barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.277
- Πόντοι
- 5.506
Ε, δεν τα ξέρω καλά τα "ελληνικά" ρε τύπε. :S :S :S :S
αφουΚαι για την άψογη χρήση της Ελληνικής, ξερωγω ναουμ επιεδη κετς.
ε παρακολουθα λιγο μινο ρε τυπε,αφου...ολα ετοιμα τα περιμενεις.Ε, δεν τα ξέρω καλά τα "ελληνικά" ρε τύπε. :S :S :S :S
ξεκαθαριζει τα πραγματα ρε τυπε,τι δεν καταλαβες;τιναφτορε
Πως δεν πήρε ρε τύπε, τι είναι αυτά που λες;
[size=25pt]Βιεϊρίνια: «Εγώ αισθάνομαι πρωταθλητής»[/size]
Να το προσεξεις Αντελίνο...[size=25pt]Βιεϊρίνια: «Εγώ αισθάνομαι πρωταθλητής»[/size]
το γκαζετα ειναι μπουγατσετα τωρα και την μυτη του να ξυσει ο Κουλουρης ειναι πρωτη ειδηση με θαυμαστικα
Μπα, παίρνει αποστάσεις κι αυτό σιγά σιγά.
[
Gazzetta[/i]
http://[URL unfurl="true"]www.gazzetta.gr/sites/default/files/styles/gallery/public/georg_3.jpg?itok=7yEaGIai[/img[/URL]]
[URL unfurl="true"]http://www.gazzetta.gr/football/superleague/article/1212569/mperdeytikes-yie-savvidi-gazzetta-den-einai-diko-soy[/URL]
:HappyBounce_4K8GSO: :HappyBounce_4K8GSO: :HappyBounce_4K8GSO: :HappyBounce_4K8GSO: :HappyBounce_4K8GSO: :HappyBounce_4K8GSO: :HappyBounce_4K8GSO:
[/quote]
οικογενειακο καυγαδακι, θα πεσει ο μπαμπας κανα σακουλι ρουβλια και θα φτιαξει το πραγμα
Με αυτά και μ' αυτά εξασφάλισε άλλο ένα συμβόλαιο φορτωμένο ρούβλια ένας μετριοπουθενάς προπονητής που έχει να δείξει έργο στη μέτρια Ξάνθη και τον παοκ της ΕΠΟ του Γραμμένου και των 10ρια ομάδων δορυφόρων.
Σπασιμπα Ραζβαν.
αμα φυγει απο τον ΠΑΟΚ με αυτες τις δηλωσεις που θα παει μετα ειναι το θεμα
καλα ρε χαιβανι barock κανεις και χαβαλε ενω εδω μεσα χρησιμοποιεις οχι παραπανω απο 100 λεξεις? μας το παιζεις και εξυπνος και δηλωνεις οπαδος του αδωνι και του κουλη και θελεις και να σου μιλαμε και σοβαρα και οχι στραβοστομηκα? αφου εισαι μπουφος. εγλυψες καθολου τον πρεζεμπορα εσυ γιατι ημουν εκτος απο εδω και εχασα επεισοδιαO leggoro πρέπει να είναι αυτός στο τηλέφωνο. :S :S
ε ναι δεν ειναι λεμονης ουτε κανας γκαρσια..Β Ρουμανίας.
καλα ρε χαιβανι barock κανεις και χαβαλε ενω εδω μεσα χρησιμοποιεις οχι παραπανω απο 100 λεξεις? μας το παιζεις και εξυπνος και δηλωνεις οπαδος του αδωνι και του κουλη και θελεις και να σου μιλαμε και σοβαρα και οχι στραβοστομηκα? αφου εισαι μπουφος. εγλυψες καθολου τον πρεζεμπορα εσυ γιατι ημουν εκτος απο εδω και εχασα επεισοδια
ε ναι δεν ειναι λεμονης ουτε κανας γκαρσια..