Screamer
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 100
- Πόντοι
- 16
Εγω περιμενω αναλυση και απο καθηγητη χημειας απο φροντιστηρια "μεθοδος" για τη χημικη συσταση του χαρτιου. Ολα στο φως.
Εγω περιμενω αναλυση και απο καθηγητη χημειας απο φροντιστηρια "μεθοδος" για τη χημικη συσταση του χαρτιου. Ολα στο φως.
Οχι..Δεν είναι έτσι τύπε μου. Η Σούπερ Λιγκ ακολουθεί τους κανονισμούς της ΕΠΟ που δεν είναι ίδιοι με την Ουέφα. Κάθε χώρα και διοργάνωση έχει δικούς της κανονισμούς, τιμωρίες, κριτήρια κλπ αλλιώς δεν θα υπήρχε ομοσπονδία σε κάθε χώρα (όπως η ΕΠΟ σε εμάς) ούτε διοργανώτρια πρωταθλήματος (Σουπερ Λιγκ Σουρωτή σε εμάς) και σε όλες τις χώρα θα τα αναλάμβανε όλα η ουέφα.
Στα εξηγώ ωραία?
βαση της αποστασης χ το βαρος του χαρτακιου χ επι της φυγοκεντρου και διαιροντας με το 3,14....ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΙ ΡΕ ΝΙΜΟΥ.....
ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Οχι..
Αλλο να διοργανωσεις το πρωταθλημα και
αλλο οι κανονισμοι..
Καθε χωρα εχει αλλους κανονισμους,σοβαρα το λες?
Εσυ το λες αυτο..Τύπε έλα πες μου τώρα ότι με τρολάρεις και δεν μιλάς σοβαρά. Δεν μπορεί να το ρωτάς αυτό
Δεν υπαρχουν δυο κανονισμοι..
Ενας ειναι...
Δεν γινεται να ισχυουν αλλα εδω και αλλα στα Ευρωπαικα παιχνιδια..
Εσυ το λες αυτο..
Εγω λεω οτι οι κανονες ειναι ιδιοι απο την ΟΥΕΦΑ..
Εσυ εισαι μαλλον εκτος..Τυπε Παει...Φιλικα Στο Λεω...Τα Εκαψες Τελειως Τα Εγκεφαλικα Σου Κυτταρα...& Τωρα Κοιτας Πως Θα Καψεις Και Τα Δικα Μας !!!
ετσι παει το ματς με τον πουστογαυροΨεκαστε σκουπιστε τελειωστε...1-3 μεσα στον νιονιο.Ετσι ειναι οι μεγαλες ομαδες ριχνουν τριμπαλα εκτος εδρας.ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ
Τυπε Παει...Φιλικα Στο Λεω...Τα Εκαψες Τελειως Τα Εγκεφαλικα Σου Κυτταρα...& Τωρα Κοιτας Πως Θα Καψεις Και Τα Δικα Μας !!!
Σκατο στην καλτσα πουτανες γκει.....ΜΕ ΤΟΣΟ ΠΟΥΤΣΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΓΥΡΙΖΑΤΕ ΣΤΟ ΡΔΕΛΟ ΣΑΣ στου ρεντη ουτε με ποδηλατο....ΜΕ ΤΟΣΟ ΣΑΠΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΘΑ ΜΕΤΡΑΓΑΤΕ ΣΚΟΡ ΝΤΕ ΛΕ ΑΛΠΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΘΑ ΤΑ ΣΤΗΝΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΜΙΑ.....
ΓΑΜΙΟΛΕΣ.....
ΑΝ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ (ολοι σιχαμενοι και λαμογια) ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ οσκαρ .......[size=30pt]ΜΑΥΡΑ ΣΑΣ ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ ΟΛΩΝ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ![/size]
Η ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΕΜΕΙΝΕ ΕΓΚΥΟΣ ΑΠΟ ΣΕΡΠΑΝΤΙΝΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΗΚΕ ΣΤΟΝ ΓΙΑΚΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΦΑΝ...
Σκατο στην καλτσα πουτανες γκει.....ΜΕ ΤΟΣΟ ΠΟΥΤΣΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΓΥΡΙΖΑΤΕ ΣΤΟ ΡΔΕΛΟ ΣΑΣ στου ρεντη ουτε με ποδηλατο....ΜΕ ΤΟΣΟ ΣΑΠΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΘΑ ΜΕΤΡΑΓΑΤΕ ΣΚΟΡ ΝΤΕ ΛΕ ΑΛΠΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΘΑ ΤΑ ΣΤΗΝΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΜΙΑ.....
ΓΑΜΙΟΛΕΣ.....
ΑΝ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ (ολοι σιχαμενοι και λαμογια) ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ οσκαρ .......[size=30pt]ΜΑΥΡΑ ΣΑΣ ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ ΟΛΩΝ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ![/size]
Η ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΕΜΕΙΝΕ ΕΓΚΥΟΣ ΑΠΟ ΣΕΡΠΑΝΤΙΝΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΗΚΕ ΣΤΟΝ ΓΙΑΚΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΦΑΝ...
Της μανας σου το μουνι,μπασταρδε..φατε μια μπουγατσα με τυρι βουλγαροι βουλγαροιιιιιιιιιιιιιιιι
φατε μια μπουγατσα με τυρι βουλγαροι βουλγαροιιιιιιιιιιιιιιιι
τραβα ψοφα γαμωσπιτε μπασταρδεφατε μια μπουγατσα με τυρι βουλγαροι βουλγαροιιιιιιιιιιιιιιιι