Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

flyeron

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Ονομα κοπέλας: aris
Πρακτορείο: Warhol sucking agency
Τόπος συνάντησης: Στο χώρο μου
Διάρκεια συνάντησης: 90 λεπτά, δωρεάν
Πρωκτικό: Ναι
Πίπα: χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση: παντού

Για άλλη μια χρονιά άκουσα τον φίλο Warhol και πήρα την κοπέλα στο χώρο μου. Δεν μπορώ να σας περιγράψω τι ακριβώς έγινε, καθώς την πήραμε τόσοι πολλοί, που έχασα το λογαριασμό. Μπορεί να είναι κακάσχημη, απωθητική και βρωμερή, αλλά όταν κάθεται κάνει όλα τα γούστα.
Τη συνιστώ, θα την πάρω και του χρόνου.

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
τι [size=30pt]ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ[/size] ήταν αυτό χθες ρε παιδιά;

Στέρεψαν τ' αρχίδια μου απ' το ρούφηγμα...

staefano

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
2
Πόντοι
10
Μεγάλη νίκη της ομάδος μας εναντίον του ΑΡΗ.Πιστεύω να είναι η αρχή καλών εμφανίσεων και συμμαζέματος της ομάδας και όχι μια νίκη που προήλθε περιστασιακά επειδή είχε πάθος από την κερκίδα και παιζόταν το σημαντικό τοπικό ντέρμπι. Έχω να παρατηρήσω την εξαιρετική εμφάνιση του Αργεντίνου και του Μελίση. Ελπίζω σε δέσιμο του Κνόλ με τον Σέρβο και με λίγο τύχη να μπούμε στην πεντάδα.Κακή χρονιά που ο Σάντος πρέπει να εκμεταλλευτεί και να ξεσκαρτάρει κόσμο.Το ΟΥΕΦΑ είναι πιθανό με δεδομένο και το σπρώξιμο του Γκαγκάτση φέτος.

KONTAROPILAFO

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
μαγγεσ τα σκουλικια που ειναι???  χαθηκαν η κρθφτικαν στισ τεκιλεσ τουσ???????

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
μαγγεσ τα σκουλικια που ειναι???  χαθηκαν η κρθφτικαν στισ τεκιλεσ τουσ???????
Τα σκουλήκια έχουν μεγαλύτερη ιστορία από την δική σας μπουγατσοκιμάδες Κωσταντινουπόλεως
Και επειδή χρόνια τωρα είναι πιό σοβαροί από το καφενεδάκι σας .... πάρτε καμια πίπα στον χτεσινό διαιτητή .... μπάσκετ παίζατε ρε κουτσαβάκια ...αλλά αν είχατε αρχίδια θα το παραδεχόσασταν .... αλλά ποτέ δεν είχατε ...Αλλά και στο μπάσκετ ο Αρής έχει πιο πολλά από σας ....
Από το 1926 ...ακόμα δεν καταλάβατε ότι είστε για τον πούτσο ?

Επισκέπτης
Τα σκουλήκια έχουν μεγαλύτερη ιστορία από την δική σας μπουγατσοκιμάδες Κωσταντινουπόλεως
Και επειδή χρόνια τωρα είναι πιό σοβαροί από το καφενεδάκι σας .... πάρτε καμια πίπα στον χτεσινό διαιτητή .... μπάσκετ παίζατε ρε κουτσαβάκια ...αλλά αν είχατε αρχίδια θα το παραδεχόσασταν .... αλλά ποτέ δεν είχατε ...Αλλά και στο μπάσκετ ο Αρής έχει πιο πολλά από σας ....
Από το 1926 ...ακόμα δεν καταλάβατε ότι είστε για τον πούτσο ?

Να υποθέσω ότι είσαι ολυμπιακός?

Επισκέπτης
Το έχω ξαναπεί και το ξαναλέω, λογικό είναι να συμπαθούν τον Αρη απο την ίδρυση του πελάτη τον έχει, έχει προμηθέυσει τον ΟΣΦΠ ME 38 παίκτες τα τελευταία χρόνια, απο τον ΠΑΟΚ έχει κάνει τις μεγαλύτερες ήττες στην ιστορία του με 6-1 και 0-4 στο καραισκάκη, δεν τον άφησε να πάρει έναν απο τους καλύτερους παίκτες(βλέπε Κουδας) λογικό είναι να μην τον συμπαθεί!
Δες και την άποψη του chris στο thread του Αρη και θα καταλάβεις!

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
Είναι, αλλά αν δεις τα τελευταία του ποστ είναι όλα σε θρεντ του ΠΑΟ και του ΠΑΟΚ...
Ναι και μου λείπουν 99 για να συμπληρώσω 100 .... ασχολήθηκα μαζί σας μόνο και μόνο γιατι είναι υπέρτατη πρόκληση το να μην σέβεστε την Ιστορία των άλλων συλλόγων

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Το έχω ξαναπεί και το ξαναλέω, λογικό είναι να συμπαθούν τον Αρη απο την ίδρυση του πελάτη τον έχει, έχει προμηθέυσει τον ΟΣΦΠ ME 38 παίκτες τα τελευταία χρόνια, απο τον ΠΑΟΚ έχει κάνει τις μεγαλύτερες ήττες στην ιστορία του με 6-1 και 0-4 στο καραισκάκη, δεν τον άφησε να πάρει έναν απο τους καλύτερους παίκτες(βλέπε Κουδας) λογικό είναι να μην τον συμπαθεί!
πες μας και εσυ γιατι κανεις τον κολαουζο του παοκ και γιατι δεν συμπαθεις τα αρειανα?η χουντα δεν επετρεψε την μεταγραφη του κουδα για να μαθαινεις και δεν εχουμε παρει και τοσους παιχτες απο τον αρη.πιο πολλους εχει παρει η αδεκαρα σου απο τον ολυμπιακο.κριμα γιατι διαβαζα τα ποσταρισματα σου στην ιστορια και πιστευα οτι την ξερεις καλα αλλα εχεις κενα στον αθλητισμο

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
Όπως βέβαια κι εσυ έχεις κλάψει σαν κοριτσάκι για τις μεγαλύτερες ντροπές που σου έχω προσφέρει .... ειδικά σε τελικούς κυπέλλου ...Τωρά να συγκρινουμε και τις ομάδες μας ...ασε δεν γουστάρω τα κλάματα για το ατεστημένο και την άτιμη κενωνία που σε έκανε Μπαοκτζή

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Παόκια έχε όλο το δίκιο να πανηγυρίζετε Μπράβο για το 3-0 την κόκκινη και τα 2 πέναλντι που κλέψατε :idiot: ...Αλλά θα ρθούμε την μεθεπόμενη αγωνιστική Ντουμπα και θα φάτε καλά !!!

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Όπως βέβαια κι εσυ έχεις κλάψει σαν κοριτσάκι για τις μεγαλύτερες ντροπές που σου έχω προσφέρει .... ειδικά σε τελικούς κυπέλλου ...Τωρά να συγκρινουμε και τις ομάδες μας ...ασε δεν γουστάρω τα κλάματα για το ατεστημένο και την άτιμη κενωνία που σε έκανε Μπαοκτζή
αεκτζης ειναι,σε πηρανε χαμπαρι ταρατσα :headbang:

Επισκέπτης
Οταν μετακομίσαμε οικογενειακός απο Αθήνα στην Θεσσαλονίκη σαν ΑΕΚ που ήμουν δεν είχα την ευκαιρία να την βλέπω από κοντά και πήγαινα στον ΠΑΟΚ πίο πολύ λόγο σήματος όσο γελοίο και αν ακούγεται αυτό, αν δείς το thread του Αρη θα δείς ότι δεν έχω βγάλει καμία κακία κατά του Αρη όπως κάποιοι άλλοι ούτε χρησιμοποιώ υπερβολές στις απόψεις μου περί ποδοσφαίρου και προσπαθώ να κάνω διάλογο που δυστυχώς υπάρχει μόνο στο thread για την ΑΕΚ!
Αν θεωρείς ότι δεν ισχύει ότι τον γουστάρετε τον Αρη ζητώ συγνώμη αν σε έθιξα, όσο αφορά το 38 παίκτες που είπα το είπα λόγο χάρη, πως λέμε "400 φορές στο είπα" έτσι το εννοούσα και όντως δεν ξέρω πολλά από ιστορία ποδοσφαίρου αλλά θα ήταν καλό να ακούτε και καμιά φορα την άποψη κάποιου μη φανατικου ποσοσφαιρόφιλου! Φιλικά πάντα

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Οταν μετακομίσαμε οικογενειακός απο Αθήνα στην Θεσσαλονίκη σαν ΑΕΚ που ήμουν δεν είχα την ευκαιρία να την βλέπω από κοντά και πήγαινα στον ΠΑΟΚ πίο πολύ λόγο σήματος όσο γελοίο και αν ακούγεται αυτό, αν δείς το thread του Αρη θα δείς ότι δεν έχω βγάλει καμία κακία κατά του Αρη όπως κάποιοι άλλοι ούτε χρησιμοποιώ υπερβολές στις απόψεις μου περί ποδοσφαίρου και προσπαθώ να κάνω διάλογο που δυστυχώς υπάρχει μόνο στο thread για την ΑΕΚ!
Αν θεωρείς ότι δεν ισχύει ότι τον γουστάρετε τον Αρη ζητώ συγνώμη αν σε έθιξα, όσο αφορά το 38 παίκτες που είπα το είπα λόγο χάρη, πως λέμε "400 φορές στο είπα" έτσι το εννοούσα και όντως δεν ξέρω πολλά από ιστορία ποδοσφαίρου αλλά θα ήταν καλό να ακούτε και καμιά φορα την άποψη κάποιου μη φανατικου ποσοσφαιρόφιλου! Φιλικά πάντα
δεν με εθιξες,δεν θιγομαι για τα αθλητικα,απλα γραφεις καποιες ανακριβειες.τον ολυμπιακο τον μισουν στη σαλονικα ουτως η αλλως και δεν χρειαζεται να τα γραφεις αυτα(αφου μενεις πανω το ξερεις).συνεχισε τα ποσταρισματα στην ιστορια που ειναι πραγματικα πολυ καλα,χαλας την εικονα σου με τα αθλητικα

Επισκέπτης
Ούτε εγώ συμφωνω περί κατεστημένου των Αθηνών και τέτοιες παπαριές και όπως έχω αναφέρει στο thread του Άρη το πρόβλημα των ομάδων εδώ πάνω είναι το συνεχές κόλλημα τους με το αφεντικό της πόλης όπως λένε μου τους πιπιλίζουν τον εγκέφαλο κάποιοι δημοσιογράφοι εδώ και δεν τους αφήνουν να προχωρήσουν!

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
.συνεχισε τα ποσταρισματα στην ιστορια που ειναι πραγματικα πολυ καλα,χαλας την εικονα σου με τα αθλητικα
Εκφράζει μία άποψη με την οποία διαφωνείς...  Αυτό είναι όλο...
Εσείς οι γαύροι έχετε μάθει να σας χαϊδεύουν τα αφτιά...

Επισκέπτης
δεν με εθιξες,δεν θιγομαι για τα αθλητικα,απλα γραφεις καποιες ανακριβειες.τον ολυμπιακο τον μισουν στη σαλονικα ουτως η αλλως και δεν χρειαζεται να τα γραφεις αυτα(αφου μενεις πανω το ξερεις).συνεχισε τα ποσταρισματα στην ιστορια που ειναι πραγματικα πολυ καλα,χαλας την εικονα σου με τα αθλητικα

6 άτομα απο το thread του ΟΣΦΠ με έχουν αποκαλέσει Βούλγαρο φίλε μου, τι θές να υποθέσω? οτι μας γουστάρουν? Κάνένας απο το thread του ΠΑΟ και της ΑΕΚ δεν το έχει κάνει αυτό!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom