Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.552
Πόντοι
34.538
ρε μαλακα βγαλε αυτο κατω απο τα κειμενα σου, μας εχεις κατατυφλωσει...δεν διαβαζω το σχολιο σου πλεον μονο και μονο για αυτο...
:thebigfinger: :thebigfinger: :thebigfinger: :thebigfinger:

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
ρε μαλακα βγαλε αυτο κατω απο τα κειμενα σου, μας εχεις κατατυφλωσει...δεν διαβαζω το σχολιο σου πλεον μονο και μονο για αυτο...

Τύπε φέρω ευθύνη για αυτό, και την αναλαμβάνω...

Πριν είχε μία υπογραφή ένα χιλιόμετρο.

Έγραφε πάνω "θέλω να δω" και μετά από ώρες κάτω χαμηλά "τον γάτο σου".

Ίδρωσα μέχρι να του δείξω πώς φαίνονταν σε τρίτους...

Το στροφόμετρο έδειχνε χαμηλές τιμές.

Αυτά βέβαια, δεν μπορούν να ερμηνευθούν με την κοινή λογική,

και μάλλον κάτι θελει να πει ο καλλιτέχνης στην υπογραφή του.

Τί όμως, μόνον αυτός γνωρίζει.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
ναι μαλακομπαοκτζηδες,εχουμε σελιδα.αυτο δε σημαινει οτι θα λετε ο,τι σας κατεβαινει στο κεφαλι χωρις απαντηση.δε μπορειτε ρε βλακες να μιλατε για πολιτικη στηριξη οταν σας αγοραζαν διαρκειας πολιτικοι,οταν σας χαριζαν γηπεδα οι πολιτικοι,οταν σας παγωναν τα χρεη οι πολιτικοι.δε μπορειτε να μιλατε για τιμωρια για ενα κιλο ψαρια ρε τραχαναδες και να μην περιμενετε απαντηση οταν ολος ο κοσμος εκτος απο τους χαζοπαοκτζηδες ειδαν εισβολη ουγκανων στο γηπεδο.καταλαβες;αν δε θελετε κριτικη,βουλωστε τα στοματα σας και κλειστε τους υπολογιστες.
Ακου μαλακοαντιπαοκση που μιλας κιολας.Σκανδαλο κοσκωτα -σαλιαρελη...μουγκα...Σκανδαλο λουλουδιων και σκανδαλο με το ξυλο που επεσε με τον γαυροκαι ο υπουργος της νδ να λεει οτι αν και γαυρος δεν μπορω να ριξω τον βαζελο.Αεκ αρθρο 44 αρθρο 99ρουλης τα ιδια....ΤΟΛΜΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;κριτικη θα κανεις οταν ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ...ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.716
Πόντοι
10.326
Οχι με 10 αλλα με [size=60pt] 9[/size] επρεπε να παιζει ο δορυφορος! :rockon: :rockon:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.716
Πόντοι
10.326
Αλλη μια επιθεση δεχτηκε ο προεδρας μας απο εναν ακατανομαστο. Τους ταιζουμε, πληρωνουμε τα γαμησιατικα τους 40 χρονια κ εχουν το θρασος κ μιλανε! :tickedoff:

[size=50pt]ΠΟΥΤΑΝΟΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΩΣ ΕΔΩ! ΟΠΟΥ ΣΑΣ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΡΟΤΣΙ ΘΑ ΦΕΥΓΕΤΕ!!![/size] :rockon:

delipas

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Ιουλ 2008
Κριτικές
83
Like
9.742
Πόντοι
24.351
μπουγατσοκιμα

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
218
Like
17.786
Πόντοι
38.177
Ακου μαλακοαντιπαοκση που μιλας κιολας.Σκανδαλο κοσκωτα -σαλιαρελη...μουγκα...Σκανδαλο λουλουδιων και σκανδαλο με το ξυλο που επεσε με τον γαυροκαι ο υπουργος της νδ να λεει οτι αν και γαυρος δεν μπορω να ριξω τον βαζελο.Αεκ αρθρο 44 αρθρο 99ρουλης τα ιδια....ΤΟΛΜΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;κριτικη θα κανεις οταν ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ...ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Ενω εσυ που εισαι πεντακαθαρος εδω και χρονια,βγαινεις και το φωναζεις σε καθε ευκαιρια σου  :jerking:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.716
Πόντοι
10.326
Στο δελτιο του ΣΚΑΙ ο πονος ηταν απεριγραπτος! Οπως κ στην ν.δουλα. :pipa3:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Ενω εσυ που εισαι πεντακαθαρος εδω και χρονια,βγαινεις και το φωναζεις σε καθε ευκαιρια σου  :jerking:
Ρε συ πλακα κανεις;;;;;;;;;;;;;;;;εχω πει προσωπικα εγω οτι ειμαι πεντακαθαρος;;;;;;;;αλλα να ακουω να μου μιλανε για ηθικη βαζελοι και γαβροι ε ειναι για γελια και κλαματα

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
218
Like
17.786
Πόντοι
38.177
Ρε συ πλακα κανεις;;;;;;;;;;;;;;;;εχω πει προσωπικα εγω οτι ειμαι πεντακαθαρος;;;;;;;;αλλα να ακουω να μου μιλανε για ηθικη βαζελοι και γαβροι ε ειναι για γελια και κλαματα

Ετσι ειναι,αλλα κοιτα λιγο μην γινεις σαν κι αυτους,γιατι ετσι παει η κατασταση με τον χαιβαν

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Ετσι ειναι,αλλα κοιτα λιγο μην γινεις σαν κι αυτους,γιατι ετσι παει η κατασταση με τον χαιβαν
το ιδιο ενδιαφερον αν εδειχνες και για τον προεδρο σου τον καρυπιδη... :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :happy: :happy: :happy: :happy:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
218
Like
17.786
Πόντοι
38.177
το ιδιο ενδιαφερον αν εδειχνες και για τον προεδρο σου τον καρυπιδη... :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :happy: :happy: :happy: :happy:

Ενας τσομπανοβλαχος απο ενα χωριουδακι ειναι,δεν ξερει τι του γινεται,γι'αυτο τραβαμε αυτα που τραβαμε εμεις.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Ενας τσομπανοβλαχος απο ενα χωριουδακι ειναι,δεν ξερει τι του γινεται,γι'αυτο τραβαμε αυτα που τραβαμε εμεις.
καταφερε να ριξει την βεροια και δεν μπορεσε να ανεβασει εσας :tn04: :tn04: :tn04: :tn04: :tn04: :tn04: :tn04: :tn04:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Αν η λαμια αποφασισει να αλλαξει προπονητη σας βλεπω με τον τενε φιλαρακο :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom