Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.843
Πόντοι
10.326
Ρε Πουστοσκουληκα τι θελετε να σας κυνηγησω??? :birdman:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.963
Πόντοι
38.177
προς το παρρον να σας θυμισω οτι υπαρχει θεμα για την ομαδα σας να γραψετε αλλα θελετε να δειξετε οτι υπαρχετε και γραφετε στο θεμα της μεγαλης ομαδας της πολης :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

Το ξερουμε οτι υπαρχει θρεντ για την ομαδα μας,εσυ απλα δεν εχεις καταλαβει οτι οποτε γραφεις,γραφεις για τον Αρη,τον ποντιακλη και τις υπολοιπες ομαδες,για την ομαδα σου ποτε θα γραψεις κατι???

Ρε Πουστοσκουληκα τι θελετε να σας κυνηγησω??? :birdman:

Ελα με την οπισθεν,ξερεις εσυ...

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
Σημερα απο νωρις το μεσημερι καποιο καλοπαιδι...ονοματα δεν λεμε....ΑΖΑΖΕΛ τον λενε μας επρηξαν τους οχρχεις..τι γαλοπουλες μου εστειλαν τι δικεφαλα κοτοπουλα.Αζαζελ ηρθε η ωρα να προσκυνησεις το ευρωπαικο μεγαλειο του ΠΑΟΚ.Στο 1-0 και στο 2-0 τι εγινε;η πιτσα σου εκατσε στον λαιμο;;αααααααατωρα παιζει η δευτερη αγαπη σου ο θρυλος.Κατσε τωρα τρωγοντας πιτσα το κενρικο καταστημα γιατι η ομαδα σου ειναι παραρημα.... :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay:και τρωγε σιγα-σιγα την πιτσα.Την κυριακη με ποιον παιζετε;θυμισε μου... :vomit: :vomit: :vomit:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.843
Πόντοι
10.326
Σημερα απο νωρις το μεσημερι καποιο καλοπαιδι...ονοματα δεν λεμε....ΑΖΑΖΕΛ τον λενε μας επρηξαν τους οχρχεις..τι γαλοπουλες μου εστειλαν τι δικεφαλα κοτοπουλα.Αζαζελ ηρθε η ωρα να προσκυνησεις το ευρωπαικο μεγαλειο του ΠΑΟΚ.Στο 1-0 και στο 2-0 τι εγινε;η πιτσα σου εκατσε στον λαιμο;;αααααααατωρα παιζει η δευτερη αγαπη σου ο θρυλος.Κατσε τωρα τρωγοντας πιτσα το κενρικο καταστημα γιατι η ομαδα σου ειναι παραρημα.... :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay:και τρωγε σιγα-σιγα την πιτσα.Την κυριακη με ποιον παιζετε;θυμισε μου... :vomit: :vomit: :vomit:
:2funny: :2funny: :2funny: :rockon:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
Να εισαι αρειανος...και να περνα ο ΠΑΟΚ στους 32 του θεμου με νικη.Καπακι η δευτερη σου αγαπη ο γαυρος να χανει 2-0 απο τον αποελ.Νεκρικη σιγη στην περιοχη της παπαναστασιου και στους γυρω δρομους :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest:Το φιλαρακι μου τον αζαζελ σκεφτομαι...του εκατσε ο γυρος -πιτσα στον λαιμο...και θα παει να πνιξει τον καημο του με καμια βοτκα.... :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S Κουραγιο φιλε αζαζελ......και θυμισε μου την κυριακη με ποιον παιζεις... :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :gay: :gay: :gay:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.963
Πόντοι
38.177
Να εισαι αρειανος...και να περνα ο ΠΑΟΚ στους 32 του θεμου με νικη.Καπακι η δευτερη σου αγαπη ο γαυρος να χανει 2-0 απο τον αποελ.Νεκρικη σιγη στην περιοχη της παπαναστασιου και στους γυρω δρομους :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest:Το φιλαρακι μου τον αζαζελ σκεφτομαι...του εκατσε ο γυρος -πιτσα στον λαιμο...και θα παει να πνιξει τον καημο του με καμια βοτκα.... :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S Κουραγιο φιλε αζαζελ......και θυμισε μου την κυριακη με ποιον παιζεις... :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :gay: :gay: :gay:

Τοσο κόμπλεξ δεν εχω ξαναδεί,να εισαι μπαουγκ,να κερδίζεις,να περνάς στην επόμενη φαση του γιουροπα λινγκ και το πρώτο σου μέλημα να ειναι τι κανει ο Άρης και οι οπαδοί του.αμα ανατρεξεις 2-3 σελιδες πισω άλλος ένας είχε γραψει τα ίδια μετα την νίκη σας στη Φιορεντινα.πραγματικα έχετε τοσο κόμπλεξ με μας;
Τωρα για την τελευταία σου ερωτηση,θα σου πω οτι εσυ ξερεις καλυτερα απο μενα

Κοιτα να χαρείς την νίκη γιατι απο βδομάδα παλι στα μαύρα θα εισαι και θα κλαις.

Nick536

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
δέν μου  αρέσει το ποδόδφαιρο και δε σας γουστάρω εσάς που βλέπετε αλλα χρειάζομε 5 σχόλια
για το forum να προσθέσω επίσης οτι ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ και μόνο τον ΠΑΟΚ και τους οπαδούς/φίλαθλους του θα ανέχομαι ολοι οι άλλοι κατα την προσοπική μου ταπεινή άποψη είναι για καιάδα

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
Τοσο κόμπλεξ δεν εχω ξαναδεί,να εισαι μπαουγκ,να κερδίζεις,να περνάς στην επόμενη φαση του γιουροπα λινγκ και το πρώτο σου μέλημα να ειναι τι κανει ο Άρης και οι οπαδοί του.αμα ανατρεξεις 2-3 σελιδες πισω άλλος ένας είχε γραψει τα ίδια μετα την νίκη σας στη Φιορεντινα.πραγματικα έχετε τοσο κόμπλεξ με μας;
Τωρα για την τελευταία σου ερωτηση,θα σου πω οτι εσυ ξερεις καλυτερα απο μενα

Κοιτα να χαρείς την νίκη γιατι απο βδομάδα παλι στα μαύρα θα εισαι και θα κλαις.
φιλαρακ ξεχνας κατι...το μεσημερι σου ειπα ετσι και περασουμε θα σε σκισω στην καζουρα....στο ειπα;;;;;καταρχας υπαρχεται στον ποδοσφαιρικο χαρτη;Δευτερον τα ποσταρισματα που εκανα αφορουσαν την αφεντια σου.... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: αντε του χρονου ντερμπυ ερπετο με γρια στην β εθνικη...ξερειςεσυ απο β εθνικη καλα τα λεω;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :2funny: :2funny: :2funny:

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
320
Πόντοι
186
ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΟΥΡΟΠΑ

ΠΑΟΚ-ΣΑΛΚΕ

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.375
Πόντοι
3.820
φιλαρακ ξεχνας κατι...το μεσημερι σου ειπα ετσι και περασουμε θα σε σκισω στην καζουρα....στο ειπα;;;;;καταρχας υπαρχεται στον ποδοσφαιρικο χαρτη;Δευτερον τα ποσταρισματα που εκανα αφορουσαν την αφεντια σου.... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: αντε του χρονου ντερμπυ ερπετο με γρια στην β εθνικη...ξερειςεσυ απο β εθνικη καλα τα λεω;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :2funny: :2funny: :2funny:
εσεις θα σωθειτε?

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.843
Πόντοι
10.326
[size=60pt]Ερχεται sold out[/size] :wanker: :wanker: :wanker: σε χρονο ρεκορ! :grin:

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.972
Πόντοι
1.756
Η Σαλκε ειναι 10η στην Γερμανια..... Ν5 Ι2 Η7...γκολ 18εβαλε,16 εφαγε....
Νομιζω μπορουμε να την παλεψουμε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom