Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.277
Πόντοι
5.506
επεσα απο τα συννεφα τυπε. φαινεται αλλωστε οτι ουδεμια σχεση ειχε με τις κατηγοριες. στις κασετες ολοι τον βαγγελη περπινιαδη ψαχνανε για να τους δωσει εντολες

Αμφισβητείς την απόφαση του δικαστηρίου;

D

dude901123

Επισκέπτης
σε μενα το λες να μην ειμαι ουρα κανενος? που ο προεδρος σου εχει κατηγορηθει σχεδον για ολο τον ποινικο κωδικα και εσεις πετατε αετο και ψαχνετε να βρειτε αποδειξεις αθωωσης του? ο μονος ολυμπιακος που τα ειπε οπως επρεπε ειναι ο τασος μητροπουλος, ο μονος

Διαβάζεις αυτό που γράφεις??? Έχει κατηγορηθεί. Πριν μερικούς μήνες δεν ήταν ο εγκέφαλος της εγκληματικής οργάνωσης? Παρόλα αυτά σου επαναλαμβάνω. Μην είσαι τραχανοοπαδός και μην αναμασάς ότι σου λένε. Περίμενε και όταν καταδικαστεί πες τα. Δεν καταδικάζεται κανείς στα οπαδικά ραδιόφωνα και στις οπαδικές εφημερίδες από υπαλλήλους που δεν μπορούν να μιλήσουν και έκαναν καριέρα πάνω στην καμπούρα καημένων οπαδών με τη Μαλαματίνα στο χέρι που θέλουν να ακούν πως έχουν ομαδάρα.

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Διαβάζεις αυτό που γράφεις??? Έχει κατηγορηθεί. Πριν μερικούς μήνες δεν ήταν ο εγκέφαλος της εγκληματικής οργάνωσης? Παρόλα αυτά σου επαναλαμβάνω. Μην είσαι τραχανοοπαδός και μην αναμασάς ότι σου λένε. Περίμενε και όταν καταδικαστεί πες τα. Δεν καταδικάζεται κανείς στα οπαδικά ραδιόφωνα και στις οπαδικές εφημερίδες από υπαλλήλους που δεν μπορούν να μιλήσουν και έκαναν καριέρα πάνω στην καμπούρα καημένων οπαδών με τη Μαλαματίνα στο χέρι που θέλουν να ακούν πως έχουν ομαδάρα.
οχι φιλε βλεπω τι γινεται 20 χρονια στο ποδοσφαιρο στην ελλαδα. δεν χρειαζομουνα να κατηγορησει κανεις τον βαγγελα και τις τσουτσες του για να επιβεβαιωσω αυτα που εβλεπα, ουτε αν αθωωθει στα ματια μου θα ειναι ενα αθωο θυμα πλεκτανης.. ειναι σα να μου λες οτι επειδη βαλανε μεσα μονο τον ακη, τοσα χρονια μονο αυτος εκανε πλιατσικο στα ταμεια της χωρας αφου δεν εχει καταδικαστει κανεις αλλος για αυτο..

D

dude901123

Επισκέπτης
οχι φιλε βλεπω τι γινεται 20 χρονια στο ποδοσφαιρο στην ελλαδα. δεν χρειαζομουνα να κατηγορησει κανεις τον βαγγελα και τις τσουτσες του για να επιβεβαιωσω αυτα που εβλεπα, ουτε αν αθωωθει στα ματια μου θα ειναι ενα αθωο θυμα πλεκτανης.. ειναι σα να μου λες οτι επειδη βαλανε μεσα μονο τον ακη, τοσα χρονια μονο αυτος εκανε πλιατσικο στα ταμεια της χωρας αφου δεν εχει καταδικαστει κανεις αλλος για αυτο..

Να υποθέσω τότε ότι θα ψηφίσεις Χρυσή αυγή να φύγει η χολέρα και όσα δεινά έφερε η δημοκρατία ή θα κάνεις την υπέρβαση με κάνα ΣΥΡΙΖΑ αλλά θα είσαι δημοκράτης ala cart? Πρόσεξε κάποια στιγμή θα τελειώσει η Μαλαματίνα και με τόσες δικαστικές υποθέσεις να εκδικάζονται δεν μπορείς να τη ρίξεις στο κόρνερ της 4 όπως παλιά να εκτονωθείς.

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Να υποθέσω τότε ότι θα ψηφίσεις Χρυσή αυγή να φύγει η χολέρα και όσα δεινά έφερε η δημοκρατία ή θα κάνεις την υπέρβαση με κάνα ΣΥΡΙΖΑ αλλά θα είσαι δημοκράτης ala cart? Πρόσεξε κάποια στιγμή θα τελειώσει η Μαλαματίνα.
χαχα ο μπαροκ με κανει συριζεο εσυ με κανεις για χ.α. (για χ.α. εντομεταξυ κοιτα καλυτερα στην θυρα Λ7)  αλλα εγω εχω προβλημα με τη μαλαματινα ε ? μηπως να κοψετε εσεις εκει κατω την λουκουμοσκονη που πιαστηκε στον πειραια καλυτερα? προσωπικα ποτε δεν ειχα ελπιδα σε κανεναν που πολιτευεται στην ελλαδα, ουτε και αποτελεσα κομματι στρατου των κουμπαριων τους. εσεις ελπιζετε να φυγει ο συριζα για ναρθει ο κουλης να αλλαξουνε τα πραγματα οχι εγω, οποτε σας το ευχομαι ολοψυχα για να ακουω τα κλαματα σας μετα και να απολαμβανω. το δημοκρατης ala cart απο που προκυπτει ακριβως? εσυ τι δημοκρατης εισαι ακριβως και πως αντιδρας οταν δημοσιογραφοι που γραφουνε πραγματα που δεν αρεσουνε στον προεδρα-κουμπαρο τρωνε φαπες στο καραισκακης? εκει φανταζομαι εισαι φουλ δημοκρατης και κραζεις τους υπαλληλους-ομοιδεατες σου ε?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.277
Πόντοι
5.506
χαχα ο μπαροκ με κανει συριζεο εσυ με κανεις για χ.α. (για χ.α. εντομεταξυ κοιτα καλυτερα στην θυρα Λ7)  αλλα εγω εχω προβλημα με τη μαλαματινα ε ? μηπως να κοψετε εσεις εκει κατω την λουκουμοσκονη που πιαστηκε στον πειραια καλυτερα? προσωπικα ποτε δεν ειχα ελπιδα σε κανεναν που πολιτευεται στην ελλαδα, ουτε και αποτελεσα κομματι στρατου των κουμπαριων τους. εσεις ελπιζετε να φυγει ο συριζα για ναρθει ο κουλης να αλλαξουνε τα πραγματα οχι εγω, οποτε σας το ευχομαι ολοψυχα για να ακουω τα κλαματα σας μετα και να απολαμβανω. το δημοκρατης ala cart απο που προκυπτει ακριβως? εσυ τι δημοκρατης εισαι ακριβως και πως αντιδρας οταν δημοσιογραφοι που γραφουνε πραγματα που δεν αρεσουνε στον προεδρα-κουμπαρο τρωνε φαπες στο καραισκακης? εκει φανταζομαι εισαι φουλ δημοκρατης και κραζεις τους υπαλληλους-ομοιδεατες σου ε?

Ρε τύπε, καλά τα φαντάσματα αλλά κανείς δε σε είπε συριζαίο. Ο πρόεδρός σου είναι κολλητός φίλος των συριζαίων και αυτό είναι αυταπόδεικτο.

Όσο για κόμματα και εκλογές, αν τα αντιμετωπίζεις όπως και τα ποδοσφαιρικά, ίσως καλύτερα να μην ασχολείσαι. Απλά να ξέρεις οτι παοκ-ολυμπιακος, παναθηναικός, αεκ, αρης κλπ δεν καθορίζουν τη ζωή σου. Αν το κάνουν έχει θέμα.

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Ρε τύπε, καλά τα φαντάσματα αλλά κανείς δε σε είπε συριζαίο. Ο πρόεδρός σου είναι κολλητός φίλος των συριζαίων και αυτό είναι αυταπόδεικτο.

Όσο για κόμματα και εκλογές, αν τα αντιμετωπίζεις όπως και τα ποδοσφαιρικά, ίσως καλύτερα να μην ασχολείσαι. Απλά να ξέρεις οτι παοκ-ολυμπιακος, παναθηναικός, αεκ, αρης κλπ δεν καθορίζουν τη ζωή σου. Αν το κάνουν έχει θέμα.
AXAXAX τυπε μου μου προκαλεις απιστευτο γελιο. μιλας εσυ ?? ΕΣΥ? που σε καθε θρεντ βγαζεις τα σωψυχα σου ρε για τον κουλη τον τσιπρα και τον μαρινακη? ολη μερα τις ιδιες μαλακιες γραφεις και στο ψιλο σε παιρνουνε ολοι και μου λες εσυ ποιος και τι καθοριζει τι στη ζωη μου ? εσυ εισαι τσουτσα συγκεκριμενης παραταξης και συγκεκριμενων πολιτικων οποτε πεστα στον εαυτο σου καλυτερα. εγω απο εδω που ειμαι ουτε ο κουλης ουτε ο αδωνις ουτε ο αλεξακης με αγγιζουν. το να μην ασχολουμαι με πολιτικα μου το λεει ενας οπαδος του κουλη και του αδωνι οποτε φαντασου ποσο τοις μετρητοις το παιρνω. απαντας μονο σε αυτα που σε συμφερουν παντα κλασσικη μεθοδος προπαγανδιστη η ανιδεου. κολλητος φιλος του συριζα (ειδαμε τα κολλητιλικα του με τον συριζα απο τα γεγονοτα της τουμπας και μετα) αλλα το 90% των επενδυσεων του τις εκανε επι σαμαρα, κατι που ποτε δεν απαντας. τι εγινε εκει περα ρε προβατακι? που ειναι η καραμελα περι φιλιας με συριζα ?
πανε να ψηφισεις εσυ κουλη στις επομενες εκλογες αφου εισαι τοσο ξυπνιος και περιμενεις να σε σωσει, εγω εδω θα ειμαι να γελαω με τις υστερικα σας ουρλιαχτα απογνωσης

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.309
Πόντοι
5.006
αφηνω αυτό εδώ  :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis:

σημερα απορριφθηκε και η αναίρεση των ψεκασμένων που ηταν και η τελευταια τους ελπιδα να παραπεμθει ο βαγγελας για εγληματικη οργανωση...για να καταλαβαίνετε ποσο στημενες είναι οι διωξεις εις βαρος του προεδρου, είναι η 2η υποθεση μετα την διωξη για το κοριοπολις, η οποια ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΚΑΝ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ!!!!!!!
επαναλαμβάνω : ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΚΑΝ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ!!!!!!!
για οσους δεν γνωριζουν από νομικα να πω ότι για να φτασει μια υποθεση στο δικαστηριο απαιτούνται αποχρωσες ενδείξεις, ΟΧΙ αποδειξεις....μετα για να καταδικαστει καποιος στο δικαστηριο, απαιτούνται αποδειξεις....
και σημερα επικυρωθηκε ένα βουλευμα που ΔΕΝ στελνει τον χοντρο ουτε καν σε δικη για την ε.ο., εκβιαση, κατι καμμενους φουρνους κτλ.....μιλαμε για υποθεσεις που  μας ζαλισαν τα αρχιδια τοσα χρονια ότι και καλα θα μπει φυλακη ο χοντρος, θα υποβιβαστεί η ομαδα, θα μας τιμωρησει η ουεφα όπως την φενερμπαχτσε και λοιπες μπουρδες που ταιζαν τα ΑΡΔ τοσα χρονια κατι μπουγατσες στυλ λεγγορο...
ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ!!!!!δεν μιλαμε για αποδειξεις, αλλα ουτε καν ενδείξεις για να παραπεμφθεί ο χοντρος στο δικαστηριο!!!!!!
:idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
αργησες γλυφτη. συνεχιζει να κατηγορειται για το κακουργημα της δωροδοκιας και και το πλημμέλημα της συμμορίας. και οι γλυφτες πανηγυριζετε που απο εγκληματικη εγινε συμμορια?? και νομιζετε αθωωθηκε ολοκληρωτικα? ?α  ρε γυαροι ειστε τοσο ηλιθιοι πουουτε εξυπναδα δεν μπορειτε να πουλησετε.. εσυ συνεχισε τωρα,  βγαλε τη γλωσσα εξω και παμε, πανω κατω, πανω κατω πιες και κανα νερακι οταν στεγνωσεις

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.309
Πόντοι
5.006
αργησες γλυφτη. συνεχιζει να κατηγορειται για το κακουργημα της δωροδοκιας και και το πλημμέλημα της συμμορίας. και οι γλυφτες πανηγυριζετε που απο εγκληματικη εγινε συμμορια?? και νομιζετε αθωωθηκε ολοκληρωτικα? ?α  ρε γυαροι ειστε τοσο ηλιθιοι πουουτε εξυπναδα δεν μπορειτε να πουλησετε.. εσυ συνεχισε τωρα,  βγαλε τη γλωσσα εξω και παμε, πανω κατω, πανω κατω πιες και κανα νερακι οταν στεγνωσεις
τυπε δεν θελω να σε στεναχωρησω, αλλα για το πλημμέλημα της συμμοριας ουτε καν θα παει στο δικαστηριο..θα στειλει καναν χαρτογακια δικηγορο και το πολύ πολύ να φαει κανα χρονο με αναστολη...αν ειχε πατησει ανθρωπο με το αμαξι, πιο πολύ θα κινδυνευε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

για την δωροδοκια είναι τα γνωστα παιχνίδια με βεροια και ατρομητο που η αθλητικη δικαιοσυνη μας αθωωσε ολους...απλα θα βγαλει μια φωτοτυπια τις αποφασεις αυτές και θα τις παει στο δικαστηριο....

υγ: τυπε κατι για υποβιβασμούς και φυλακισεις λογω ε.ο. θα μας πεις τιποτα τωρα, όπως ελεγες εδώ και τοσα χρονια ή παει τα ξεχασες αυτά??? :think:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.309
Πόντοι
5.006
παντως αισιως κλεινουμε 21-22 χρονια από το 1997 και μετα που ο ασβεστάς, ο θωμαιδης και τα υπολοιπα ΑΡΔ κλεινουν κάθε χρονο φυλακη τον κοκκαλη και τον μαρινακη και υποβιβαζουν τον ολυμπιακο...στα ποσα χρονια λετε ότι θα καταλαβουν οι μπουγατσες και οι ψεκασμένοι ότι τους δουλευουν κατ επαναληψη οι ΑΡΔ????? :think: :think: :think:
ερωτηση μονο για δυνατούς λυτες... :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
499
Πόντοι
36
Ξεκινατε λοιπον να κανετε αυτο που ξερετε καλυτερα,δηλαδη κλαψτε.φημες λενε οτι ο μαρινακης ετοιμαχεται να βγαλει δικαστικη αποφαση που αποδεικνυει οτι ειναι αδυνατος,για να γαμαει ακομη κι αυτους που τον λενε χοντρο.

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
499
Πόντοι
36
ο καζαντιδης τα ειχε πει.ηρθαν οι πρωτες πουτσες,τωρα ερχονται πουτσες δυσκολες για εσας.

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Ξεκινατε λοιπον να κανετε αυτο που ξερετε καλυτερα,δηλαδη κλαψτε.φημες λενε οτι ο μαρινακης ετοιμαχεται να βγαλει δικαστικη αποφαση που αποδεικνυει οτι ειναι αδυνατος,για να γαμαει ακομη κι αυτους που τον λενε χοντρο.
νατος αλλος ενας γλυφτης. πανηγυριζεις κ εσυ που επεσε απο εγκληματικη σε συμμορια? μαλακες μου ποσο ανθρωπακια ειστε ρε?? αληθεια οχι 400 ευρω δεν σας αξιζουνε.. ουτε 4.

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
499
Πόντοι
36
νατος αλλος ενας γλυφτης. πανηγυριζεις κ εσυ που επεσε απο εγκληματικη σε συμμορια? μαλακες μου ποσο ανθρωπακια ειστε ρε?? αληθεια οχι 400 ευρω δεν σας αξιζουνε.. ουτε 4.
δεν ψιχαλιζει,βρεχει πουτσες.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.309
Πόντοι
5.006
τυπε τι εχεις να πεις για τον φουρνο του κωνσταντινεα?για εκεινο που αν ρωτήσεις 100 ελληνες, οι 99 θα σου πουν ότι το εκανε ο χοντρος???? :think:
ααααα τα μαθες, ότι τελικα δεν παραπεμπεται ουτε για αυτό ο χοντρος??επειδή δεν υπαρχουν ουτε καν ενδείξεις για να παραπαεμφθει???ουτε καν ενδείξεις μπουλη!!!!!κριμα που δεν θα χρειαστεί να παει στο δικαστηριο ο χοντρος να υπερασπιστεί τον εαυτο του.... :'( :'( :'( :'(

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.277
Πόντοι
5.506
AXAXAX τυπε μου μου προκαλεις απιστευτο γελιο. μιλας εσυ ?? ΕΣΥ? που σε καθε θρεντ βγαζεις τα σωψυχα σου ρε για τον κουλη τον τσιπρα και τον μαρινακη? ολη μερα τις ιδιες μαλακιες γραφεις και στο ψιλο σε παιρνουνε ολοι και μου λες εσυ ποιος και τι καθοριζει τι στη ζωη μου ? εσυ εισαι τσουτσα συγκεκριμενης παραταξης και συγκεκριμενων πολιτικων οποτε πεστα στον εαυτο σου καλυτερα. εγω απο εδω που ειμαι ουτε ο κουλης ουτε ο αδωνις ουτε ο αλεξακης με αγγιζουν. το να μην ασχολουμαι με πολιτικα μου το λεει ενας οπαδος του κουλη και του αδωνι οποτε φαντασου ποσο τοις μετρητοις το παιρνω. απαντας μονο σε αυτα που σε συμφερουν παντα κλασσικη μεθοδος προπαγανδιστη η ανιδεου. κολλητος φιλος του συριζα (ειδαμε τα κολλητιλικα του με τον συριζα απο τα γεγονοτα της τουμπας και μετα) αλλα το 90% των επενδυσεων του τις εκανε επι σαμαρα, κατι που ποτε δεν απαντας. τι εγινε εκει περα ρε προβατακι? που ειναι η καραμελα περι φιλιας με συριζα ?
πανε να ψηφισεις εσυ κουλη στις επομενες εκλογες αφου εισαι τοσο ξυπνιος και περιμενεις να σε σωσει, εγω εδω θα ειμαι να γελαω με τις υστερικα σας ουρλιαχτα απογνωσης

Δε μπορεί να είσαι τόσο μπαοκ (=βλάκας) ρε πούστη μου, απλά ΔΕ μπορεί.

ΟΛΕΣ τις επενδύσεις του τις έκανε επι νδ-πασοκ ρε ΠΡΟΒΑΤΟ γιατί ήθελε να βάλει πόδι στη Μακεδονία βλάκα. Και έτσι πήρε και τον μπαοκ. Όλες τις ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΙΣ τις πήρε επι τσίπρα, όλες τις βρωμοδουλειές τις έκανε ο τσίπρας και αυτός σε αντάλλαγμα τον χαρακτήρισε ηγέτη επιπέδου πούτιν και του έκανε αντίστοιχα θελήματα, όπως στο διαγωνισμό για τις άδειες. Και φυσικά, επειδή έτσι είναι οι επιχειρήσεις, δεν τον έχω απίθανο να αρχίσει να γλύφει τον επόμενο πρωθυπουργό και να κάνουν αλλαξοκωλιές για να μη χάσει τα κεκτημένα.

Να μην ασχολείσαι με τα πολιτικά γιατί αν είσαι τόσο πρόβατο και τόσο κεφάλας όπως είσαι με το "μπαοκ και ας μη γαμήσω ποτέ" θα μας κάψεις και τους υπόλοιπους όπως όσα ζώα ψήφισαν τσι και καμμένο το 15. Εσύ είσαι ικανός να σας κάνει διάγγελμα ο Ιγκνατίεβιτς και από το
"εγω απο εδω που ειμαι ουτε ο κουλης ουτε ο αδωνις ουτε ο αλεξακης με αγγιζουν" να ξεκινήσεις ΠΕΡΠΑΤΩΝΤΑΣ να ψηφίσεις τσιπρα δαγκωτό επειδή το είπε ο πρόεδρας ο "ένας από μας".

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.277
Πόντοι
5.506
τυπε τι εχεις να πεις για τον φουρνο του κωνσταντινεα?για εκεινο που αν ρωτήσεις 100 ελληνες, οι 99 θα σου πουν ότι το εκανε ο χοντρος???? :think:
ααααα τα μαθες, ότι τελικα δεν παραπεμπεται ουτε για αυτό ο χοντρος??επειδή δεν υπαρχουν ουτε καν ενδείξεις για να παραπαεμφθει???ουτε καν ενδείξεις μπουλη!!!!!κριμα που δεν θα χρειαστεί να παει στο δικαστηριο ο χοντρος να υπερασπιστεί τον εαυτο του.... :'( :'( :'( :'(

Τι;;;;;; Πέφτω από τα σύννεφα ρε τύπε. Αφού το έλεγαν στο καφενείο ΟΛΟΙ.

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
499
Πόντοι
36
ο ιδιος ο κωνσταντινεας ειχε πει οτι δεν ειναι ποδοσφαιρικα τα αιτια και τα προβατα οπως ο λεγγορο,συνεχιζαν και το ελεγαν μεχρι πριν 2 ωρες.
Παρτε ομπρελα γιατι βρεχει πουτσες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom