Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.440
Πόντοι
34.538

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
359
Πόντοι
316
Περιμενε,μετα τις μανες και τις χριστοπαναγιες θα γινουν κολλητα φιλαρακια  :grin: κλασικοι Ελληνες  :2funny:
έχω άδικο φίλος?Άμα παρακολουθήσεις την συζήτηση πιστεύω όχι.

sos1908

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2015
Κριτικές
4
Like
268
Πόντοι
1
Το μονο που μπορεις να κατηγορησεις το ΣΑΒΒΙΔΗ ειναι οτι σε βρηκε σε αναγκη και
σου πηρε το ΛΑΜΠΡΟΥ..

Αλλα ετσι ειναι το ποδοσφαιρο,
το ιδιο να πεις για  το ΧΡΙΣΤΟΒΑΣΙΛΗ που σου πηρε το ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ,
τον ΑΣΤΕΡΑ που πηρε το ΤΣΙΛΙΑΝΙΔΗ κλπ..

φίλε φακίρη.τα πράγματα είναι απλά.είμαι Ηρακληδέας πάω γήπεδο μέσα έξω πολλά χρόνια και ξέρω μέχρι ένα σημείο τι γίνεται στο Ηρακλή.
Η συγκεκριμένη διοίκηση ( Παπαθανασάκης-Καγιούλης) ζήτησαν σαν άφραγκοι βοήθεια απο το Σαββίδη.
ο Σαββίδης έδωσε 300.000 δήθεν για το λάμπρου ( παίχτης που έχει παίξε 270 λεπτά στη superleuage κοστίζει 300.000?) απλά για να βγάλει ο Ηρακλής τη χρονιά.
Και ήταν δεδομένο ότι θα έδινε βαθμό ή βαθμούς στο Ηρακλή γιατί θέλει να το κρατήσει σαν θηγατρική.
Οι οπαδοί όμως δε εξαγοράζονται και πήγαν κόντρα απο τη αρχή στη διοίκηση για αυτό και το πανό για αυτό και τα επισόδεια σε κάθε εντός του Ηρακλή.
σου παραθέτω και ένα μέρος της ανακοίνωσης της "Αυτόνομης Θύρας 10" για το τι έγινε εχθές.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
έχω άδικο φίλος?Άμα παρακολουθήσεις την συζήτηση πιστεύω όχι.

Παρακολουθω,οι μανες τι δουλεια εχουν εδω μεσα?  :think:
Εξ' αρχης εγραψα οτι ο τυπος ειναι καθετος στις αποψεις του,δεν μπορεις να κανεις κουβεντα μαζι του,τον ξερω χρονια..
Δες την υπογραφη μου και θα καταλαβεις!!!

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
359
Πόντοι
316
ΣΩΠΑ ΡΕ ΠΑΛΛΗΚΑΡΑ...
Μη δερνεις πολυ..ΣΟΥΓΚΛΑΚΟ της ΠΟΥΤΣΑΣ..
Δεν είπα θα τους  δειρω όλους αλλά αυτούς που δεν βλέπουν κάποια πράγματα θα τους αντιμετωπίζω αλλιώς πλέον και όχι να κάθομαι να τους ακούω αδιάφορα όπως έκανα μέχρι τώρα

sos1908

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2015
Κριτικές
4
Like
268
Πόντοι
1
αν και δεν αξίζετε ούτε μια στιγμή από το χρόνο μας.
Εδώ και εβδομάδες ο καγιούλης είχε έρθει σε συμφωνία με τα σεκιούριτι που απασχολούνται στο Καυταντζόγλειο ώστε να πληρώσει τα χρέη του προς αυτούς, διαθέτοντας τους 500 εισιτήρια τα οποία θα πουλούσε η ίδια η εταιρεία σεκιούριτι και θα κρατούσε τα χρήματα από τη διάθεση τους. Η εταιρεία ονομάζεται Athos security και όλος τυχαίως είναι η εταιρεία η οποία «φυλάει» το Μακεδονία παλλάς και το κρατικό γήπεδο μπάσκετ της πυλαίας.
Η συγκεκριμένη εταιρεία σεκιούριτι ήρθε σε συμφωνία με ανθρώπους της ασφάλειας του παοκ αλλά και με «οπαδούς» οι οποίοι συμφώνησαν να αγοράσουν τα εισιτήρια και να έρθουν στο καυταντζογλειο, ενώ εμείς στον πρώτο γύρο δεν πήγαμε στην τούμπα.
Αν κάποιος στην Θεσσαλονίκη πιστεύει ότι για μια συμφωνία τέτοιου είδους στην οποία εμπλέκονται μια εταιρεία σεκιούριτι, άνθρωποι που δουλεύουν στην ασφάλεια μιας ΠΑΕ και «οπαδοί», δεν είναι ενημερωμένο το τμήμα αθλητικής βίας της πόλης τότε είναι ή βλάκας ή στημένος. Το τμήμα αθλητικής βίας (τουλάχιστον ένα κομμάτι αυτού) ήξερε τα πάντα και σε συντονισμό με όλους τους παραπάνω ετοίμαζε την οπαδική μαγκιά του λαού του παοκ με μοναδικό σκοπό την εκδήλωση επεισοδίων και τη σύλληψη όσων περισσότερων οπαδών του ΗΡΑΚΛΗ γίνεται.
Τελικά το όλο σχέδιο μαθεύτηκε τόσο πολύ που έφτασε μέχρι και στα δικά μας αυτιά και το καταγγείλαμε δημόσια όχι για να κόψουμε τις «ορδές» του λαού του παοκ, αυτοί είναι καλοδεχούμενοι, αλλά για να καταδείξουμε για άλλη μια φορά το πόσο στημένη και επικίνδυνη είναι αυτή η διοίκηση και για να καταλάβει ακόμα και ο τελευταίος φίλαθλος του ΗΡΑΚΛΗ ότι σωτηρία σημαίνει μόνο η απομάκρυνση των απατεώνων και των εντολοδόχων του Ιβάν Σαββίδη.
Από εκεί και πέρα αρχίζει η προπαγάνδα, αυτοί οι οποίοι συνεννοηθήκαν με σεκιουριταδες, ασφάλεια μιας ΠΑΕ και μπάτσους για να πάρουν εισιτήρια, μας κάνουν κήρυγμα για μετακινήσεις οπαδών και οπαδισμό.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
φίλε φακίρη.τα πράγματα είναι απλά.είμαι Ηρακληδέας πάω γήπεδο μέσα έξω πολλά χρόνια και ξέρω μέχρι ένα σημείο τι γίνεται στο Ηρακλή.
Η συγκεκριμένη διοίκηση ( Παπαθανασάκης-Καγιούλης) ζήτησαν σαν άφραγκοι βοήθεια απο το Σαββίδη.
ο Σαββίδης έδωσε 300.000 δήθεν για το λάμπρου ( παίχτης που έχει παίξε 270 λεπτά στη superleuage κοστίζει 300.000?) απλά για να βγάλει ο Ηρακλής τη χρονιά.
Και ήταν δεδομένο ότι θα έδινε βαθμό ή βαθμούς στο Ηρακλή γιατί θέλει να το κρατήσει σαν θηγατρική.
Οι οπαδοί όμως δε εξαγοράζονται και πήγαν κόντρα απο τη αρχή στη διοίκηση για αυτό και το πανό για αυτό και τα επισόδεια σε κάθε εντός του Ηρακλή.
σου παραθέτω και ένα μέρος της ανακοίνωσης της "Αυτόνομης Θύρας 10" για το τι έγινε εχθές.

Το πανο τι εγραφε?
Γιατι το τσοντοκαναλο δεν μας ειπε τιποτα,παρα μονο οτι πρεπει να κατεβει :-

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
359
Πόντοι
316
Παρακολουθω,οι μανες τι δουλεια εχουν εδω μεσα?  :think:
Εξ' αρχης εγραψα οτι ο τυπος ειναι καθετος στις αποψεις του,δεν μπορεις να κανεις κουβεντα μαζι του,τον ξερω χρονια..
Δες την υπογραφη μου και θα καταλαβεις!!!
Με έβρισε και τον έβρισα .Αν πιστεύεις εσύ ή κάποιος άλλος ότι το βρίσίμο μάνας είναι πολύ βαρύτερο απ τα δικά του τότε συγγνώμη από σένα και από τους άλλους αλλά όχι απο αυτόν.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.440
Πόντοι
34.538
Αδελφε το ειπα..
Ειναι το μονο που μπορεις να τον κατηγορησεις..
Το ιδιο εκαναν ΓΙΑΝΝΕΝΑ και ΑΣΤΕΡΑΣ..
Εκει γιατι δεν ειχε πανο?

Και αλλο παιρνω ενα παικτη και αλλο αγορασε την ομαδα..
Και σε ρωταω..γιατι δεν πηρε το διπλο εφοσον εγινε αυτη η συμφωνια?

sos1908

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2015
Κριτικές
4
Like
268
Πόντοι
1
Αδελφε το ειπα..
Ειναι το μονο που μπορεις να τον κατηγορησεις..
Το ιδιο εκαναν ΓΙΑΝΝΕΝΑ και ΑΣΤΕΡΑΣ..
Εκει γιατι δεν ειχε πανο?

Και αλλο παιρνω ενα παικτη και αλλο αγορασε την ομαδα..
Και σε ρωταω..γιατι δεν πηρε το διπλο εφοσον εγινε αυτη η συμφωνια?

φίλε άλλο να δίνεις παίχτη στο ατρόμητο και άλλο στον πάοκ.
και σου εξήγησα γιατί δε πήρε διπλό.γιατί ο σαββίδης θέλει να μείνει ο Ηρακλής γιατί οι τύποι στη διοίκηση είναι του χεριού του
όλα όμως αυτά μαθαίνονται και οι οπαδοί πάνε κόντρα όπως είναι λογικό

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Sold-out κάνατε για να δείτε από κοντά τη μεγαλύτερη ομάδα της χώρας ή όχι ακόμα;  :boobies:

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
359
Πόντοι
316

Δεδομένο ότι θα δώσει βαθμούς ο τούρκος με δύο μέτρα οφ Σαιντ γκολ? δλδ άμα δεν ήταν δεδομένο τι θα εδιναν? Τρίποντο από το κέντρο?

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.440
Πόντοι
34.538
φίλε άλλο να δίνεις παίχτη στο ατρόμητο και άλλο στον πάοκ.
και σου εξήγησα γιατί δε πήρε διπλό.γιατί ο σαββίδης θέλει να μείνει ο Ηρακλής γιατί οι τύποι στη διοίκηση είναι του χεριού του
όλα όμως αυτά μαθαίνονται και οι οπαδοί πάνε κόντρα όπως είναι λογικό
Φιλε...δλδ πηρε την ομαδα και κανει κακο στο ΠΑΟΚ?
Τα πιστευετε αυτα που λετε?

Αλλο ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ λες,αρα το προβλημα σας ειναι ο ΠΑΟΚ ,
και οχι η πουλημενη διοικηση?

sos1908

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2015
Κριτικές
4
Like
268
Πόντοι
1
Φιλε...δλδ πηρε την ομαδα και κανει κακο στο ΠΑΟΚ?
Τα πιστευετε αυτα που λετε?

Αλλο ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ λες,αρα το προβλημα σας ειναι ο ΠΑΟΚ ,
και οχι η πουλημενη διοικηση?

φυσικά και το πρόβλημα μας είναι η διοίκηση αλλά αυτό σου εξηγώ ότι η διοίκηση είναι συνδεδεμένη με το σαββίδη.
για αυτό και το πανό και το όλο σκηνικό με τα εισητήρια εχθες

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Αν και ξέρω ότι σε λίγο θα μπει στο παιχνίδι και η μάνα μου από κάποιους θέλω να πω το εξής.
Ο σαββίδης είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι ανταποκρινόμενος στο αίτημα για βοήθεια της (απατη)διοίκησης του ηρακλή (η οποία όμως δεν του αξίζει) εδωσε τριακόσιες χιλιάδες ευρώ με πρόσχημα τη μεταγραφή του λάμπρου και μέχρι εκεί

Ούτε συμφωνίες για βαθμούς ούτε συμφωνίες για θυγατρικές ούτε τίποτα

Όσον αφορά τις εταιρείες security πραγματικά η μία από τις τρεις που ξεκίνησαν τη χρονιά στο καυταντζόγλειο είναι οι athos security ενός πολύ καλού μου φίλου η οποία είναι έχει την φύλαξη τούμπας , paok sports arena ,μακεδονία palace, κόκκινο κτίριο και οτιδήποτε έχει σχέση με τον ιβάν σαββίδη.
Από τις τρεις εταιρείες security λόγω κακών πληρωμών οι δύο αποχώρησαν και έμεινε μόνο η άθως.

Τα περί εισιτηρίων στον κόσμο του παοκ είναι παραμύθια με δράκους. 

Γιατί την αντιπαράθεση εδώ μέσα έχω να πω ότι δεν πρέπει να ξεφεύγει κανείς και οι μάνες και τα παιδιά να μένουν έξω από καθετί αθλητικό

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
359
Πόντοι
316
Αν και ξέρω ότι σε λίγο θα μπει στο παιχνίδι και η μάνα μου από κάποιους θέλω να πω το εξής.
Ο σαββίδης είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι ανταποκρινόμενος στο αίτημα για βοήθεια της (απατη)διοίκησης του ηρακλή (η οποία όμως δεν του αξίζει) εδωσε τριακόσιες χιλιάδες ευρώ με πρόσχημα τη μεταγραφή του λάμπρου και μέχρι εκεί

Όσον αφορά τις εταιρείες security πραγματικά η μία από τις τρεις που ξεκίνησαν τη χρονιά στο καυταντζόγλειο είναι οι athos security ενός πολύ καλού μου φίλου η οποία είναι έχει την φύλαξη τούμπας , paok sports arena ,μακεδονία palace, κόκκινο κτίριο και οτιδήποτε έχει σχέση με τον ιβάν σαββίδη.
Από τις τρεις εταιρείες security λόγω κακών πληρωμών οι δύο αποχώρησαν και έμεινε μόνο η άθως.

Γιατί την αντιπαράθεση εδώ μέσα έχω να πω ότι δεν πρέπει να ξεφεύγει κανείς και οι μάνες και τα παιδιά να μένουν έξω από καθετί αθλητικό
Του μίλησα όπως μου μίλησε τπτα άλλο.προσεξε πως αυτά που λες εσύ δεν περιέχουν καμμία προσβολή καί υποτίμηση αλλά αντίθετα παρουσιάζεις επιχειρήματα και είσαι ανοιχτός σε διάλογο ενώ το επίπεδο του άλλου ήταν σαν τις απαντήσεις που εισέπραξε

sos1908

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2015
Κριτικές
4
Like
268
Πόντοι
1

φίλε μου το ξες ότι το παιχνίδι Ηρακλής-Ατρόμητος πληρώθηκε με επιταγή Σαββίδη?

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
φίλε μου το ξες ότι το παιχνίδι Ηρακλής-Ατρόμητος πληρώθηκε με επιταγή Σαββίδη?
την βοήθεια ο απατεώνας ο καγιουλης τη ζήτησε από τον σαββίδη από το σεπτέμβριο...
Αν κάποιος μπορούσε να αποδείξει ότι ο ηρακλής είχε επιταγές του σαββίδη προγενέστερες του ιανουαρίου θα το είχε μάθει όλη η ελλάδα. Με αποδείξεις μιλάμε πάντα όχι αερολογίες. Γιατί θα ήταν ένα θέμα ιδιαίτερα σοβαρό που θα προέβλεπε υποβιβασμό μία εκ των δύο ομάδων αφού έτσι αναφέρει ο κανονισμός. Αν κάποιος μπορεί να αποδείξει ότι υπήρχαν τέτοιες επιταγές ας το κάνει. Εδώ ρε φίλε ακούστηκε ο πάπας ότι οι μετοχές του ηρακλή είναι ενέχυρο σε μία εταιρεία που την είχε κάποτε ο μπατατούδης και τώρα είναι συμφερόντων σαββίδη...

Λίγο να είμαστε προσγειωμένοι.
Να πω και κάτι για το πανό. Επειδή ήμουν δίπλα στο μίχελ χθες στη σουίτα στο καυτατζόγλειο κι άκουγα την επικοινωνία του με την οικογένεια σαββίδη το θέμα θα έχει μεγάλη συνέχεια γιατί  στα μέρη του σαββίδη η προσβολή της μάνας είναι το ύψιστο ατόπημα

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
την βοήθεια ο απατεώνας ο καγιουλης τι ζήτησε από τον σαββίδη από το σεπτέμβριο...
Αν κάποιος μπορούσε να αποδείξει ότι ο ηρακλής είχε επιταγές του σαββίδη προγενέστερες του ιανουαρίου θα το είχε μάθει όλη η ελλάδα. Με αποδείξεις μιλάμε πάντα όχι αερολογίες. Γιατί θα ήταν ένα θέμα ιδιαίτερα σοβαρό που θα προέβλεπε υποβιβασμό μία εκ των δύο ομάδων αφού έτσι αναφέρει ο κανονισμός. Αν κάποιος μπορεί να αποδείξει ότι υπήρχαν τέτοιες επιταγές ας το κάνει. Εδώ ρε φίλε ακούστηκε ο πάπας ότι οι μετοχές του ηρακλή είναι ενέχυρο σε μία εταιρεία που την είχε κάποτε ο μπατατούδης και τώρα είναι συμφερόντων σαββίδη...

Λίγο να είμαστε προσγειωμένοι.
Να πω και κάτι για το πανό. Επειδή ήμουν δίπλα στο μίχελ χθες στη σουίτα στο καυτατζόγλειο κι άκουγα την επικοινωνία του με την οικογένεια σαββίδη το θέμα θα έχει μεγάλη συνέχεια γιατί  στα μέρη του σαββίδη η προσβολή της μάνας είναι το ύψιστο ατόπημα

Ανατριχιδιασα να ουμε  :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom