Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
κυριοι φευγω παω να δω το λυων αγιαξ...καλα να περνατε :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.277
Πόντοι
5.506
ρε φιλε,,..εμενα με ενοχλησε η συμπεριφορα του χιμενεθ..πηρε κυπελο με γκολ οφσαιτ αλλα τοτε δεν δηλωσε πως οι διαιτητες δεν πρεπει να παιζουν με τα συναισθηματα των ανθρωπων. Ισπανος ο χιμενεθ ισπανος και ο τσολο.Εφαγε σφαγη και δεν ορμησε στους διαιτητες και δεν εφυγε απο την συνεντευξη τυπου.Ο ενας απλα ειναι ΚΥΡΙΟΣ και ο αλλος ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ.

Δε σου κάνει εντύπωση οτι στην Ελλάδα ΚΑΙ οι ξένοι που έρχονται γίνονται γραφικοί καραγκιόζηδες σαν τα μούτρα μας; Είναι άθλιο το περιβάλλον τύπε, μην το ψάχνεις αλλού. Πάντα έτσι ήταν, πάντα έτσι θα είναι.

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Αντε ΚΛΩΝΟΙ ΤΑ ΜΕΛΕ! :rockon:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.008
Πόντοι
5.506
Δε σου κάνει εντύπωση οτι στην Ελλάδα ΚΑΙ οι ξένοι που έρχονται γίνονται γραφικοί καραγκιόζηδες σαν τα μούτρα μας; Είναι άθλιο το περιβάλλον τύπε, μην το ψάχνεις αλλού. Πάντα έτσι ήταν, πάντα έτσι θα είναι.
λαθος κανεις εδω αδερφι...γκεραρντ (επειδη τον ειδα προσφατα και θυμηθηκα),βαλβερδε,σαντος,ο περιεργος που δεν εκανε νικη με εμας αλλα πηρε τιτλο αγγλια και πολλοι αλλοι...σιγουρα αθλιο περιβαλλον αλλα

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Το SUPER ΠΑΡΟΛΙ του μπουχου γι αυτο το Σ/Κ ειναι: 1. ΠΑΟΚ -Ασανσερ :Ασσαρα 3μπαλου! :rockon:
2. ΟΦΗ-Ατιτλος: Ασσαρα απο εδω ως το Ηρακλειο! :grin:
3.Λαμια-Απολλων Σμυρνης: Χ νομιζω πως αποδοση αυτο το Χ θα εχει 1.10! :2funny:

polymprizos

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2017
Like
211
Πόντοι
21
Το SUPER ΠΑΡΟΛΙ του μπουχου γι αυτο το Σ/Κ ειναι: 1. ΠΑΟΚ -Ασανσερ :Ασσαρα 3μπαλου! :rockon:

για ποσο θα το παιξεις φιλε???

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Περιεργη μερα η σημερινη.Νομιζω πως η λεξη διαφορετικη ταιριαζει.Εφτασα στην τουμπα γυρω στις 18.30.Δεν υπηρχε εναταση δεν υπηρχε παλμος.Πολλα χαρουμενα προσωπα και ολοι να μιλανε για τον τελικο.Μπηκα στην θυρα 8 ηρεμια,,,δεν κουνιεται φυλο.Η θυρα 4 5 λεπτα πριν ξεκινησει ο αγωνας το πρωτο συνθημα.Νωχελικοτητα στο φουλ.Απο πανω μου να εχω καμια 20ρια παιδια8-10 χρονω να φωναζουν και κανα2-3 μαλακες βαζω και τον εαυτο μου μεσα να φωναζουμε.Ξεκιναει το παιχνιδι με μια νωχελικοτητα οι παικτες με μηδεν συγκεντρωση.
Το παιχνιδι δεν χρειαζεται αναληση.Ειχαμε μια αξιοπρεπη ηττα.Αν οι επιθετικοι της αεκ ηταν πιο αποτελεσματικοι θα μιλουσαμε για διασυρμο.
Εχουν ψωμι τα πλει οφ.Με μια κακιστη εμφανιση δεν σβηνουμε ολη την προσπαθεια μιας χρονιας.
Συνεχιζουμε..... :hi: :hi: :hi: :hi:
Υ.Γ1 που ειναι οι γαυροι και οι βαζελοι να πανηγυρισουν την ηττα του ΠΑΟΚ;
Υ.Γ2οι αρειανοι και αυτοι εξαφανισμενοι :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Άμα ήταν λίγο πιο τυχεροί οι ΑΕΚτζηδες θα επεφτες μέσα στο τριμπαλο ρε μπαγασα.καλα για άσσο δεν το συζητάμε,με τι;με ποιον;

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Άμα ήταν λίγο πιο τυχεροί οι ΑΕΚτζηδες θα επεφτες μέσα στο τριμπαλο ρε μπαγασα.καλα για άσσο δεν το συζητάμε,με τι;με ποιον;
σε γλεντησαν πριν μια βδομαδα σε Τελικο! :2funny: :2funny: Τελοσπαντων δικαιη νικη η σημερινη χαλαλι σας! :grin:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
218
Like
17.778
Πόντοι
38.177
Μπαογκια εξυγιαντες της πλακας τι έγινε?
Ξεπληρώσατε το πιπελλο που σας χάρισαν η ακόμα νομίζετε ότι το κερδίσατε με την Μπαρτσελόνα σας?
Παλιορεζιλια,γαύροι του βορρά,εμετικοι...
Ο άλλος πήγε στο γήπεδο και δεν πήρε λέει χαμπάρι τι γίνεται,Πόσο πρόβατα να είστε Επιτέλους???
Ο θωμαιδης ρωτάει και ανησυχεί,στημένο ρώσο που θα βρει... :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• Screenshot_20170512-144616.png
    Screenshot_20170512-144616.png
    337,8 KB · Εμφανίσεις: 18

kokobikos30

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2015
Κριτικές
3
Like
528
Πόντοι
36
Μπαογκια εξυγιαντες της πλακας τι έγινε?
Ξεπληρώσατε το πιπελλο που σας χάρισαν η ακόμα νομίζετε ότι το κερδίσατε με την Μπαρτσελόνα σας?
Παλιορεζιλια,γαύροι του βορρά,εμετικοι...
Ο άλλος πήγε στο γήπεδο και δεν πήρε λέει χαμπάρι τι γίνεται,Πόσο πρόβατα να είστε Επιτέλους???
Ο θωμαιδης ρωτάει και ανησυχεί,στημένο ρώσο που θα βρει... :2funny: :2funny: :2funny:
aza ποσο χρονων εισαι?παιζει να μην εχεις δει κανενα κυπελλο οσα χρονια ζεις.και μην μου το γυρισεις στο μπασκετ τωρα οπως κανετε εσεις οι αριανοι.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
218
Like
17.778
Πόντοι
38.177
aza ποσο χρονων εισαι?παιζει να μην εχεις δει κανενα κυπελλο οσα χρονια ζεις.και μην μου το γυρισεις στο μπασκετ τωρα οπως κανετε εσεις οι αριανοι.

Διαφωνείς σε κάτι σε αυτά που γράφω?
Άσε τα ποσά κύπελλα έχω δει η έχω πάρει Εγώ,το θρεντ εδώ είναι για την μπαουγκ Όχι για τον Άρη!!!
Είναι ένα πρόβλημα που έχετε όλοι οι μπαογκτζηδες,σας ρωτάνε για την ομάδα σας και σεις απαντάτε για την ομάδα του αλλού(που παίζεις,Εσύ τι εχεις κάνει και αλλά σχετικα).

kokobikos30

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2015
Κριτικές
3
Like
528
Πόντοι
36
Διαφωνείς σε κάτι σε αυτά που γράφω?
Άσε τα ποσά κύπελλα έχω δει η έχω πάρει Εγώ,το θρεντ εδώ είναι για την μπαουγκ Όχι για τον Άρη!!!
Είναι ένα πρόβλημα που έχετε όλοι οι μπαογκτζηδες,σας ρωτάνε για την ομάδα σας και σεις απαντάτε για την ομάδα του αλλού(που παίζεις,Εσύ τι εχεις κάνει και αλλά σχετικα).
αφου ειναι θρεντ του παοκ τι δουλεια εχεις και ξημεροβραδιαζεσαι εδω μεσα και εισαι πιο πολυ εδω παρα στο  θρεντ της ομαδας σου μαιντανε ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom