεπω ενοχλημενο παντωςτο βλεπω
τυπε μου ο αρης ειναι ηδη πανω απ οεμας στην βαθμολογια! αυτο που επρεπε να το καταφερει για φετος το καταφερεμαλεα μου και ο αρης εχει ομαδα καλη φετος κατσε μη σας φερμαρει.
[size=40pt]Λουτσέσκου: «Θα ήμασταν ήδη στους ομίλους, αλλά οι επιτροπές της Αθήνας αποφάσισαν αλλιώς»[/size]
νταμπλούχοι ΕΙΜΑΣΤΕ.
στο τσαμπιονς λιγκ αποκλεισαμε 2 ομαδες και αποκλειστηκαμε από μια με 7 πλασια λεφτα και 2 φορες πρωταθλητρια ευρωπης.
που είναι το περιβοητο στραπατσο και το μεγαλο καζο που λυσαξατε ολοι οι αντιπαοκσιδες?
αν χασουμε από τον νεοφωτιστο ναι θα είναι μεγαλο στραπατσο και θα μπορουν να μας κανουν καζουρα γιατι είναι νεοφωτιστος και εμεις πρωταθλητες.
από την μπενφικα στραπατσο και καζο? τι πινετε ωρε?