Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
218
Like
17.792
Πόντοι
38.177
καφενειο των χωριων χειμωνιαζει ειναι η ωρα να σκασεις μουρη προσεχε ομως τις κοτες ΒΛΑΚΑΚΟ σιχαμενοι εβραιοι γεννημενοι ολοι σας απο ΤΟΥΡΚΟ πατερα....

Τουρκε πονάς?
Φταίει ο Πειραιάς και ο Άρης Ε?
Ρώτα τον μπαμπά σου τον Γκάλη να σου πει...

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
218
Like
17.792
Πόντοι
38.177
Αζαζελ....παρε εισητηριο διαρκειας για να βλεπεις το τσιρκο σου.Αυτο το φιλικο με την μποκα ποτε θα γινει;;;;;;;;;;; :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis:

Τελικά το πρόβλημα που είχες δεν το απέβαλε ακόμα Ε?
Εδωπερα στο θρεντ της μπαουγκ θέλεις να γράψουμε για τον Άρη?
Πες μας για την κωλοομαδα σου τίποτα και άσε εμάς!!!

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Τι εγινε με τον τουρκο επενδυτη;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; :takethis: :takethis: :takethis: :takethis:Ειστε το παραρτημα του γαυρου αλλα τουλαχιστον ο ιβαν το ξερει και γι αυτο θα βλεπετε την σουπερλιγκ με το ΚΥΑΛΙ...αντε γειαααααααααααααα :takethis: :takethis:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Τελικά το πρόβλημα που είχες δεν το απέβαλε ακόμα Ε?
Εδωπερα στο θρεντ της μπαουγκ θέλεις να γράψουμε για τον Άρη?
Πες μας για την κωλοομαδα σου τίποτα και άσε εμάς!!!
Ειπα ρε ομορφοπαιδο εσυ πες μας για την ομαδα σου υπαρχετε;;αντε καντε μια γυροβολια στο θεμα του ΠΑΟΚ να δειξετε οτι υπαρχετε.
Το γεγονος οτι περασε μια ωρα και κανενας δεν εγραψε στο θεμα του γαυρου να πανηγυρισει την νικη της ομαδας του και γραφεις εσυ παραρτημα του γαυρου στο θεμα του ΠΑΟΚ πως να το σχολιασω;

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
218
Like
17.792
Πόντοι
38.177
Τι εγινε με τον τουρκο επενδυτη;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; :takethis: :takethis: :takethis: :takethis:Ειστε το παραρτημα του γαυρου αλλα τουλαχιστον ο ιβαν το ξερει και γι αυτο θα βλεπετε την σουπερλιγκ με το ΚΥΑΛΙ...αντε γειαααααααααααααα :takethis: :takethis:

Σταμάτα να τρως κουτόχορτο και να ακούς μπουζο και Μητρόπολις,σ'εχουν χαζέψει!!!
Για ποιον επενδυτή μιλάς ρε ταγάρι,Χορηγός είναι,ξύπνα!!!
Σε πουλάνε παπαντζα και δεν ξέρεις τι σε γίνεται..

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Συνεχισε να εκτιθεσαι...γραφε στο θεμα του ΠΑΟΚ και πανηγυριζε την νικη του γαυρου...Φανταζομαι μετα το τελος του αγωνα εκανες και εσυ ολε-ολε που κανανε οιπαικτες του γαυρου.
Οσο για τον επενδυτη-χορηγο θα ηθελες και εσυ εναν σαν τον ιβαν αλλα εφοσον δεν τον εχεις ..λατρευεις να τον μισεις.
Συνεισε να γραφεις.Αλλα μπες και στο θεμα του γαυρου και ευχαριστησε το κεντρικο καταστημα για την χαρα που πηρες σημερα.
Ραδιοφωνα δεν ακουω...καθρεφτης της ομαδας ειναι το χορταρι και εχω αποψη.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
218
Like
17.792
Πόντοι
38.177
Συνεχισε να εκτιθεσαι...γραφε στο θεμα του ΠΑΟΚ και πανηγυριζε την νικη του γαυρου...Φανταζομαι μετα το τελος του αγωνα εκανες και εσυ ολε-ολε που κανανε οιπαικτες του γαυρου.
Οσο για τον επενδυτη-χορηγο θα ηθελες και εσυ εναν σαν τον ιβαν αλλα εφοσον δεν τον εχεις ..λατρευεις να τον μισεις.
Συνεισε να γραφεις.Αλλα μπες και στο θεμα του γαυρου και ευχαριστησε το κεντρικο καταστημα για την χαρα που πηρες σημερα.
Ραδιοφωνα δεν ακουω...καθρεφτης της ομαδας ειναι το χορταρι και εχω αποψη.

Σταμάτα το σανό σε χαλάει...
Για ποιο λόγο να χαρώ με τη νίκη του γαύρου?
Τα δικά σας κομπλεξικα δεν είναι για μένα,Εγώ είμαι οπαδός και υποστηρίζω την ομάδα μου,το ότι γράφω εδώ μέσα για να κανω καζούρα σε σας δεν σημαίνει ότι είμαι και οπαδός της κάθε ομάδας που παίζει αντίπαλος με σας.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Σταμάτα το σανό σε χαλάει...
Για ποιο λόγο να χαρώ με τη νίκη του γαύρου?
Τα δικά σας κομπλεξικα δεν είναι για μένα,Εγώ είμαι οπαδός και υποστηρίζω την ομάδα μου,το ότι γράφω εδώ μέσα για να κανω καζούρα σε σας δεν σημαίνει ότι είμαι και οπαδός της κάθε ομάδας που παίζει αντίπαλος με σας.
ποιο σανο ρε φιλε;;;;;;;Τι σου δινει χαρα;οταν χανει ο ΠΑΟΚ.Για να μπεις να κανεις καζουρα τι περιμενεις; να χασει ο ΠΑΟΚ;αρα ;υποστηριζεις την αλλη ομαδα.Απλη κοινη λογικη.Καποιος ομως που τρωει σανο αυτο δεν το καταλαβαινει.Το να μας το παιζεις και υπερανω μαλλον ειναι καινουριο ανεκδοτο.Λατρευεις να μισεις τον ΠΑΟΚ.Απλα ειναι τα πραγματα.Εγω λατρευω να μισω την μπαρτσελλονα.Εγω ομως εχω και το θαρρος να το παραδεχομαι.Εσυ ομως δεν το κανεις.

Εγγρ.
15 Δεκ 2015
Κριτικές
6
Like
280
Πόντοι
1
Οσον αφορα το πανο σαφως και δεν ειμαι υπερ...να θυμισω ομως πως για πολλα χρονια εβριζαν τους νεκρους της θ7 μεχρι που εγινε το ατυχημα στα τεμπη..ειναι μεχρι να σου σημβει...μετα το βουλωνεις

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
218
Like
17.792
Πόντοι
38.177
ποιο σανο ρε φιλε;;;;;;;Τι σου δινει χαρα;οταν χανει ο ΠΑΟΚ.Για να μπεις να κανεις καζουρα τι περιμενεις; να χασει ο ΠΑΟΚ;αρα ;υποστηριζεις την αλλη ομαδα.Απλη κοινη λογικη.Καποιος ομως που τρωει σανο αυτο δεν το καταλαβαινει.Το να μας το παιζεις και υπερανω μαλλον ειναι καινουριο ανεκδοτο.Λατρευεις να μισεις τον ΠΑΟΚ.Απλα ειναι τα πραγματα.Εγω λατρευω να μισω την μπαρτσελλονα.Εγω ομως εχω και το θαρρος να το παραδεχομαι.Εσυ ομως δεν το κανεις.

Συνέχεια μπαίνω και κάνω καζούρα εδώ μέσα,είτε κερδίσεις είτε χάσεις,οπότε το σχόλιο σου είναι άκυρο!!!
Όλη η Ελλάδα μισεί την μπαουγκ,το χαιβαν και το γαύρο(βλέπεις είναι οι ποιο βρομιαρες ομαδες),Εσύ σε μένα βρήκες πάτημα για να πεις τον πόνο σου?

larry33

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2011
Κριτικές
10
Like
635
Πόντοι
1.525
ΠΑΟκαρα για παντα

Π.Α.Ο.Κ.αρα σου λεω...μια συντομη κριτική...θεωρώ οτι παραμένουμε το φαβορι γιατι εχουμε το καλυτερο ρόστερ...στο χερι μας ειναι να κανουμε ομαδα, ακόμα και με τον Λουτσεσκου στον πάγκο, που για μένα αποδεδειγμένα δεν μπορεί...

larry33

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2011
Κριτικές
10
Like
635
Πόντοι
1.525
Συνέχεια μπαίνω και κάνω καζούρα εδώ μέσα,είτε κερδίσεις είτε χάσεις,οπότε το σχόλιο σου είναι άκυρο!!!
Όλη η Ελλάδα μισεί την μπαουγκ,το χαιβαν και το γαύρο(βλέπεις είναι οι ποιο βρομιαρες ομαδες),Εσύ σε μένα βρήκες πάτημα για να πεις τον πόνο σου?

Και μόνο συνάδελφε που δεν μπορείς να αναφερεις το όνομα μας και μας αποκαλείς σαν να είμαστε ουγκ είναι αρκετο για να αποδειξει οτι δεν κάνεις καζούρα αλλά εχεις εμπάθεια...και ευτυχως που η πλειονοτητα των οπαδών σας είναι σαν και εσενα οπαδικα και παραμένεις ανύπαρκτος στα βάθη της δευτεροτριτης εθνικης, οδηγώντας μαθηματικά τον συλλογο σου στην πλήρη αφάνεια στο άμεσι μέλλον...και ευτυχως που σε κρατάει οριακά ενα μπάσκετ και μια μορφη του Γκαλη και ο Λυπηριδης που εχει περισσότερους τίτλους απο τον συλλογο μου ...φιλικά πάντα, γιατί κατά τα άλλα σε θεωρώ πορνορεπόρτερ με περγαμηνες και πάντα σε διαβαζω με χαρά...

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
218
Like
17.792
Πόντοι
38.177
Και μόνο συνάδελφε που δεν μπορείς να αναφερεις το όνομα μας και μας αποκαλείς σαν να είμαστε ουγκ είναι αρκετο για να αποδειξει οτι δεν κάνεις καζούρα αλλά εχεις εμπάθεια...και ευτυχως που η πλειονοτητα των οπαδών σας είναι σαν και εσενα οπαδικα και παραμένεις ανύπαρκτος στα βάθη της δευτεροτριτης εθνικης, οδηγώντας μαθηματικά τον συλλογο σου στην πλήρη αφάνεια στο άμεσι μέλλον...και ευτυχως που σε κρατάει οριακά ενα μπάσκετ και μια μορφη του Γκαλη και ο Λυπηριδης που εχει περισσότερους τίτλους απο τον συλλογο μου ...φιλικά πάντα, γιατί κατά τα άλλα σε θεωρώ πορνορεπόρτερ με περγαμηνες και πάντα σε διαβαζω με χαρά...

Είσαι ωραίος και μετράς!!!
Χαίρομαι τέτοιους ανθρώπους και η καζούρα είναι για να χαμε να λέγαμε...
Εξάλλου ούτε εγώ,ούτε εσύ έχουμε άμεσο η έμμεσο κέρδος από τις ομάδες μας  ;)

larry33

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2011
Κριτικές
10
Like
635
Πόντοι
1.525
Είσαι ωραίος και μετράς!!!
Χαίρομαι τέτοιους ανθρώπους και η καζούρα είναι για να χαμε να λέγαμε...
Εξάλλου ούτε εγώ,ούτε εσύ έχουμε άμεσο η έμμεσο κέρδος από τις ομάδες μας  ;)

ειδικά το τελευταίο για το κέρδος ξαναπέστο...ξερεις τι ειναι να εισαι μπασκετικός ΠΑΟΚτσης (10 χρόνια συνεχόμενα διαρκειας) και να πηγαινεις να κερδίσεις την Κύμη για την πρωτη νικη στα 5 ματς?....και να δεχεσαι στον πάγκο σου τον Παπαθεοδώρου? άστο να πάει...και να κερδίζει και με τρίποντο στην λήξη ο Γιαννακης μετά...οχι ρε φιλε...

ILIAS1339

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Σεπ 2017
Κριτικές
21
Like
1.110
Πόντοι
1.016
To παρακάτω σχόλιο στην "efsyn" του Νίκου Γεωργόπουλου τα λέει ΟΛΑ!

Νίκος Γεωργόπουλος  2 μέρες πριν
Παρακολουθώντας προ ημερών το παιχνίδι ¨Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός (3-1) και την τεράστια διαφορά Κλάσης μεταξύ των Ομάδων, η οποία κατά
κύριο λόγω οφείλεται, εδώ και πάρα πολλά χρόνια στην πλήρη αδιαφορία όλων αυτών
που κατά διαστήματα, με την ανοχή του ΛΑΟΥ Κυβερνάνε αυτή τη Χώρα, που κάποιοι
λίγοι από μας κατά χρονικά διαστήματα λέγαμε …..¨ Προσέχεται η Ελλάδα δεν έχει
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ γιατί δεν έχει ΠΑΙΔΕΙΑ δεν έχει σωστά οργανωμένα σχολεία με Αυλές, με
Χώρους Άθλησης, με Γυμναστές Προπονητές, με Αθλητιάτρους με Αθλητικά Νοσοκομεία
(εμείς μέχρι σήμερα δεν έχουμε ΄Εδρα, Αθλητιατρικής στο Πανεπιστήμιο, όταν όλη
η Ευρώπη έχει πάνω από 100χρόνια Το 1955 είχα κάτι προβλήματα με τα πόδια μου,
και ο ΣΕΓΑΣ με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ με επήγανε στο ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ, σε ένα διάσημο τότε
Αθλητίατρο τον ΣΜΟΛΤΑΚΑ. Με κοίταξε από μακριά λέγοντας ¨ο Νίκος έχει πολύ
δυνατό Μυικό Σύστημα χρειάζεται πολύ Γυμναστική, θα κάνει ωραία Ρεκόρ ) Αυτά
πριν 62 χρόνια, και εμείς ακόμα ψαχνόμαστε, έχοντας επικεφαλής ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ
ανθρώπους. Πότε άραγε θα συνειδητοποιήσουμε, ότι η Χώρα μας δεν έχει ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ,
γιατί δεν έχει ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, γιατί δεν έχει ΠΑΙΔΕΙΑ γιατί δεν έχει ΤΙΠΟΤΑ, Συγνώμη ¨Εχει ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ !!!!!
και ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΠΑΟΚ – ΑΕΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ –
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ…κλπ..κλπ ο ΘΕΟΣ να τους έχει καλά…

ILIAS1339

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Σεπ 2017
Κριτικές
21
Like
1.110
Πόντοι
1.016
Όσο για τον διαγωνισμό των πιο σιχαμένων μυαλών, μάλλον τον κερδίζουν τα φαβορί... Εγώ τους εύχομαι γρήγορη πνευματική και ψυχική ανάρρωση στους εμπνευστές του πανό. Όσοι τους ανέχονται δίπλα τους και ανάμεσά τους, είναι συνυπεύθυνοι».

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.323
Πόντοι
5.006
ειχα πει ότι από αποψη ροστερ ο μονος σοβαρος αντίπαλος του ολυμπιακου φετος είναι ο μπαοκ...ειδα τα καραγκιοζιλικια τους με τις φιεστες και τα μεγαλα λογια πριν το ματς και σχεδόν κλειδωσα μεσα μου τον ασσο...αλλα με αυτά που λενε και γραφουν όλα τα αρδακια μετα το παιχνιδι, είμαι σχεδόν σιγουρος ότι μας τελειωσε και φετος ο παοκ....
όλα τα αρδακια προσπαθουν να ταισουν τον κοσμο σανο ότι δεν  πειραζει που τον ηπιαμε, ημασταν καλυτεροι, ο ολυμπιακος ηταν τυχερος, μας φοβηθηκε και κλειστηκε, εκανε καθυστερήσεις και λοιπες πιπες...η αληθεια είναι όμως άλλη : ο ολυμπιακος παει να γραψει παγκοσμια ιστορια φετος και να γινει η πρωτη ομαδα που θα παρει πρωταθλημα χωρις καθολου προετοιμασια....δεν μας εκλεισε ο μπαοκ, μονοι μας κλειστηκαμε γιατι μετα το 60 οι παικτες χρειαζονται φιαλες οξυγόνου...σε όλα τα παιχνίδια το ιδιο καναμε και θα κανουμε στο μελλον, ακομα και να παιζουμε με λαμια, απολλων σμυρνη και λεβαδειακο...αντι οι μπουγατσες να προβληματίζονται που ολες οι ομαδες μεχρι τωρα μας εβγαλαν το λαδι όταν κλεινόμαστε στην αμυνα (π.χ. η αεκ το 0-2 το εκανε 3-2, ο νιονιος το 1-3 το εκανε 3-3), αυτοι σχεδόν πανηγυριζουν που γινανε η πρωτη ομαδα φετος μου δεν μπορεσε να μας ζορισει όταν κλειστηκαμε....

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
218
Like
17.792
Πόντοι
38.177
Ό υπερηχητικος Μπουξος που έχει χαθεί?

Αμπε λαλε Μπουξος αγνοείται,εθεάθη τελευταία φορά να φωνάζει ότι θα πάρει το πρωτάθλημα Οκτωβρίου,έκτοτε αγνοείται η τύχη του,παρακαλώ βοηθήστε,είναι κρίμα να χαθεί το αυτιστικό μας..

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
22729202_1374058526054655_3058798543412528543_n.jpg

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom