Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
218
Like
17.769
Πόντοι
38.177
Πια περσινα;;;;εσυ δεν καταλαβαινεις πως το καφενειο ατρομητος χωρις ουαρντα και χατζηισαια ειναι καφενειο;;;;;;;
Στην ισοβαθμια με παιρνει η αεκ λογω του μεταξυ μας παιχνιδιου..
Ελπιζω στο λαιβ να επαιξες ανατροπη...Ο ρωσος πως θα βγαλει χρημα απο τον ΠΑΟΚ;καλα δεν λεω αζαζελ;;;;;;;;;; :boff: :boff: :boff: :boff: :boff: :boff:

Βγαζει απο τις σφαιρες στη Σαυδικη Αραβια και τα τσιγαρα στο Ροστοφ...

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
141
Πόντοι
16
Πια περσινα;;;;εσυ δεν καταλαβαινεις πως το καφενειο ατρομητος χωρις ουαρντα και χατζηισαια ειναι καφενειο;;;;;;;
Στην ισοβαθμια με παιρνει η αεκ λογω του μεταξυ μας παιχνιδιου..
Ελπιζω στο λαιβ να επαιξες ανατροπη...Ο ρωσος πως θα βγαλει χρημα απο τον ΠΑΟΚ;καλα δεν λεω αζαζελ;;;;;;;;;; :boff: :boff: :boff: :boff: :boff: :boff:
καφενειο ο ατρομητος?την παλευεις?χωρις 5 βασικους ηρθε στο μπουρδελο σου και αν δεν επαιζε στην 11αδα σου ο παπαπετρου θα σε γλενταγαν...

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
καφενειο ο ατρομητος?την παλευεις?χωρις 5 βασικους ηρθε στο μπουρδελο σου και αν δεν επαιζε στην 11αδα σου ο παπαπετρου θα σε γλενταγαν...
Την παλευεις;απο ποτε ο ατρομητος ειναι η ομαδα με την βαρια φανελλα;η παναχαικη και η δοξα δραμας εχουν βαρυτερη φανελα.
Με το θα και το εαν δεν γραφεται ιστορια....σε πονεσε;στα αρχιδια μου.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
218
Like
17.769
Πόντοι
38.177
:2funny:

Συνημμένα

• FB_IMG_1511211973745.jpg
    FB_IMG_1511211973745.jpg
    60,8 KB · Εμφανίσεις: 19

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Μαθημενοι στις πορειες ειναι οι γριες..καυτατζογλειο κατσανειο και μετα β μετα γ αλλαζουμε και κανα αφμ.
Εσεις μαθημενοι στις πορειες...ανω ραχουλα κατω ραχουλα ανω πορογια κατω πορογια.Ξανα β  και ξανα β και ξανα β..ποσα χρονια ειστε β εθνικη;

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
141
Πόντοι
16
Την παλευεις;απο ποτε ο ατρομητος ειναι η ομαδα με την βαρια φανελλα;η παναχαικη και η δοξα δραμας εχουν βαρυτερη φανελα.
Με το θα και το εαν δεν γραφεται ιστορια....σε πονεσε;στα αρχιδια μου.
ρε τραβεστογαμι ποιος ειπε οτι ο ατρομητος εχει βαρια φανελα?και απο εσενα ο αρης εχει περισσοτερα πρωταθληματα...αρα και μεγαλυτερη ομαδα ετσι?τι να με πονεσει ρε μλκ?εξοχικο μου το εχω κανει το μπουρδελο σου...

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
ρε τραβεστογαμι ποιος ειπε οτι ο ατρομητος εχει βαρια φανελα?και απο εσενα ο αρης εχει περισσοτερα πρωταθληματα...αρα και μεγαλυτερη ομαδα ετσι?τι να με πονεσει ρε μλκ?εξοχικο μου το εχω κανει το μπουρδελο σου...
κατσε ακομα μια χρονια στην β μαλακοκαυλη να βαλεις μυαλο.Αητητε στην ευρωπη...ποτε ειδες να παιρνει τιτλο η ομαδα σου;
Α ναι ρε συ πηρες το πρωταθλημα της γαμμα εθνικης..προσφατα...πρωταθλημα η κυπελλο απο ποτε στην α εθνικη;
Τα φιλαρακια σου οι αρειανοι ξερουν πολυ καλα τον τραβεστογαμη και τον σεβονται..εσυ μαλλονκατι θελεις για να με σεβεσαι...

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
141
Πόντοι
16
κατσε ακομα μια χρονια στην β μαλακοκαυλη να βαλεις μυαλο.Αητητε στην ευρωπη...ποτε ειδες να παιρνει τιτλο η ομαδα σου;
Α ναι ρε συ πηρες το πρωταθλημα της γαμμα εθνικης..προσφατα...πρωταθλημα η κυπελλο απο ποτε στην α εθνικη;
Τα φιλαρακια σου οι αρειανοι ξερουν πολυ καλα τον τραβεστογαμη και τον σεβονται..εσυ μαλλονκατι θελεις για να με σεβεσαι...
τραβελογαμη τα εχεις χασει...μια ατρομητο με λες μια Αριανο αποφασισε και απαντα σε αυτα που σε ρωταω...εγω λουγκρες δεν σεβομαι
γτ εσυ απο ποτε πηρες πρωταθλημα τελευταια φορα στην α εθνικη?ενα λακι καπ πηρες και αυτο ψευτικο  :gay: :gay:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Εγω πρωτος σε ρωτησα εσυ πρωτος θα απαντησεις...για το λουγκρες απλα το προσπερναω διοτι 7 χρονια εδω μεσα δεν χρειαζεται να αποδικνυω κατι...
Εσυ ομορφοπαιδο ποτε πηρες πρωταθλημα;;;;Τι ομαδα εισαι;;; :takethis:

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
141
Πόντοι
16
Εγω πρωτος σε ρωτησα εσυ πρωτος θα απαντησεις...για το λουγκρες απλα το προσπερναω διοτι 7 χρονια εδω μεσα δεν χρειαζεται να αποδικνυω κατι...
Εσυ ομορφοπαιδο ποτε πηρες πρωταθλημα;;;;Τι ομαδα εισαι;;; :takethis:
και τοτε γτ εχει τετοιο νικ τυπε? :S :S
ειπες οτι ειμαι Αρης και Ατρομητος τι με ρωτας τοτε? :headbaning1: :headbaning1:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Το συγκεκριμενο νικ νειμ διαλεχτηκε γιατι παντα προκαλει εντυπωση.Το αν εγω λεω οτι εισαι αρειανος η ατρομητος δεν εχει σημασια.Το θεμα μας ειναι τι εισαι;τοσο δυσκολο ειναι να το πεις ντρεπεσαι;;;;;;;;;;; :gay: :gay: :gay: :gay:

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
141
Πόντοι
16
Το συγκεκριμενο νικ νειμ διαλεχτηκε γιατι παντα προκαλει εντυπωση.Το αν εγω λεω οτι εισαι αρειανος η ατρομητος δεν εχει σημασια.Το θεμα μας ειναι τι εισαι;τοσο δυσκολο ειναι να το πεις ντρεπεσαι;;;;;;;;;;; :gay: :gay: :gay: :gay:
τι να ντραπω ρε τυπε?Ολυμπιακος ειμαι..νεο φαληρο μενω τι ηθελες να ειμαι?σου εφυγε η απορια τωρα?τι εντυπωση να προκαλει ρε τυπε το νικ σου ακριβως?εσυ και ο tedy εδω μεσα  :effemine: :effemine:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Εχασε ο ατρομητουλης σε πονεσε τοσο πολυ οπαδε του ολυμπιακου και μπηκες να μας πεις τον πονο σου στο θεμα του ΠΑΟΚ..ενδιαφερον...
Ποσο παναει οταν ο ΠΑΟΚ γαμαει ;;;;;;;;; ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Βλεπω μας λες λουγκρες αλλα ξερεις και τον tedy ε;;;;;;;;
Μαλλον εδω εχουμε να κανουμε με εναν αντρακλα που η τεστοστερονη τρεχει απο τα μπατζακια αλλα γουσταρει και το κωλοδακτυλο και να του γλυφουν την κωλοτρυπιδα. :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Αρκετα ασχοληθηκα μαζι σου...βρισε ..κανε οτι θελεις εχω πιο σοβαρα πραγματα να ασχοληθω...αντε καλο βραδυ ... :heavymetalbig:

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
141
Πόντοι
16
Εχασε ο ατρομητουλης σε πονεσε τοσο πολυ οπαδε του ολυμπιακου και μπηκες να μας πεις τον πονο σου στο θεμα του ΠΑΟΚ..ενδιαφερον...
Ποσο παναει οταν ο ΠΑΟΚ γαμαει ;;;;;;;;; ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Βλεπω μας λες λουγκρες αλλα ξερεις και τον tedy ε;;;;;;;;
Μαλλον εδω εχουμε να κανουμε με εναν αντρακλα που η τεστοστερονη τρεχει απο τα μπατζακια αλλα γουσταρει και το κωλοδακτυλο και να του γλυφουν την κωλοτρυπιδα. :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay:
τυπε δεν τον ξερω τοσο καλα οσο τον ξερεις εσυ...τουλαχιστον εγω ειμαι με αντρικο ονομα και σκληρος μυστης!εσυ τι εισαι μωρη λελετα?Ο ατρομητουλης που λες σε γλενταει και σου κανει πλακα αιωνιε 4-5 καταλαβες?τι τραβεστο μαλακιες λες ρε τρομπα?σκουπιδι...σαλτα γαμησου μαλακα ανωμαλε! :vomit: :vomit:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom