Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

1970

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
344
Πόντοι
21
1)9 τελικες?Να φανταστω οτι σε αυτες ειναι κα τα σουτ στη...Νεα ελβετια!!!
2)Αυτο που εβαλε ο...δεν ξερω γω πως τον λενε??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
1) Εσύ πόσες, έστω τέτοιες, τελικές έκανες και στα 3 παιχνίδια μας φέτος?
2) Το δεύτερο σχόλιο σου δεν το αντιλαμβάνομαι, συγγνώμη..

Επισκέπτης
Εδώ έχεις εσύ άποψη για την ομάδα μου και για την ομάδα που δεν μπορεί να κερδίσει ένα καφενείο και δεν θα έχω εγώ?
Τουλάχιστον εγώ γράφω για την ομάδα που αγαπώ και τον αντίπαλό της (για τον οποίο δεν έχω γράψει ποτέ άσχημα ή ειρωνικά λόγια) και δεν γράφω μόνο από κόμπλεξ, ταρατσάκο.
Έτσι κουκλάρα μου έτσι σε θέλω! :rockon:

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
1) Εσύ πόσες, έστω τέτοιες, τελικές έκανες και στα 3 παιχνίδια μας φέτος?
2) Το δεύτερο σχόλιο σου δεν το αντιλαμβάνομαι, συγγνώμη..
Δηλωσεις σκορδα μετα το 1-0 της Τουμπας για το γκολ του Κοντρερας

1970

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
344
Πόντοι
21
petrosyn..
μην τα παίρνεις και μιλάς άσχημα στον ταρατσάκο..κανείς μας δεν είναι τέλειος και γι' αυτό εγώ προτιμώ να βλέπω τα θετικά στους άλλους. Στην προκειμένη περίπτωση εκτιμώ ιδιαιτέρως το ότι ο ταρατσάκος είναι φανατικός φίλος της Manchester U  καθώς και το ότι έχει φοβερό κόμπλεξ με τον ΑΡΗ μας. Εξάλλου, έλα στη θέση του και σκέψου τι ταράκουλο έχει πάθει την πρώτη φορά που επιστρέψαμε και έφαγε εκείνη την 4άρα κατακέφαλα και τη δεύτερη που, ενώ είχε πιστέψει ότι πεθάναμε, μας βλέπει νοικοκυρεμένους και 2 χρονιές συνέχεια άνετα 4ους και με προοπτικές για παραπάνω. Φέτος, έχει γελάσει λίγο επιτέλους..μέχρι στιγμής τουλάχιστον..μην του χαλάς τη διασκέδαση, λοιπόν. Μαζί σου ταρατσάκο!  

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
petrosyn..
μην τα παίρνεις και μιλάς άσχημα στον ταρατσάκο..κανείς μας δεν είναι τέλειος και γι' αυτό εγώ προτιμώ να βλέπω τα θετικά στους άλλους. Στην προκειμένη περίπτωση εκτιμώ ιδιαιτέρως το ότι ο ταρατσάκος είναι φανατικός φίλος της Manchester U  καθώς και το ότι έχει φοβερό κόμπλεξ με τον ΑΡΗ μας. Εξάλλου, έλα στη θέση του και σκέψου τι ταράκουλο έχει πάθει την πρώτη φορά που επιστρέψαμε και έφαγε εκείνη την 4άρα κατακέφαλα και τη δεύτερη που, ενώ είχε πιστέψει ότι πεθάναμε, μας βλέπει νοικοκυρεμένους και 2 χρονιές συνέχεια άνετα 4ους και με προοπτικές για παραπάνω. Φέτος, έχει γελάσει λίγο επιτέλους..μέχρι στιγμής τουλάχιστον..μην του χαλάς τη διασκέδαση, λοιπόν. Μαζί σου ταρατσάκο!  
Μην ανησυχείς φίλτατε. Έχω μια ιδιαίτερη σχέση με τον πουστη ε συγνώμη τον Ταράτσα ήθελα να πω. Μήνες τώρα με παρακαλάει να τον βατέψω αλλά δεν ενδίδω

Επισκέπτης
petrosyn..
μην τα παίρνεις και μιλάς άσχημα στον ταρατσάκο..κανείς μας δεν είναι τέλειος και γι' αυτό εγώ προτιμώ να βλέπω τα θετικά στους άλλους. Στην προκειμένη περίπτωση εκτιμώ ιδιαιτέρως το ότι ο ταρατσάκος είναι φανατικός φίλος της Manchester U  καθώς και το ότι έχει φοβερό κόμπλεξ με τον ΑΡΗ μας. Εξάλλου, έλα στη θέση του και σκέψου τι ταράκουλο έχει πάθει την πρώτη φορά που επιστρέψαμε και έφαγε εκείνη την 4άρα κατακέφαλα και τη δεύτερη που, ενώ είχε πιστέψει ότι πεθάναμε, μας βλέπει νοικοκυρεμένους και 2 χρονιές συνέχεια άνετα 4ους και [size=20pt]με προοπτικές για παραπάνω[/size]. Φέτος, έχει γελάσει λίγο επιτέλους..μέχρι στιγμής τουλάχιστον..μην του χαλάς τη διασκέδαση, λοιπόν. Μαζί σου ταρατσάκο!  
Ναι ξέρω για πρωτάθλημα! :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Όταν απαντήσεις στο υπόλοιπο 99% όσων σου έγραψα, θα σου απαντήσω κι εγώ ταρατσάκο
Έχω απαντήσει σε όλα όσα αναφέρεσαι, βαριέμαι να επαναλαμβάνομαι! :rockon:
Εγώ θέλω να σε ρωτήσω κάτι! :huh:

[move][size=30pt] :2funny:ΕΜΑΙL ΕΣΤΕΙΛΕΣ??? :rockon:[/size][/move]

1970

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
344
Πόντοι
21
Εγώ θέλω να σε ρωτήσω κάτι! :huh:

[move][size=30pt] :2funny:ΕΜΑΙL ΕΣΤΕΙΛΕΣ??? :rockon:[/size][/move]
Εγώ θέλω να σε ρωτήσω κάτι! Μόνο με τον ΑΡΗ έχεις τέτοιο κόμπλεξ?

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Εγώ θέλω να σε ρωτήσω κάτι! Μόνο με τον ΑΡΗ έχεις τέτοιο κόμπλεξ?
Έχεις ιδέα από κακούς πούστηδες; Τους φταίνε όλοι και όλα

Επισκέπτης
Έχεις ιδέα από κακούς πούστηδες; Τους φταίνε όλοι και όλα
Βασικά αρχικά μου την έσπασε με εσάς τα αυτοκόλλητα που κολλούσατε αριστερά και δεξιά!
Σε κάδους σε κολώνες σε αυτοκίνητα σε πολυκατοικίες!
Αυτή η πουτάνα η απόγνωση σας είναι γελοία! :jerking:
Μετά μου την έδινε η κλάψα σας, δεν μας παίζουν στα ραδιόφωνα, δεν μας βάζουν στις εφημερίδες, μόνο με τον παοκ ασχολούνται τα ΜΜΕ βαρέθηκα με το όλο αυτό το σύνδρομο Μάρθα Βούρτση! :'(
Και το πιο σημαντικό με τον παοκ έχουν πρόβλημα όλοι, πετάγεται ένας παοκτσης λέει κάτι αμέσως του επιτίθενται οπαδοί από άλλες ομάδες δηλαδή καταλήγουν όλοι να λένε τα ίδια πράγμα που δεν μπορώ να κάνω, να μπαίνω με τον σωρό δεν είναι του τύπου μου, με εσάς επειδή δεν ασχολείται κανείς είπα να το κάνω εγώ! :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom