Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
το λουκουμι το κερασε ο ντιογκο ρε κοροιδα της τραπουλας
μια [size=20pt]το δοντακι του γκαρσια [/size]και μια η κεφαλια που σε αποτελειωσε
κατα καιρους πολλοι παικτες εχουν ξεφτιλισει την τουμπα(βλ.καστιγιο)
βρεθηκε δωρητη,,,,

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Μου αρεσε η ομαδα. Ειναι απο τα ματς που αποδεικνυεις στον εαυτο σου οτι εχεις ανεβει επιπεδο. Με εξαιρεση το πρωτο 10λεπτο που μπηκαν οι γηπεδουχοι δυνατα, στη συνεχεια ισορροπησαμε και αρχισαμε να παιρνουμε το πανω χερι μεχρι την αποβολη. Παιξαμε πολυ καλα και 1 ωρα με παιχτη λιγοτερο, προσπαθουσαμε να γινουμε επικινδυνοι και αν δεν ηταν το υποπτο κορακι να χρεωνει φαουλ το Μουσλι οποτε πλησιαζει την μπαλα μπορει και να καναμε τη ζημια. :jerking: :jerking: :jerking:

ΥΓ όποιος δεν κατάλαβε,κάνω copy paste από μαλακίες βλαχοπαοκτσήδων

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
υπαρχει βιντεο μην λες μαλακιες,εκτος και αν εχεις τα μαυρα γυαλια που ειχε και το παοκι που το ποσταρε :jerking:
3 παικτες της μπαουκ γαμαει ο τασαρος
Ο Τάσος μια ζωή γαμούσε με την όπισθεν...
ΓΤΠ είναι και ήταν

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
υπαρχει βιντεο μην λες μαλακιες,εκτος και αν εχεις τα μαυρα γυαλια που ειχε και το παοκι που το ποσταρε :jerking:
3 παικτες της μπαουκ γαμαει ο τασαρος
Που ειναι αυτο το βιντεο να το δουμε και εμεις ρε?

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Παλέρμο δεν έχει νόημα το όταν διαβάζεις κάτι και το παραθέτεις, εκτός και αν ασκείς μομφή στον ίδιο που το γράφει.  Το οτι υπάρχουν άσχετοι στον ΠΑΟΚ τί μας το λές, ανακάλυψες και εσύ την αμερική.  Εμένα μου αρκεί που αυτοί οι άσχετοι δεν είναι στη διοίκηση αλλά στα τσιμέντα...

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Παλέρμο δεν έχει νόημα το όταν διαβάζεις κάτι και το παραθέτεις, εκτός και αν ασκείς μομφή στον ίδιο που το γράφει.  Το οτι υπάρχουν άσχετοι στον ΠΑΟΚ τί μας το λές, ανακάλυψες και εσύ την αμερική.  Εμένα μου αρκεί που αυτοί οι άσχετοι δεν είναι στη διοίκηση αλλά στα τσιμέντα...

έχεις αρκετό δίκιο,απλά αυτοί είναι πλειοψηφία και κυρίως χαμηλώνουν τον πήχυ των φιλοδοξιών...πχ αν έφερνε ο γάβρος σορλέν και πατσαγιάν,πόσα κιλά κορνέδες θα έτρωγε αυτός που θα τους έφερνε?...συν το ότι βλέπω την ομάδα χάλια μεσοεπιθετικά και οι περισσότεροι να λένε μπράβο,ψυχάρες κλπ παπαριές...ήττα από αεκ,ήττα από ολυμπιακό εμένα μου αρκούν για να πω ότι ακόμα είμαστε για 4-5η θέση

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Πάει ο Αρμένιος...  Τον έδιωξαν απ' τα γραφεία διότι ζήτησε παραπάνω χρήματα...

rustymoon

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Σκουλήκια ήρθε η ώρα. Η μεταλλική αρμάδα του Φερνάντο Σάντος θα καταστρέψει τα ασπόνδυλα όνειρα της κιτρινιάρικης φυλής. Προσωπικά βλέπω διπλό στον κανονικό αγώνα και μάλιστα πιστεύω αρκετά εύκολα. Το άγχος το έχουν τα ερπετά. Άσε που είμαι σίγουρος ότι η λαοπληθέστερη ομάδα της νοτιοανοατολικης χαριλάου δεν πρόκειται ΟΥΤΕ σήμερα να γεμίσει τον κλεάνθη στο σημαντικότερο αγώνα της σύγχρονης ιστορίας της από τον τελικό του 2003. Αντε ΠΑΟΚΑΡΑ δίπλωσε το το γαμη.....

Καλημέρα

ΥΓ: Γαμι.... ο θρύλος και ο πειραιάς. ντιογκούλη πες αλεύρι...

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Σκουλήκια ήρθε η ώρα. Η μεταλλική αρμάδα του Φερνάντο Σάντος θα καταστρέψει τα ασπόνδυλα όνειρα της κιτρινιάρικης φυλής. Προσωπικά βλέπω διπλό στον κανονικό αγώνα και μάλιστα πιστεύω αρκετά εύκολα. Το άγχος το έχουν τα ερπετά. Άσε που είμαι σίγουρος ότι η λαοπληθέστερη ομάδα της νοτιοανοατολικης χαριλάου δεν πρόκειται ΟΥΤΕ σήμερα να γεμίσει τον κλεάνθη στο σημαντικότερο αγώνα της σύγχρονης ιστορίας της από τον τελικό του 2003. Αντε ΠΑΟΚΑΡΑ δίπλωσε το το γαμη.....

Καλημέρα

Έτσι, πες τα αδελφέ. Κράτα όμως καμία πισινή μην φάμε κανένα ξεκώλιασμα και δεν ξέρουμε που να κρυφτούμε. Καλημέρα σας.

Επισκέπτης

Καλημέρα

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Για ελάτε
:bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66

Καλημέρα

Σημερα θα ερθετε παλι με το γνωστο συστημα ......"αμυνα με ξαφνικες αμυνες"???????? :2funny: :2funny: :2funny:

Αντε κι αν κανετε ΔΕΥΤΕΡΟ σουτ προς την εστια δωρο ενα κορνερ........ :2funny: :2funny:

1970

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
344
Πόντοι
21

Καλημέρα

Καλημέρα Ταμτάκο,
Γυφτάκο, ήρθε η ώρα. Η αρμάδα του ΑΡΗ θα καταστρέψει τα κομπλεξικά όνειρά σου. Προσωπικά βλέπω άσσο στον κανονικό αγώνα και μάλιστα πιστεύω αρκετά εύκολα. Το άγχος το έχουν τα γυφτάκια. Άσε που είμαι σίγουρος ότι η λαοπληθέστερη ομάδα της υφηλίου δεν πρόκειται ΟΥΤΕ σήμερα να κάνει πάνω από ένα σουτ στο σημαντικότερο αγώνα της σύγχρονης ιστορίας της πέρα από τους αγώνες με το θρύλο και τον Πειραιά, οι οποίοι κρίνουν παραδοσιακά το πρωτάθλημα εδώ και χιλιετίες.
ΥΓ: Τα παραπάνω απευθύνονται μόνο στον εν λόγω Ταμτάκο και σε όσους άλλους είναι μόνιμοι πρωταθλητές του κόμπλεξ και της θρασυδειλίας. Ευτυχώς, ο Π.Α.Ο.Κ. έχει και σωστό και λογικό κόσμο, τους οποίους, βεβαίως, ούτε ταμτάκους ούτε γυφτάκους χαρακτηρίζω.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Καλημέρα Ταμτάκο,
Γυφτάκο, ήρθε η ώρα. Η αρμάδα του ΑΡΗ θα καταστρέψει τα κομπλεξικά όνειρά σου. Προσωπικά βλέπω άσσο στον κανονικό αγώνα και μάλιστα πιστεύω αρκετά εύκολα. Το άγχος το έχουν τα γυφτάκια. Άσε που είμαι σίγουρος ότι η λαοπληθέστερη ομάδα της υφηλίου δεν πρόκειται ΟΥΤΕ σήμερα να κάνει πάνω από ένα σουτ στο σημαντικότερο αγώνα της σύγχρονης ιστορίας της πέρα από τους αγώνες με το θρύλο και τον Πειραιά, οι οποίοι κρίνουν παραδοσιακά το πρωτάθλημα εδώ και χιλιετίες.
ΥΓ: Τα παραπάνω απευθύνονται μόνο στον εν λόγω Ταμτάκο και σε όσους άλλους είναι μόνιμοι πρωταθλητές του κόμπλεξ και της θρασυδειλίας. Ευτυχώς, ο Π.Α.Ο.Κ. έχει και σωστό και λογικό κόσμο, τους οποίους, βεβαίως, ούτε ταμτάκους ούτε γυφτάκους χαρακτηρίζω.
Μια χαρά είναι ο rusty, απλά μερικές φορές τον πιάνει κόμπλεξ κατωτερότητας  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom