Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.355
- Πόντοι
- 6.056
θα εχει καλο χαρακτηρα η κοπελα τυπε... :Sω να σου γαμησω!!!! Οχι ρε Μπισεσβαρ!!! εσυ ρε πουστη μου??? :S :S :S :S :S
θα εχει καλο χαρακτηρα η κοπελα τυπε... :Sω να σου γαμησω!!!! Οχι ρε Μπισεσβαρ!!! εσυ ρε πουστη μου??? :S :S :S :S :S
ρεπο σημερα! Μην παμε και στο badminton και μας λενε μονο εσεις το χαρηκατε!Μπουχο σημερα θα σηκωσουμε τιποτα ή εχουμε ρεπο???
Μέχρι και παππούλης γελάει.ω να σου γαμησω!!!! Οχι ρε Μπισεσβαρ!!! εσυ ρε πουστη μου??? :S :S :S :S :S
δεν μιλανε γιατι εκει ειαι ψυχροι επαγγελματιες και πληρωνονται πολλα μυρια..εδω περνουνε ψιχουλα...και 2ον δεν ξερεις τι θα λενε αυριο η μετα το παιχνιδι οι οπαδοι της ατλετικο..δεν εισαι εκει..Καθισα και ειδα τον αγωνα αθλετικο-ρεαλ.Σε ενα παιχνιδι που κανονικα αν τηρουταν κατα γραμμα ο νομος θα επρεπε να δοθουνε 4 κοκκινες καρτες.Δεν δοθηκε καμια.Σε ενα παιχνιδι που η προκριση στον τελικο σημαινει πολλα εκατομυρια κερδη για καθε ομαδα και καθε παικτη χωριστα.Μετα το τελος του αγωνα κανενας δεν πηγε να διαμαρτυρηθει στον διαιτητη.
Στο ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ εχουμε τους οπαδους της αεκ να διαμαρτυρονται γιατι στο 6 δεν απεβαλλε ο διαιτητης τον Ματος.
ΚΑΗΜΕΝΗ ΨΑΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ....
εγω παντος δεν ειδα τον σιμεονε να κανει τα καραγκιοζιλικια του χιμενεθ....ν δουμε θα βγαλει ανακοινωση η αθλετικο;δεν μιλανε γιατι εκει ειαι ψυχροι επαγγελματιες και πληρωνονται πολλα μυρια..εδω περνουνε ψιχουλα...και 2ον δεν ξερεις τι θα λενε αυριο η μετα το παιχνιδι οι οπαδοι της ατλετικο..δεν εισαι εκει..
απο το πρωι μας εχουν σπασει τ αρχιδια οι της ατλετικο τυπε.το μειονεκτημα της ατλετικο ειναι οτι στην ισπανια ειναι ομαδα στο μεγεθος του παοκ,δηλαδη αμελητεο,χωρις ομως τα μμε.Καθισα και ειδα τον αγωνα αθλετικο-ρεαλ.Σε ενα παιχνιδι που κανονικα αν τηρουταν κατα γραμμα ο νομος θα επρεπε να δοθουνε 4 κοκκινες καρτες.Δεν δοθηκε καμια.Σε ενα παιχνιδι που η προκριση στον τελικο σημαινει πολλα εκατομυρια κερδη για καθε ομαδα και καθε παικτη χωριστα.Μετα το τελος του αγωνα κανενας δεν πηγε να διαμαρτυρηθει στον διαιτητη.
Στο ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ εχουμε τους οπαδους της αεκ να διαμαρτυρονται γιατι στο 6 δεν απεβαλλε ο διαιτητης τον Ματος.
ΚΑΗΜΕΝΗ ΨΑΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ....
man δεν νομιζω οτι η ατλετικο ειναι ο αντιστοιχος παοκ αλλα περισσοτερο η τριτη ισπανικη ομαδα δλδ η αντιστοιχη αεκαπο το πρωι μας εχουν σπασει τ αρχιδια οι της ατλετικο τυπε.το μειονεκτημα της ατλετικο ειναι οτι στην ισπανια ειναι ομαδα στο μεγεθος του παοκ,δηλαδη αμελητεο,χωρις ομως τα μμε.
σωστος τυπε,η αντιστοιχεια του παοκ βρισκεται πιο χαμηλα.man δεν νομιζω οτι η ατλετικο ειναι ο αντιστοιχος παοκ αλλα περισσοτερο η τριτη ισπανικη ομαδα δλδ η αντιστοιχη αεκ
οποτε ο παοκ ειανι μπιλμπαο βαλενθια
για το 7 συνεχομενο μαλλον τυπεγιατι να κλαιμε ρε τυπε;
με εχει παρει απο κατω.εσενα τυπε;για το 7 συνεχομενο μαλλον τυπε
τυπε βαραω το κεφαλι μου στο καλοριφερ απο απογνωση καθε μια ωρα :Sμε εχει παρει απο κατω.εσενα τυπε;