FILOXENOUMENOS
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 40
- Like
- 1.190
- Πόντοι
- 4.387
μλκ παντού έπρεπε να είναι έτσι. Τι δουλειά έχει η μάνα κάποιου σε μία αντιπαράθεση?Ανατριχιδιασα να ουμε
μλκ παντού έπρεπε να είναι έτσι. Τι δουλειά έχει η μάνα κάποιου σε μία αντιπαράθεση?Ανατριχιδιασα να ουμε
την βοήθεια ο απατεώνας ο καγιουλης τι ζήτησε από τον σαββίδη από το σεπτέμβριο...
Αν κάποιος μπορούσε να αποδείξει ότι ο ηρακλής είχε επιταγές του σαββίδη προγενέστερες του ιανουαρίου θα το είχε μάθει όλη η ελλάδα. Με αποδείξεις μιλάμε πάντα όχι αερολογίες. Γιατί θα ήταν ένα θέμα ιδιαίτερα σοβαρό που θα προέβλεπε υποβιβασμό μία εκ των δύο ομάδων αφού έτσι αναφέρει ο κανονισμός. Αν κάποιος μπορεί να αποδείξει ότι υπήρχαν τέτοιες επιταγές ας το κάνει. Εδώ ρε φίλε ακούστηκε ο πάπας ότι οι μετοχές του ηρακλή είναι ενέχυρο σε μία εταιρεία που την είχε κάποτε ο μπατατούδης και τώρα είναι συμφερόντων σαββίδη...
Λίγο να είμαστε προσγειωμένοι.
Να πω και κάτι για το πανό. Επειδή ήμουν δίπλα στο μίχελ χθες στη σουίτα στο καυτατζόγλειο κι άκουγα την επικοινωνία του με την οικογένεια σαββίδη το θέμα θα έχει μεγάλη συνέχεια γιατί στα μέρη του σαββίδη η προσβολή της μάνας είναι το ύψιστο ατόπημα
Καταρχάς δεν μπορεί να αποδείξει νομικά ότι αναφερόταν σε αυτόν.το πανό έγραφε ιβαν.δευτερο ποτέ στην ιστορία του κόσμου ένας με το έτσι θέλω κατέκτησε ολοκληρωτικά επειδή είχε λεφτά τους πάντες.οι αξίες και οι ιδέες είναι πολύ πιο δυνατές.οσο για τα διοικητικά της ομάδας μου τα πράγματα είναι πολύ πιο βρώμικα από οτί φαντάζεσαιτην βοήθεια ο απατεώνας ο καγιουλης τι ζήτησε από τον σαββίδη από το σεπτέμβριο...
Αν κάποιος μπορούσε να αποδείξει ότι ο ηρακλής είχε επιταγές του σαββίδη προγενέστερες του ιανουαρίου θα το είχε μάθει όλη η ελλάδα. Με αποδείξεις μιλάμε πάντα όχι αερολογίες. Γιατί θα ήταν ένα θέμα ιδιαίτερα σοβαρό που θα προέβλεπε υποβιβασμό μία εκ των δύο ομάδων αφού έτσι αναφέρει ο κανονισμός. Αν κάποιος μπορεί να αποδείξει ότι υπήρχαν τέτοιες επιταγές ας το κάνει. Εδώ ρε φίλε ακούστηκε ο πάπας ότι οι μετοχές του ηρακλή είναι ενέχυρο σε μία εταιρεία που την είχε κάποτε ο μπατατούδης και τώρα είναι συμφερόντων σαββίδη...
Λίγο να είμαστε προσγειωμένοι.
Να πω και κάτι για το πανό. Επειδή ήμουν δίπλα στο μίχελ χθες στη σουίτα στο καυτατζόγλειο κι άκουγα την επικοινωνία του με την οικογένεια σαββίδη το θέμα θα έχει μεγάλη συνέχεια γιατί στα μέρη του σαββίδη η προσβολή της μάνας είναι το ύψιστο ατόπημα
Πολλές φορές καταλαβαίνω ότι δέν είναι καλό αυτό πού κάνω αλλά έτσι είμαι.αν κάποιος μού κάνει κάτι κακό θα του το κάνω διπλάσιο.αν κάποιος μου κάνει καλό δεκαπλάσιο.αλλα δυσκολα ειδικά όταν θεωρώ ότι έχω δίκαιο σταματάωμλκ παντού έπρεπε να είναι έτσι. Τι δουλειά έχει η μάνα κάποιου σε μία αντιπαράθεση?
Ωραια επιχειρηματα..Καλά φαντάστηκα ότι μιλάω με γιδι.σταματω εδώ με σένα και κάθε τουρκοσπορο με παρωπιδες
Φιλε..λοιπον για να μαθενετε και να μην τρωτε οτι σας πασαρουν απο την αυτονομη..φίλε μου τα ξέρω .όπως και ότι λεφτά έχει βάλει ο παπαθανασάκης απο τοτε που ηρθε ειναι λεφτα ατομου που εχει ενασχολησει με τον ολυμπιακο.
επειτα εκοψε η χρηματοδοτηση για καποιο λογο και ζητησε βοηθεια απο σαββιδη.οσο αυτό για το μπατατούδη το ακουσα και εγω και υποστηρίζουν ότι είναι αλήθεια.
επίσης 400.000 ευρώ απο τα τηλεοπτικά πήγαν απευθείας σε ένα λογαριασμό γυναικείου ονόματος που βρίσκεται στη ρόδο
.τέλος καταδικαστέο το πανό και όχι μόνο για το Σαββίδη αλλά για οποιοδήποτε πρόεδρο ομάδας και ανρθωπο αλλα τι εννοεις θα παρει συνεχεια?σε ποιον θα αποριφθει η ευθυνη?η ευθυνη παει στη παε ηρακλης απο οτι ξερω και μονο
Το ποιός έκατσε στη γωνία φαίνεται από τα μηνύματα.εγω είπα δεν το συνεχίζω σε προσωπικό και βλέπω ότι εσύ το κάνεις.οτιδηποτε άλλο θες απλά ενημέρωσε με.Ωραια επιχειρηματα..
Ποιος ξεκινησε να βριζει ρε γοβιε?
Κοιτα τι πρωτοεγραψες,ενω μιλουσαμε ηρεμα!!!
Εκτος αν το ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΣ ειναι τιτλος τιμης για σενα,
οποτε στον επιστρεφω..
Εσυ αλλαξες το υφος της κουβεντας,εφαγες τα μπινελικια σου και εκατσες στη γωνια..
Απαντηση δε πηρα για ποιος το ξεκινησε και για τον αρχικο χαρακτηρισμο σου..Το ποιός έκατσε στη γωνία φαίνεται από τα μηνύματα.εγω είπα δεν το συνεχίζω σε προσωπικό και βλέπω ότι εσύ το κάνεις.οτιδηποτε άλλο θες απλά ενημέρωσε με.
Συνεχίζεις να προσβάλεις και βλέπεις επανειλημμένα κάνω την πάπιαΑπαντηση δε πηρα για ποιος το ξεκινησε και για τον αρχικο χαρακτηρισμο σου..
Δεν θελω τιποτα απο σενα..σε αφηνω να βολεψεις αυτους που ξερεις οπως ειπες..
Με το νου σου..
Περιμενω μια απαντηση ποιος αρχισε τα μπινελικια πρωτος..Συνεχίζεις να προσβάλεις και βλέπεις επανειλημμένα κάνω την πάπια
Αισιοδοξο πολυ σε βλεπω?Να μη λείψει κανείς την Κυριακή, έτσι;
Μπερδεμενο πολυ..Εμ τί; Έρχεται ο Καρντόσο λέμε.
Αυτες τις μαλακιες κανουν οι δικοι μας..Καθόλου δύσκολο. Θα χάσουμε. Δεν έχει και μεγάλη σημασία για μας το παιχνίδι. Θα έρθουν λέει και οπαδοί της Μπεσίκτας; Όλοι ενωμένοι απέναντι στο μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας;
Την απάντηση θα την πάρεις μόνος σου άμα διαβάσεις τα μυνήματα με τη σειράΠεριμενω μια απαντηση ποιος αρχισε τα μπινελικια πρωτος..
Και δεν την εχω παρει..
Εσυ διαβασε τα..Την απάντηση θα την πάρεις μόνος σου άμα διαβάσεις τα μυνήματα με τη σειρά