Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.389
- Πόντοι
- 266
πουτανα δουλα αγγλιδα το ματωμενο το σεντονι απο την μουναρα σουετσι βαρα την με 2 χερια την παχια σου σωστα χωριατικα. δωσε οσο μπορεις
πουτανα δουλα αγγλιδα το ματωμενο το σεντονι απο την μουναρα σουετσι βαρα την με 2 χερια την παχια σου σωστα χωριατικα. δωσε οσο μπορεις
μη χανεις την ψυχραιμια σου καραβλαχε μου. αλλα ατομο μεγαλωμενο απο χωριαταρεους δεν περιμενουμε τροπους. τωρα μας αποκαλει γυφτους αυτος που οταν σκαμε στην πολη του το μονιμο χρωμα που βλεουμε στους ανθρωπους ειναι το καφε και δεν μιλανε ελληνικα. γουστο εχεις απογονε αλλα οταν η κορη σου θα γινει μουσουλμανα δεν θα μιλας τοσο πολυ. κιτρινο και κατουρημενο οπως καθε γωνια της χαβουζας σου καραβλαχε ε?
αδελφε τον γαμανε βλαχοι απο κωλοΕχεις κανα προβλημα με τους Βλαχους; Εεε;
[size=10pt]ΖΕΙΣ Κ ΘΑ ΖΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΑΟΚ ΜΕ ΣΕΡΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ!!![/size]
Ρε μαλέα μπούξε, τον υπερπρόεδρα σας το Βεζυρτζή τι σκατά τον έχεις; Κι αυτός κάτι τέτοιες μαλακίες έλεγε κάποτε για το μπάσκετ.....
άστους να πετάνε στα σύννεφα μετά την χθεσινή πρόκριση :S
Eίναι και"ηθικοί"νταμπλούχοι μην ξεχνάμε....
μαλακιες?Ρε μαλέα μπούξε, τον υπερπρόεδρα σας το Βεζυρτζή τι σκατά τον έχεις; Κι αυτός κάτι τέτοιες μαλακίες έλεγε κάποτε για το μπάσκετ.....
kαι ηθικη συμμετοχη στους ομιλους του cl επισηςEίναι και "ηθικοί" νταμπλούχοι μην ξεχνάμε....
μαλακιες?
ο βεζυρτζης εκανε τον ΠΑΟΚ πρωταθλητη ελλαδας και σε ολη την ευρωπη παραμιλούσανε για εκεινον τον ΠΑΟΚ του πρελεβιτς, του κορφα, του Λεβινγκστον… φαβορι για πρωταθλητη ευρωπης τον παιζανε τα στοιχηματικα και τα στραπατσωσε στην Αθήνα σε ένα φαηναλ φορ.
και ανεστησε μετα από δεκαετιες το ελληνικο συλλογικο μπάσκετ παιρνοντας εκεινη την ευρωπαϊκη κουπα μεσα στο πατινουαρ ντε βερνέ
λιγο ητανε? που εσπασε την κυριαρχια του αρη στο μπάσκετ? γιατι δεν την εσπασε ο ολυμπιακος και ο παναθηναικος αμα ητανε μαγκες και πηρανε τον προπονητη του αρη και τους παικτες του αρη για να βγουν μπροστα?Επειδή είσαι μικρούλης και χαζούλης, όταν κατάφερε να πάρει το ΜΟΝΑΔΙΚΟ του πρωτάθλημα έσπευσε να δηλώσει οτι "αρχίζει η αυτοκρατορία του μπαοκ". Αποτέλεσμα, από το επόμενο ξεκίνησε το δίπολο βάζελος-γαύρος στο μπάσκετ.
νταμπλούχοι ΕΙΜΑΣΤΕ.
στο τσαμπιονς λιγκ αποκλεισαμε 2 ομαδες και αποκλειστηκαμε από μια με 7 πλασια λεφτα και 2 φορες πρωταθλητρια ευρωπης.
που είναι το περιβοητο στραπατσο και το μεγαλο καζο που λυσαξατε ολοι οι αντιπαοκσιδες?
αν χασουμε από τον νεοφωτιστο ναι θα είναι μεγαλο στραπατσο και θα μπορουν να μας κανουν καζουρα γιατι είναι νεοφωτιστος και εμεις πρωταθλητες.
από την μπενφικα στραπατσο και καζο? τι πινετε ωρε?
βγαλε αγγελο παθαινω αλλεργικο σοκποιος σου ειπε δεν μας αρεσε ο σαντος, μια χαρα ηταν.
μαζι με αρι χααν και αναστασιαδη τους εχω τους 3 καλυτερους που δουλεψαν στον παοκ.
για λουτσεσκου ακομη δεν εχω γνωμη να δουμε θα παρει κανα πρωταθλημα
νταμπλούχοι ΕΙΜΑΣΤΕ.
και εμεις πρωταθλητες.
τι πινετε ωρε?
προσωπικα με βατραχο παθαινω κολπικη μαρμαρυγηβγαλε αγγελο παθαινω αλλεργικο σοκ
βαλε ντουσαν στη θεση του
νταμπλούχοι ΕΙΜΑΣΤΕ.
στο τσαμπιονς λιγκ αποκλεισαμε 2 ομαδες και αποκλειστηκαμε από μια με 7 πλασια λεφτα και 2 φορες πρωταθλητρια ευρωπης.
που είναι το περιβοητο στραπατσο και το μεγαλο καζο που λυσαξατε ολοι οι αντιπαοκσιδες?
αν χασουμε από τον νεοφωτιστο ναι θα είναι μεγαλο στραπατσο και θα μπορουν να μας κανουν καζουρα γιατι είναι νεοφωτιστος και εμεις πρωταθλητες.
από την μπενφικα στραπατσο και καζο? τι πινετε ωρε?
Δεν πήρε το περσινό;ποιος σου ειπε δεν μας αρεσε ο σαντος, μια χαρα ηταν.
μαζι με αρι χααν και αναστασιαδη τους εχω τους 3 καλυτερους που δουλεψαν στον παοκ.
για λουτσεσκου ακομη δεν εχω γνωμη να δουμε θα παρει κανα πρωταθλημα