ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.440
- Πόντοι
- 34.538
ΣΩΠΑ ΡΕ ΠΑΛΛΗΚΑΡΑ...Θα θελα να είσαι γνωστός και να τα λέγαμε από κοντά.Θα βολευτω μ αυτούς που ξέρω όμως
Μη δερνεις πολυ..ΣΟΥΓΚΛΑΚΟ της ΠΟΥΤΣΑΣ..
ΣΩΠΑ ΡΕ ΠΑΛΛΗΚΑΡΑ...Θα θελα να είσαι γνωστός και να τα λέγαμε από κοντά.Θα βολευτω μ αυτούς που ξέρω όμως
έχω άδικο φίλος?Άμα παρακολουθήσεις την συζήτηση πιστεύω όχι.Περιμενε,μετα τις μανες και τις χριστοπαναγιες θα γινουν κολλητα φιλαρακια κλασικοι Ελληνες
Το μονο που μπορεις να κατηγορησεις το ΣΑΒΒΙΔΗ ειναι οτι σε βρηκε σε αναγκη και
σου πηρε το ΛΑΜΠΡΟΥ..
Αλλα ετσι ειναι το ποδοσφαιρο,
το ιδιο να πεις για το ΧΡΙΣΤΟΒΑΣΙΛΗ που σου πηρε το ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ,
τον ΑΣΤΕΡΑ που πηρε το ΤΣΙΛΙΑΝΙΔΗ κλπ..
έχω άδικο φίλος?Άμα παρακολουθήσεις την συζήτηση πιστεύω όχι.
Δεν είπα θα τους δειρω όλους αλλά αυτούς που δεν βλέπουν κάποια πράγματα θα τους αντιμετωπίζω αλλιώς πλέον και όχι να κάθομαι να τους ακούω αδιάφορα όπως έκανα μέχρι τώραΣΩΠΑ ΡΕ ΠΑΛΛΗΚΑΡΑ...
Μη δερνεις πολυ..ΣΟΥΓΚΛΑΚΟ της ΠΟΥΤΣΑΣ..
φίλε φακίρη.τα πράγματα είναι απλά.είμαι Ηρακληδέας πάω γήπεδο μέσα έξω πολλά χρόνια και ξέρω μέχρι ένα σημείο τι γίνεται στο Ηρακλή.
Η συγκεκριμένη διοίκηση ( Παπαθανασάκης-Καγιούλης) ζήτησαν σαν άφραγκοι βοήθεια απο το Σαββίδη.
ο Σαββίδης έδωσε 300.000 δήθεν για το λάμπρου ( παίχτης που έχει παίξε 270 λεπτά στη superleuage κοστίζει 300.000?) απλά για να βγάλει ο Ηρακλής τη χρονιά.
Και ήταν δεδομένο ότι θα έδινε βαθμό ή βαθμούς στο Ηρακλή γιατί θέλει να το κρατήσει σαν θηγατρική.
Οι οπαδοί όμως δε εξαγοράζονται και πήγαν κόντρα απο τη αρχή στη διοίκηση για αυτό και το πανό για αυτό και τα επισόδεια σε κάθε εντός του Ηρακλή.
σου παραθέτω και ένα μέρος της ανακοίνωσης της "Αυτόνομης Θύρας 10" για το τι έγινε εχθές.
Με έβρισε και τον έβρισα .Αν πιστεύεις εσύ ή κάποιος άλλος ότι το βρίσίμο μάνας είναι πολύ βαρύτερο απ τα δικά του τότε συγγνώμη από σένα και από τους άλλους αλλά όχι απο αυτόν.Παρακολουθω,οι μανες τι δουλεια εχουν εδω μεσα?
Εξ' αρχης εγραψα οτι ο τυπος ειναι καθετος στις αποψεις του,δεν μπορεις να κανεις κουβεντα μαζι του,τον ξερω χρονια..
Δες την υπογραφη μου και θα καταλαβεις!!!
Αδελφε το ειπα..φίλε φακίρη.τα πράγματα είναι απλά.είμαι Ηρακληδέας πάω γήπεδο μέσα έξω πολλά χρόνια και ξέρω μέχρι ένα σημείο τι γίνεται στο Ηρακλή.
Η συγκεκριμένη διοίκηση ( Παπαθανασάκης-Καγιούλης) ζήτησαν σαν άφραγκοι βοήθεια απο το Σαββίδη.
ο Σαββίδης έδωσε 300.000 δήθεν για το λάμπρου ( παίχτης που έχει παίξε 270 λεπτά στη superleuage κοστίζει 300.000?) απλά για να βγάλει ο Ηρακλής τη χρονιά.
Και ήταν δεδομένο ότι θα έδινε βαθμό ή βαθμούς στο Ηρακλή γιατί θέλει να το κρατήσει σαν θηγατρική.
Οι οπαδοί όμως δε εξαγοράζονται και πήγαν κόντρα απο τη αρχή στη διοίκηση για αυτό και το πανό για αυτό και τα επισόδεια σε κάθε εντός του Ηρακλή.
σου παραθέτω και ένα μέρος της ανακοίνωσης της "Αυτόνομης Θύρας 10" για το τι έγινε εχθές.
Ιβάν γαμαμε την μάνα σου εγραφε στα ρώσικα.Το πανο τι εγραφε?
Γιατι το τσοντοκαναλο δεν μας ειπε τιποτα,παρα μονο οτι πρεπει να κατεβει :-
Αδελφε το ειπα..
Ειναι το μονο που μπορεις να τον κατηγορησεις..
Το ιδιο εκαναν ΓΙΑΝΝΕΝΑ και ΑΣΤΕΡΑΣ..
Εκει γιατι δεν ειχε πανο?
Και αλλο παιρνω ενα παικτη και αλλο αγορασε την ομαδα..
Και σε ρωταω..γιατι δεν πηρε το διπλο εφοσον εγινε αυτη η συμφωνια?
φίλε φακίρη.τα πράγματα είναι απλά.είμαι Ηρακληδέας πάω γήπεδο μέσα έξω πολλά χρόνια και ξέρω μέχρι ένα σημείο τι γίνεται στο Ηρακλή.
Φιλε...δλδ πηρε την ομαδα και κανει κακο στο ΠΑΟΚ?φίλε άλλο να δίνεις παίχτη στο ατρόμητο και άλλο στον πάοκ.
και σου εξήγησα γιατί δε πήρε διπλό.γιατί ο σαββίδης θέλει να μείνει ο Ηρακλής γιατί οι τύποι στη διοίκηση είναι του χεριού του
όλα όμως αυτά μαθαίνονται και οι οπαδοί πάνε κόντρα όπως είναι λογικό
Φιλε...δλδ πηρε την ομαδα και κανει κακο στο ΠΑΟΚ?
Τα πιστευετε αυτα που λετε?
Αλλο ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ λες,αρα το προβλημα σας ειναι ο ΠΑΟΚ ,
και οχι η πουλημενη διοικηση?
Του μίλησα όπως μου μίλησε τπτα άλλο.προσεξε πως αυτά που λες εσύ δεν περιέχουν καμμία προσβολή καί υποτίμηση αλλά αντίθετα παρουσιάζεις επιχειρήματα και είσαι ανοιχτός σε διάλογο ενώ το επίπεδο του άλλου ήταν σαν τις απαντήσεις που εισέπραξεΑν και ξέρω ότι σε λίγο θα μπει στο παιχνίδι και η μάνα μου από κάποιους θέλω να πω το εξής.
Ο σαββίδης είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι ανταποκρινόμενος στο αίτημα για βοήθεια της (απατη)διοίκησης του ηρακλή (η οποία όμως δεν του αξίζει) εδωσε τριακόσιες χιλιάδες ευρώ με πρόσχημα τη μεταγραφή του λάμπρου και μέχρι εκεί
Ούτε συμφωνίες για βαθμούς ούτε συμφωνίες για θυγατρικές ούτε τίποτα
Όσον αφορά τις εταιρείες security πραγματικά η μία από τις τρεις που ξεκίνησαν τη χρονιά στο καυταντζόγλειο είναι οι athos security ενός πολύ καλού μου φίλου η οποία είναι έχει την φύλαξη τούμπας , paok sports arena ,μακεδονία palace, κόκκινο κτίριο και οτιδήποτε έχει σχέση με τον ιβάν σαββίδη.
Από τις τρεις εταιρείες security λόγω κακών πληρωμών οι δύο αποχώρησαν και έμεινε μόνο η άθως.
Τα περί εισιτηρίων στον κόσμο του παοκ είναι παραμύθια με δράκους.
Γιατί την αντιπαράθεση εδώ μέσα έχω να πω ότι δεν πρέπει να ξεφεύγει κανείς και οι μάνες και τα παιδιά να μένουν έξω από καθετί αθλητικό
Αν και ξέρω ότι σε λίγο θα μπει στο παιχνίδι και η μάνα μου από κάποιους θέλω να πω το εξής.
Ο σαββίδης είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι ανταποκρινόμενος στο αίτημα για βοήθεια της (απατη)διοίκησης του ηρακλή (η οποία όμως δεν του αξίζει) εδωσε τριακόσιες χιλιάδες ευρώ με πρόσχημα τη μεταγραφή του λάμπρου και μέχρι εκεί
Ούτε συμφωνίες για βαθμούς ούτε συμφωνίες για θυγατρικές ούτε τίποτα
Όσον αφορά τις εταιρείες security πραγματικά η μία από τις τρεις που ξεκίνησαν τη χρονιά στο καυταντζόγλειο είναι οι athos security ενός πολύ καλού μου φίλου η οποία είναι έχει την φύλαξη τούμπας , paok sports arena ,μακεδονία palace, κόκκινο κτίριο και οτιδήποτε έχει σχέση με τον ιβάν σαββίδη.
Από τις τρεις εταιρείες security λόγω κακών πληρωμών οι δύο αποχώρησαν και έμεινε μόνο η άθως.
Τα περί εισιτηρίων στον κόσμο του παοκ είναι παραμύθια με δράκους.
Γιατί την αντιπαράθεση εδώ μέσα έχω να πω ότι δεν πρέπει να ξεφεύγει κανείς και οι μάνες και τα παιδιά να μένουν έξω από καθετί αθλητικό
την βοήθεια ο απατεώνας ο καγιουλης τη ζήτησε από τον σαββίδη από το σεπτέμβριο...φίλε μου το ξες ότι το παιχνίδι Ηρακλής-Ατρόμητος πληρώθηκε με επιταγή Σαββίδη?
την βοήθεια ο απατεώνας ο καγιουλης τι ζήτησε από τον σαββίδη από το σεπτέμβριο...
Αν κάποιος μπορούσε να αποδείξει ότι ο ηρακλής είχε επιταγές του σαββίδη προγενέστερες του ιανουαρίου θα το είχε μάθει όλη η ελλάδα. Με αποδείξεις μιλάμε πάντα όχι αερολογίες. Γιατί θα ήταν ένα θέμα ιδιαίτερα σοβαρό που θα προέβλεπε υποβιβασμό μία εκ των δύο ομάδων αφού έτσι αναφέρει ο κανονισμός. Αν κάποιος μπορεί να αποδείξει ότι υπήρχαν τέτοιες επιταγές ας το κάνει. Εδώ ρε φίλε ακούστηκε ο πάπας ότι οι μετοχές του ηρακλή είναι ενέχυρο σε μία εταιρεία που την είχε κάποτε ο μπατατούδης και τώρα είναι συμφερόντων σαββίδη...
Λίγο να είμαστε προσγειωμένοι.
Να πω και κάτι για το πανό. Επειδή ήμουν δίπλα στο μίχελ χθες στη σουίτα στο καυτατζόγλειο κι άκουγα την επικοινωνία του με την οικογένεια σαββίδη το θέμα θα έχει μεγάλη συνέχεια γιατί στα μέρη του σαββίδη η προσβολή της μάνας είναι το ύψιστο ατόπημα