barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.335
- Πόντοι
- 5.506
τελικα αεκ ειναι ο μπαροκ?
καπου μπερδευτηκαμε
Πρέπει να είναι σώνει και καλά κάτι;
τελικα αεκ ειναι ο μπαροκ?
καπου μπερδευτηκαμε
εστω συμπαθων?Πρέπει να είναι σώνει και καλά κάτι;
γιατι μονο καθυστερημενοι γαυροι σαν εσενα παιρνουν πλεον στα σοβαρα τον σαλταρισμενο αυτο γραφικο γερο και αυτα που λεει. ολοι γελανε μαζι του μολις ανοιξει το στομα του και εσυ μας φερνεις εδω περα τα λογια του ως αποδειξεις.. ο τυπος παιζει να ξεχασε και τι ειπε μετα απο 5 λεπτα αλλα για εσενα αποτελουν τα λεγομενα του εγκυρα και σοβαρα. γιαυτο ειστε φυτα οι γαυροι γιατι παιρνετε στα σοβαρα τον κυρ σαββα και τον καραπαππαραΆγριο ξεβράκωμα από τον Σάββα. Αηδιασμένος και αγανκτησμένος ο Ιβαν λέει με αυτά που έγιναν. Μπα μάλλον από το μυαλό του θα τα βγάζει ο κυρ Σάββας και αυτά. Γιατί όμως δεν βγαίνει ο Ιβαν ή ο γιος του να τον διαψεύσουν?
www.sport-fm.gr/article/podosfairo/theodwridis-ston-spor-FM-zougkla-i-toumpa-auta-suzitisa-me-ton-sabbidi-st%E2%80%99-apodutiria/3503007]http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/theodwridis-ston-spor-FM-zougkla-i-toumpa-auta-suzitisa-me-ton-sabbidi-st%E2%80%99-apodutiria/3503007[/url]
εστω συμπαθων?
για αεκ δεν στο ειχα παντως
Θε γελασει κ η τελευταια εδρα στο δικαστηριο!!!
Στο τελος θα τους ρωτανε??? "ΜΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΟΒΑΡΟΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΣΑΣ Κ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ!!! ΓΙΑΤΙ ΦΥΓΑΤΕ???
Α! Τιμη κ δοξα στον Οσκαρ τον Γκαρσια!!!
Θε γελασει κ η τελευταια εδρα στο δικαστηριο!!!
Στο τελος θα τους ρωτανε??? "ΜΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΟΒΑΡΟΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΣΑΣ Κ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ!!! ΓΙΑΤΙ ΦΥΓΑΤΕ???
Α! Τιμη κ δοξα στον Οσκαρ τον Γκαρσια!!!
ναι αμεΤο αντιπαθών της καφρίλας και της υποκρισίας σου κάνει;
αζα τι ομαδα εισαι σημερα ρε τρελε? πανιωνιος να φανταστω ?και κυριακη τριπολη?Όχι άλλο σανό ρε ταγάρι,μα πόσο κουτόχορτο τρως ρε παιδί μου?
Έλεος..
σε λιγο καιρο...κατσε γιατι θα πεσει Ξεβρακωμα!!!Μπούχο, γράψε ρε τύπε εκείνο με το πρωτάθλημα και κύπελλο στον τσάρο του βορρά να ξεροχύσουμε όλοι.
ναι αμε
αλλα δεν θα κολλαει το γαυρο-συμπαθων..
αζα τι ομαδα εισαι σημερα ρε τρελε? πανιωνιος να φανταστω ?και κυριακη τριπολη?
πασο λες να φανε οι κοταρες μπουχοσε λιγο καιρο...κατσε γιατι θα πεσει Ξεβρακωμα!!!
σε λιγο καιρο...κατσε γιατι θα πεσει Ξεβρακωμα!!!
οκ ..Ούτε καν, ο γαύρος έχει κάνει πολλά σαν αυτά που κάνει ο τσάρος τώρα, όχι όλα όσα του κατονομάζετε βέβαια, αλλά πολλά, πάρα πολλά.
Αλλά οι μόνοι με τους οποίους συμφωνώ είναι αυτοί που λένε, δε θέλω εξυγίανση, θέλω να μπορώ να κάνω αυτά που έκανε ο γαύρος, παλιά ο βάζελος και κάποια φεγγάρια η ΑΕΚ. Αυτό να το δεχτώ.
πασο λες να φανε οι κοταρες μπουχο
-3 και μηδενισμο η ειναι υποτροποι δεν θυμαμαι...
οκ ..
δικος μου εισαι
τυπε εισαι στο ιδιο σαιτ για τον ιδιο σκοπο, δηλωνεις αριανος και γραφεις συνεχεια στο θρεντ για τον ΠΑΟΚ και ρωτας εμενα γιατι και αν γραφω για την ομαδα μου? χαχαχ τελικα ειστε πολυ χαζα τα σκουληκια ρε φιλε. απο αυτο και μονο μπορει να καταλαβει κανεις για το ποιόν (και οχι ποιων) των οπαδων σας και εξηγει πως καταφερατε να φερετε σε καταρρευση καθε αγωνιστικο σας τμημα. απο αυτο και μονο μπορει κανεις να παραδεχτει ποσο πολυ σας ταιριαζει το ονομα ΣΚΟΥΛΗΚΙΑΤυπε,έκανες εγγραφή σε σάιτ για πουτανες για να γράφεις για την μπαουγκ?
Από δω και μόνο μπορεί να καταλάβει κανείς για το ποιών των οπαδών σας!!!
Υπαιτιοτητα του πουστη κ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!! Αυτη θα ειναι η ποινη τους!πασο λες να φανε οι κοταρες μπουχο
-3 και μηδενισμο η ειναι υποτροποι δεν θυμαμαι...
τυπε εισαι στο ιδιο σαιτ για τον ιδιο σκοπο, δηλωνεις αριανος και γραφεις συνεχεια στο θρεντ για τον ΠΑΟΚ και ρωτας εμενα γιατι και αν γραφω για την ομαδα μου? χαχαχ τελικα ειστε πολυ χαζα τα σκουληκια ρε φιλε. απο αυτο και μονο μπορει να καταλαβει κανεις για το ποιόν (και οχι ποιων) των οπαδων σας και εξηγει πως καταφερατε να φερετε σε καταρρευση καθε αγωνιστικου σου τμηματος. απο αυτο και μονο μπορει κανεις να παραδεχτει ποσο πολυ σας ταιριαζει το ονομα ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ