Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (3 μέλη και 12 επισκέπτες)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Πότε χτύπησαν εκτός φάσης και με πουστιά ο Ντιόγκο και ο Ντουντού ? Είσαι ηλίθιος ή είσαι λιώμα στις ρετσίνες ?
scratch.gif
δεν νομιζω να σε εχω βρισει.οσο για τον ντιογκο μαλλον ζεις σε αλλο κοσμο.τα δοντια του γκαρσια πως εσπασαν?ο ντιογκο εκανε ψευτομαγκιες κ μετα ετρεχε μη της φαει.διαβαζε καλυτερα κ μην παιζεις με την τρελα μας.ααα κ που σαι,μην ξαναβρισει

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
μην ανοιγουμε το ιδο θεμα.κανε εκδρομη ελα εδω κ πες τα μεσα στην τουμπα....

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
εχω κανει εκδρομη,εχω ερθει και τα εχω πει
παρακατω
ελα ρε.....το ειπες μεσα στην τουμπα?κ μετα ξυπνησες?μη λες πραγματα που δεν ξερεις ρε φιλε κ μην βριζεις τη μιση Ελλαδα κ ανθρωπους σας καναν μαγκες για να το παιζετε πρωτευουσιανοι.οχι τιποτα αλλο αλλα ειστε χωριατακια ολοι που το παιζετε κ καλα καποιοι

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Αλλιώς ? Θα μου κλάσεις τα παπάρια ?
θες να σου γαμησω τιποτα να στρωσεις μαλακα?
σε εβρισα πριν κ μιλας τεσι ρε?θες να πεις κατι,πες το ηρεμα.τι μου χαλας τη διαθεση.δεν ασχολουμαι με στραβογαμημενους

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ελα ρε.....το ειπες μεσα στην τουμπα?κ μετα ξυπνησες?μη λες πραγματα που δεν ξερεις ρε φιλε κ μην βριζεις τη μιση Ελλαδα κ ανθρωπους σας καναν μαγκες για να το παιζετε πρωτευουσιανοι.οχι τιποτα αλλο αλλα ειστε χωριατακια ολοι που το παιζετε κ καλα καποιοι
καις λαδια?ντεφορμε εισαι?
δεν εβρισα την μιση ελλαδα,τα παοκια εβρισα
ποιοι ανθρωποι με εκαναν μαγκα και το παιζω πρωτευουσιανος για εξηγησε για να σου απαντησω και εκει
οσο για το αν το ειπα και αν ηρθα στην τουμπα,αν μπορεσω φωτο να τις μετατρεψω σε ψηφιακες θα στις ποσταρω να δεις

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
σε εβρισα πριν κ μιλας τεσι ρε?θες να πεις κατι,πες το ηρεμα.τι μου χαλας τη διαθεση.δεν ασχολουμαι με στραβογαμημενους
κανονικα επρεπε να δεις κοκκινη τωρα

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
κανονικα επρεπε να δεις κοκκινη τωρα
με δουλευεις κ εσυ?με ξερει κ απο χθες κ μου τη λεει?του το ειπα ηρεμα κ συνεχιζει.τις βλαχομαγκιες του αλλου.οχι εδω
τεσπα.πες τα δικα σου να σε κραξω να πω κ εγω τα δικα μου κ να με κραξεις να περασει η ωρα

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
με δουλευεις κ εσυ?με ξερει κ απο χθες κ μου τη λεει?του το ειπα ηρεμα κ συνεχιζει.τις βλαχομαγκιες του αλλου.οχι εδω
τεσπα.πες τα δικα σου να σε κραξω να πω κ εγω τα δικα μου κ να με κραξεις να περασει η ωρα
επρεπε να δεις κοκκινη γιατι απαντησες
δεν ειδες τι επαθε ο κονσεισαο? :2funny:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
επρεπε να δεις κοκκινη γιατι απαντησες
δεν ειδες τι επαθε ο κονσεισαο? :2funny:
ενταξει μωρε μια φορα κ εγω το δικαιουμαι.με χεις ξαναδει να βριζω?μερικοι ομως.....τεσπα.μαλλον θα κλεισω γιατι δεν μπορω να μου ανεβει αλλο η πιεση σημερα.αντε καληνυχτα

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ενταξει μωρε μια φορα κ εγω το δικαιουμαι.με χεις ξαναδει να βριζω?μερικοι ομως.....τεσπα.μαλλον θα κλεισω γιατι δεν μπορω να μου ανεβει αλλο η πιεση σημερα.αντε καληνυχτα
καληνυχτα
κανα παοκι να βριστουμε υπαρχει?
ταρατσα που χαθηκες?

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16

Εγώ δεν σε έβρισα , μια ερώτηση έκανα στην οποία προφανώς δεν μπορούσες να απαντήσεις , από κει και πέρα έμμεσα με απείλησες " ααα κ που σαι,μην ξαναβρισει" και στο καπάκι με έβρισες χυδαία. Ετσι για να εχουμε καθαρές εξηγήσεις.
Μα να με απειλείς μέσω ιντερνετ ? Πόσω χρονών είσαι ρε , σύνελθε ...
lol.gif

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Εγώ δεν σε έβρισα , μια ερώτηση έκανα στην οποία προφανώς δεν μπορούσες να απαντήσεις , από κει και πέρα έμμεσα με απείλησες " ααα κ που σαι,μην ξαναβρισει" και στο καπάκι με έβρισες χυδαία. Ετσι για να εχουμε καθαρές εξηγήσεις.
Μα να με απειλείς μέσω ιντερνετ ? Πόσω χρονών είσαι ρε , σύνελθε ...
lol.gif
ειδες να γραφω τιποτα του στυλ μη βριζεις μη σε κανω οτιδηποτε?ειπα μην ξαναβρισεις απλα.δεν ηταν απειλη.ειμαι αρκετα μεγαλος για να ασχολουμαι με αστεια πραγματα.τεσπα,καλο σου βραδυ

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Τοσα και τοσα post για το χθεσινο ματς αλλα η ουσια ειναι μια:Δεν μπορουν να με κερδισουν ουτε με 10 παιχες για 60 λεπτα!!!Και σαφως οταν μια ομαδα αγωνιζεται σε ντερμπι εκτος εδρας για τοση ωρα και δεν χανει,εχει την ψυχολογια με το μερος της πλεον και δεν βλεπω πως μπορει να χασει την Τεταρτη!Σε οτι αφορα αυτα που επεφταν στο γηπεδο ηταν αναμενομενα,και δεν μου εκαναν καμμια εντυπωση,αλλα οι ηθικολογοι της παπαναστασιου συνηθως τα βλεπουν μονο στην Τουμπα!!!
ΥΓ Μεγαλη στιγμη οταν ο υπερπροεδρος βριζει τα σπιτια οπαδων της ομαδος του στη θυρα 1!!!Πραγματικα μεγαλη στιγμη!

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Τοσα και τοσα post για το χθεσινο ματς αλλα η ουσια ειναι μια:Δεν μπορουν να με κερδισουν ουτε με 10 παιχες για 60 λεπτα!!!Και σαφως οταν μια ομαδα αγωνιζεται σε ντερμπι εκτος εδρας για τοση ωρα και δεν χανει,εχει την ψυχολογια με το μερος της πλεον και δεν βλεπω πως μπορει να χασει την Τεταρτη!Σε οτι αφορα αυτα που επεφταν στο γηπεδο ηταν αναμενομενα,και δεν μου εκαναν καμμια εντυπωση,αλλα οι ηθικολογοι της παπαναστασιου συνηθως τα βλεπουν μονο στην Τουμπα!!!
ΥΓ Μεγαλη στιγμη οταν ο υπερπροεδρος βριζει τα σπιτια οπαδων της ομαδος του στη θυρα 1!!!Πραγματικα μεγαλη στιγμη!
Αντί να κοιτάς τα δικά σου χάλια που δεν σταύρωσες φάση (και με 11 τα ίδια σκατά είσασταν) κοιτάς τα δικά μας;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom