οχι τυπε μου αυτος που περιγραφεις ειναι ο κουλης ξεκαθαρα, το καλυτερο βιογραφικο της χωρας...
καταρχας υποδειξη δεν σου εκανα σε τιποτα ουτε και σου κουνησα το δαχτυλο γι ακατι, αλλα ειναι ξεκαθαρο οτι γενικως εχεις προβλημα κατανοησης των ελληνικων, οποτε δεν περιμενω να εχεις και υψηλη κατανοηση των πολιτικων καταστασεων στη χωρα. σορρυ κιολας αλλα η τοση σου επιμονη στο να στηριζεις κουλη, ε σε κομματοσκυλο φερνεις τι να κανουμε τωρα. αν δεν εισαι και δεν εχεις να επωφεληθεις κατι απο αυτη την τυφλη και εως φανατικη σου στηριξη σε εναν ηλιθιο πολιτικο τοτε δεν μπορω να καταλαβω γιατι το κανεις. κατα τ'αλλα αν κ δν ειχα επιχειρηση ελλαδα (ευτυχως δηλαδη) εχουνε φιλοι μου και ξερω τι περνας, οποτε σε αυτο καταλαβαινω εννοειται την αγανακτηση σου με αυτους που κανουνε τους πολιτικους σημερα (στο ξαναλεω γιατι ειπαμε δυσκολευεσαι να καταλαβεις οτι δεν τους υποστηριζω τους σανελ σε καμι απεριπτωση) και ελπιζω να δειτε μια ασπρη μερα.
Λοιπόν τύπε, η κατάσταση έχει ως εξής:
Η χώρα πρέπει ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ να επανέλθει στην κανονικότητα. Πήγε να γίνει κάτι ΕΛΑΧΙΣΤΟ επί συγκυβέρνησης νδ-πασοκ. Ήρθαν οι ΨΕΥΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ και τα γκρέμισαν ΟΛΑ. Και τρώμε τώρα ΟΛΟΙ την πούτσα που βγαίνει από τα αυτιά.
Η μόνη επιλογή αυτή τη στιγμή να επανέλθουμε όσο γίνεται σε κανονική κατάσταση είναι η νδ καθαρά και μόνο δημοσκοπικά. Αν ήταν το πασοκ μπροστά, μπορεί να σου έλεγα το πασοκ. Το ΒΑΣΙΚΟ ΘΕΜΑ είναι να ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ. Και, πληροφοριακά, απατεώνες τους έλεγα από την εποχή που "δεν πλήρωναν, σήκωναν μπάρες, πουλούσαν αντιμνημόνια και go back madam Merkel". Και πουλούσαν φούμαρα για σκίσιμο μνημονίων, κατάργηση ενφια και βασικό μισθό 751, με ένα νόμο. ΑΠΟ ΤΟΤΕ τους έβριζα γιατί με τη ΛΟΓΙΚΗ (μου) αυτά ΔΕ ΓΙΝΟΤΑΝ. Τι να κάνουμε, λίγο να σκέφτεσαι, καταλαβαίνεις, τώρα δικαιώθηκα αλλά στα ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ. Με τη χώρα διαλυμένη, τις τράπεζες κλειστές, το δικτάτωρα δίπλα να μας έχει κάνει φουρφούρι, τα πάντα διαλυμένα, εγώ λυπάμαι και ανησυχώ.
Αν θεωρείς οτι όποιος βλέπει τη λογική και κανονικότητα και θέλει κάτι καλύτερο είναι κομματόσκυλο που περιμένει να αρμέξει, πάσο.
Η ΛΟΓΙΚΗ λέει οτι αυτή τη στιγμή η μοναδική ελπίδα μας είναι ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ με αυτοδυναμία.