Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
τυπε εχεις νευρα...γιατι?
εγω γιατι να εχω νευρα? πανε καλα οι επενδυσεις μου μαν ολα καλα. κατι κλαματα απο τρουμπα μερια ακουγα χτες, λες να ητανε ο αλμπερτο? λες να ηταν ο βαγγελας?

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.244
Πόντοι
5.506
εγω γιατι να εχω νευρα? πανε καλα οι επενδυσεις μου μαν ολα καλα. κατι κλαματα απο τρουμπα μερια ακουγα χτες, λες να ητανε ο αλμπερτο? λες να ηταν ο βαγγελας?
δεν εχεις δικιο...εγω αλλα ακουσα
επενδυτης εισαι?

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.149
Πόντοι
5.006
οι γαυροφυλλαδες λεγανε οτι πηγε στη φυλακη για να πεισει τον γιαννουσακη να τον "δωσει" ενω πηγε για αλλο λογο στην τελικη. εν τελη δεν θα μαθουμε ποτε. το θεμα ειναι οτι εμπλεκεται ο προεδρος σου τον οποιο με τοσο σθενος πασχιζεις να υπερασπιστεις. εισαι τελικα ολυμπιακος η μαρινακικος για να ξερω με τι ατομο μιλαω. και αθωος ναναι για την πρεζα δες το νουμερο 3 κ 4 απο αυτα που μου παρεθεσες. δεν εχω να πω κατι αλλο τα λετε και μονοι σας
ρε μεγαλε διαβασες τι λενε τα αρθρα????
λενε ότι ενας λιμενικος ειπε στον ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΑΣ και στον ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟ ότι ο μαρινακης είναι μπλεγμένος!!!!
οποιος εχει πληροφοριες για ναρκωτικα παει στον εισαγγελεα ,αντε στον υπουργο δικαιοσυνης βαρια βαρια..ο καμμενος και ο τριανταγυλλοπουλος που κολλανε????
με ποια αρμοδιοτητα εδωσε εντολη ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑς καμμενος στην εισαγγελεα να πει στις φυλακες?????
ο ισοβίτης κατεθεσε επισημη μηνυση για εκβιασμο στον ΑΠ!!! και εσυ πιστευεις ακομα τα ΑΡΔ ότι εμπλέκεται ο μαρινακκης????

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.113
Πόντοι
5.506
εμεις τον ιγκνατιεφ ακομα και τωρα τον κραζουμε ζωακι. δεν μας εφερε καμια χρυση αυγη στο πεταλο ουτε και θα τα καταφερει να το κανει και καλα "νο πολιτικα" ζωα. προσοχη βαρατε δουλακια του χοντρου και οποιος τολμησει να κανει κριτικη ακμα και δικος σας τρωει μαπες και ζωα σαν εσενα και τον αλλον χαιρονται. μια ζωη τσουτσες των προεδρων εισαστε ρε προβατο που θα μας πεις εμας οτι βαραμε και προσοχες που εχουμε διωξει οποιον εχει παρει τον ΠΑΟΚ πανιβλακα. αν θες να κανεις προπαγανδα να μαθεις πρωτα 5 πραγματα γιατι θα καταληξεις να λες τη μια μαλακια πισω απο την αλλη. εισαι και ασχετος εισαι και μαλακας που μας το παιζεις κ εξυπνος. αντε γαυρακο μπουλο

Έχεις δίκιο μπούφε, είστε απολιτικ εκεί στο μπαοκ.

Από μαλακία σε μαλακία το πας.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.244
Πόντοι
5.506
ναι επενδυτης ειμαι . τι ακουσες εσυ? τιποτα αχ βαχ και τετοια? αυτα ητανε πριν τελειωσει ο αγωνας.
παλι ζοριζεσε κυριε επενδυτη και δεν κανει καλο στην κουβεντα....

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.149
Πόντοι
5.006
επισης για μια τετοια ιστορια φροντιζεις να μαθαινεις το τι γινεται απο εγκυρα μεσα οπως γαυρος πρωταθλητης και το θεμα του πρωην κομμιστη... δωσε σανο στον πειραια ατελειωτο
πρωτον αν ηξερες να διαβασεις θα εβλεπες ότι η υποθεση ξεκινησε από το βημα (κατι χρονια πριν το παρει ο μαρινακης)
δευτερον αν ηξερες να διαβασεις θα εβλεπες ότι τα αρθρα που σου εβαλα περιεχουν αυτολεξεί τι ειπε ο καμμενος δημοσια στη βουλη...αλλα μαλλον τον εκαναν βουντο τον καμμενο οι γαυροφυλλαδες γιαυτο ειπε ο,τι ειπε..

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
ρε μεγαλε διαβασες τι λενε τα αρθρα????
λενε ότι ενας λιμενικος ειπε στον ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΑΣ και στον ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟ ότι ο μαρινακης είναι μπλεγμένος!!!!
οποιος εχει πληροφοριες για ναρκωτικα παει στον εισαγγελεα ,αντε στον υπουργο δικαιοσυνης βαρια βαρια..ο καμμενος και ο τριανταγυλλοπουλος που κολλανε????
με ποια αρμοδιοτητα εδωσε εντολη ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑς καμμενος στην εισαγγελεα να πει στις φυλακες?????
ο ισοβίτης κατεθεσε επισημη μηνυση για εκβιασμο στον ΑΠ!!! και εσυ πιστευεις ακομα τα ΑΡΔ ότι εμπλέκεται ο μαρινακκης????
τυπε την παρακολουθω την ιστορια απο τοτε που βγηκε. και ολως τυχαιως τα μονα σαιτ που την βγαλανε την ειδηση ητανε το σδνα και η ζουγκλα. πιαστηκε η μεγαλυτερη ποσοτητα πρεζας που εχει πιαστει ποτε στην ευρωπη στην χωρα μας και μονο 2 σαιτ βγαλανε την ειδηση. τι δεν καταλαβαινεις?? 1ον η ιστορια δεν εχει ληξει ακομα δεν εχουνε αρχισει να μιλανε οι συλληφθεντες οποτε κρατα και μικρο καλαθι για το τι θα πουνε. 2ον δεν καταλαβα τι προσπαθεις να κανεις τοση ωρα? προσπαθεις να μας πεισεις ποσο καλος και αθωος τυπος ειναι ο βαγγελας? γιατι απο αλλου ξεκινησαμε και αλλου το πηγαμε. εισαι μηπως ο δικηγορος του? μηπως σε γαμαει και στον θιξαμε? γι ανα ξερω ρε φιλε.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.149
Πόντοι
5.006
τυπε καμια ακομα απορια για το νοορ1 για να σε ξεβρακωσω τωρα που εχω κεφια???
μεχρι τωρα σου ελυσα την απορια αν εμπλέκεται ο καμμενος (γιατι εσυ δεν το ειχες ακουσει ποτε μεχρι τωρα.. :-)
επισης σου ελυσα την απορια αν τα λενε μονο οι γαυροφυλλαδες (σου εβαλα την ομιλια του καμμενου στην βουλη)
κατι άλλο τυπε? :takethis:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
Εγω σκεφτομαι αν πεσει σφαλιαρα απο την κουλα την πεμπτη και μετα ο σπανος τους περιμενει με τον ουαρντα και τον χατζι με τις ψωλες ορθιες...θα ερχονται εδω να ξεκαυλωνουν αντι να γαμοσταυριζουν τον προεδρο τους που απο ομαδα μοντελο την εκανε ομαδα μπουρδελο :S :S :S :S :S :S :S :S :S

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Έχεις δίκιο μπούφε, είστε απολιτικ εκεί στο μπαοκ.

Από μαλακία σε μαλακία το πας.
φιλε ποσο καθυστερημενος εισαι ? αλλο ο σαββιδης αλλοι οι οπαδοι, απορω που χρειαζεσαι και διευκρινηση, αλλα ηλιθιος εισαι λογικο ειναι. το αστειο ειναι οτι πας να το παιξεις και εξυπνος και γινεσαι ρομπα απο μονος σου και δεν το καταλαβαινεις κιολας. μην κοιτας που εσεις εχετε σχεση υπαλληλου-εργοδοτη, δεν ειναι παντου ετσι μονο σε εσας ειναι. ρε βλαχο σας εφερε νταβατζιλικι την χ.α. στο πεταλο και σουζα κανατε. πανε δες το what politica ντοκυμαντερ γαυρου για την καταντια του οπαδικου σας κινηματος που εχεις και αποψη. χαχαχ μαλακα μου εισαι διασκεδαστικοτατος χαζος

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.149
Πόντοι
5.006
τυπε την παρακολουθω την ιστορια απο τοτε που βγηκε. και ολως τυχαιως τα μονα σαιτ που την βγαλανε την ειδηση ητανε το σδνα και η ζουγκλα. πιαστηκε η μεγαλυτερη ποσοτητα πρεζας που εχει πιαστει ποτε στην ευρωπη στην χωρα μας και μονο 2 σαιτ βγαλανε την ειδηση. τι δεν καταλαβαινεις?? 1ον η ιστορια δεν εχει ληξει ακομα δεν εχουνε αρχισει να μιλανε οι συλληφθεντες οποτε κρατα και μικρο καλαθι για το τι θα πουνε. 2ον δεν καταλαβα τι προσπαθεις να κανεις τοση ωρα? προσπαθεις να μας πεισεις ποσο καλος και αθωος τυπος ειναι ο βαγγελας? γιατι απο αλλου ξεκινησαμε και αλλου το πηγαμε. εισαι μηπως ο δικηγορος του? μηπως σε γαμαει και στον θιξαμε? γι ανα ξερω ρε φιλε.
τι παρακολουθείς ρε μαλακα???μεχρι πριν από 10 λεπτα μου ελεγες ότι δεν ειχες ακουσει τιποτα για εμπλοκή καμμενου!!!!!μαυρα μεσάνυχτα εχεις...συνεχισε το σδνα που ανεδειξε την ιστορια... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
τυπε καμια ακομα απορια για το νοορ1 για να σε ξεβρακωσω τωρα που εχω κεφια???
μεχρι τωρα σου ελυσα την απορια αν εμπλέκεται ο καμμενος (γιατι εσυ δεν το ειχες ακουσει ποτε μεχρι τωρα.. :-)
επισης σου ελυσα την απορια αν τα λενε μονο οι γαυροφυλλαδες (σου εβαλα την ομιλια του καμμενου στην βουλη)
κατι άλλο τυπε? :takethis:
σου ξαπαειπα περιμενε να ανοιξουνε τα στοματα και θα δουμε ποιος εμπλεκεται και ποιος οχι. για την εγκληματικη ομως που καθε σελιδα περιεχει το ονομα βαγγελης δεν σε βλεπω να μιλας πολυ. τι εγινε?? εκει δεν εισαι γνωστης?

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
τι παρακολουθείς ρε μαλακα???μεχρι πριν από 10 λεπτα μου ελεγες ότι δεν ειχες ακουσει τιποτα για εμπλοκή καμμενου!!!!!μαυρα μεσάνυχτα εχεις...συνεχισε το σδνα που ανεδειξε την ιστορια... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ελληνικα ξερουμε να διαβαζουμε? για αλλο λογο λεγανε ο γαυρος και ο πρωταθλητης την εμπλοκη καμμενου και για αλλο λογο οι υπολοιποι. τις συνομιλιες του γιαννουσακη με τον ζουγκλα τις ακουσες μηπως τυπε??? τις πριν και τις μετα ? η αυτες γαργαρα τις κανουμε? επισης δεν μου ειπες σε γαμαει τελικα ο βαγγελας και τοσο πρεμουρα για να τον υπερασπιστεις? γιατι αν το κανεις χωρις κερδος εισαι μεγαλος μπουφος

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Εγω σκεφτομαι αν πεσει σφαλιαρα απο την κουλα την πεμπτη και μετα ο σπανος τους περιμενει με τον ουαρντα και τον χατζι με τις ψωλες ορθιες...θα ερχονται εδω να ξεκαυλωνουν αντι να γαμοσταυριζουν τον προεδρο τους που απο ομαδα μοντελο την εκανε ομαδα μπουρδελο :S :S :S :S :S :S :S :S :S
ρε αντι να μιλανε για την ομαδα τους μιλανε για τον βαγγελα που τους την κατεστρεψε! μιλαμε για γιγαντιαια προβατα οι τυποι

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.149
Πόντοι
5.006
σου ξαπαειπα περιμενε να ανοιξουνε τα στοματα και θα δουμε ποιος εμπλεκεται και ποιος οχι. για την εγκληματικη ομως που καθε σελιδα περιεχει το ονομα βαγγελης δεν σε βλεπω να μιλας πολυ. τι εγινε?? εκει δεν εισαι γνωστης?

για την εγκληματικη τυπε, το βουλευμα εγινε συμμορια (πλημμέλημα δηλαδή)...και τρεχει ο κοντονης να κανει αιτησεις αναίρεσης μπας και αλλαξει το βουλευμα...ο μαρινακης παρακαλαει να παει σε δικη και οι αλλοι κανουν αναιρεση μπας και αλλαξει το βουλευμα...

υγ: για το νοορ1 δεν υπαρχει κατι άλλο να βγει...όλα τα ονόματα είναι γνωστα..και του αποστολεα και του παραληπτη και του διακινητή και του χρηματοδοτη...ΟΛΑ..υπαρχουν ονοματεπώνυμα, αλλα το σδνα ξεχασε να κανει αρθρο... :-

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
για την εγκληματικη τυπε, το βουλευμα εγινε συμμορια (πλημμέλημα δηλαδή)...και τρεχει ο κοντονης να κανει αιτησεις αναίρεσης μπας και αλλαξει το βουλευμα...ο μαρινακης παρακαλαει να παει σε δικη και οι αλλοι κανουν αναιρεση μπας και αλλαξει το βουλευμα...

υγ: για το νοορ1 δεν υπαρχει κατι άλλο να βγει...όλα τα ονόματα είναι γνωστα..και του αποστολεα και του παραληπτη και του διακινητή και του χρηματοδοτη...ΟΛΑ..υπαρχουν ονοματεπώνυμα, αλλα το σδνα ξεχασε να κανει αρθρο... :-
πολυ σε ποναει το σδνα φιλε, εγω σημασια δν του δινω. γενικα τα μιντια στην ελλαδα. οσο για την εγκληματικη δεν τα ξες καλα εγινε το βουλευμα συμμορια και η εισαγγελεας το αλλαξε ως εγκληματικη παλι (τσαμπα τα πανηγυρια σας). ο μαρινακης παρακαλαει να παει σε δικη?? ΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
γιαυτο το νομικο του επιτελειο εχει κανει ο,τι νομικο τρικ υπαρχει για να  μην παει ακομα σε δικη ρε φιλε? σοβαρα τωρα μου πεταξες τετοια μπαρουφα?
τελικα εισαι ολυμπιακος τυπε η μαρινακικος? δεν μου απαντησες

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.149
Πόντοι
5.006
ελληνικα ξερουμε να διαβαζουμε? για αλλο λογο λεγανε ο γαυρος και ο πρωταθλητης την εμπλοκη καμμενου και για αλλο λογο οι υπολοιποι. τις συνομιλιες του γιαννουσακη με τον ζουγκλα τις ακουσες μηπως τυπε??? τις πριν και τις μετα ? η αυτες γαργαρα τις κανουμε? επισης δεν μου ειπες σε γαμαει τελικα ο βαγγελας και τοσο πρεμουρα για να τον υπερασπιστεις? γιατι αν το κανεις χωρις κερδος εισαι μεγαλος μπουφος
μα εγω δεν σου λεω τι λεει ο γαυρος..σου λεω τι λεει ο καμμενος "Ειδοποιήθηκα από τον Τριανταφυλλόπουλο και μίλησα με γιαννουσακη"
το θεωρεις πολύ λογικο δηλαδή ενας ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ να μιλαει με έναν ισοβιτη για μια υποθεση ναρκωτικών????αληθεια γιατι δεν πηραν τηλεφωνο τον υπουργο αγροτικης αναπτυξης ή τουρισμου??αυτοι στο πηγαδι κατουρησαν???
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.149
Πόντοι
5.006
πολυ σε ποναει το σδνα φιλε, εγω σημασια δν του δινω. γενικα τα μιντια στην ελλαδα. οσο για την εγκληματικη δεν τα ξες καλα εγινε το βουλευμα συμμορια και η εισαγγελεας το αλλαξε ως εγκληματικη παλι (τσαμπα τα πανηγυρια σας). ο μαρινακης παρακαλαει να παει σε δικη?? ΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
γιαυτο το νομικο του επιτελειο εχει κανει ο,τι νομικο τρικ υπαρχει για να  μην παει ακομα σε δικη ρε φιλε? σοβαρα τωρα μου πεταξες τετοια μπαρουφα?
τελικα εισαι ολυμπιακος τυπε η μαρινακικος? δεν μου απαντησες
τυπε ποσο χρονων εισαι???? :S :S :S
ποιος εισαγγελεας αλλαξε το βουλευμα???ο εισαγγελεας ασκησε αναιρεση μπας και αλλαξει το βουλευμα γιατι δεν αρεσε στον κοντονη....μεχρι να βγει αποφαση επι της αναιρεση το βουλευμα είναι αυτό της συμμοριας....και επειδή η αναιρεση δεν ελεγχει την ουσια της υποθεση, παρα μονο τα νομικα στοιχεια, η πιθανοτητα να αλλαξει το βουλευμα είναι μηδενικη....ο μονος λογος που το κανανε είναι για να τρεναρουν την υποθεση και να κρατανε σε εκκρεμοτητα τον χοντρο...

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
μα εγω δεν σου λεω τι λεει ο γαυρος..σου λεω τι λεει ο καμμενος "Ειδοποιήθηκα από τον Τριανταφυλλόπουλο και μίλησα με γιαννουσακη"
το θεωρεις πολύ λογικο δηλαδή ενας ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ να μιλαει με έναν ισοβιτη για μια υποθεση ναρκωτικών????αληθεια γιατι δεν πηραν τηλεφωνο τον υπουργο αγροτικης αναπτυξης ή τουρισμου??αυτοι στο πηγαδι κατουρησαν???
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ρε φιλε, δεν τον πιασανε για 10 γραμμαρια πρεζα. για 3 τονους τον πιασανε και ο 1 τονος λεει πηγε σε κατι σερβους (αυτα τα ειπε ο γιαν. στον ζουγκλα σε συνομιλια που ανεβηκε στο σαιτ του). μιλαμε για 3 τονους που γινανε 2 (αλλα εν πασει περιπτωσει) που ειναι το μεγαλυτερο φορτιο πρεζας που εχει πιαστει ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ και μαλιστα στην χωρα μας. δεν μιλαμε για ψιλικατζιδικα πραγμαατα. στην ιδια συνομιλια που σου ανεφερα πιο πανω ο γιαν. λεει οτι ζητησε να μιλησει με τον καμμενο γιατι φοβοταν για τη ζωη του μεσα στη φυλακη αλλα και για την ασφαλεια της οικογενειας του. αυτα τα δηλωσε ο ιδιος. οι συνομιλιες υπαρχουν στο ζουγκλα. τωρα αν εσυ νομιζεις οτι σε υποθεση με 3 τονους, μπλεγμενη μεσα και η dea εκ αμερικης και ειναι υποθεση που ουτε καν ασχολειται ενας υπουργος τοτε οκ. δεν εχουμε να πουμε κατι αλλο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom