LEYTERIS0021
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Δεκ 2017
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Και το χειροτερο ειναι οτι η γκομενα για να γαμηθει τηλεφωνησε στο ξαδερφακι του
Πιθανολογεις λοιπον οτι υπαρχουν σημερα ΑΕΚτζηδες και Αρειανοι που στενοχωρηθηκαν. Οκ, πασο. Μπορει.Εγώ προσωπικά χάρηκα αλλά που κολλάει Αυτό?
Η δική μου άποψη η η δική σου πρέπει να είναι και όλων των υπολοίπων?
Τύπε δεν σε βρισκω ενημερο, το θεμα εχει ηδη αναρτηθει στο σαη εδω και ωρα με σχετικες φωτογραφιες
Δεν ξερω ποιοι χαιρονται σημερα περισσοτερο, οι ΑΕΚτζηδες ή οι Αρειανοί?
στο οτι εχου ενα παραπανω πρωταθλημα απο τον παοκ και ετσι δεν θα τους φτασειΡε αγαπούλη,οι αρειανοι που κολλάνε?
με πουτανες της β και γ εθνικης
δεν ασχολουμαστε εσεις ειστε οι πουτανες της ΕΛΛΑΔΑΣ.
ΓΑΥΡΟΚΟΤΕΣ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ
ΧΑΣΑΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ
ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΟΛΟΝΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΩΡΑ.
Μωρέ ναι. Αλλά μέχρι τώρα έγινες το πουτανάκι του Θεοδωρίδη (μαλάκα είπε "αντε γεια" μέσα στη Τούμπα. Πόσο πουτάνα ποια να σε κάνει) και τώρα θα γίνεις η πουτάνα του χοντρού (Μαρινάκη), του Τσιφούτη (Μελισσάν) και του Σπανού. Δε ξέρω άλλη πουτάνα εγώ που μέσα σε λίγες ώρες θα έχει φάει τέτοια καβλιά και μάλιστα ΣΤΟ ΤΣΑΜΠΑμε πουτανες της β και γ εθνικης
δεν ασχολουμαστε εσεις ειστε οι πουτανες της ΕΛΛΑΔΑΣ.
ΓΑΥΡΟΚΟΤΕΣ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ
ΧΑΣΑΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ
ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΟΛΟΝΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΩΡΑ.
Επειδη εσυ εχεις και λεφτα, σε παω ενα γερο στοιχηματακι οτι ο ΠΑΟΚ θα τιμωρηθει κανονικοτατα.Μπα θα την γλυτώσει ο ΠΑΟΚ. ..ο θείος βάνιας έχει κολεγιά με την συμμορία του Σύριζα τους ταΐζει καλά και σίγουρα θα ξέρει τις βρώμιές (που άμα τις ξεράσει θα γίνει σεισμός στο Μαξιμου).
Επίσης τα λαμόγια δεν θέλουν να έχουν και ακόμη ένα κανάλι (και μάλιστα αδειοδοτημενο και σε λειτουργία με τις ευλογίες τους) εναντίον τους
Χώρια που με τις μαλακίες με τα Σκόπια αν γίνει και αυτό που πρέπει με τον ΠΑΟΚ προβλέπω στις επόμενες εκλογές να μην βγάζει βουλευτή ο ΣΎΡΙΖΑ από Λάρισα και πάνω
σορυ τυπε,δεν ειδα,ακυρο :S :S :SΤύπε δεν σε βρισκω ενημερο, το θεμα εχει ηδη αναρτηθει στο σαη εδω και ωρα με σχετικες φωτογραφιες
Το ξήλωσες όσο δε πάει. Θα σου εξηγήσει ο (πολιτικά) ομοϊδεάτης σου δικηγόρος.Μπα θα την γλυτώσει ο ΠΑΟΚ. ..ο θείος βάνιας έχει κολεγιά με την συμμορία του Σύριζα τους ταΐζει καλά και σίγουρα θα ξέρει τις βρώμιές (που άμα τις ξεράσει θα γίνει σεισμός στο Μαξιμου).
Επίσης τα λαμόγια δεν θέλουν να έχουν και ακόμη ένα κανάλι (και μάλιστα αδειοδοτημενο και σε λειτουργία με τις ευλογίες τους) εναντίον τους
Χώρια που με τις μαλακίες με τα Σκόπια αν γίνει και αυτό που πρέπει με τον ΠΑΟΚ προβλέπω στις επόμενες εκλογές να μην βγάζει βουλευτή ο ΣΎΡΙΖΑ από Λάρισα και πάνω
Ρε τύπε ποση ξεφτιλα πια, ο κυρ Σαββας λεει "αντε γεια", ο Μιραλας τούς δειχνει τ' αρχιδια του, μιλαμε για ακαποτο με κονδυλωματα.Μωρέ ναι. Αλλά μέχρι τώρα έγινες το πουτανάκι του Θεοδωρίδη (μαλάκα είπε "αντε γεια" μέσα στη Τούμπα. Πόσο πουτάνα ποια να σε κάνει) και τώρα θα γίνεις η πουτάνα του χοντρού (Μαρινάκη), του Τσιφούτη (Μελισσάν) και του Σπανού. Δε ξέρω άλλη πουτάνα εγώ που μέσα σε λίγες ώρες θα έχει φάει τέτοια καβλιά και μάλιστα ΣΤΟ ΤΣΑΜΠΑ
Σωπα ρε μαλακα να του παρω κανενα φραγκο του γκάτζολου...Το ξήλωσες όσο δε πάει. Θα σου εξηγήσει ο (πολιτικά) ομοϊδεάτης σου δικηγόρος.
Να επισημανω επισης οτι πρωτο το μπου κομ ειχε την πληροφορια οτι το ματς διακοπτεται οριστικασορυ τυπε,δεν ειδα,ακυρο :S :S :S
Τι εγινε ρε τύπε, κάνατε διπλό στην Τουμπα τελικα?Ούτε ένα πρωτάθλημα δε μπορείτε να στήσετε ρε ούγκανοι παοκατζήδες. Είστε εντελώς γελοίοι πια.
Έπιασαν τα γούρια. Αυτό που έγινε ήταν ακόμα καλύτερο από διπλό.Τι εγινε ρε τύπε, κάνατε διπλό στην Τουμπα τελικα?
Ολο γκρινια ησουνα.
Οριστε.
τυπε εσεις ειστε οι επαγγελματιες στο στησιμο :S :S :SΟύτε ένα πρωτάθλημα δε μπορείτε να στήσετε ρε ούγκανοι παοκατζήδες. Είστε εντελώς γελοίοι πια.