Οκ, δεν το ήξερα! Τότε μόλις του περάσει, παίρνω αμέσως πίσω όσα (αντ)έγραψα!Μια χαρά είναι ο rusty, απλά μερικές φορές τον πιάνει κόμπλεξ κατωτερότητας
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 88K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
Ας μην μιλάμε άλλο γι'αυτόν γιατί για να μην απαντάει μάλλον έφυγε. Αλήθεια που σκατά είναι όλοι σήμερα;Οκ, δεν το ήξερα! Τότε μόλις του περάσει, παίρνω αμέσως πίσω όσα (αντ)έγραψα!
Ώπα εδώ είσαι; Χαλάρωσε μπρεεεεΜαλακισμένο χουλιγκάνι του διαδικτύου σε γράφω στα ριπαπά μου. επίσης σε γαμάω κιόλας για να δεις πως γαμάει η γυφτιά πουστράκι
Ώπα εδώ είσαι; Χαλάρωσε μπρεεεε
Αυτός να χαλαρώσει. Εγώ ποτέ δεν έβρισα προσωπικά κάποιον, ειδικά μέσα από το ιντερνετ
Χαλάρωσεεεε. Άσε τα σάπια, το αρχικό μήνυμά σου δεν ήταν και η επιτομή του savoir vivre.Αυτός να χαλαρώσει. Εγώ ποτέ δεν έβρισα προσωπικά κάποιον, ειδικά μέσα από το ιντερνετ
Χαλάρωσεεεε. Άσε τα σάπια, το αρχικό μήνυμά σου δεν ήταν και η επιτομή του savoir vivre.
Το ξέρω όμως δεν αναφέρθηκα προσωπικά σε κάποιον με άσχημο τρόπο. άσε που εδώ μέσα μπαίνω για χαβαλέ όχι για να βρίσω. Νομίζω το ξέρεις.
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
λοιπον μαγκες αφηστε τις μαλ..ες εδω μεσα
και ας ελπισουμε τουλαχιστον σημερα να δουμε λιγο μπαλιτσα, γιατι στα προηγουμενα 3 παιχνιδια αν καποιος ουδετερος ηθελε να δει τα ματσακια οπως εγω , δεν υπαρχει περιπτωση να αντεξε πανω απο πεντε λεπτα, με αυτην την κακοποιηση του αθληματος!!
και δεν νομιζω καποιος να διαφωνει σε αυτο...
και ας ελπισουμε τουλαχιστον σημερα να δουμε λιγο μπαλιτσα, γιατι στα προηγουμενα 3 παιχνιδια αν καποιος ουδετερος ηθελε να δει τα ματσακια οπως εγω , δεν υπαρχει περιπτωση να αντεξε πανω απο πεντε λεπτα, με αυτην την κακοποιηση του αθληματος!!
ΟΧΙλοιπον μαγκες αφηστε τις μαλ..ες εδω μεσα
Όταν γράφεις αυτόΤο ξέρω όμως δεν αναφέρθηκα προσωπικά σε κάποιον με άσχημο τρόπο. άσε που εδώ μέσα μπαίνω για χαβαλέ όχι για να βρίσω. Νομίζω το ξέρεις.
Σκουλήκια ήρθε η ώρα. Η μεταλλική αρμάδα του Φερνάντο Σάντος θα καταστρέψει τα ασπόνδυλα όνειρα της κιτρινιάρικης φυλής. Προσωπικά βλέπω διπλό στον κανονικό αγώνα και μάλιστα πιστεύω αρκετά εύκολα. Το άγχος το έχουν τα ερπετά. Άσε που είμαι σίγουρος ότι η λαοπληθέστερη ομάδα της νοτιοανοατολικης χαριλάου δεν πρόκειται ΟΥΤΕ σήμερα να γεμίσει τον κλεάνθη στο σημαντικότερο αγώνα της σύγχρονης ιστορίας της από τον τελικό του 2003. Αντε ΠΑΟΚΑΡΑ δίπλωσε το το γαμη.....
δεν είναι ανάγκη να γίνεις πιο προσωπικός. Μας παίρνει η μπάλα όλους. [size=10pt]ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ[/size], μπάλα είναι
Όταν γράφεις αυτό
Σκουλήκια ήρθε η ώρα. Η μεταλλική αρμάδα του Φερνάντο Σάντος θα καταστρέψει τα ασπόνδυλα όνειρα της κιτρινιάρικης φυλής. Προσωπικά βλέπω διπλό στον κανονικό αγώνα και μάλιστα πιστεύω αρκετά εύκολα. Το άγχος το έχουν τα ερπετά. Άσε που είμαι σίγουρος ότι η λαοπληθέστερη ομάδα της νοτιοανοατολικης χαριλάου δεν πρόκειται ΟΥΤΕ σήμερα να γεμίσει τον κλεάνθη στο σημαντικότερο αγώνα της σύγχρονης ιστορίας της από τον τελικό του 2003. Αντε ΠΑΟΚΑΡΑ δίπλωσε το το γαμη.....
δεν είναι ανάγκη να γίνεις πιο προσωπικός. Μας παίρνει η μπάλα όλους. [size=10pt]ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ[/size], μπάλα είναι
Δλδ δεν καταλαβαίνεις ότι κάνω χαβαλέ;;;; τι πείραξε το σκουλήκια ή ότι δε θα γεμίσει το γήπεδο;;;
Βρε παπάροβιτς όταν αποκαλείς κάποιον ερπετό και σκουλήκι, έστω και για πλάκα, δεν θεωρείς λογικό να σα αποκαλέσει γύφτο και διάφορα άλλα; Άντε συμφώνησε γιατί μόλις έκανα μανικιούρ και το χαλάω εξ'αιτίας σουΔλδ δεν καταλαβαίνεις ότι κάνω χαβαλέ;;;; τι πείραξε το σκουλήκια ή ότι δε θα γεμίσει το γήπεδο;;;
Φίλε μου..Δλδ δεν καταλαβαίνεις ότι κάνω χαβαλέ;;;; τι πείραξε το σκουλήκια ή ότι δε θα γεμίσει το γήπεδο;;;
Γιατί εσύ να κάνεις χαβαλέ με τα παραπάνω λόγια και όταν εγώ σου απαντάω γράφοντας επίτηδες σχεδόν τα ίδια να θεωρείς ότι σε βρίζω και όχι ότι συνεχίζω το χαβαλέ?? Και φυσικά αναφέρθηκα σκόπιμα μόνο σε εσένα ακριβώς επειδή δεν ήθελα να προκαλέσω τους υπόλοιπους συνετούς φίλους του Π.Α.Ο.Κ., αφού από τη φύση μου ποτέ δεν προκαλώ.
Βρε παπάροβιτς όταν αποκαλείς κάποιον ερπετό και σκουλήκι, έστω και για πλάκα, δεν θεωρείς λογικό να σα αποκαλέσει γύφτο και διάφορα άλλα; Άντε συμφώνησε γιατί μόλις έκανα μανικιούρ και το χαλάω εξ'αιτίας σου
Αν είναι να χαλάσεις το μανικιούρ.......
Τέσπα επαναλαμβάνω ότι με αυτόν νευρίασα γιατί μίλησε ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ κάτι που εγώ δεν το έχω κάνει γιατί το θεωρώ τουλάχιστον ασέβεια. Θα μπορούσε να απαντήσει με καλύτερο τρόπο όπως έχω κάνει και εγώ άπειρες φορές στα πλαίσια του χαβαλέ. Βαρέθηκα όμως να ασχολούμαι με την πάρτη του!!!!
Φίλε μου..
Γιατί εσύ να κάνεις χαβαλέ με τα παραπάνω λόγια και όταν εγώ σου απαντάω γράφοντας επίτηδες σχεδόν τα ίδια να θεωρείς ότι σε βρίζω και όχι ότι συνεχίζω το χαβαλέ?? Και φυσικά αναφέρθηκα σκόπιμα μόνο σε εσένα ακριβώς επειδή δεν ήθελα να προκαλέσω τους υπόλοιπους συνετούς φίλους του Π.Α.Ο.Κ., αφού από τη φύση μου ποτέ δεν προκαλώ.
Οκ Boy εγώ ότι έγραψα το παίρνω πίσω. ¨Ομως ήταν άσχημο που αναφέρθηκες προσωπικά για αυτό απάντησα με αυτόν τον τρόπο.
Τωρα μαλιστα,τωρα να μπω!!!ΟΥΣΤ ΜΩΡΗ ΓΑΜΙΟΛΑΑΑΑΑΑΧριστέ μου δεν αντέχω τόσο επίπεδο.
[size=20pt]ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΚΩΛΙΑΣΟΥΜΕ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΝΑ ΟΥΜΕ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΓΩ ΤΙ[/size]
Καλημερα σας...
Bonjour mon petite portugaisΤωρα μαλιστα,τωρα να μπω!!!ΟΥΣΤ ΜΩΡΗ ΓΑΜΙΟΛΑΑΑΑΑΑ
Καλημερα σας...
παρε φορα κ ξερεις τα να μας κλασεις.......1 ωρα κ 1 τεταρτο απο την εναρξη του παιχνιδιου.ειστε ετοιμες....για σας μιλαω τους φιλους του αρουληΧριστέ μου δεν αντέχω τόσο επίπεδο.
[size=20pt]ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΚΩΛΙΑΣΟΥΜΕ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΝΑ ΟΥΜΕ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΓΩ ΤΙ[/size]
Επισκέπτης
παρε φορα κ ξερεις τα να μας κλασεις.......1 ωρα κ 1 τεταρτο απο την εναρξη του παιχνιδιου.ειστε ετοιμες....για σας μιλαω τους φιλους του αρουλη
Ελάτε με την όπισθεν και χωρίς καθρέφτη θα σας κάνουμε κουμάντο εμείς.
Επισκέπτης
Μπούζα εσύ?Σκουλήκια ήρθε η ώρα. [size=30pt]Η μεταλλική αρμάδα του Φερνάντο Σάντος θα καταστρέψει τα ασπόνδυλα όνειρα της κιτρινιάρικης φυλής.[/size] Προσωπικά βλέπω διπλό στον κανονικό αγώνα και μάλιστα πιστεύω αρκετά εύκολα. Το άγχος το έχουν τα ερπετά. Άσε που είμαι σίγουρος ότι η λαοπληθέστερη ομάδα της νοτιοανοατολικης χαριλάου δεν πρόκειται ΟΥΤΕ σήμερα να γεμίσει τον κλεάνθη στο σημαντικότερο αγώνα της σύγχρονης ιστορίας της από τον τελικό του 2003. Αντε ΠΑΟΚΑΡΑ δίπλωσε το το γαμη.....
Καλημέρα
ΥΓ: Γαμι.... ο θρύλος και ο πειραιάς. ντιογκούλη πες αλεύρι...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 182
- Εμφανίσεις
- 86K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 5K