travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
κυριοι φευγω παω να δω το λυων αγιαξ...καλα να περνατε
ρε φιλε,,..εμενα με ενοχλησε η συμπεριφορα του χιμενεθ..πηρε κυπελο με γκολ οφσαιτ αλλα τοτε δεν δηλωσε πως οι διαιτητες δεν πρεπει να παιζουν με τα συναισθηματα των ανθρωπων. Ισπανος ο χιμενεθ ισπανος και ο τσολο.Εφαγε σφαγη και δεν ορμησε στους διαιτητες και δεν εφυγε απο την συνεντευξη τυπου.Ο ενας απλα ειναι ΚΥΡΙΟΣ και ο αλλος ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ.
λαθος κανεις εδω αδερφι...γκεραρντ (επειδη τον ειδα προσφατα και θυμηθηκα),βαλβερδε,σαντος,ο περιεργος που δεν εκανε νικη με εμας αλλα πηρε τιτλο αγγλια και πολλοι αλλοι...σιγουρα αθλιο περιβαλλον αλλαΔε σου κάνει εντύπωση οτι στην Ελλάδα ΚΑΙ οι ξένοι που έρχονται γίνονται γραφικοί καραγκιόζηδες σαν τα μούτρα μας; Είναι άθλιο το περιβάλλον τύπε, μην το ψάχνεις αλλού. Πάντα έτσι ήταν, πάντα έτσι θα είναι.
τουμπα λιμπρε τυπε?Αντε ΚΛΩΝΟΙ ΤΑ ΜΕΛΕ!
οχι ακομα μια χαρα ειμαι κ ξερω πολυ καλα τι λεω!τουμπα λιμπρε τυπε?
οκ αδερφε δεν το πιασα εγωοχι ακομα μια χαρα ειμαι κ ξερω πολυ καλα τι λεω!
Το SUPER ΠΑΡΟΛΙ του μπουχου γι αυτο το Σ/Κ ειναι: 1. ΠΑΟΚ -Ασανσερ :Ασσαρα 3μπαλου!
2. ΟΦΗ-Ατιτλος: Ασσαρα απο εδω ως το Ηρακλειο!
3.Λαμια-Απολλων Σμυρνης: Χ νομιζω πως αποδοση αυτο το Χ θα εχει 1.10!
Γιατί να βγάλει ανακοίνωση; Αδικήθηκε;εγω παντος δεν ειδα τον σιμεονε να κανει τα καραγκιοζιλικια του χιμενεθ....ν δουμε θα βγαλει ανακοινωση η αθλετικο;
Άμα ήταν λίγο πιο τυχεροί οι ΑΕΚτζηδες θα επεφτες μέσα στο τριμπαλο ρε μπαγασα.καλα για άσσο δεν το συζητάμε,με τι;με ποιον;Το SUPER ΠΑΡΟΛΙ του μπουχου γι αυτο το Σ/Κ ειναι: 1. ΠΑΟΚ -Ασανσερ :Ασσαρα 3μπαλου!
2. ΟΦΗ-Ατιτλος: Ασσαρα απο εδω ως το Ηρακλειο!
3.Λαμια-Απολλων Σμυρνης: Χ νομιζω πως αποδοση αυτο το Χ θα εχει 1.10!
σε γλεντησαν πριν μια βδομαδα σε Τελικο! Τελοσπαντων δικαιη νικη η σημερινη χαλαλι σας!Άμα ήταν λίγο πιο τυχεροί οι ΑΕΚτζηδες θα επεφτες μέσα στο τριμπαλο ρε μπαγασα.καλα για άσσο δεν το συζητάμε,με τι;με ποιον;
aza ποσο χρονων εισαι?παιζει να μην εχεις δει κανενα κυπελλο οσα χρονια ζεις.και μην μου το γυρισεις στο μπασκετ τωρα οπως κανετε εσεις οι αριανοι.Μπαογκια εξυγιαντες της πλακας τι έγινε?
Ξεπληρώσατε το πιπελλο που σας χάρισαν η ακόμα νομίζετε ότι το κερδίσατε με την Μπαρτσελόνα σας?
Παλιορεζιλια,γαύροι του βορρά,εμετικοι...
Ο άλλος πήγε στο γήπεδο και δεν πήρε λέει χαμπάρι τι γίνεται,Πόσο πρόβατα να είστε Επιτέλους???
Ο θωμαιδης ρωτάει και ανησυχεί,στημένο ρώσο που θα βρει...
aza ποσο χρονων εισαι?παιζει να μην εχεις δει κανενα κυπελλο οσα χρονια ζεις.και μην μου το γυρισεις στο μπασκετ τωρα οπως κανετε εσεις οι αριανοι.
αφου ειναι θρεντ του παοκ τι δουλεια εχεις και ξημεροβραδιαζεσαι εδω μεσα και εισαι πιο πολυ εδω παρα στο θρεντ της ομαδας σου μαιντανε ?Διαφωνείς σε κάτι σε αυτά που γράφω?
Άσε τα ποσά κύπελλα έχω δει η έχω πάρει Εγώ,το θρεντ εδώ είναι για την μπαουγκ Όχι για τον Άρη!!!
Είναι ένα πρόβλημα που έχετε όλοι οι μπαογκτζηδες,σας ρωτάνε για την ομάδα σας και σεις απαντάτε για την ομάδα του αλλού(που παίζεις,Εσύ τι εχεις κάνει και αλλά σχετικα).