Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Δηλαδή θες να πεις ότι έκλεισε το φύλο αγώνα και έγραψε ο διαιτητής ότι το ματς διεκόπη λόγω υπαιτιότητας του ΟΣΦΠ;
Μεγάλος ο καημός σου δε λέω, αλλά μαλαματίνα και μπάφος δε πάει.
Αστους στον πονο τους τύπε, ουτε θελω να σκεφτω πώς νιωθουνε σημερα.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ ΟΛΟΥΣ Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ.
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ο ΠΑΟΚ Η Ο ΠΑΟΚ.
ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕΣ ΚΟΤΕΣ ΒΡΩΜΟΓΑΥΡΟΙ.

Πάνε να γαμησεις τυπε,έκανες εγγραφή σε σάιτ για πουτανες και γράφεις μόνο για την πουτανα του βορρά!!!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Δεν ξερω ποιοι χαιρονται σημερα περισσοτερο, οι ΑΕΚτζηδες ή οι Αρειανοί?

jumaru

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
5
Like
129
Πόντοι
296
Εμενα οι παοκτζηδες σημερα μου θυμισαν τον τυπο που κυνηγουσε μια γκομενα επι χρονια και οταν επιτελους αυτη γδυθηκε μπροστα του για να την γαμησει, εχυσε και μονο που την ειδε κι ετσι δεν γαμησε.
τυπε εδωσες τον σωστοτερο παραλληλισμο  :hi:

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
Ο ΠΑΟΚ άξιζε να το πάρει φέτος και από μια μαλακια ενός τρόμπα θα το χάσει.

Πιστεύω οι Παοκτζηδες θα τα κάψουν όλα. Θα έχουμε περίπτωση Τσιγκοφ με την Λάρισα.

Γαμιαδών33

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2016
Like
20
Πόντοι
6
...η Καλογεροπούλου και η Ακριβοπούλου θα πάρουν θέση ?... :pipa1:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Εμενα οι παοκτζηδες σημερα μου θυμισαν τον τυπο που κυνηγουσε μια γκομενα επι χρονια και οταν επιτελους αυτη γδυθηκε μπροστα του για να την γαμησει, εχυσε και μονο που την ειδε κι ετσι δεν γαμησε.

ειπε αστο χεστο και πηγε για μαλαματινες

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Αστους στον πονο τους τύπε, ουτε θελω να σκεφτω πώς νιωθουνε σημερα.
Αφού είναι ΜΑΛΑΚΕΣ εκεί πάνω ρε. Το "αφού έχει Αθηναϊκές πινακίδες" τους έχει φάει τόσα χρόνια (και έχω αρκετούς συμφοιτητές μου από εκεί πάνω). Και τώρα που το σύστημα είναι δικό τους και το κουμαντάρουν αυτοί δεν ξέρουν πως να το διαχειριστούν. Τόσα μύρια έσπρωξε ο Ρώσσος (που αν τα είχε σπρώξει ο Μελισάν στην ΑΕΚ -λέμε τώρα- θα είμασταν βουρ για τους 4 του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ) και αυτοί αντί να κάθονται Παναγίες στο γήπεδο (δε λέω να μη βρίζουν κτλ) έκαναν σαν τις χήρες όταν είναι να τους γαμήσει κάποιος μετά από 20 χρόνια αγαμοσήνης.
Και το σύστημα τώρα δε μπορεί να μη τους τιμωρήσει. Γιατί ο Μελισσάν (και όχι μόνο) κάτι τέτοιο δε θα το δεχτεί ούτε με σφαίρες. Στη δίκη του ΠΑΟΚ ΚΑΙ η ΑΕΚ θα πάει και ο ΟΣΦΠ, για να μη σου πω και ο Ατρόμητος.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Αφού είναι ΜΑΛΑΚΕΣ εκεί πάνω ρε. Το "αφού έχει Αθηναϊκές πινακίδες" τους έχει φάει τόσα χρόνια (και έχω αρκετούς συμφοιτητές μου από εκεί πάνω). Και τώρα που το σύστημα είναι δικό τους και το κουμαντάρουν αυτοί δεν ξέρουν πως να το διαχειριστούν. Τόσα μύρια έσπρωξε ο Ρώσσος (που αν τα είχε σπρώξει ο Μελισάν στην ΑΕΚ -λέμε τώρα- θα είμασταν βουρ για τους 4 του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ) και αυτοί αντί να κάθονται Παναγίες στο γήπεδο (δε λέω να μη βρίζουν κτλ) έκαναν σαν τις χήρες όταν είναι να τους γαμήσει κάποιος μετά από 20 χρόνια αγαμοσήνης.
Και το σύστημα τώρα δε μπορεί να μη τους τιμωρήσει. Γιατί ο Μελισσάν (και όχι μόνο) κάτι τέτοιο δε θα το δεχτεί ούτε με σφαίρες. Στη δίκη του ΠΑΟΚ ΚΑΙ η ΑΕΚ θα πάει και ο ΟΣΦΠ, για να μη σου πω και ο Ατρόμητος.
Και κανενας να μην παει, η υποθεση ειναι μονοδρομος για τον δικαστη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom