η ΜΑΛΑΚΙΑ πειραζει το μυαλο να το προσεξεις μπαγλαμαUEFA K FIFA επιθυμούσαν παραδειγματική τιμωρία του υπαίτιου για το διεθνές μας ρεζιλίκι ΠΑΟΚ.
Και οι ξεφτίλες ΕΠΟ και συριζανελ κωλώσανε να κάνουν το αυτονόητο και να υποβιβάσουν το αγαπημένο και χαϊδεμένο τους παιδί. Προτίμησαν να αποκλειστούν από τις ευρωπαίκές διοργανώσεις όλες οι ελληνικές ομάδες , καθώς και αποκλεισμό της εθνικής ομάδας , από το να κάνουν το αυτονόητο και να υποβιβάσουν όπως επιβάλλεται από την νομοθεσία τον ΠΑΟΚ.
Ξεφτίλες παοκια η ομάδα σας είναι η πιο ευνοημένη όλων των εποχών και επίσης και η πιο ΑΧΡΗΣΤΗ αφού καταφέρατε να χάσετε το πρωτάθλημα που αγοράσατε-στήσατε μόνοι σας.
Ειλικρινά το θέμα παίρνει και πολιτικές διαστάσεις.
Κάποιος παρακαλώ να ρίξει άμεσα τη γαμημένη αυτή κυβέρνηση και να διερευνηθούν όλες οι βρωμιές που έστησε μαζί με τον τσετσένο ιβαν ιγνατίεβιτς!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 87K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
Θα ξεπερασω τον οχετο υβρεων που λες αλλα ΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΝΟΜΟΙ και κωλοκρατος ο Γαυρος με την υποθεση κοσκωτα θα επεφτε κατηγορια Ο βαζελος με το σκανδαλο των λουλουδιων.Τωρα θα μου πεις πιο ειναι το σκανδαλο των λουλουδιων μπες στο γκουγκλ ψαξε και ξεστραβωσου θα επρεπε να πεσει κατηγορια.
Οσο για το αλλο σκανδαλο του βαζελου που βγηκανε βουλευτες του πειραια και ειπανε αν και οπαδοι του ολυμπιακου δεν ψηφιζουμε να πεσει ο βαζελος απλα το ξεπερναω
ΚΟΨΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΝΟΙΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.
Ο αλλος πηγε φυλακη για λαθρεμποριο και πηρε την κουλα και τον οπαπ.
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΟΥΜΕ;;;;;;;;
ΑΣΤΑ ΔΙΑΛΛΛΑ ΡΕ
Οσο για το αλλο σκανδαλο του βαζελου που βγηκανε βουλευτες του πειραια και ειπανε αν και οπαδοι του ολυμπιακου δεν ψηφιζουμε να πεσει ο βαζελος απλα το ξεπερναω
ΚΟΨΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΝΟΙΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.
Ο αλλος πηγε φυλακη για λαθρεμποριο και πηρε την κουλα και τον οπαπ.
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΟΥΜΕ;;;;;;;;
ΑΣΤΑ ΔΙΑΛΛΛΑ ΡΕ
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.279
- Πόντοι
- 5.506
δεν πας να γαμηθεις και να αφησεις τον ΠΑΟΚ ησυχο πουστρακι....
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.711
- Πόντοι
- 10.326
[size=20pt]5 λεπτα! 5 ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΛΕΠΤΑ![/size] Μονο τοσα σε αφησαν για να νιωσεις [size=30pt]Πρωταθλητης ΔΙΚΕΦΑΛΕ ΜΟΥ!!![/size]
Ξερουν και οι ιδιοι τους πως αν φτασεις εκει ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΞΑΝΑΠΕΣΕΙΣ απο την ΚΟΡΥΦΗ!!!
Ας χαρουν τα χαρτινα τους οσο θελουν...Βιαστηκαν μεσα στο Χορταρι ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ![size=20pt](ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΤΟΥΣ Κ ΦΥΓΑΝ Κ ΤΑ 2)[/size]
[size=40pt]Υ.γ: Στην Εφεση φερνεις Σηκωτο τον ηθικο αυτουργο κ το νεογγενητο Μουλικο του[/size]!
Κυριοι ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ...
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.279
- Πόντοι
- 5.506
[size=40pt]Υ.γ: Στην Εφεση φερνεις Σηκωτο τον ηθικο αυτουργο κ το νεογγενητο Μουλικο του[/size]!
Κυριοι ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ...
Σύνελθε μπούξο, ΣΥΝΕΛΘΕ.
ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ.
skieros
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 27
- Like
- 1.467
- Πόντοι
- 1.720
ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ GREXIT ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ
- Καμία Εθνική ομάδα, οποιουδήποτε φύλου ή ηλικίας δεν θα έχει τη δυνατότητα να αγωνίζεται σε διεθνείς διοργανώσεις. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα η Εθνική Ανδρών να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής στα προκριματικά του Euro 2020, όπως και στο Nations League.
- Κανένας σύλλογος θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Champions League ή το Europa League. Αυτό σημαίνει πως όποιες ομάδες πάρουν το "εισιτήριο" για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μέσω του πρωταθλήματος, δεν θα έχουν τη δυνατότητα να αγωνιστούν. Αυτό θα πλήξει το κύρος των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη, ενώ αρκετοί ποδοσφαιριστές θα αναζητήσουν νέους σταθμούς στην καριέρα τους.
- Διεθνή επίσημα φιλικά, εντός ή εκτός συνόρων, δεν θα επιτρέπονται, κάτι που θα επιφέρει ποδοσφαιρική απομόνωση για τη χώρα μας. Αυτό δημιουργεί σημαντικά προβλήματα στις προετοιμασίες των ελληνικών ομάδων, καθώς δεν θα υπάρχει η δυνατότητα για σοβαρά τεστ, που έχουν ιδιαίτερη σημασία σ' αυτό το επίπεδο.
- Οι μεταγραφές ξένων ποδοσφαιριστών στα πρωταθλήματά μας ή Ελλήνων στο εξωτερικό δεν θα είναι εφικτές, αφού η ΕΠΟ δεν θα αναγνωρίζεται διεθνώς ως ομοσπονδία. Οποιοσδήποτε αλλοδαπός αγωνίζεται ήδη με συμβόλαιο στη χώρα μας αποκτά απευθείας το δικαίωμα προσφυγής στη FIFA για λύση της συνεργασίας με την ομάδα του.
-Δεν ανέχομαι να καταστραφεί η ομάδα μου και το ποδόσφαιρο της χώρας μου επειδή η πουτανα κυβέρνηση και η πουτανα ΕΠΟ κωλωνουν να πράξουν το αυτονόητο και να τιμωρήσουν παραδειγματικά όπως ζητούν οι διεθνείς ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες τον γαμημενο παοκακο!!
ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ!!!!!
Εσύ το ανεχεσαι;
- Καμία Εθνική ομάδα, οποιουδήποτε φύλου ή ηλικίας δεν θα έχει τη δυνατότητα να αγωνίζεται σε διεθνείς διοργανώσεις. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα η Εθνική Ανδρών να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής στα προκριματικά του Euro 2020, όπως και στο Nations League.
- Κανένας σύλλογος θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Champions League ή το Europa League. Αυτό σημαίνει πως όποιες ομάδες πάρουν το "εισιτήριο" για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μέσω του πρωταθλήματος, δεν θα έχουν τη δυνατότητα να αγωνιστούν. Αυτό θα πλήξει το κύρος των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη, ενώ αρκετοί ποδοσφαιριστές θα αναζητήσουν νέους σταθμούς στην καριέρα τους.
- Διεθνή επίσημα φιλικά, εντός ή εκτός συνόρων, δεν θα επιτρέπονται, κάτι που θα επιφέρει ποδοσφαιρική απομόνωση για τη χώρα μας. Αυτό δημιουργεί σημαντικά προβλήματα στις προετοιμασίες των ελληνικών ομάδων, καθώς δεν θα υπάρχει η δυνατότητα για σοβαρά τεστ, που έχουν ιδιαίτερη σημασία σ' αυτό το επίπεδο.
- Οι μεταγραφές ξένων ποδοσφαιριστών στα πρωταθλήματά μας ή Ελλήνων στο εξωτερικό δεν θα είναι εφικτές, αφού η ΕΠΟ δεν θα αναγνωρίζεται διεθνώς ως ομοσπονδία. Οποιοσδήποτε αλλοδαπός αγωνίζεται ήδη με συμβόλαιο στη χώρα μας αποκτά απευθείας το δικαίωμα προσφυγής στη FIFA για λύση της συνεργασίας με την ομάδα του.
-Δεν ανέχομαι να καταστραφεί η ομάδα μου και το ποδόσφαιρο της χώρας μου επειδή η πουτανα κυβέρνηση και η πουτανα ΕΠΟ κωλωνουν να πράξουν το αυτονόητο και να τιμωρήσουν παραδειγματικά όπως ζητούν οι διεθνείς ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες τον γαμημενο παοκακο!!
ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ!!!!!
Εσύ το ανεχεσαι;
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
1ον Τον ΠΑΟΚ λες δικέφαλο; Αφού ο γιος του κοντού πουτάνας γιου έχει ανεβάσει το αυθεντικό έμβλημα σας και ΔΕΝ είναι ο δικέφαλος
[size=20pt]5 λεπτα! 5 ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΛΕΠΤΑ![/size] Μονο τοσα σε αφησαν για να νιωσεις [size=30pt]Πρωταθλητης ΔΙΚΕΦΑΛΕ ΜΟΥ!!![/size]
Ξερουν και οι ιδιοι τους πως αν φτασεις εκει ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΞΑΝΑΠΕΣΕΙΣ απο την ΚΟΡΥΦΗ!!!
Ας χαρουν τα χαρτινα τους οσο θελουν...Βιαστηκαν μεσα στο Χορταρι ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ![size=20pt](ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΤΟΥΣ Κ ΦΥΓΑΝ Κ ΤΑ 2)[/size]
Κυριοι ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ...
2ον
dleivas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 500
- Πόντοι
- 36
εδω τυπε μου,το 2000 αφησαν να ειναι 5 λεπτα ο καραμανλης πρωθυπουργος,εσυ θα γλιτωνες;
Κυριοι ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ...
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
H πούτσα που θα φάμε από τη ΦΙΦΑ όμως λόγο αυτής της αστείας ποινής θα είναι του αράπηφιλε μπουχε αντι να νευριάζεις, αναψε κανα κερακι γιατι η ποινη είναι χαδι...
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.116
- Πόντοι
- 17.085
5 λεπτά; Καλά είναι. Κάποιο τρόπαιο παίρνετε νομίζω και γι' αυτό.
Συνημμένα
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.116
- Πόντοι
- 17.085
Έτσι ακριβώς. Είναι ΣΚΑΝΔΑΛΟ.-Δεν ανέχομαι να καταστραφεί η ομάδα μου και το ποδόσφαιρο της χώρας μου επειδή η πουτανα κυβέρνηση και η πουτανα ΕΠΟ κωλωνουν να πράξουν το αυτονόητο και να τιμωρήσουν παραδειγματικά όπως ζητούν οι διεθνείς ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες τον γαμημενο παοκακο!!
ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ!!!!!
Εσύ το ανεχεσαι;
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.116
- Πόντοι
- 17.085
dleivas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 500
- Πόντοι
- 36
εχει χωρο για ενα ακομη κλαρινο.Έχουν βάλει ήδη άλλο πνευστό.
LEYTERIS0021
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Δεκ 2017
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 185
- Like
- 45.412
- Πόντοι
- 22.266
kardasim ελα εδω να δεις πως φευγουν οι νταλικες αφορολογητα τσιγαρα απο σεκαπ και κολητα ειναι το τελνειο ξανθης αλλα μουκα οι υπαλληλοι και ε,εμνα μου φαγαν ενα παλιι αμαξι με βουλγαρικες πινακιδες τα μουνοπανα του τελωειου και απο διπλα τους φευγουν εκατομυρια τσιγαρα αφορολογητα απο τον ρωσσομπλιεντΤόσο σανό καταπιατε,εδώ κολλάς τωρα???
Πες μας τίποτα για την εγκληματική οργάνωση του ιγνατιεβιτς και για τα καράβια με τον καρκίνο σε μορφή τσιγάρων...
Περιμένω νέα σου!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 182
- Εμφανίσεις
- 83K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 5K