Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.309
Πόντοι
5.006
kardasim ελα εδω να δεις πως φευγουν οι νταλικες αφορολογητα τσιγαρα απο σεκαπ και κολητα ειναι το τελνειο ξανθης αλλα μουκα οι υπαλληλοι  :( :(και ε,εμνα μου φαγαν ενα παλιι αμαξι με βουλγαρικες πινακιδες τα μουνοπανα του τελωειου και απο διπλα τους φευγουν εκατομυρια τσιγαρα αφορολογητα απο τον ρωσσομπλιεντ

μηπως οι νταλίκες της σεκαπ εχουν πρωθυπουργικες πινακίδες, γι αυτό φευγουν ανενόχλητες τυπε? :think:

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
500
Πόντοι
36
μηπως οι νταλίκες της σεκαπ εχουν πρωθυπουργικες πινακίδες, γι αυτό φευγουν ανενόχλητες τυπε? :think:
λενε οτι οι νταλικες,εκει στα σφακια αν γνωριζεις,περασαν απο το χωριο ενος υπουργου.πολακη τον λενε.

D

dude901123

Επισκέπτης

Αυτά είναι γνωστά στην πόλη για τις αποθήκες με αφορολόγητα παράνομα τσιγάρα που είχε γεμίσει ο ρωσοπόντιος σωτήρας. Να δούμε, αν τελικά συμβεί, μετά το Grexit εξαιτίας του φόβου τους να τιμωρήσουν την ομάδα του βλακάκου τι ποσοστό θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ πανελλαδικά. Γιατί άλλο να τιμωρείς τις ομάδες εξαιτίας σοβαρών επεισοδίων στα γήπεδα και άλλο να τιμωρείς μια χώρα επειδή στον ολιγάρχη ευνοημένο πρόεδρο δεν άρεσε μια απόφαση και μπήκε μέσα σαν πιστολέρο να δείξει ανδρισμό σε διαιτητές και παίχτες και εσύ σαν κράτος φοβάσαι να τιμωρήσεις την ομάδα όπως σου ζήτησε ο απεσταλμένος της UEFA επειδή είναι ο αγαπημένος σου ολιγάρχης.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Σε αυτους ολους τους"αξιωματουχους" της ουεφα που ερχονται και "ζητανε" συγκεκριμενες τιμωριες απο την κυβερνηση, μηπως ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ καποιος να τους πει οτι οι αποφασεις εκδιδονται απο τακτικους δικαστες και η κυβερνηση δεν εχει λογο στις τιμωριες αυτες? Ελεος δηλαδη πια με τον καθε βλαμμενο αλλοδαπο που ερχεται και ζηταει τιμωριες αγνοωντας οτι τις αποφασεις τις εκδιδουν ανεξαρτητα οργανα.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.412
Πόντοι
22.266
man k egv  ο ωλακασ για ενα παλιοσαραωαλο 15 ετων αμακσι ετρεχα να το γλειτωσω στο τελωνειο ξανθης επειδη ειχε βουλγ πινακιδες και κολητα στη σεκαπ εφευγαν εκατομυρια και εβριζα τον διευθυντη οτι κοιμουνται και ασχολουνται με παλιοσαραλααβαλα αλλα ειχα ξεχασει οτι ειχαν εντολες απο ανωθεν

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.467
Πόντοι
1.720
Σε αυτους ολους τους"αξιωματουχους" της ουεφα που ερχονται και "ζητανε" συγκεκριμενες τιμωριες απο την κυβερνηση, μηπως ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ καποιος να τους πει οτι οι αποφασεις εκδιδονται απο τακτικους δικαστες και η κυβερνηση δεν εχει λογο στις τιμωριες αυτες? Ελεος δηλαδη πια με τον καθε βλαμμενο αλλοδαπο που ερχεται και ζηταει τιμωριες αγνοωντας οτι τις αποφασεις τις εκδιδουν ανεξαρτητα οργανα.

γελασα πολυ με το "ανεξαρτητα οργανα¨

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Θα ξεπερασω τον οχετο υβρεων που λες αλλα ΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΝΟΜΟΙ και κωλοκρατος ο Γαυρος με την υποθεση κοσκωτα θα επεφτε κατηγορια Ο βαζελος με το σκανδαλο των λουλουδιων.Τωρα θα μου πεις πιο ειναι το σκανδαλο των λουλουδιων μπες στο γκουγκλ ψαξε και ξεστραβωσου θα επρεπε να πεσει κατηγορια.
Οσο για το αλλο σκανδαλο του βαζελου που βγηκανε βουλευτες του πειραια και ειπανε αν και οπαδοι του ολυμπιακου δεν ψηφιζουμε να πεσει ο βαζελος απλα το ξεπερναω
ΚΟΨΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΝΟΙΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.
Ο αλλος πηγε φυλακη για λαθρεμποριο και πηρε την κουλα και τον οπαπ.
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΟΥΜΕ;;;;;;;;
ΑΣΤΑ ΔΙΑΛΛΛΑ ΡΕ

Πως ευνοηθηκε ρε μουνοπανο η ΑΕΚ απο το λαθρεμποριο του Μελισσανιδη;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Δηλαδη συμπτωματικα βγηκε σημερα;
Επειδη ρωτας την γνωμη μου, απαντω με βαση την γνωμη μου για τον συγκεκριμενο ανθρωπο και απαντώ ΝΑΙ. Απο εκει και περα μονο για τον εαυτο μου βαζω το χερι στη φωτια.

skoupidiaris20

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2018
Like
3
Πόντοι
1
και την προηγουμενη φορα συμπτωματικα βγηκε στις 2 το βραδυ λιγες ωρες πριν το παιχνιδι και  ειχαν ετοιμα και τα εισιτηρια.
συμπτωματικες και οι τραγικες αποφασεις που γελαει ολος ο κοσμος
ανεξαρτητη δικαιοσυνη φορεβα  :heavymetalbig:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
και την προηγουμενη φορα συμπτωματικα βγηκε στις 2 το βραδυ λιγες ωρες πριν το παιχνιδι και  ειχαν ετοιμα και τα εισιτηρια.
συμπτωματικες και οι τραγικες αποφασεις που γελαει ολος ο κοσμος
ανεξαρτητη δικαιοσυνη φορεβα  :heavymetalbig:
Kαλο θα ηταν να ξεχωριζουμε τις περιπτωσεις. Στην αλλη περιπτωση προφανως βγηκε επιτηδες για να προλαβει το ματς ΠΑΟΚ-ΑΕΚ. Και ακριβως για αυτη τη βιασυνη, επειδη φανηκε η δικαιοσυνη να αγεται και να φερεται απο τις επιθυμιες των διαδικων, ασκηθηκε και η πειθαρχικη διωξη.

skoupidiaris20

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2018
Like
3
Πόντοι
1
Kαλο θα ηταν να ξεχωριζουμε τις περιπτωσεις. Στην αλλη περιπτωση προφανως βγηκε επιτηδες για να προλαβει το ματς ΠΑΟΚ-ΑΕΚ. Και ακριβως για αυτη τη βιασυνη, επειδη φανηκε η δικαιοσυνη να αγεται και να φερεται απο τις επιθυμιες των διαδικων, ασκηθηκε και η πειθαρχικη διωξη.
εγω ξερω οτι δεν υπηρχε ανθρωπος σε αυτη την χωρα που δεν ελεγε οτι η αποφαση θα βγει οταν φυγει ο αλεξης απο την Σαλονικα.για την αποφαση δεν το συζηταμε και ο χαιβαν θα εριχνε πιο σκληρη τιμωρια

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
500
Πόντοι
36
Επειδη ρωτας την γνωμη μου, απαντω με βαση την γνωμη μου για τον συγκεκριμενο ανθρωπο και απαντώ ΝΑΙ. Απο εκει και περα μονο για τον εαυτο μου βαζω το χερι στη φωτια.
μπορει να εχεις δικιο σε αυτο που λες,αλλα στους αντιθτους ισχυρισμους,υπαρχει αρκετη αληθεια για να στηθει μια θεωρεια συνομωσιας.τα ξερεις πως λειτουργουν τα πραγματα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom