Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Επισκέπτης
6 άτομα απο το thread του ΟΣΦΠ με έχουν αποκαλέσει Βούλγαρο φίλε μου, τι θές να υποθέσω? οτι μας γουστάρουν? Κάνένας απο το thread του ΠΑΟ και της ΑΕΚ δεν το έχει κάνει αυτό!
ποιοι σε αποκαλεσαν βουλγαρο,ποτε???
γιατι αραγε οταν οι ιδιοι οι μπουγατσοκιμαδες σηκωνουν βουλγαρικες σημαιες???

Επισκέπτης
ποιοι σε αποκαλεσαν βουλγαρο,ποτε???
γιατι αραγε οταν οι ιδιοι οι μπουγατσοκιμαδες σηκωνουν βουλγαρικες σημαιες???
Σηκώνουν σημαίες απο την αγανάκτηση για την κατάσταση με αυτή την ιστορία, έχεις δεί κάποιο παιχνίδι που να κάνει συστάσεις ο διαιτητης για το "βουλγαροι" που φωνάζουν στο γήπεδο? Αντιθέτως έχω δει διαιτητη να κάνει συστάσεις για υβριστικά μηνύματα κατά του Κόκκαλη!

Επισκέπτης
Σηκώνουν σημαίες απο την αγανάκτηση για την κατάσταση με αυτή την ιστορία, έχεις δεί κάποιο παιχνίδι που να κάνει συστάσεις ο διαιτητης για το "βουλγαροι" που φωνάζουν στο γήπεδο? Αντιθέτως έχω δει διαιτητη να κάνει συστάσεις για υβριστικά μηνύματα κατά του Κόκκαλη!
ρεεεεεεεεεεεεεεε λιγο ντροπη,λιγη τσιπα επιτελους..ποιοι μιλανε???οι μονιμοι σουλατσαδοροι???αντε ρε κακομοιρηδες..πολυ ασχοληθηκα μαζι σας..ουτε για φτυσιμο δεν εισαστε..

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
και για τους νεκρους ποτε δεν εχει γινει συσταση.κατι το οποιο ειναι αδικημα που σηκωνει φυλακη

Επισκέπτης
και για τους νεκρους ποτε δεν εχει γινει συσταση.κατι το οποιο ειναι αδικημα που σηκωνει φυλακη
αστους ρε..μεχρι που σκοτωθηκαν οι δικοι τους στα τεμπη,ολη η τουμπα εβριζε εν χορω τα αδικοχαμενα αδελφια μας..τι μιλας μαζι τους???με ποιους???ουτε για φτυσιμο δεν κανουν..

dorian69

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
η χουντα δεν επετρεψε την μεταγραφη του κουδα για να μαθαινεις

δεν μου αρεσει να γραφω σε αθλητικα θεματα σ ενα σαιτ που ειναι για μπουρδελα και σεξ, αλλα το κανω οπου πρεπει να επεμβω για την αληθεια.
Ο Ολυμπιακος προσπαθησε να παρει τον Κουδα το καλοκαιρι του 66, αλλα η τοτε διοικηση της ΕΠΟ απερριψε την μεταγραφη γιατι δεν υπηρχε η συγκαταθεση του ΠΑΟΚ (ως γωστον η Χουντα ηρθε 21/4/67).
Παόκια έχε όλο το δίκιο να πανηγυρίζετε Μπράβο για το 3-0 την κόκκινη και τα 2 πέναλντι που κλέψατε :idiot: ...Αλλά θα ρθούμε την μεθεπόμενη αγωνιστική Ντουμπα και θα φάτε καλά !!!

Κατα πρωτο λογο οι Γαυροι αλλα και οι Αρειανοι δεν πρεπει να μιλανε συνολικα για την διαιτησια, η οποια φετος ηταν σε 9 μεχρι τωρα παιχνιδια καταδικαστικη για τον ΠΑΟΚ, και για πρωτη φορα ευνοικη.
Να θυμισω οτι δεν δοθηκαν 3 πεναλτυ στον ΟΦΗ στο παιχνιδι με τον Αρη...
Οπως και να χει το πραγμα και ο Μπαγιεβιτς και οι παικτες του Αρη προς τιμη τους ειπαν την αληθεια "ο ΠΑΟΚ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ" και επρεπε να κερδισει ανεξαρτητα απο την διαιτησια.

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Ας πούμε οι καλοί οι Θεσσαλονικείς δεν βρίζουν καθόλου μα καθόλου την Αθήνα ε??? 2 φορές έχω πάει Τούμπα με Άρη πριν δυο χρόνια και φέτος με τον Παναθηναϊκό και συνέχεια οι κομπλεξάρες στην 4 βρίζαν τον Θρύλο και την Αθήνα.. :idiot: :idiot:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ωραια αληθεια,ο κουδας παντως εχει αλλη γνωμη και ξερει καλυτερα απο τον καθενα.ο ασλανιδης ειχε πει τοτε στον κουδα η παιζεις στον παοκ η μπαινεις φυλακη.και αλλα ωραια πραγματακια

Επισκέπτης
Συμφωνω απολύτως με αυτό, όσο για τον pleasure βαριέμαι καν να απαντήσω σε τέτοια άτομα και συγνώμη που σου έθιξα τον εργοδότη!
doritis πραγματικά αποκαλεί τιμή αυτό που είπες ότι δεν ξέρω ιστορία ποδοσφαίρου δεν με ενδιέφερε ποτέ έτσι και αλλιώς και άμα προσέξεις το τι γράφω στα οπαδικά δεν έχω αναφέρει ποτέ λέξεις τύπου γαυρος, βάζελος, τουρκος, χανουμι, σκουληκια,γριες ,μπουγατσοκιμάδες, παιδια του στόλου και όλα τα συναφή και επειδή βλέπω το ότι χρησιμοποιούν αυτες τις λέξεις αυτοί που "ξέρουν" απο ιστορία ποδοσφαίρου πραγματικά χαίρομαι που δεν ξέρω την ιστορία του!

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Και εγω παλιοτερα φωναζα το βουλγαροι αλλα αυτο δεν σημενη οτι επειδη εγω ημουν κολημενος οτι και οι παοκτζηδες ειναι βουλγαροι, απο την αλλη και οι αρειανοι φωναζουν τους παοκτζηδες τουρκους(ουτε τουρκοι ειναι, ειναι Ελληνες)αυτο γιατι δεν τους ενοχλη τοσο οσο το βουλγαροι? το ιδιο πραγμα δεν ειναι?
Το να βριζεις ομως νεκρους ειναι πολυ χειροτερο και δυστηχως τωρα το ξερουν και οι παοκτζηδες.

Επισκέπτης
Συμφωνω απολύτως με αυτό, όσο για τον pleasure βαριέμαι καν να απαντήσω σε τέτοια άτομα και συγνώμη που σου έθιξα τον εργοδότη!
doritis πραγματικά αποκαλεί τιμή αυτό που είπες ότι δεν ξέρω ιστορία ποδοσφαίρου δεν με ενδιέφερε ποτέ έτσι και αλλιώς και άμα προσέξεις το τι γράφω στα οπαδικά δεν έχω αναφέρει ποτέ λέξεις τύπου γαυρος, βάζελος, τουρκος, χανουμι, σκουληκια,γριες ,μπουγατσοκιμάδες, παιδια του στόλου και όλα τα συναφή και επειδή βλέπω το ότι χρησιμοποιούν αυτες τις λέξεις αυτοί που "ξέρουν" απο ιστορία ποδοσφαίρου πραγματικά χαίρομαι που δεν ξέρω την ιστορία του!
ποιον εργοδοτη ρε βλακα???τον κροκους τον εχω για τον πουτσο μου..εγω ειμαι εργοδοτης του..

Επισκέπτης
Δυσκολεύεσαι να ποστάρεις ένα μήνυμα χωρίς να περιέχει μια βρισιά η ένα χαρακτηρισμό ε?

Επισκέπτης
πραγματικά αποκαλεί τιμή αυτό που είπες ότι δεν ξέρω ιστορία ποδοσφαίρου δεν με ενδιέφερε ποτέ έτσι και αλλιώς και άμα προσέξεις το τι γράφω στα οπαδικά δεν έχω αναφέρει ποτέ λέξεις τύπου γαυρος, βάζελος, τουρκος, χανουμι, σκουληκια,γριες ,μπουγατσοκιμάδες, παιδια του στόλου και όλα τα συναφή και επειδή βλέπω το ότι χρησιμοποιούν αυτες τις λέξεις αυτοί που "ξέρουν" απο ιστορία ποδοσφαίρου πραγματικά χαίρομαι που δεν ξέρω την ιστορία του!

Αυτό που είπα πριν έχει όλο το ζουμί, βάλε λίγο το μυαλό σου να δουλέψει και μπορεί να το πιάσεις το νόημα!

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Και εγω παλιοτερα φωναζα το βουλγαροι αλλα αυτο δεν σημενη οτι επειδη εγω ημουν κολημενος οτι και οι παοκτζηδες ειναι βουλγαροι, απο την αλλη και οι αρειανοι φωναζουν τους παοκτζηδες τουρκους(ουτε τουρκοι ειναι, ειναι Ελληνες)αυτο γιατι δεν τους ενοχλη τοσο οσο το βουλγαροι? το ιδιο πραγμα δεν ειναι?
Το να βριζεις ομως νεκρους ειναι πολυ χειροτερο και δυστηχως τωρα το ξερουν και οι παοκτζηδες.
παραδεχομαι οτι και εγω εβριζα τουσ νεκρους του οσφπ. :jerking:αυτο το καναμε κυριως και μονο οταν παιζαμε με τον ολυμπιακο αλλα μονο οταν μας εσφαζαν διααιτητικα με  αδικα σφυρογματα.οταν ομως ημουν φανταρος πριν ορκιστω εμαθα για το ατυχημα με τους νεκρους δικουσ μας οπαδουσ στα τεμπη ορκιστηκα να μην ξαναωρισω νεκρους.αλλα και τοτε που το εκανα το εκανα  εν βρασμω ψηχης.ολοι ξερουμε τα οργια και τα εγκληματα του κοκκαλη με τον παοκ.τερμα ομως.δεν το εχω κανει ποτε απο τοτε.και οχι μονο εγω.ολα τα παοκια παψαμε να βριζουμε νεκρους.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Του ΓΧ θα του κόψει τη μπάλα ο Ζαγοράκης;
Η θα τον επιβραβεύσει κιόλας;

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Του ΓΧ θα του κόψει τη μπάλα ο Ζαγοράκης;
Η θα τον επιβραβεύσει κιόλας;

μην απολογείστε ρε για μια κωλοφάση....
μπάλα είναι...συμβαίνουν αυτά σε κάθε ματς...βγήκε κανένας γαύρος να πει για την αγκωνιά του Κοβάσεβιτς?...
χρόνια λέγαμε ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει παίκτες με τσαμπουκά σαν το Λεοντιάδη,Μαυρέα κλπ....
και τώρα θα απολογούμαστε....τον έκανε ένα τάκλιν και χεστήκανε οι άλλοι,πάσα στα δύο μέτρα δεν μπορούσανε να δώσουνε....τον Ανατολάκη τον ξεχάσατε τόσα χρόνια...ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
μην απολογείστε ρε για μια κωλοφάση....
μπάλα είναι...συμβαίνουν αυτά σε κάθε ματς...βγήκε κανένας γαύρος να πει για την αγκωνιά του Κοβάσεβιτς?...
χρόνια λέγαμε ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει παίκτες με τσαμπουκά σαν το Λεοντιάδη,Μαυρέα κλπ....
και τώρα θα απολογούμαστε....τον έκανε ένα τάκλιν και χεστήκανε οι άλλοι,πάσα στα δύο μέτρα δεν μπορούσανε να δώσουνε....τον Ανατολάκη τον ξεχάσατε τόσα χρόνια...ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ
Είμαι Παναθηναϊκός κατ αρχήν.
Και πιστεύω οτι δεν θα έλεγες τα ίδια αν στη θέση του Καράμπελα ήταν ο ΓΧ.
Λίγη τσίπα δεν βλάπτει.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
φίλε το πολύ χειρότερο του Τσιρίλο το θυμάσαι?που ήταν στα μούτρα του Μίετσελ με τις τάπες....τι θα κάνουμε θα κάτσουμε να κλαίμε σαν τα ερπετά?..... βγήκε κανένας γαύρος να πει για τα τάκλιν του Καστίγιο,ότι ήταν δολοφονικά κλπ φλωριές?....
μην τρώτε ρε πρόλογο από τον...Ρούλη...επαγγελματίες μοιρολογίστρες είναι,καθε αγωνσιτική ανακοίνωση και κλάψα...βγάλαν ανακοίνωση και στο μπάσκετ,την τετάρτη τους σφάξανε με γαύρο,χθες ξανά τους σφάξανε με το γαύρο...αυτή είναι η δουλειά τους της γειτονιάς της Παπαναστασίου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom