You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 88K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 34.538
- Πόντοι
- 5.006
:o ελα ρε μαλεα ησυχα ερχονται αγιες ημερες ηρεμησε λιγο αφου εισαι καλο παιδιΡε Πουστοσκουληκα τι θελετε να σας κυνηγησω???
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 219
- Like
- 17.963
- Πόντοι
- 38.177
προς το παρρον να σας θυμισω οτι υπαρχει θεμα για την ομαδα σας να γραψετε αλλα θελετε να δειξετε οτι υπαρχετε και γραφετε στο θεμα της μεγαλης ομαδας της πολης
Το ξερουμε οτι υπαρχει θρεντ για την ομαδα μας,εσυ απλα δεν εχεις καταλαβει οτι οποτε γραφεις,γραφεις για τον Αρη,τον ποντιακλη και τις υπολοιπες ομαδες,για την ομαδα σου ποτε θα γραψεις κατι???
Ρε Πουστοσκουληκα τι θελετε να σας κυνηγησω???
Ελα με την οπισθεν,ξερεις εσυ...
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.730
- Πόντοι
- 3.870
Σημερα απο νωρις το μεσημερι καποιο καλοπαιδι...ονοματα δεν λεμε....ΑΖΑΖΕΛ τον λενε μας επρηξαν τους οχρχεις..τι γαλοπουλες μου εστειλαν τι δικεφαλα κοτοπουλα.Αζαζελ ηρθε η ωρα να προσκυνησεις το ευρωπαικο μεγαλειο του ΠΑΟΚ.Στο 1-0 και στο 2-0 τι εγινε;η πιτσα σου εκατσε στον λαιμο;;αααααααατωρα παιζει η δευτερη αγαπη σου ο θρυλος.Κατσε τωρα τρωγοντας πιτσα το κενρικο καταστημα γιατι η ομαδα σου ειναι παραρημα.... και τρωγε σιγα-σιγα την πιτσα.Την κυριακη με ποιον παιζετε;θυμισε μου...
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.843
- Πόντοι
- 10.326
Σημερα απο νωρις το μεσημερι καποιο καλοπαιδι...ονοματα δεν λεμε....ΑΖΑΖΕΛ τον λενε μας επρηξαν τους οχρχεις..τι γαλοπουλες μου εστειλαν τι δικεφαλα κοτοπουλα.Αζαζελ ηρθε η ωρα να προσκυνησεις το ευρωπαικο μεγαλειο του ΠΑΟΚ.Στο 1-0 και στο 2-0 τι εγινε;η πιτσα σου εκατσε στον λαιμο;;αααααααατωρα παιζει η δευτερη αγαπη σου ο θρυλος.Κατσε τωρα τρωγοντας πιτσα το κενρικο καταστημα γιατι η ομαδα σου ειναι παραρημα.... και τρωγε σιγα-σιγα την πιτσα.Την κυριακη με ποιον παιζετε;θυμισε μου...
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.730
- Πόντοι
- 3.870
Να εισαι αρειανος...και να περνα ο ΠΑΟΚ στους 32 του θεμου με νικη.Καπακι η δευτερη σου αγαπη ο γαυρος να χανει 2-0 απο τον αποελ.Νεκρικη σιγη στην περιοχη της παπαναστασιου και στους γυρω δρομους Το φιλαρακι μου τον αζαζελ σκεφτομαι...του εκατσε ο γυρος -πιτσα στον λαιμο...και θα παει να πνιξει τον καημο του με καμια βοτκα.... :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S Κουραγιο φιλε αζαζελ......και θυμισε μου την κυριακη με ποιον παιζεις...
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 219
- Like
- 17.963
- Πόντοι
- 38.177
Να εισαι αρειανος...και να περνα ο ΠΑΟΚ στους 32 του θεμου με νικη.Καπακι η δευτερη σου αγαπη ο γαυρος να χανει 2-0 απο τον αποελ.Νεκρικη σιγη στην περιοχη της παπαναστασιου και στους γυρω δρομους Το φιλαρακι μου τον αζαζελ σκεφτομαι...του εκατσε ο γυρος -πιτσα στον λαιμο...και θα παει να πνιξει τον καημο του με καμια βοτκα.... :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S Κουραγιο φιλε αζαζελ......και θυμισε μου την κυριακη με ποιον παιζεις...
Τοσο κόμπλεξ δεν εχω ξαναδεί,να εισαι μπαουγκ,να κερδίζεις,να περνάς στην επόμενη φαση του γιουροπα λινγκ και το πρώτο σου μέλημα να ειναι τι κανει ο Άρης και οι οπαδοί του.αμα ανατρεξεις 2-3 σελιδες πισω άλλος ένας είχε γραψει τα ίδια μετα την νίκη σας στη Φιορεντινα.πραγματικα έχετε τοσο κόμπλεξ με μας;
Τωρα για την τελευταία σου ερωτηση,θα σου πω οτι εσυ ξερεις καλυτερα απο μενα
Κοιτα να χαρείς την νίκη γιατι απο βδομάδα παλι στα μαύρα θα εισαι και θα κλαις.
δέν μου αρέσει το ποδόδφαιρο και δε σας γουστάρω εσάς που βλέπετε αλλα χρειάζομε 5 σχόλια
για το forum να προσθέσω επίσης οτι ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ και μόνο τον ΠΑΟΚ και τους οπαδούς/φίλαθλους του θα ανέχομαι ολοι οι άλλοι κατα την προσοπική μου ταπεινή άποψη είναι για καιάδα
για το forum να προσθέσω επίσης οτι ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ και μόνο τον ΠΑΟΚ και τους οπαδούς/φίλαθλους του θα ανέχομαι ολοι οι άλλοι κατα την προσοπική μου ταπεινή άποψη είναι για καιάδα
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.730
- Πόντοι
- 3.870
φιλαρακ ξεχνας κατι...το μεσημερι σου ειπα ετσι και περασουμε θα σε σκισω στην καζουρα....στο ειπα;;;;;καταρχας υπαρχεται στον ποδοσφαιρικο χαρτη;Δευτερον τα ποσταρισματα που εκανα αφορουσαν την αφεντια σου.... αντε του χρονου ντερμπυ ερπετο με γρια στην β εθνικη...ξερειςεσυ απο β εθνικη καλα τα λεω;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Τοσο κόμπλεξ δεν εχω ξαναδεί,να εισαι μπαουγκ,να κερδίζεις,να περνάς στην επόμενη φαση του γιουροπα λινγκ και το πρώτο σου μέλημα να ειναι τι κανει ο Άρης και οι οπαδοί του.αμα ανατρεξεις 2-3 σελιδες πισω άλλος ένας είχε γραψει τα ίδια μετα την νίκη σας στη Φιορεντινα.πραγματικα έχετε τοσο κόμπλεξ με μας;
Τωρα για την τελευταία σου ερωτηση,θα σου πω οτι εσυ ξερεις καλυτερα απο μενα
Κοιτα να χαρείς την νίκη γιατι απο βδομάδα παλι στα μαύρα θα εισαι και θα κλαις.
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.843
- Πόντοι
- 10.326
περασμενος Χθες!ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΟΥΡΟΠΑ
ΠΑΟΚ-ΣΑΛΚΕ
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.730
- Πόντοι
- 3.870
Ο καλος ΠΑΟΚ δεν εχει να φοβηθει κατι...θα το παλαιψει στα ισιαΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΟΥΡΟΠΑ
ΠΑΟΚ-ΣΑΛΚΕ
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.843
- Πόντοι
- 10.326
και ενισχυμενος με τον μπαμπα τους Μιροσλαβ Στοχ!Ο καλος ΠΑΟΚ δεν εχει να φοβηθει κατι...θα το παλαιψει στα ισια
jimiadis
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 46
- Like
- 3.375
- Πόντοι
- 3.820
εσεις θα σωθειτε?φιλαρακ ξεχνας κατι...το μεσημερι σου ειπα ετσι και περασουμε θα σε σκισω στην καζουρα....στο ειπα;;;;;καταρχας υπαρχεται στον ποδοσφαιρικο χαρτη;Δευτερον τα ποσταρισματα που εκανα αφορουσαν την αφεντια σου.... αντε του χρονου ντερμπυ ερπετο με γρια στην β εθνικη...ξερειςεσυ απο β εθνικη καλα τα λεω;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.843
- Πόντοι
- 10.326
εχθες σωθηκα μλκ μου!εσεις θα σωθειτε?
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.730
- Πόντοι
- 3.870
ρωτα το φιλαρακι σου τον αζαζελ να σου πειεσεις θα σωθειτε?
jimiadis
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 46
- Like
- 3.375
- Πόντοι
- 3.820
εχεις ακομα μην βιαζεσαι...εχθες σωθηκα μλκ μου!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 182
- Εμφανίσεις
- 88K