Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Πολυ κακο ματς το χθεσινο, σε σχεση με την περσινη ματσαρα των εκατερωθεν φασεων! :hi:

Ηρθαν τα [size=20pt]ΠΕΤΡΙΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΙΑ[/size]! :rockon: Πετουσαν δευτερες μπαλες απο το 60' ενιωσα πως επαιζα στο Λειβαδι του Κομποτη! Και μια ανειπωτη χαρα ηρθε στο τελος για μενα οταν καναν τον γυρο του θριαμβου νικωντας τον [size=50pt]ΦΕΤΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ!!![/size] :rockon:

Δωσαμε μια μινι χαρα σε Αμπαλους κ Ανυπαρκτους!  :grin:
[size=70pt]
ΑΥΤΟΣ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΘΑ ΒΑΦΤΕΙ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟΣ!!![/size]
:headbaning2:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
218
Like
17.783
Πόντοι
38.177
Πολυ κακο ματς το χθεσινο, σε σχεση με την περσινη ματσαρα των εκατερωθεν φασεων! :hi:

Ηρθαν τα [size=20pt]ΠΕΤΡΙΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΙΑ[/size]! :rockon: Πετουσαν δευτερες μπαλες απο το 60' ενιωσα πως επαιζα στο Λειβαδι του Κομποτη! Και μια ανειπωτη χαρα ηρθε στο τελος για μενα οταν καναν τον γυρο του θριαμβου νικωντας τον [size=50pt]ΦΕΤΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ!!![/size] :rockon:

[size=70pt]

Κανείς δεν πήρε πρωτάθλημα με ένα γκολ σε εκτός έδρας ματς!!!
Πρωταθλητής Οκτωβρίου μπορείς να είσαι μόνο,κι αυτό για μια βδομάδα  :2funny:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Αζαζελ το απιστευτο σερι σου στην ευρωπη που εισαι αητητος ποσο ακομα θα συνεχιστει;;;;;;;;;;; :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
218
Like
17.783
Πόντοι
38.177
Αζαζελ το απιστευτο σερι σου στην ευρωπη που εισαι αητητος ποσο ακομα θα συνεχιστει;;;;;;;;;;; :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom:

Σίγουρα και φέτος,η δικιά σου ομάδα πότε θα κάνει την πρώτη της νίκη σε εκτός έδρας ματς γι'αυτή την περίοδο?

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
εσυ το πρωταθλημα στην β θα ξεκινησει;;;;;;;;;;;;;;;;; :tn04: :tn04: :tn04: :tn04:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Στις ερωτήσεις δεν απαντάνε με ερώτηση,είναι όρος του διαλόγου!!!
Ας τα παρουμε απο την αρχη...εχασες την ανοδο περσι και πηγες να την παρεις στα χαρτια και τελικα αυτο που καταφερες ηταν να μην αδειοδοτηθειςΛΕΩ ΨΕΜΑΤΑ;;;;;;;Που στον πουτσο ειναι η διοικηση σου που στον πουτσο ειναι ο λαος σου;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Εγω θα ντρεπομουν να κυκλοφορησω και αν ειχαν στοιχειωδη τσιπα η διοικηση σου θα παριτονταν.
Συνεχιζεις να εχεις τους ιδιους ανυπαρκτους να σε διοικουν
ΥΓ.αν κανω καπου λαθος διορθωσε με.

koukos0000

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Like
243
Πόντοι
26

[size=70pt]
αδερφε χθες εχασα ενα δελτιο 327 ευρω απο το ολυμπιακος-παοκ  να μπουν πανω απο 105 γκολ.πιστευα οτι ο παοκ θα βαλει εστω ενα.οταν δε μπορουμε να κερδισουμε αυτο τον ολυμπιακο τι πρωταθλητες να βγουμε?που βγαινει ο μυρωδιας ο λουτσεσκου και λεει παιξαμε καλυτερα?που το δε?πηγε και μου εβαλε το καμπος αντι του πελκα?γελαει ο κοσμος.ασε και παω να σκασω απο χθες.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
218
Like
17.783
Πόντοι
38.177
Ας τα παρουμε απο την αρχη...εχασες την ανοδο περσι και πηγες να την παρεις στα χαρτια και τελικα αυτο που καταφερες ηταν να μην αδειοδοτηθειςΛΕΩ ΨΕΜΑΤΑ;;;;;;;Που στον πουτσο ειναι η διοικηση σου που στον πουτσο ειναι ο λαος σου;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Εγω θα ντρεπομουν να κυκλοφορησω και αν ειχαν στοιχειωδη τσιπα η διοικηση σου θα παριτονταν.
Συνεχιζεις να εχεις τους ιδιους ανυπαρκτους να σε διοικουν
ΥΓ.αν κανω καπου λαθος διορθωσε με.

Που κολλάει αυτό που γράφεις ρε προπαγανδιστη?
Σε ρώτησα ποτέ θα κάνεις την πρώτη σου Νίκη και μου γράφεις για τον Άρη,τη διοίκηση μου και χίλιες δύο ακόμα μπούρδες,βάλε σε μια σειρά τις σκέψεις σου και θα γλυτώσεις το εγκεφαλικό!!!

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
218
Like
17.783
Πόντοι
38.177

Ρε μπούφο κάτσε και δες το σημερινό διάλογο μας και πες μου Ποιος απαντάει με ερωτήσεις στις ερωτήσεις!!!
Με ρώτησες πόσα χρόνια θα παραμείνω αήττητος ακόμα,σου απάντησα και σε ρώτησα ποτέ θα κάνεις την πρώτη νίκη σου εκτός έδρας και μου απάντησες με ερώτησή για τη διοίκηση μου και άλλες μπούρδες.
Μου φαίνεται ότι ο Μπουξος που λέει για συνάντηση αυτιστικών δεν έχει και άδικο..

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Ρε μπούφο κάτσε και δες το σημερινό διάλογο μας και πες μου Ποιος απαντάει με ερωτήσεις στις ερωτήσεις!!!
Με ρώτησες πόσα χρόνια θα παραμείνω αήττητος ακόμα,σου απάντησα και σε ρώτησα ποτέ θα κάνεις την πρώτη νίκη σου εκτός έδρας και μου απάντησες με ερώτησή για τη διοίκηση μου και άλλες μπούρδες.
Μου φαίνεται ότι ο Μπουξος που λέει για συνάντηση αυτιστικών δεν έχει και άδικο..
Εχει χαθει καθε εννοια του μετρου.Δεν μας κανουν καζουρα οι γαυροι και μας κανεις μονο εσυ..που εισαι αρειανος.Η ιστορια εγραψε οτι εγω χθες εχασα και εσυ εχεις διοικηση για τον πουτσο και εισαι αητητος στην ευρωπη και εισαι β εθνικη.Εγω ειμαι μπουφος η εσυ που δεν παραδεχεσαι ορισμενα πραματα;;;;;

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
218
Like
17.783
Πόντοι
38.177
Εχει χαθει καθε εννοια του μετρου.Δεν μας κανουν καζουρα οι γαυροι και μας κανεις μονο εσυ..που εισαι αρειανος.Η ιστορια εγραψε οτι εγω χθες εχασα και εσυ εχεις διοικηση για τον πουτσο και εισαι αητητος στην ευρωπη και εισαι β εθνικη.Εγω ειμαι μπουφος η εσυ που δεν παραδεχεσαι ορισμενα πραματα;;;;;

Ξεκόλλα τον κολλημένο εγκέφαλο σου,σταμάτα να ακούς μπουζο,μετροπολις,σταματα και το σανό και μάθε να απαντάς όταν σε ρωτάνε στο ανάλογο θρεντ,άμα θέλεις να μας πεις για τη μεγάλη σου αγάπη τον Άρη,έλα στο αντίστοιχο θρεντ!!!
Αλλά δεν έχεις τι να πεις και πετάς προπαγανδιστικές μαλακιες για να περάσει η ώρα και να το παίξεις έξυπνος!!!
ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΤΈ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΊΚΗ ΕΚΤΌΣ ΕΔΡΑΣ????????????????????

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Ξεκόλλα τον κολλημένο εγκέφαλο σου,σταμάτα να ακούς μπουζο,μετροπολις,σταματα και το σανό και μάθε να απαντάς όταν σε ρωτάνε στο ανάλογο θρεντ,άμα θέλεις να μας πεις για τη μεγάλη σου αγάπη τον Άρη,έλα στο αντίστοιχο θρεντ!!!
Αλλά δεν έχεις τι να πεις και πετάς προπαγανδιστικές μαλακιες για να περάσει η ώρα και να το παίξεις έξυπνος!!!
ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΤΈ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΊΚΗ ΕΚΤΌΣ ΕΔΡΑΣ????????????????????
Ποια προπαγανδα ρε ξυπνιε; μαλιστα ειναι προπαγανδα οτι εισαι β οτι εισαι αητητος και η διηκηση σου ειναι για τον πουτσο.Πεσμου απο ποι φαρμακειο προμηθευεσε ληγμενα χαπια.
Καποτε θα κερδισουμε αλλα εμεις φετος θα ειμαστε στην α αλλα εσυ στην β.

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
Ποια προπαγανδα ρε ξυπνιε; μαλιστα ειναι προπαγανδα οτι εισαι β οτι εισαι αητητος και η διηκηση σου ειναι για τον πουτσο.Πεσμου απο ποι φαρμακειο προμηθευεσε ληγμενα χαπια.
o καλυτερος σας φιλος ο βενιζελος.... φροντισε για αυτο...

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
το συμπερασμα αυτο απο που το βγαζεις οτι ειμαστε φιλοι του βαζελου;
ελα τωρα...ολοι ξερουμε γιατι ειστε α και οχι στα χωραφια του ερασιτεχνικου...μην κρυβεσαι πισω απο το δαχτυλο σου

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
218
Like
17.783
Πόντοι
38.177

Μπορείς να γίνεις λίγο Ποιος συγκεκριμένος με το ποτέ προσδιορίζεις ότι θα κάνεις την πρώτη εκτός έδρας νίκη σου?
Προπαγάνδα είναι να λες τον χορηγό ότι είναι επενδυτής η πρόεδρος η ότι αυτός θα μας ταΐζει και άλλες μπούρδες που μόνο εσείς μπορείτε να αναπαράγετε..

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Εγω ξερω πως σας χαριστηκαν χρεη με το αρθρο 44 και παρολα αυτα ξανακανατε χρεη και πεσατε.Προπαγανδα ειναι αυτο;οτι εδωσε ο ιβαν 11 μυρια προπαγανδα ειναι αυτο;Οπως εσυ με παραθυρο του νομου μπηκες στο 44 εμεις παγωσαμε χρεη.η διαφορα μας ειναι οτι κρατησαμε την ομαδα στην α σε αντιθεση με την διοικηση που ειχες εσυ και ηταν για τον πουτσο πεσατε.ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΝΩ :tn04:
ΤΖιμιαδη μην κρυβεσαι πισω απο το δακτυλο σου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom