Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

sos1908

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2015
Κριτικές
4
Like
268
Πόντοι
1
την βοήθεια ο απατεώνας ο καγιουλης τι ζήτησε από τον σαββίδη από το σεπτέμβριο...
Αν κάποιος μπορούσε να αποδείξει ότι ο ηρακλής είχε επιταγές του σαββίδη προγενέστερες του ιανουαρίου θα το είχε μάθει όλη η ελλάδα. Με αποδείξεις μιλάμε πάντα όχι αερολογίες. Γιατί θα ήταν ένα θέμα ιδιαίτερα σοβαρό που θα προέβλεπε υποβιβασμό μία εκ των δύο ομάδων αφού έτσι αναφέρει ο κανονισμός. Αν κάποιος μπορεί να αποδείξει ότι υπήρχαν τέτοιες επιταγές ας το κάνει. Εδώ ρε φίλε ακούστηκε ο πάπας ότι οι μετοχές του ηρακλή είναι ενέχυρο σε μία εταιρεία που την είχε κάποτε ο μπατατούδης και τώρα είναι συμφερόντων σαββίδη...

Λίγο να είμαστε προσγειωμένοι.
Να πω και κάτι για το πανό. Επειδή ήμουν δίπλα στο μίχελ χθες στη σουίτα στο καυτατζόγλειο κι άκουγα την επικοινωνία του με την οικογένεια σαββίδη το θέμα θα έχει μεγάλη συνέχεια γιατί  στα μέρη του σαββίδη η προσβολή της μάνας είναι το ύψιστο ατόπημα

φίλε μου τα ξέρω .όπως και ότι λεφτά έχει βάλει ο παπαθανασάκης απο τοτε που ηρθε ειναι λεφτα ατομου που εχει ενασχολησει με τον ολυμπιακο.
επειτα εκοψε η χρηματοδοτηση για καποιο λογο και ζητησε βοηθεια απο σαββιδη.οσο αυτό για το μπατατούδη το ακουσα και εγω και υποστηρίζουν ότι είναι αλήθεια.
επίσης 400.000 ευρώ απο τα τηλεοπτικά πήγαν απευθείας σε ένα λογαριασμό γυναικείου ονόματος που βρίσκεται στη ρόδο

.τέλος καταδικαστέο το πανό και όχι μόνο για το Σαββίδη αλλά για οποιοδήποτε πρόεδρο ομάδας και ανρθωπο αλλα τι εννοεις θα παρει συνεχεια?σε ποιον θα αποριφθει η ευθυνη?η ευθυνη παει στη παε ηρακλης απο οτι ξερω και μονο

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
359
Πόντοι
316
την βοήθεια ο απατεώνας ο καγιουλης τι ζήτησε από τον σαββίδη από το σεπτέμβριο...
Αν κάποιος μπορούσε να αποδείξει ότι ο ηρακλής είχε επιταγές του σαββίδη προγενέστερες του ιανουαρίου θα το είχε μάθει όλη η ελλάδα. Με αποδείξεις μιλάμε πάντα όχι αερολογίες. Γιατί θα ήταν ένα θέμα ιδιαίτερα σοβαρό που θα προέβλεπε υποβιβασμό μία εκ των δύο ομάδων αφού έτσι αναφέρει ο κανονισμός. Αν κάποιος μπορεί να αποδείξει ότι υπήρχαν τέτοιες επιταγές ας το κάνει. Εδώ ρε φίλε ακούστηκε ο πάπας ότι οι μετοχές του ηρακλή είναι ενέχυρο σε μία εταιρεία που την είχε κάποτε ο μπατατούδης και τώρα είναι συμφερόντων σαββίδη...

Λίγο να είμαστε προσγειωμένοι.
Να πω και κάτι για το πανό. Επειδή ήμουν δίπλα στο μίχελ χθες στη σουίτα στο καυτατζόγλειο κι άκουγα την επικοινωνία του με την οικογένεια σαββίδη το θέμα θα έχει μεγάλη συνέχεια γιατί  στα μέρη του σαββίδη η προσβολή της μάνας είναι το ύψιστο ατόπημα
Καταρχάς δεν μπορεί να αποδείξει νομικά ότι αναφερόταν σε αυτόν.το πανό έγραφε ιβαν.δευτερο ποτέ στην ιστορία του κόσμου ένας με το έτσι θέλω κατέκτησε ολοκληρωτικά επειδή είχε λεφτά τους πάντες.οι αξίες και οι ιδέες είναι πολύ πιο δυνατές.οσο για τα διοικητικά της ομάδας μου τα πράγματα είναι πολύ πιο βρώμικα από οτί φαντάζεσαι

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
359
Πόντοι
316
μλκ παντού έπρεπε να είναι έτσι. Τι δουλειά έχει η μάνα κάποιου σε μία αντιπαράθεση?
Πολλές φορές καταλαβαίνω ότι δέν είναι καλό αυτό πού κάνω αλλά έτσι είμαι.αν κάποιος μού κάνει κάτι κακό θα του το κάνω διπλάσιο.αν κάποιος μου κάνει καλό δεκαπλάσιο.αλλα δυσκολα ειδικά όταν θεωρώ ότι έχω δίκαιο σταματάω

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.709
Πόντοι
38.177
Την καλημερα μου,το αξιότιμο μέλος Λαγνος δεν εχει παρει ακομα θέση για το νεο στραπατσο της υπερομαδας του!!!
Άλλαξε άραγε ομάδα η ακομα μας κρατάει μούτρα;;;
Λαγνε γιουχουουουουου.............

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.493
Πόντοι
34.538
Καλά φαντάστηκα ότι μιλάω με γιδι.σταματω εδώ με σένα και κάθε τουρκοσπορο με παρωπιδες
Ωραια επιχειρηματα..
Ποιος ξεκινησε να βριζει ρε γοβιε?
Κοιτα τι πρωτοεγραψες,ενω μιλουσαμε ηρεμα!!!

Εκτος αν το ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΣ ειναι τιτλος τιμης για σενα,
οποτε στον επιστρεφω..
Εσυ αλλαξες το υφος της κουβεντας,εφαγες τα μπινελικια σου και εκατσες στη γωνια..

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.493
Πόντοι
34.538
φίλε μου τα ξέρω .όπως και ότι λεφτά έχει βάλει ο παπαθανασάκης απο τοτε που ηρθε ειναι λεφτα ατομου που εχει ενασχολησει με τον ολυμπιακο.
επειτα εκοψε η χρηματοδοτηση για καποιο λογο και ζητησε βοηθεια απο σαββιδη.οσο αυτό για το μπατατούδη το ακουσα και εγω και υποστηρίζουν ότι είναι αλήθεια.
επίσης 400.000 ευρώ απο τα τηλεοπτικά πήγαν απευθείας σε ένα λογαριασμό γυναικείου ονόματος που βρίσκεται στη ρόδο

.τέλος καταδικαστέο το πανό και όχι μόνο για το Σαββίδη αλλά για οποιοδήποτε πρόεδρο ομάδας και ανρθωπο αλλα τι εννοεις θα παρει συνεχεια?σε ποιον θα αποριφθει η ευθυνη?η ευθυνη παει στη παε ηρακλης απο οτι ξερω και μονο
Φιλε..λοιπον για να μαθενετε και να μην τρωτε οτι σας πασαρουν απο την αυτονομη..

Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ δεν εχει κανενα λογο να αγορασει τον ΗΡΑΚΛΗ..
Εχει ενα βαρελι χωρις πατο τον ΠΑΟΚ,δεν χρειαζεται κι αλλο..
Απλα ο ΠΑΟΚ τον βοηθαει να ανοιξει αλλες πορτες..
Οποτε αυτο το εχει,δεν χρειαζεται αλλη ομαδα..

Η αγορα του ΛΑΜΠΡΟΥ και η βοηθεια στον ΗΡΑΚΛΗ..
Εχει να κανει με τις εκλογες της ΕΠΟ το Μαιο..
Αυτο που ηθελε ο ΙΒΑΝ ηταν να προλαβει την κινηση ΜΑΡΙΝΑΚΗ,
και να εχει ττη ψηφο του ΗΡΑΚΛΗ προς τον ΓΡΑΜΜΕΝΟ,
και οχι στο φυτευτο ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ του χοντρου,απο τη ΚΑΤΕΡΙΝΗ..
Ελπιζω να καταλαβες και θα το δεις στις εκλογες του ΜΑΙΟΥ στη ΕΠΟ..

Καμμια αλλη υποχρεωση δεν εχει ο ΗΡΑΚΛΗΣ γι αυτο και το παιχνιδι
προχθες παιχτηκε στα ισα..

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
359
Πόντοι
316
Ωραια επιχειρηματα..
Ποιος ξεκινησε να βριζει ρε γοβιε?
Κοιτα τι πρωτοεγραψες,ενω μιλουσαμε ηρεμα!!!

Εκτος αν το ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΣ ειναι τιτλος τιμης για σενα,
οποτε στον επιστρεφω..
Εσυ αλλαξες το υφος της κουβεντας,εφαγες τα μπινελικια σου και εκατσες στη γωνια..
Το ποιός έκατσε στη γωνία φαίνεται από τα μηνύματα.εγω είπα δεν το συνεχίζω σε προσωπικό και βλέπω ότι εσύ το κάνεις.οτιδηποτε άλλο θες απλά ενημέρωσε με.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.493
Πόντοι
34.538
Το ποιός έκατσε στη γωνία φαίνεται από τα μηνύματα.εγω είπα δεν το συνεχίζω σε προσωπικό και βλέπω ότι εσύ το κάνεις.οτιδηποτε άλλο θες απλά ενημέρωσε με.
Απαντηση δε πηρα για ποιος το ξεκινησε και για τον αρχικο χαρακτηρισμο σου..
Δεν θελω τιποτα απο σενα..σε αφηνω να βολεψεις αυτους που ξερεις οπως ειπες..
Με το νου σου..

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
359
Πόντοι
316
Απαντηση δε πηρα για ποιος το ξεκινησε και για τον αρχικο χαρακτηρισμο σου..
Δεν θελω τιποτα απο σενα..σε αφηνω να βολεψεις αυτους που ξερεις οπως ειπες..
Με το νου σου..
Συνεχίζεις να προσβάλεις και βλέπεις επανειλημμένα κάνω την πάπια

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.493
Πόντοι
34.538

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.113
Πόντοι
17.085
Να μη λείψει κανείς την Κυριακή, έτσι;  :boobies:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.113
Πόντοι
17.085
Εμ τί; Έρχεται ο Καρντόσο λέμε.  :grin:

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.493
Πόντοι
34.538

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.113
Πόντοι
17.085
Καθόλου δύσκολο. Θα χάσουμε. Δεν έχει και μεγάλη σημασία για μας το παιχνίδι. Θα έρθουν λέει και οπαδοί της Μπεσίκτας; Όλοι ενωμένοι απέναντι στο μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας;

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.493
Πόντοι
34.538
Καθόλου δύσκολο. Θα χάσουμε. Δεν έχει και μεγάλη σημασία για μας το παιχνίδι. Θα έρθουν λέει και οπαδοί της Μπεσίκτας; Όλοι ενωμένοι απέναντι στο μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας;
Αυτες τις μαλακιες κανουν οι δικοι μας..
Μακαρι να χασετε οπως λες..
Αν και  τριτη ηττα..
Θα τους πηδηξει ο χοντρος..

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
359
Πόντοι
316

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
Τύποι Παοκια, την Τεννεριφη θα την περάσετε? Πως το βλέπετε? Δεν σας βλέπω δυνατούς φέτος στο μπασκετακι, είστε χειροτεροι και από ΑΕΚ και απο Άρη.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.493
Πόντοι
34.538
Την απάντηση θα την πάρεις μόνος σου άμα διαβάσεις τα μυνήματα με τη σειρά
Εσυ διαβασε τα..
Εκτος οπως σου πα αν το ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΣ ειναι τιτλος τιμης για σενα..
Δεν σε εχω βρισει πριν γραψεις αυτη τη κουβεντα..
Μετα σε πηρε η μπαλλα..λογικα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom