Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Το θέμα και η διαφορά μας είναι ότι εγώ δεν είμαι εδώ μέσα για να γράφω μόνο για την μπαουγκ ρε μπούφο!!!
Έχω και καμία 130 κριτικές για πουτανες,γράφω και προσφέρω εδώ μέσα,σε αντίθεση με σένα που βολοδερνεις στο θρεντ της μπαουγκ και δεν προσφέρεις τίποτα εδώ μέσα,ένα ακόμα άκυρο μελος είσαι!!!
μπορεις να σαλταριστεις πλεον απο αυτο το νημα κ να πας να γαμηθεις! :birdman:

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Το θέμα και η διαφορά μας είναι ότι εγώ δεν είμαι εδώ μέσα για να γράφω μόνο για την μπαουγκ ρε μπούφο!!!
Έχω και καμία 130 κριτικές για πουτανες,γράφω και προσφέρω εδώ μέσα,σε αντίθεση με σένα που βολοδερνεις στο θρεντ της μπαουγκ και δεν προσφέρεις τίποτα εδώ μέσα,ένα ακόμα άκυρο μελος είσαι!!!
δεν αναιρει το γεγονος οτι εισαι γραμμενος στο ιδιο σαιτ μεπουτανες, σε ενοχλει που γραφω στο θρεντ του ΠΑΟΚ αλλα το γεγονος ειναι οτι στο ιδιο θρεντ εχεις πιο πολλα σχολια γραφικε. μπραβο σου επισης που εχεις πεταξει τοσα λεφτα σε πουτανες και εισαι και περηφανος γιαυτο και μας την λες κιολας αλλα αποτι ξερω δεν υπαρχει καποιος ορος οτι πρεπει να εχεις συγκεκριμενο αριθμο κριτικων για να γραφεις στο σαιτ οποτε τις παπαριες σου να τις πεις πουθενα αλλου ερπετο. θα γραφω οπου γουσταρω σιγα μην παρουμε και την αδεια απο εσενα ρε σκωληξ. στην τελικη δεν ξερεις καν αν μενω ελλαδα η οχι και αν εκει που μενω κανω κ εγω το ιδιο με σενα οποτε κρατα τη γνωμη σου για σενα, σφιχτα μαζι με το κυανερυθρο κασκολ σου σημερα

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
δεν γινεται ρε μπουχος! αφου τους ξερεις τους αριανους εχουμε την ιδια ακριβως ασχολία, τον ΠΑΟΚ
το μονο σιγουρο... ξερεις οτι 5.000 κουπονια τυπωθηκαν με το ονομα του ΠΑΟΚ και πηγαν απατα? :grin:

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
το μονο σιγουρο... ξερεις οτι 5.000 κουπονια τυπωθηκαν με το ονομα του ΠΑΟΚ και πηγαν απατα? :grin:
χαχαχ . εσυ ελπιζω να εχεις σημαντικο αριθμο κριτικων εδω μεσα αλλιως θα σε μαλωσει ο σκουληκοσεριφης αζα

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
χαχαχ . εσυ ελπιζω να εχεις σημαντικο αριθμο κριτικων εδω μεσα αλλιως θα σε μαλωσει ο σκουληκοσεριφης αζα
  :2funny: :2funny: :2funny:  :2funny: μην συγκρινεις τον ΠΡΟΕΔΡΟ με τα αυτιστικα! :rockon:

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
  :2funny: :2funny: :2funny:  :2funny: μην συγκρινεις τον ΠΡΟΕΔΡΟ με τα αυτιστικα! :rockon:
ποτε προεδρε μου. παντως τα αυτιστικα σε τεραστιο ποσοστο εχουνε υψηλο δεικτη iq οποτε δεν ταιριαζει αυτος ο χαρακτηρισμος στον σεριφη αζα. πρεπει να του βρουμε αλλον

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
ποτε προεδρε μου. παντως τα αυτιστικα σε τεραστιο ποσοστο εχουνε υψηλο δεικτη iq οποτε δεν ταιριαζει αυτος ο χαρακτηρισμος στον σεριφη αζα. πρεπει να του βρουμε αλλον
πορνη
ελα του χρονου στο χαριλαου

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
Δε διαφωνώ απλά αναδεικνύω το γεγονός οτι μετά από όλα αυτά η ΑΕΚ συνέναισε στη λήξη του αγώνα, προφανώς έχοντας υπέρ της σκορ, χωρίς περαιτέρω παρατράγουδα. Αλλιώς τιμωρήθηκαν οι καφρίλες για ένα παιχνίδι που ΕΛΗΞΕ και αλλιώς θα ήταν αν ΔΕΝ ΕΛΗΓΕ.

Σε Αυτο Συμφωνω...ΠΟΛΥ Σωστα !!!  :thumbsup:

Αλλα Αλλες Οι Σχεσεις Αεκ-Μπαοκ & Αλλες Οι Σχεσεις Ολυμπιακου-Μπαοκ !!!  ;) :cool2:

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
Θε γελασει κ η τελευταια εδρα στο δικαστηριο!!!

Στο τελος θα τους ρωτανε??? "ΜΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΟΒΑΡΟΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΣΑΣ Κ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ!!! ΓΙΑΤΙ ΦΥΓΑΤΕ??? :2funny: :2funny:

Α! Τιμη κ δοξα στον Οσκαρ τον Γκαρσια!!! :rockon:

Προσεξε Τυπε Γιατι Γελαει Καλυτερα Οποις Γελαει Τελευταιος !  :cool2:

Αν Τσιμπησει Το Πρωτο -3 Μετα Θα Ερθει Και Το Δευτερο -3 Και Τοτε Να Δεις Γελια !!!  :2funny: :2funny: :2funny:

Δοξα Και Τιμη Στον Πρωτοπορο Βλανταν Ιβιτς !  :grin: :grin: :grin:

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Προσεξε Τυπε Γιατι Γελαει Καλυτερα Οποις Γελαει Τελευταιος !  :cool2:

Αν Τσιμπησει Το Πρωτο -3 Μετα Θα Ερθει Και Το Δευτερο -3 Και Τοτε Να Δεις Γελια !!!  :2funny: :2funny: :2funny:

Δοξα Και Τιμη Στον Πρωτοπορο Βλανταν Ιβιτς !  :grin: :grin: :grin:
ποιο ειναι το 2ο ??

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
Υπαιτιοτητα του πουστη κ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!! Αυτη θα ειναι η ποινη τους! :grin:
Ολοι μας ομως θελουμε Εναρξη αυτου του ματς...στο χορταρι θελω τον Βιασμο τους!

Οταν Ξυπνησεις Αφου Κοιμασαι...Πες Μας Και Αλλα Για Τα Ονειρα Σου !!!  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Αρχισε Να Κλαις & ΝΑ Σκουζεις Απο Τωρα...  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

:klapseee: :klapseee: :klapste: :klapste:

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
ποιο ειναι το 2ο ??

ΤΑ Επεισοδια Εξω Απο Τα Αποδυτηρια Και Τα Επεισοδια Στα Γιαννινα !!!  :rolleyes:

Λογικα Εισαι Και Υποτροπος Οποτε ΑΝ Τσιμπησεις 2 x -3 = -6 (Κατα Συγχωνευση Θα Φας -5) !!!  :sunglasses:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Οταν Ξυπνησεις Αφου Κοιμασαι...Πες Μας Και Αλλα Για Τα Ονειρα Σου !!!  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Αρχισε Να Κλαις & ΝΑ Σκουζεις Απο Τωρα...  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

:klapseee: :klapseee: :klapste: :klapste:
τριμαλακα σε εχουν ενημερωσει πως ο Γκαρσια οδευει για απολυση!!! :rockon:

[move][size=90pt]ΞΕΡΟΕΧΥΣΑΑΑΑ!!![/size][/move]

Να θυμισω  κατι τιμη κ δοξα στον Οσκαρ τον Γκαρσια!!! :kneel: :kneel:

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16

[move][size=90pt]ΞΕΡΟΕΧΥΣΑΑΑΑ!!![/size][/move]

Να θυμισω  κατι τιμη κ δοξα στον Οσκαρ τον Γκαρσια!!! :kneel: :kneel:
για να τον απολυσουνε πρεπει να δουλεψει και λιγο ρε προεδρε! ο κακομοιρος απο νοσοκομειο σε νοσοκομειο ειναι. παντως με τετοια μουτρα καλυτερο κλοουν δεν μπορουσε να τους φερει ο χοντρος

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.689
Πόντοι
38.177
δεν αναιρει το γεγονος οτι εισαι γραμμενος στο ιδιο σαιτ μεπουτανες, σε ενοχλει που γραφω στο θρεντ του ΠΑΟΚ αλλα το γεγονος ειναι οτι στο ιδιο θρεντ εχεις πιο πολλα σχολια γραφικε. μπραβο σου επισης που εχεις πεταξει τοσα λεφτα σε πουτανες και εισαι και περηφανος γιαυτο και μας την λες κιολας αλλα αποτι ξερω δεν υπαρχει καποιος ορος οτι πρεπει να εχεις συγκεκριμενο αριθμο κριτικων για να γραφεις στο σαιτ οποτε τις παπαριες σου να τις πεις πουθενα αλλου ερπετο. θα γραφω οπου γουσταρω σιγα μην παρουμε και την αδεια απο εσενα ρε σκωληξ. στην τελικη δεν ξερεις καν αν μενω ελλαδα η οχι και αν εκει που μενω κανω κ εγω το ιδιο με σενα οποτε κρατα τη γνωμη σου για σενα, σφιχτα μαζι με το κυανερυθρο κασκολ σου σημερα

Αμα γαμουσες,γενικαμε μιλαμε τωρα,δεν θα εγραφες ολες τις παπαντζες σου στο θρεντ της μπαουγκ!!!
Το οτι δεν γαμας ομως μπορει να το καταλαβει κι ο ποιο χαζος οπαδος σας...(βλεπε μπουξος)
Δεν σου ειπα πουθενα οτι πρεπει να εχεις κριτικες για να γραψεις,ουτε οτι με ενοχλει γιατι γραφεις,απλα εισαι γραφικος οταν γραφεις μονο για την μπαουγκ και δεν γαμας!!!
Παιζει εσυ προσωπικα να εχεις εφευρει τη μπλουζα σας που γραφει μπαουγκ κι ας μη γαμησω ποτε!!!

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16

Να θυμισω  κατι τιμη κ δοξα στον Οσκαρ τον Γκαρσια!!! :kneel: :kneel:

ΤριΜουροχαβλε...Τι Μου Το Λες ? Να Βαλω Την Γατα Μου Να Κλαιει :'(  ???  :think:

Εχουμε Αλλαξει & Αλλαξει Προπονητες Τοσα Χρονια...Οποιος Δεν Εχει Την Ψυχωση Του Θρυλου Παιρνει Πουλο !!!  :badair:

Τι...Δεν Το 'ξερες ???  :cool2:

Δοξα Και Τιμη Στον Πρωτοπορο Βλανταν Ιβιτς !  :grin: :grin: :grin:

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
ΤριΜουροχβλε...Τι Μου Το Λες ? Να Βαλω Την Γατα Μου Να Κλαιει :'(  ???  :think:

Εχουμε Αλλαξει & Αλλαξει Προπονητες Τοσα Χρονια...Οποιος Δεν Εχι Την Ψυχωση Του Θρυλου Παιρνει Πουλο !!!  :badair:

Τι...Δεν Το 'ξερες ???  :cool2:
και ποιος την ειχε?? ο τροντ σολιντ?

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
και ποιος την ειχε?? ο τροντ σολιντ?

Καποιοι Την Ειχαν...Καποιο ΔΕΝ Την Ειχαν...Καποιοι Την Βρηκαν Στην Πορεια & Την Ασπαστηκαν...  :rockon:

Ετσι Ειναι Αυτα Τα Πραγματα...Απο Προπονητες Το Μοναστηρι Να 'ναι Καλα !!!  :cool2:

Δοξα Και Τιμη Στον Πρωτοπορο Βλανταν Ιβιτς !  :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom