barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.263
- Πόντοι
- 5.506
με τι κατηγορια πηγαινει ο ολυμπιακος τυπε;
Δεν κατηγορειται απο την πειθαρχικη ο γαυρος τυπε, τον καλεσαν γιατι ο παοκ εκανε ενσταση.
με τι κατηγορια πηγαινει ο ολυμπιακος τυπε;
ειχα να γελασω τοσο πολυ με τα ποδοσφαιρικα απο την εποχη που επαιζε στο ρολοι ο ατματζιδης.να ειστε παντα καλα παοκια
ο ολυμπιακος παει κατηγορουμενος τυπε.ο παοκ δεν εχει λογους να ειναι κατηγορουμενος,αφου ζει ο γκαρσια.Δεν κατηγορειται απο την πειθαρχικη ο γαυρος τυπε, τον καλεσαν γιατι ο παοκ εκανε ενσταση.
Το ειδα...Δες το βιντεο ρε τυπε, ελεος.
Και επιτελους σοβαρευτειτε, εγινε η μαλακια, παρακαλατε τωρα ειτε να στηθει κανενας δικαστης ή να το παρετε παρολα αυτα γιατι δεν χαθηκε εντελως.
ζω στο εξωτερικο και δε μπορω να τα παρακολουθησω ολα.εγινε και πειραμα της χημειας;Μπα τυπε, τετοιο γελιο δεν εχω ξαναριξει, εκει με τον καθηγητη φυσικης που υπολογισε ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ποση ενταση ειχε το χτυπημα τερματισε το κοντερ.
τυπε ποσο % εισαι φιλαθλος και ποσο παοκ?Το ειδα...
ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΣ μιλαμε..
Το ειδα...
ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΣ μιλαμε..
ζω στο εξωτερικο και δε μπορω να τα παρακολουθησω ολα.εγινε και πειραμα της χημειας;
τυπε ποσο % εισαι φιλαθλος και ποσο παοκ?
εγω τοχω να του απαντησω μπρο....Ποσο στοιχημα οτι θα σε ρωτησει το ιδιο;
ΠΕς ΜΟΥ ΕΣΥ ΤΙ ΕΙΔΕΣ?Σου εγραψα "πυροβολισμος π.χ.". Και το π.χ. δεν ειναι το προ Χριστου.
Τελικα επεσε ο Γκαρθια;
τι ρωτας ρε τυπε;εδω κανει "αστειακια" ο αυτιστικος υδροκεφαλος νανος που εχουν για αντιπροεδρο και γελανε...τυπε ποσο % εισαι φιλαθλος και ποσο παοκ?
ΠΕς ΜΟΥ ΕΣΥ ΤΙ ΕΙΔΕΣ?
Ναι...απλα γονατισε..Ο Γκαρθια επεσε κατω. Επιμενεις οτι δεν επεσε;
βαση της αποστασης χ το βαρος του χαρτακιου χ επι της φυγοκεντρου και διαιροντας με το 3,14....ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΙ ΡΕ ΝΙΜΟΥ.....Ο Γκαρθια επεσε κατω. Επιμενεις οτι δεν επεσε;
προσκυνουσε μαν αλλα παρεξηγησε ο κυρ σαββας και τους πηρε και φυγανε :S :S :S :SΝαι...απλα γονατισε..
Ναι...απλα γονατισε..