mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.843
- Πόντοι
- 10.326
ο Χατζαρας δεν κανει?Αν η λαμια αποφασισει να αλλαξει προπονητη σας βλεπω με τον τενε φιλαρακο
ο Χατζαρας δεν κανει?Αν η λαμια αποφασισει να αλλαξει προπονητη σας βλεπω με τον τενε φιλαρακο
Αν η λαμια αποφασισει να αλλαξει προπονητη σας βλεπω με τον τενε φιλαρακο
ρε μλκ μου κ ποιος θα το πληρωσει για να σπασει συμβολαιο? Σε λιγο θα κανουν ερανους με μαυρα κουτια στην οδο τους! Απιστευτες συγκινησεις θα μας χαρισει αυτο το σωματειο της οδου Αλκμηνης!Τα συμβολαια ειναι για να σπανε....
ρε μλκ μου κ ποιος θα το πληρωσει για να σπασει συμβολαιο? Σε λιγο θα κανουν ερανους με μαυρα κουτια στην οδο τους! Απιστευτες συγκινησεις θα μας χαρισει αυτο το σωματειο της οδου Αλκμηνης!
Αλλαξες πολυ Δικεφαλε μου και το οφειλουμε στον Μεγα Ιβαν αυτο! Ποτε στην μεχρι τωρα ιστορια μας δεν ειχαμε εναν μεγαλομετοχο με τετοιο βεληνεκες! Να τον τρεμει η Χαβουζα, να εχουν χασει τον υπνο τους, να βλεπουν παντου σε στερια κ θαλασσα το ονομα του! Ειναι κιμπαρης και Μαγκια του... Οτι λαθη κανει ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΡΕ ΡΕΜΠΕΣΚΕΔΕΣ!
[size=30pt]Υ.γ.: ΑΘΗΝΑ ΕΝΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΓΑΜΗΜΕΝΗ!!![/size]
Αυτη ειναι η τεραστια αλλαγη που Ερχεται!
σοφη η μλκια σου!Μπροστινος, αυτοφωρακιας ειναι ο Ιβαν ρε μπουφο. Οταν φατε τη σφαλιαρα και σας αφησει η ρωσικη λινατσα να σας δω παλι σαν χυμενες καποτες να μυξοκλαιτε για τα κατεστημενα και τα κεντρα εξουσιας.
στα αρχιδια μας αν εχει μελλον. ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΟΛΩΝ! Τα Καλυτερα γουστα θα τα βγαλουμε με το μπουρδελο του Κουλη!Εκεί σιαπαν στη νύφη του Θερμαικού, μαζέψτε λίγο τα πουλιά σας γιατί ο Τσίπρας δεν έχει πολύ μέλλον. Πολύ απλωθήκατε. Φιλική συμβουλή.
σοφη η μλκια σου!
στα αρχιδια μας αν εχει μελλον. ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΟΛΩΝ! Τα Καλυτερα γουστα θα τα βγαλουμε με το μπουρδελο του Κουλη!
Πίστεψε με επειδή ξέρω 5-10 πράγματα παραπάνω ήταν καραστημένο!!!
Η αποπληρωμή έγινε Εχθές και η αεκ θα βγει τσάμπιονς λινγκ,κράτα αυτά που γράφω και τα ξαναλέμε μετά τα πλέι οφ ;)
Πότε ξαναπήρε και είπαν ότι είναι στημένο?άμα είδες το ματς του κυπέλλου αλλά και το χθεσινό μπορείς να καταλάβεις γιατί μιλάμε για στημένο ματς!!!οι 8/10 μπαουγκτζηδες που μίλησα μου το επιβεβαίωσαν,Φυσικά υπάρχουν και αυτοί που έχουν παρωπίδες και δεν βλέπουν τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια...
Πες μου κατι ρε μλκ μου γιατι βιαστηκες να λες τις παπαριες σου?Το ότι δεν θα βγεις τσου Λου σου λέει κάτι?
Κοίταξε τουλάχιστον να βγεις δεύτερος στα πλέι οφ και όχι τεταρτος!!!
Αλλη μια επιβεβαιωση του Θρυλικου!Φαντασου ΠΑΟΚΤΣΗ τι θα γινοταν σε ενδεχομενο απωλειας αυτου του τιτλου! Και μετα να διαχειριστεις κ το διπλο της ΚΟΥΛΑΣ!
Ηδη οι εξαφανισμενες φωνουλες της μιας βδομαδας εμφανιστηκαν στο πρωτο αρνητικο αποτελεσμα! Να γνωριζουν πως η εκδικηση ειναι ενα πιατο που τρωγεται κρυο.
Υ.γ.:ΠΟΛΕΜΟ ΘΕΛΟΥΝ Κ ΣΤΑ ΠΛΕΥ ΟΦ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.
ΝΑ ΜΗΝ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙ ΠΟΤΕ!