Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (3 μέλη και 3 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.109
Πόντοι
5.506
τωρα ετοιμος είμαι να σου πω για ένα ολοιδιο ποστ που εκανα το 2009, αλλα θα κρατηθω τυπε... :grin:
απλα να σου θυμισω ότι εχω παρει πρωταθλημα με σισιτς, ζαιρι και τον κολλια προπονητη..οποτε μια χαρα είναι ο οφοε και ο ζιλε για πρωταθλημα...
επισης να σου πω ότι για την κηδεια εχθες δεν μου φταιει ο σαββιδης, και να σου θυμισω ότι σε κατι κηδείες που εκανες μες στην τουμπα από κατι λιμα παλιοτερα ή η αεκ (που ηρθε πχ ένα διπλο του ιωνικου μεσα στο οακα επι της αεκ), ουτε τοτε σου εφταιγε ο κοκκαλης ή ο μαρινακης, αλλα στημενα τα βγαζατε τα πρωταθληματα...

Ρε και το πρωτάθλημα του βάζελου το 2010 στημένο το βγάλανε αυτοί.

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
τωρα ετοιμος είμαι να σου πω για ένα ολοιδιο ποστ που εκανα το 2009, αλλα θα κρατηθω τυπε... :grin:
απλα να σου θυμισω ότι εχω παρει πρωταθλημα με σισιτς, ζαιρι και τον κολλια προπονητη..οποτε μια χαρα είναι ο οφοε και ο ζιλε για πρωταθλημα...
επισης να σου πω ότι για την κηδεια εχθες δεν μου φταιει ο σαββιδης, και να σου θυμισω ότι σε κατι κηδείες που εκανες μες στην τουμπα από κατι λιμα παλιοτερα ή η αεκ (που ηρθε πχ ένα διπλο του ιωνικου μεσα στο οακα επι της αεκ), ουτε τοτε σου εφταιγε ο κοκκαλης ή ο μαρινακης, αλλα στημενα τα βγαζατε τα πρωταθληματα...
το θεμα ειναι οτι δεν τα βγαζουμε μονο εμεις στημενα. ακομ και ο οπαδος της καλαματας που παρακολουθει ελλ. ποδοσφαιρο τα ιδια θα σουπει. και τοτε δεν στο πηρε ο ζαιρι ουτε ο σισιτς το πρωταθλημα, ξερεις καλα ποιος σου το επαιρνε αλλα μας κανεις τον κινεζο τωρα. και προφανως θα σε κανω κηδειες με μετριους παικτες ρε φιλε. σιγα την μπαρτσελονα τον ολυμπιακο δηλαδη.. μια χρονια ψευτο εχασε τα κοζια και εχετε παθει ομαδικη καταθλιψη στο λιμανι

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
πεντακαθαρο και αυτο σα τα δικα σας τοσα χρονια! ξεχασατε τις κασετες του πατερα με τον μπεο ε? μονο φετος ειναι βρωμικο το πρωταθλημα γιατι δεν το παιρνετε ουτε εσεις ουτε τα πρασινα αδερφακια σας

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Όχι ρε τύπε, με τον κανονισμό διαιτησίας, ένας είναι, δε σου λέω για το οφσαιντ, αυτό είναι δύσκολο, το χέρι μέσα στην περιοχή είναι πέναλτυ, σωστά;
μαλακια θα πεις ετοιμος εισαι. το χερι γενικα μεσα στην περιοχη δεν ειναι παντα πεναλτυ οχι πλεον . διαβασε τον κανονισμο και ελα να τα ξαναπουμε. εχεις πολυ μελετη να κανεις. ξεκινα βασικα με το τι ειναι πεναλτυ και τι οχι γιατι τα εχετε λιγο μπερδεμενα στο μυαλο σας ακομα. σιγα σιγα θα συνηθισετε που θα παει

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.109
Πόντοι
5.506
θα τα πει ο πρωην προεδρος της ομαδας σου και δεξι χερι του βαγγελα μην ανησυχεις γιαυτο. τωρα που καταλαβε οτι θα τα φορτωθει ολα αυτος σα πουλακι θα κελαηδησει. για πες μας τωρα εσυ γιατι φαινεσαι γνωστης και φανατικος μελετητης του επιστημονικου περιοδικου "πρωταθλητης" απο που βγαζει τα λεφτα του ο ρωσσος φαινεται οτι σε απασχολει πολυ

Δεν ξέρω τύπε, ειλικρινά, δεν έχω ιδέα. Πάντως, στη Ρωσία για αυτούς τους "επιχειρηματίες-μεγιστάνες που ξεκίνησαν από εργάτες των εργοστασίων και σε λίγα χρόνια έγιναν τα εργοστάσια δικά τους" λέγονται πολλά.

Και για κάτι καράβια φορτωμένα τσιγάρα. Τι να σου πω, ψέματα, αλήθεια, δεν ξέρω.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.109
Πόντοι
5.506
πεντακαθαρο και αυτο σα τα δικα σας τοσα χρονια! ξεχασατε τις κασετες του πατερα με τον μπεο ε? μονο φετος ειναι βρωμικο το πρωταθλημα γιατι δεν το παιρνετε ουτε εσεις ουτε τα πρασινα αδερφακια σας

Άρα ποιό πρωτάθλημα είναι καθαρό τα τελευταία 50 χρόνια ρε τύπε;

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.142
Πόντοι
5.006

δεν ξερω τι λενε οι αλλοι τυπε, αλλα εγω αυτό που λεω είναι ότι ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΡΩΜΙΚΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ   :hi:

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Δεν ξέρω τύπε, ειλικρινά, δεν έχω ιδέα. Πάντως, στη Ρωσία για αυτούς τους "επιχειρηματίες-μεγιστάνες που ξεκίνησαν από εργάτες των εργοστασίων και σε λίγα χρόνια έγιναν τα εργοστάσια δικά τους" λέγονται πολλά.

Και για κάτι καράβια φορτωμένα τσιγάρα. Τι να σου πω, ψέματα, αλήθεια, δεν ξέρω.
το ξερω οτι δεν ξερεις. οτι ακουσεις απο τα γαυροραδια και τον πρωταθλητη παπαγαλιζεις. αυτο για τα τσιγαρα αααν ηξερες θα ειχες μαθει οτι η λασπη επεσε κατω και του ζητουσαν συγγνωμες μετα. αλλα αυτα δεν τα γραφουν οι πρωταθλητες φυσικα. πολλα λενε επισης και για το πως ηρθε το noor1 και ποιος το χρηματοδοτουσε τυπε. γιαυτο υπαρχουν και μαρτυρες και δικαστηρια. γι ααυτα που λες εσυ υπαρχει μονο ο πρωταθλητης να σου τα λεει και οχι η ελληνικη δικαιοσυνη ουτε οι κασετες με το "βαγγελα" σε πρωταγωνιστικο ρολο ουτε 40 χιλιαδες σελιδες δικογραφια. οσο να το πεις υπαρχει μια μικρη διαφοραα ετσι δεν ειναι ?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.109
Πόντοι
5.506
μαλακια θα πεις ετοιμος εισαι. το χερι γενικα μεσα στην περιοχη δεν ειναι παντα πεναλτυ οχι πλεον . διαβασε τον κανονισμο και ελα να τα ξαναπουμε. εχεις πολυ μελετη να κανεις. ξεκινα βασικα με το τι ειναι πεναλτυ και τι οχι γιατι τα εχετε λιγο μπερδεμενα στο μυαλο σας ακομα. σιγα σιγα θα συνηθισετε που θα παει

Ρε, χέρι μέσα στην περιοχή είναι πέναλτυ, τι κάθεσαι και μου γράφεις τώρα.

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
δεν ξερω τι λενε οι αλλοι τυπε, αλλα εγω αυτό που λεω είναι ότι ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΡΩΜΙΚΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ   :hi:
φυσικα και ειναι βρωμικο τυπε.. αφου δεν μπορειτε να το παρεετε εσεις ας το βγαλουμε βρωμικο παροτι ειναι το πιο ενδιαφερον και αμφιρροπο της τελευταιας 20ετιας. ας βγαλουμε το βαγγελα να κλαψει δημοσια μπας και το υποβαθμισει αφου το εχασε καθαρα απο την τσιγγουνια του φετος. μεχρι τον χειμωνα που βγηατε πρωταθλητες ητανε ολα καλα απο κει και μετα αρχισε να βρωμιζει ε γαυροι??

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Ρε, χέρι μέσα στην περιοχή είναι πέναλτυ, τι κάθεσαι και μου γράφεις τώρα.
κλασσικος αμπαλος γαυρος. πανε διαβασε τον κανονισμο ταγαρι και πανε να κανεις μαθημα με υφος βλαχοδασκαλου στην προβατοσελιδα σας. εδω δεν θα μας αλλαζεις τους κανονισμους με το κατα πως εμαθες 20 χρονια

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.109
Πόντοι
5.506
το ξερω οτι δεν ξερεις. οτι ακουσεις απο τα γαυροραδια και τον πρωταθλητη παπαγαλιζεις. αυτο για τα τσιγαρα αααν ηξερες θα ειχες μαθει οτι η λασπη επεσε κατω και του ζητουσαν συγγνωμες μετα. αλλα αυτα δεν τα γραφουν οι πρωταθλητες φυσικα. πολλα λενε επισης και για το πως ηρθε το noor1 και ποιος το χρηματοδοτουσε τυπε. γιαυτο υπαρχουν και μαρτυρες και δικαστηρια. γι ααυτα που λες εσυ υπαρχει μονο ο πρωταθλητης να σου τα λεει και οχι η ελληνικη δικαιοσυνη ουτε οι κασετες με το "βαγγελα" σε πρωταγωνιστικο ρολο ουτε 40 χιλιαδες σελιδες δικογραφια. οσο να το πεις υπαρχει μια μικρη διαφοραα ετσι δεν ειναι ?

Άσε τα γαυροσαιτ και τις δικογραφίες, ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ κανείς;;

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Άρα ποιό πρωτάθλημα είναι καθαρό τα τελευταία 50 χρόνια ρε τύπε;
ολα καθαρα ειναι ρε τυπε να στο χαλασω? μονο το φετινο ειναι βρωμικο. οκ ? ικανοποιημενος? ο βαγγελας και ο κυρ σαββας σιγουρα θα ητανε

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Άσε τα γαυροσαιτ και τις δικογραφίες, ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ κανείς;;
δεν γινανε τα δικαστηρια ακομα. ενα χρονο παλευει ο βαγγελας να παει απο αναβολη σε αναβολη. τι ασε τα γαυροσαιτ ρε ? αφου μονο απο εκει βγαινουν οι "εγκυρες" ειδησεις. στα γεγονοτα τωρα ΜΟΝΟ ο προεδρος σου κατηγορειται και εχει δικαστηρια για εγκληματικη οργανωση (πανηγυριζατε που εγινε συμμορια ρε καρμοιριδες μεχρι εκει φτασατε να πανηγυριζετε για παρανομιες, αλλα οι εισαγγελεις δεν μασησαν) και αυτουνου το ονομα εμπλεκεται στην υποθεση με το καραβι. για πες μου τωρα κατηγορειται κανενας αλλος προοεδρος/μεγαλομετοχος ομαδας  για κατι τετοιο απο ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ θεσμου οπως η ελλ. δικαιοσυνη και δεν το μαθαμε? τετοια τιμη μονο ο βαγγελας

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.109
Πόντοι
5.506
κλασσικος αμπαλος γαυρος. πανε διαβασε τον κανονισμο ταγαρι και πανε να κανεις μαθημα με υφος βλαχοδασκαλου στην προβατοσελιδα σας. εδω δεν θα μας αλλαζεις τους κανονισμους με το κατα πως εμαθες 20 χρονια

Κάτσε ρε, δηλαδή το πέναλτυ που ζητάτε στο 14' στη σέντρα που βρήκε το χέρι, δεν ήταν;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.109
Πόντοι
5.506
δεν γινανε τα δικαστηρια ακομα. ενα χρονο παλευει ο βαγγελας να παει απο αναβολη σε αναβολη. τι ασε τα γαυροσαιτ ρε ? αφου μονο απο εκει βγαινουν οι "εγκυρες" ειδησεις. στα γεγονοτα τωρα ΜΟΝΟ ο προεδρος σου κατηγορειται και εχει δικαστηρια για εγκληματικη οργανωση (πανηγυριζατε που εγινε συμμορια ρε καρμοιριδες μεχρι εκει φτασατε να πανηγυριζετε για παρανομιες, αλλα οι εισαγγελεις δεν μασησαν) και αυτουνου το ονομα εμπλεκεται στην υποθεση με το καραβι. για πες μου τωρα κατηγορειται κανενας αλλος προοεδρος/μεγαλομετοχος ομαδας  για κατι τετοιο απο ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ θεσμου οπως η ελλ. δικαιοσυνη και δεν το μαθαμε? τετοια τιμη μονο ο βαγγελας

Ξέρεις τη διαφορά από το κατηγορείται μέχρι το καταδικάστηκε;

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Κάτσε ρε, δηλαδή το πέναλτυ που ζητάτε στο 14' στη σέντρα που βρήκε το χέρι, δεν ήταν;
και τι σε ενδιαφερει εσενα ρε τυπε? θελεις να κλαψεις και γιαυτο εκτος του "φαουλ" που εγινε στον μποτια ?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.109
Πόντοι
5.506
και τι σε ενδιαφερει εσενα ρε τυπε? θελεις να κλαψεις και γιαυτο εκτος του "φαουλ" που εγινε στον μποτια ?

Όχι, απλά σε ρωτάω αν ήταν πέναλτυ και αν το πέναλτυ είναι 100% γκολ. Μας γκάστρωσες.

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Ξέρεις τη διαφορά από το κατηγορείται μέχρι το καταδικάστηκε;
εσυ ξερεις την διαφορα που υπαρχει μεταξυ ενος αθωου 100% με εναν που εχει δικαστηριο? ποια ειναι η διαφορα καποιου που δεν ακουγεται καν το ονομα του στις κασετες για στημενα και καποιου αλλου (βαγγελα τον λενε δεν ξερω αν τον ξερεις) που ολοι θελανε να μιλησουνε με αυτον για να τους "κανονισει" και να παρει της μεγαλες αποφασεις? και στην τελικη που ξερεις οτι δεν θα καταδικαστει εσυ? εισαι και μεντιουμ τωρα? μονο που καθεσαι και μου μιλας τοση ωρα για εναν υποδικο και οχι για την ομαδα σου φαντασου τι προβατοζητιανος εισαι ρε καημενε. πανε να τσιμπουκωσεις το βαγγελα τωρα και ασε μας εμας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom