Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Θε γελασει κ η τελευταια εδρα στο δικαστηριο!!!

Στο τελος θα τους ρωτανε??? "ΜΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΟΒΑΡΟΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΣΑΣ Κ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ!!! ΓΙΑΤΙ ΦΥΓΑΤΕ??? :2funny: :2funny:

Α! Τιμη κ δοξα στον Οσκαρ τον Γκαρσια!!! :rockon:

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Άγριο ξεβράκωμα από τον Σάββα. Αηδιασμένος και αγανκτησμένος ο Ιβαν λέει με αυτά που έγιναν. Μπα μάλλον από το μυαλό του θα τα βγάζει ο κυρ Σάββας και αυτά. Γιατί όμως δεν βγαίνει ο Ιβαν ή ο γιος του να τον διαψεύσουν? :think: :think: :think:

www.sport-fm.gr/article/podosfairo/theodwridis-ston-spor-FM-zougkla-i-toumpa-auta-suzitisa-me-ton-sabbidi-st%E2%80%99-apodutiria/3503007]http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/theodwridis-ston-spor-FM-zougkla-i-toumpa-auta-suzitisa-me-ton-sabbidi-st%E2%80%99-apodutiria/3503007[/url]
γιατι μονο καθυστερημενοι γαυροι σαν εσενα παιρνουν πλεον στα σοβαρα τον σαλταρισμενο αυτο γραφικο γερο και αυτα που λεει. ολοι γελανε μαζι του μολις ανοιξει το στομα του και εσυ μας φερνεις εδω περα τα λογια του ως αποδειξεις.. ο τυπος παιζει να ξεχασε και τι ειπε μετα απο 5 λεπτα αλλα για εσενα αποτελουν τα λεγομενα του εγκυρα και σοβαρα. γιαυτο ειστε φυτα οι γαυροι γιατι παιρνετε στα σοβαρα τον κυρ σαββα και τον καραπαππαρα

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.689
Πόντοι
38.177

Στο τελος θα τους ρωτανε??? "ΜΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΟΒΑΡΟΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΣΑΣ Κ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ!!! ΓΙΑΤΙ ΦΥΓΑΤΕ??? :2funny: :2funny:

Όχι άλλο σανό ρε ταγάρι,μα πόσο κουτόχορτο τρως ρε παιδί μου?

Έλεος..

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.335
Πόντοι
5.506

Μπούχο, γράψε ρε τύπε εκείνο με το πρωτάθλημα και κύπελλο στον τσάρο του βορρά να ξεροχύσουμε όλοι.  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.335
Πόντοι
5.506
ναι αμε
αλλα δεν θα κολλαει το γαυρο-συμπαθων..
:cheesy:

Ούτε καν, ο γαύρος έχει κάνει πολλά σαν αυτά που κάνει ο τσάρος τώρα, όχι όλα όσα του κατονομάζετε βέβαια, αλλά πολλά, πάρα πολλά.

Αλλά οι μόνοι με τους οποίους συμφωνώ είναι αυτοί που λένε, δε θέλω εξυγίανση, θέλω να μπορώ να κάνω αυτά που έκανε ο γαύρος, παλιά ο βάζελος και κάποια φεγγάρια η ΑΕΚ. Αυτό να το δεχτώ.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.689
Πόντοι
38.177
αζα τι ομαδα εισαι σημερα ρε τρελε? πανιωνιος να φανταστω ?και κυριακη τριπολη?

Τυπε,έκανες εγγραφή σε σάιτ για πουτανες για να γράφεις για την μπαουγκ?
Από δω και μόνο μπορεί να καταλάβει κανείς για το ποιών των οπαδών σας!!!

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.351
Πόντοι
6.056
Ούτε καν, ο γαύρος έχει κάνει πολλά σαν αυτά που κάνει ο τσάρος τώρα, όχι όλα όσα του κατονομάζετε βέβαια, αλλά πολλά, πάρα πολλά.

Αλλά οι μόνοι με τους οποίους συμφωνώ είναι αυτοί που λένε, δε θέλω εξυγίανση, θέλω να μπορώ να κάνω αυτά που έκανε ο γαύρος, παλιά ο βάζελος και κάποια φεγγάρια η ΑΕΚ. Αυτό να το δεχτώ.
οκ ..
δικος μου εισαι
:hi:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.335
Πόντοι
5.506
πασο λες να φανε οι κοταρες μπουχο

-3 και μηδενισμο η ειναι υποτροποι δεν θυμαμαι...
:headbaning1:

Τύποι, νομίζω σηκώνει και μια οικονομική αποζημίωση για τα εισητήρια του κοσμάκη που δεν είδε ματς, πέρα από τα πρόστιμα. Επίσης και το λογαριασμό από καφέδες, μπύρες φαγητά όσων στήθηκαν στα σπορ καφέ.  :grin: :grin: :grin:

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Τυπε,έκανες εγγραφή σε σάιτ για πουτανες για να γράφεις για την μπαουγκ?
Από δω και μόνο μπορεί να καταλάβει κανείς για το ποιών των οπαδών σας!!!
τυπε εισαι στο ιδιο σαιτ για τον ιδιο σκοπο, δηλωνεις αριανος και γραφεις συνεχεια στο θρεντ για τον ΠΑΟΚ και ρωτας εμενα γιατι και αν γραφω για την ομαδα μου? χαχαχ τελικα ειστε πολυ χαζα τα σκουληκια ρε φιλε. απο αυτο και μονο μπορει να καταλαβει κανεις για το ποιόν (και οχι ποιων) των οπαδων σας και εξηγει πως καταφερατε να φερετε σε καταρρευση καθε αγωνιστικο σας τμημα. απο αυτο και μονο μπορει κανεις να παραδεχτει ποσο πολυ σας ταιριαζει το ονομα ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
πασο λες να φανε οι κοταρες μπουχο

-3 και μηδενισμο η ειναι υποτροποι δεν θυμαμαι...
:headbaning1:
Υπαιτιοτητα του πουστη κ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!! Αυτη θα ειναι η ποινη τους! :grin:
Ολοι μας ομως θελουμε Εναρξη αυτου του ματς...στο χορταρι θελω τον Βιασμο τους!

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.689
Πόντοι
38.177
τυπε εισαι στο ιδιο σαιτ για τον ιδιο σκοπο, δηλωνεις αριανος και γραφεις συνεχεια στο θρεντ για τον ΠΑΟΚ και ρωτας εμενα γιατι και αν γραφω για την ομαδα μου? χαχαχ τελικα ειστε πολυ χαζα τα σκουληκια ρε φιλε. απο αυτο και μονο μπορει να καταλαβει κανεις για το ποιόν (και οχι ποιων) των οπαδων σας και εξηγει πως καταφερατε να φερετε σε καταρρευση καθε αγωνιστικου σου τμηματος. απο αυτο και μονο μπορει κανεις να παραδεχτει ποσο πολυ σας ταιριαζει το ονομα ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ

Το θέμα και η διαφορά μας είναι ότι εγώ δεν είμαι εδώ μέσα για να γράφω μόνο για την μπαουγκ ρε μπούφο!!!
Έχω και καμία 130 κριτικές για πουτανες,γράφω και προσφέρω εδώ μέσα,σε αντίθεση με σένα που βολοδερνεις στο θρεντ της μπαουγκ και δεν προσφέρεις τίποτα εδώ μέσα,ένα ακόμα άκυρο μελος είσαι!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom