Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Οκ, δεν το ήξερα! Τότε μόλις του περάσει, παίρνω αμέσως πίσω όσα (αντ)έγραψα!
Ας μην μιλάμε άλλο γι'αυτόν γιατί για να μην απαντάει μάλλον έφυγε. Αλήθεια που σκατά είναι όλοι σήμερα;

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Μαλακισμένο χουλιγκάνι του διαδικτύου σε γράφω στα ριπαπά μου. επίσης σε γαμάω κιόλας για να δεις πως γαμάει η γυφτιά πουστράκι
Ώπα εδώ είσαι; Χαλάρωσε μπρεεεε

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Αυτός να χαλαρώσει. Εγώ ποτέ δεν έβρισα προσωπικά κάποιον, ειδικά μέσα από το ιντερνετ
Χαλάρωσεεεε. Άσε τα σάπια, το αρχικό μήνυμά σου δεν ήταν και η επιτομή του savoir vivre.

rustymoon

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Χαλάρωσεεεε. Άσε τα σάπια, το αρχικό μήνυμά σου δεν ήταν και η επιτομή του savoir vivre.

Το ξέρω όμως δεν αναφέρθηκα προσωπικά σε κάποιον με άσχημο τρόπο. άσε που εδώ μέσα μπαίνω για χαβαλέ όχι για να βρίσω. Νομίζω το ξέρεις.

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
λοιπον μαγκες αφηστε τις μαλ..ες εδω μεσα
και ας ελπισουμε τουλαχιστον σημερα να δουμε λιγο μπαλιτσα, γιατι στα προηγουμενα 3 παιχνιδια αν καποιος ουδετερος ηθελε να δει τα ματσακια οπως εγω , δεν υπαρχει περιπτωση να αντεξε πανω απο πεντε λεπτα, με αυτην την κακοποιηση του αθληματος!!
και δεν νομιζω καποιος να διαφωνει σε αυτο...

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
λοιπον μαγκες αφηστε τις μαλ..ες εδω μεσα
και ας ελπισουμε τουλαχιστον σημερα να δουμε λιγο μπαλιτσα, γιατι στα προηγουμενα 3 παιχνιδια αν καποιος ουδετερος ηθελε να δει τα ματσακια οπως εγω , δεν υπαρχει περιπτωση να αντεξε πανω απο πεντε λεπτα, με αυτην την κακοποιηση του αθληματος!!
και δεν νομιζω καποιος να διαφωνει σε αυτο...
ΟΧΙ

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Το ξέρω όμως δεν αναφέρθηκα προσωπικά σε κάποιον με άσχημο τρόπο. άσε που εδώ μέσα μπαίνω για χαβαλέ όχι για να βρίσω. Νομίζω το ξέρεις.
Όταν γράφεις αυτό

Σκουλήκια ήρθε η ώρα. Η μεταλλική αρμάδα του Φερνάντο Σάντος θα καταστρέψει τα ασπόνδυλα όνειρα της κιτρινιάρικης φυλής. Προσωπικά βλέπω διπλό στον κανονικό αγώνα και μάλιστα πιστεύω αρκετά εύκολα. Το άγχος το έχουν τα ερπετά. Άσε που είμαι σίγουρος ότι η λαοπληθέστερη ομάδα της νοτιοανοατολικης χαριλάου δεν πρόκειται ΟΥΤΕ σήμερα να γεμίσει τον κλεάνθη στο σημαντικότερο αγώνα της σύγχρονης ιστορίας της από τον τελικό του 2003. Αντε ΠΑΟΚΑΡΑ δίπλωσε το το γαμη.....

δεν είναι ανάγκη να γίνεις πιο προσωπικός. Μας παίρνει η μπάλα όλους. [size=10pt]ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ[/size], μπάλα είναι

rustymoon

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Όταν γράφεις αυτό

Σκουλήκια ήρθε η ώρα. Η μεταλλική αρμάδα του Φερνάντο Σάντος θα καταστρέψει τα ασπόνδυλα όνειρα της κιτρινιάρικης φυλής. Προσωπικά βλέπω διπλό στον κανονικό αγώνα και μάλιστα πιστεύω αρκετά εύκολα. Το άγχος το έχουν τα ερπετά. Άσε που είμαι σίγουρος ότι η λαοπληθέστερη ομάδα της νοτιοανοατολικης χαριλάου δεν πρόκειται ΟΥΤΕ σήμερα να γεμίσει τον κλεάνθη στο σημαντικότερο αγώνα της σύγχρονης ιστορίας της από τον τελικό του 2003. Αντε ΠΑΟΚΑΡΑ δίπλωσε το το γαμη.....

δεν είναι ανάγκη να γίνεις πιο προσωπικός. Μας παίρνει η μπάλα όλους. [size=10pt]ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ[/size], μπάλα είναι

Δλδ δεν καταλαβαίνεις ότι κάνω χαβαλέ;;;; τι πείραξε το σκουλήκια ή ότι δε θα γεμίσει το γήπεδο;;;

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Δλδ δεν καταλαβαίνεις ότι κάνω χαβαλέ;;;; τι πείραξε το σκουλήκια ή ότι δε θα γεμίσει το γήπεδο;;;
Βρε παπάροβιτς όταν αποκαλείς κάποιον ερπετό και σκουλήκι, έστω και για πλάκα, δεν θεωρείς λογικό να σα αποκαλέσει γύφτο και διάφορα άλλα; Άντε συμφώνησε γιατί μόλις έκανα μανικιούρ και το χαλάω εξ'αιτίας σου

1970

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
344
Πόντοι
21
Φίλε μου..
Γιατί εσύ να κάνεις χαβαλέ με τα παραπάνω λόγια και όταν εγώ σου απαντάω γράφοντας επίτηδες σχεδόν τα ίδια να θεωρείς ότι σε βρίζω και όχι ότι συνεχίζω το χαβαλέ?? Και φυσικά αναφέρθηκα σκόπιμα μόνο σε εσένα ακριβώς επειδή δεν ήθελα να προκαλέσω τους υπόλοιπους συνετούς φίλους του Π.Α.Ο.Κ., αφού από τη φύση μου ποτέ δεν προκαλώ.

rustymoon

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Βρε παπάροβιτς όταν αποκαλείς κάποιον ερπετό και σκουλήκι, έστω και για πλάκα, δεν θεωρείς λογικό να σα αποκαλέσει γύφτο και διάφορα άλλα; Άντε συμφώνησε γιατί μόλις έκανα μανικιούρ και το χαλάω εξ'αιτίας σου

Αν είναι να χαλάσεις το μανικιούρ.......

Τέσπα επαναλαμβάνω ότι με αυτόν νευρίασα γιατί μίλησε ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ κάτι που εγώ δεν το έχω κάνει γιατί το θεωρώ τουλάχιστον ασέβεια. Θα μπορούσε να απαντήσει με καλύτερο τρόπο όπως έχω κάνει και εγώ άπειρες φορές στα πλαίσια του χαβαλέ. Βαρέθηκα όμως να ασχολούμαι με την πάρτη του!!!!

rustymoon

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε μου..
Γιατί εσύ να κάνεις χαβαλέ με τα παραπάνω λόγια και όταν εγώ σου απαντάω γράφοντας επίτηδες σχεδόν τα ίδια να θεωρείς ότι σε βρίζω και όχι ότι συνεχίζω το χαβαλέ?? Και φυσικά αναφέρθηκα σκόπιμα μόνο σε εσένα ακριβώς επειδή δεν ήθελα να προκαλέσω τους υπόλοιπους συνετούς φίλους του Π.Α.Ο.Κ., αφού από τη φύση μου ποτέ δεν προκαλώ.

Οκ Boy εγώ ότι έγραψα το παίρνω πίσω. ¨Ομως ήταν άσχημο που αναφέρθηκες προσωπικά για αυτό απάντησα με αυτόν τον τρόπο.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Χριστέ μου δεν αντέχω τόσο επίπεδο.

[size=20pt]ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΚΩΛΙΑΣΟΥΜΕ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΝΑ ΟΥΜΕ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΓΩ ΤΙ[/size]

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16

[size=20pt]ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΚΩΛΙΑΣΟΥΜΕ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΝΑ ΟΥΜΕ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΓΩ ΤΙ[/size]
Τωρα μαλιστα,τωρα να μπω!!!ΟΥΣΤ ΜΩΡΗ ΓΑΜΙΟΛΑΑΑΑΑΑ
Καλημερα σας...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166

παρε φορα κ ξερεις τα να μας κλασεις.......1 ωρα κ 1 τεταρτο απο την εναρξη του παιχνιδιου.ειστε ετοιμες....για σας μιλαω τους φιλους του αρουλη

Επισκέπτης
παρε φορα κ ξερεις τα να μας κλασεις.......1 ωρα κ 1 τεταρτο απο την εναρξη του παιχνιδιου.ειστε ετοιμες....για σας μιλαω τους φιλους του αρουλη
:bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:
Ελάτε με την όπισθεν και χωρίς καθρέφτη θα σας κάνουμε κουμάντο εμείς. :dancing:

Επισκέπτης
Σκουλήκια ήρθε η ώρα. [size=30pt]Η μεταλλική αρμάδα του Φερνάντο Σάντος θα καταστρέψει τα ασπόνδυλα όνειρα της κιτρινιάρικης φυλής.[/size] Προσωπικά βλέπω διπλό στον κανονικό αγώνα και μάλιστα πιστεύω αρκετά εύκολα. Το άγχος το έχουν τα ερπετά. Άσε που είμαι σίγουρος ότι η λαοπληθέστερη ομάδα της νοτιοανοατολικης χαριλάου δεν πρόκειται ΟΥΤΕ σήμερα να γεμίσει τον κλεάνθη στο σημαντικότερο αγώνα της σύγχρονης ιστορίας της από τον τελικό του 2003. Αντε ΠΑΟΚΑΡΑ δίπλωσε το το γαμη.....

Καλημέρα

ΥΓ: Γαμι.... ο θρύλος και ο πειραιάς. ντιογκούλη πες αλεύρι...
Μπούζα εσύ? :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom